Как да инсталирате KODI на Apple TV – 8 Лесно ръководство стъпка по стъпка

Да разберем как да инсталирате KODI на Apple TV 4,3,2,1 не е лесна задача. Но ние го опростихме с нашите 8 лесни стъпки за инсталиране на KODI на Apple TV.


Едно от най-важните неща в днешно време за всеки онлайн стример е Kodi VPN, който може да деблокира сайтове с ограничен достъп и да осигури поверителност в интернет от висок клас. Ако искате да бъдете рентабилни, тогава можете да опитате безплатните доставчици на Kodi VPN. Второ, трябва да започнете с това, че на вашия Apple TV са готови следните неща, за да инсталирате KODI с лекота. Уверете се, че знаете как да инсталирате VPN на Kodi.

Kodi на Apple TV

Преди да се втурнете напред, настройването на kodi в ipad също ще изисква следното:

 1. Xcode 8 или по-нова версия (безплатно)
 2. iOS приложение за подписване на приложения за Mac (безплатно)
 3. Най-новият KODI .deb файл за tvOS (безплатно)
 4. Безплатен (но активен) акаунт за разработчици на Apple (Регистрирайте се, ако нямате такъв)
 5. Mac компютър или лаптоп, работещ под Mac OS X 10.9 или по-нова версия

Но преди да продължим по-нататък, трябва да ви напомним, че единственият надежден метод за инсталиране на Kodi работи на Apple TV 4 и 2. Има и ръководства за инсталиране и за Apple TV 1 и 3, но за съжаление те не работят. Затова нашето ръководство ще се съсредоточи върху Apple TV 4 и 2.

Може да пропилявате парите си зад скъпи цифрови медийни плейъри, ако не го направите знайте грозната истина зад 4k медийните устройства.

как-да-се инсталира-странично натоварване-Kodi-он-ябълка-тв

Какво е Apple TV?

Apple TV не трябва да се бърка с Macintosh TV, която беше първата компютърна телевизия на Apple. Apple TV е точно като другите кутии за стрийминг, но с класически дизайн и спецификации на Apple.

До сега Apple пусна 4 поколения на цифровия медиен плейър. Първият излезе през септември 2006 г., като доставките започват през март 2007 г. А последната обяви през септември 2015 г. с основни актуализации, както каза Тим Кук (Главен изпълнителен директор на Apple) „Бъдещето на телевизията са приложения“.

Освен това той добави, че за Apple TV е необходима голяма операционна система, за да завладее нарастващия пазар за свързаните с САЩ телевизионни потребители.

потребители на ябълкова телевизия

Apple TV отбеляза годишен спад на продажбите и спадна до 8% в същото време през предходната година. Не самият продукт беше кален.

Въпреки това, цялостното изживяване е още по-очаквано от медийния плейър не беше до знака. Но беше чак когато Apple обнови Apple TV 4-то поколение с невероятната 4K Ultra HD резолюция. Apple TV 4-то поколение създава ярост сред потребителите.

KODI, Media Player

KODI, известен още като XBMC (Xbox Media Center), е безплатен и вече прави бръмчане с милиони потребители от САЩ, Великобритания, Канада, Германия и други. KODI е много адаптивен с различни кожи и плъгини, главно поради своята природа с отворен код.

KODI се сблъсква с проблеми със законността, но най-просто казано, това е елегантен медиен плейър, който позволява на потребителите да предават поточно всякакъв вид съдържание, било то платено съдържание или получават безплатно ръцете ви върху съдържание, защитено с авторски права. Има много страхотни добавки KODI, които потребителите могат да гледат филми, спорт, телевизия и много други.

Как да инсталирате KODI / XBMC на Apple TV 4-то поколение

Ако се чудите дали можете да инсталирате KODI на Apple TV от четвърто поколение, тогава трябва да се снабдите. Инсталирането на KODI на това устройство не е толкова лесно, колкото инсталирането на приложение във вашия мобилен телефон.

Започнете с изтеглянето на гореспоменатия софтуер на 4-то поколение Apple TV. Напред прочетете нашето ръководство за поддържане на вашето устройство актуализирано, как да актуализирате kodi на Apple TV.

На всичкото отгоре ще ви е необходим USB-C към USB-A кабел.

Как да инсталирате KODI / XBMC на Apple TV 4-то поколение, използвайки USB C към A

USB C към USB A кабел

Този процес ще ви позволи да настроите KODI на Apple TV 4 без Jailbreak. Това ще ви позволи да заредите KODI на Apple TV.

Как да инсталирате Kodi на Apple TV с помощта на Cydia Impactor

Следвайте тези стъпки, за да инсталирате Kodi на Apple TV чрез Cydia Impactor:

1. Преобразуване Код деб файл в ИПП досие > Разархивирайте „data.tarФайл.

2. Отворете папката с име ‘данни’> Отидете на Приложения > Създайте нова папка с името “полезен товар в същата дестинация на “Kodi.app”.

3. Сега разрез и поставете на “Kodi.app” папка в новосъздадената папка с име „Папка с полезен товар“ > Пропуснете папката Payload > Изберете пощенски код като архивен формат> наречете го като “Kodi.ipa”.

4. Сега свържете вашия Apple TV устройство Към твоя настолен компютър > отворено Cydia Impactor > копие и поставете на Kodi.ipa досие > Сега ще трябва въведете Вашият Apple ID.

5. Сега Connect Вашият Apple TV Към твоя телевизия и го обърнете НА.

Тук ще видите Kodi в менюто с приложения, готово за употреба!

Sideloading с Xcode и iOS App Signer

 1. Прикачете вашия Apple TV към компютъра с Mac и стартирайте нов tvOS > Приложен проект в Xcode.Този метод се нарича Sideloading с Xcode и iOS App Signer
 2. Създайте уникален идентификатор с ново име на проекта като KodiApple TV. Заедно с него не забравяйте да създадете уникален идентификатор на пакет, който използва същото име на проекта.лесно инсталиране-Kodi-он-ябълка-тв-4
 3. Ако сте изправени пред проблем за осигурителен файл, кликнете за отстраняване на проблема.как-да-странично натоварване-Kodi-он-ябълка-тв-4
 4. Ще бъдете задължени да се регистрирате за безплатен акаунт за програмисти.как-да-странично натоварване-Kodi-он-ябълка-тв-4
 5. По-късно изберете вашия екип за разработка.използване-странично натоварване-метод-за-инсталиране-Kodi-он-ябълка-тв
 6. Продължете напред и отворете подписване на приложение за iOS. Изберете сертификат за подписване и профил за предоставяне. Щракнете върху Старт и изберете местоположение на изхода. На този етап изберете вашия изтеглящ KODI .deb като входен файл.лесна настройка и за sideloading-Kodi-он-ябълка-тв-4
 7. Връщане към Xcode. В Xcode изберете менюто Window и след това щракнете върху Devices.8-стъпки за инсталиране-Kodi-он-ябълка-тв-4
 8. За да добавите вашия Apple TV, намерете свързаните си устройства и изберете Apple TV заедно с бутона плюс, за да добавите вашето устройство.

Инсталирайте-Kodi-17.4-он-ябълка-тв

Веднага след като изберете Apple TV в горното поле, всички ще бъдете настроени да се наслаждавате на KODI на вашия Apple TV. Но за да увеличите развлеченията си, може да искате да изберете един от най-добрите KODI Addons, който да ви помогне да предавате любимия си филм, спорт или нещо друго.

5 най-добри Apple TV игри за 2020 г. само в 5,00 щ.д.

Игрите винаги са вълнение за дете или стар човек. Със страхотна технология и графика на Apple TV 4-то поколение ще се радвате да играете толкова много игри, колкото искате. Тенденцията за игра на игри с висока разделителна способност на Apple TV се увеличава. Следва кръгът за 5-те най-добри Apple TV игри.

 1. Машинариум (4,99 щ.д.)

  Това е пъзел игра приключение с точки и щракване, разработена от Amanita Design.Machinarium-най-добрата игра срещу ябълка-тв

 2. Lumino City (4,99 щ.д.)

  Разработен от State of Play Games, Lumino е приключенска пъзел игра.Lumino-City

 3. AG Drive (3,99 щ.д.)

  Пламтящата състезателна игра е разработена от ZORG Entertainment Ltd, изпълнена е с антигравитационен занаят.AG-Drive

 4. Приключението на Алто (4,99 долара)

  Безкрайната игра за сноуборд на бегач от Snowman.Altos-Приключенски

 5. Crossy Road (безплатно)

  Играта Free Arcade е разработена от Hipster. Завърта се около концепцията за пилешко пресичане на пътя.

кръстосан път безплатна ябълкова телевизия игра

Как да инсталирате KODI / XBMC на Apple TV второ поколение

Опровержение Helix е последната версия на KODI, която работи върху второто поколение Apple TV.

Лесният начин за настройка на KODI на Apple TV 2 използва командните редове на вашия Mac.

Отворете терминала на вашия Mac и напишете дадената команда.

ssh [email protected]
Пример: ssh [email protected]

Той ще поиска паролата по подразбиране, която е алпийски

Продължете с въвеждането на следните команди

apt-get инсталирайте wget

wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-ключ добавяне –

ехо "deb http://apt.awkwardtv.org/ stablemain"> /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

ехо "deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

apt-get актуализация

apt – вземете инсталирайте org.xbmc.kodi-atv2

рестартиране

Е, това е толкова лесно, колкото става и всички сте готови да продължите! Сега ще можете да стартирате приложението KODI за Apple TV 2. И ако след като прочетете това ръководство, споделете отзивите си в коментари раздел по-долу.

Windows алтернативни устройства за Kodi

 1. Коди на Року
 2. Kodi на Raspberry Pi 
 3. Kodi на iPad
 4. Kodi на Firestick
 5. Kodi на Windows
 6. Kodi на Xbox One
 7. Kodi на Nvidia Shield

Apple TV 4 срещу Nvidia Shield TV за KODI

Новата Apple TV от 4-то поколение стартира нова платформа Apple tvOS и екосистемата на приложението. Докато телевизорът Nvidia Shield е водеща кутия на Android TV с уникален акцент върху игровата производителност.

Можете да вземете Apple TV от четвърто поколение за 179 щатски долара или 199 долара с 32 гига или 64 гига за съхранение. Въпреки че можете да получите телевизия Nvidia Shield за 199 долара или 299 долара с 16 гига или 500 гига за съхранение, като и двете могат да се разширяват, благодарение на слота за микро SD карта.

Отдалечени функции

Apple TV се предлага със стандартен гладък гласов контролер с тракпад, но Nvidia Shield се предлага стандартно с контролер за игри. Винаги можете да закупите дистанционно отделно, така че очевидно играта е основен приоритет тук за Nvidia Shield със стандартен геймпад.

Но това може да се използва и за навигация в системата и за контрол на медийното ви съдържание и с IR приемник отпред можете да използвате и стандартния универсален дистанционен контролер, точно както бихте могли да използвате с Apple TV. Сега сравнявайки дистанционното, и двете са донякъде сходни по размер и форма фактор.

И двете имат контролери за сила на звука, но дистанционното Apple TV директно контролира силата на звука на телевизор чрез инфрачервена връзка, докато дистанционното Nvidia управлява силата на звука от самата кутия на Nvidia, като използва плъзгача, чувствителен на допир на дистанционното.

И двете имат тънък висококачествен метален дизайн с вътрешна акумулаторна батерия. Сега само екранно дистанционно включва жак за слушалки за частно слушане на аудио. Въпреки че Apple TV може да сдвоява Bluetooth слушалки за подобна функционалност.

Дизайн

Дизайнът на кутията на Nvidia с нейните геометрични форми и многотекстурни повърхности наистина привлича много внимание, разбира се, имаме и тази зелена светлина с подпис в горната част. Може да се изправи отстрани с помощта на допълнителния аксесоар за метална стойка.

Apple TV е много по-изтънчен и компактен дизайн с бяла LED светлина на състоянието отпред и разбира се, че е някак предназначен да изчезне на заден план. Но Shield има капацитивен бутон за захранване в горната част, който Apple TV няма, че нещо, което не е обикновено, повечето приемници има много по-големи разлики.

спецификация

Изцяло новият Apple TV 4K се предлага с подобрен процесор A10X Fusion Chip. Докато Shield се предлага с Nvidia Tegra X1 процесор.

Технологията за разделителна способност, която и двете имат, е конкурентна, тъй като Shield има 4K HDR дисплей при 60 Hertz, от другата страна Apple TV 4K също има подобни аспекти на резолюция / видео. С толкова висока графика и спецификации и двете идват с голяма цена.

Но ей, това не е краят на света, все още можете да намерите много KODI кутии, които са лесни на джоба ви. И след като събрахме отзиви и нашите изследвания за нас, Nvidia Shield TV е ясен победител поради елегантния си дизайн и изпълнение.

Грозната истина Не сте наясно с 4K видеоустройствата

Без значение кое устройство купувате за вашето забавление, важното е 4K е само една част от уравнението. Съдържанието трябва да е съвместимо с 4K, последвано от самата телевизия, като се казва, че трябва да сте сигурни, че съдържанието, което се предава, е 4K графика. Телевизията също трябва да е в състояние да настройва вашата графика с висока разделителна способност.

Така че дори и да сте готови да харчите до 300 щатски долара за медиен плейър, все още няма да можете да предавате класическо 4K съдържание. Това е най-ограничаващият фактор, тъй като технологията за засенчване на доставката на съдържание също трябва да надхитри.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map