Как да инсталирате Maverick Repository на Kodi Krypton, Jarvis & FireStick

Maverick Repository е добре известен, тъй като в него има собствена добавка Maverick TV Kodi и много популярни добавки Kodi като Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X и т.н. Този хранилище може лесно да бъде изтеглено и инсталирано на Kodi, без да има всякакви проблеми. Следвайте нашето ръководство, за да научите как да инсталирате Maverick Repository на Kodi.


Преглед на хранилището на Maverick Kodi

Maverick Repository придоби популярност заради собствената си добавка Maverick. Въпреки това, той има много други основни добавки на Kodi от трети страни. Това хранилище преди беше известно като Joker TV и беше доста популярно.

Джокер смени името си на Maverick, а Maverick Repository стана видно име в общността на Kodi. Репозиторият Maverick има добавки за задоволяване на нуждите на потока на всеки.

Как да инсталирате Maverick repo на Kodi kripton 17.6 и по-високи

Следвайте тези стъпки, за да инсталирате Maverick Repository на Kodi Krypton версия 17.6:

 1. отворено Коди > Щракнете върху Икона за настройки > ° Слижа Файлов мениджър.Как да инсталирате Maverick repo на Kodi krypton 17.6
 2. Кликнете два пъти Добавяне на източник > Ще се отвори диалогов прозорец с адресна лента и поле с име > Кликнете > и въведете този URL адрес в адресната лента „http://mavericktv.net/mavrepo > Кликнете Добре > Назовете този източник на медия като „отцепник> Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.Как да настроите Maverick repo на Kodi kripton 17.6
 3. Върнете се в Главно меню > Кликнете върху Добавки раздел > Кликнете върху Икона за инсталиране на пакети (Box) от горния ляв ъгъл.как да инсталирате хранилище maverick на kodi jarvis
 4. Изберете Инсталиране от Zip File > Кликнете върху отцепник > Изберете maverickrepo-3.5.zip > изчакайте известието.

инсталирайте maverick kodi repo от zip файл

Как да инсталирате Maverick repo на kodi jarvis 16 и по-долу

 1. отворено Kodi Jarvis V16.
 2. Кликнете Система > Кликнете Файлов мениджър.
 3. Кликнете два пъти върху Добавяне на източник.
 4. Кликнете <Нито един> и въведете това URL http://mavericktv.net/mavrepo > Кликнете Свършен > Назовете тази връзка към източника на медия като отцепник > Кликнете Свършен > Кликнете
 5. Насочете се към Коди Начало екран > Кликнете Система > Кликнете Добавки.
 6. Изберете Инсталиране от Zip File опция > Изберете отцепник > Кликнете върху maverickrepo-3.5.zip.

Как да инсталирате Maverick Repository на FireStick Kodi

Инсталирането на Maverick Repository на FireStick не се различава както на друго устройство. Първо, ще трябва да инсталирате Kodi на устройството ви Fire Stick. След това ще активирате инсталирането на услуги на трети страни на вашето устройство.

Отидете на Опции за програмисти от менюто и включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.

След това можете лесно да инсталирате хранилището Maverick на устройството си FireStick и да се насладите на всички страхотни добавки, които това хранилище предлага на вашето устройство FireStick.

Добавки Maverick Kodi

Ето списък на всички най-добрите добавки на Kodi, включени в хранилището:

 1. Джокер спорт
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Вълшебният дракон
 5. Gen-Х
 6. ITV
 7. На Flix
 8. Карикатурна мрежа
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Често задавани въпроси за хранилището в Maverick

Ето няколко от най-често задаваните въпроси на потребителите на Kodi относно Maverick Repository:

 Maverick Repo не работи

Ако имате проблеми с достъпа или инсталирането на добавката, трябва незабавно да проверите дали изходният URL адрес, който сте добавили в File Manager, е правилен или не.

Ако изходният URL адрес, който сте въвели, е правилен, но хранилището все още не работи, то хранилището може да се актуализира и трябва да изчакате няколко часа.

 Maverick TV не успя да инсталира зависимост

Неуспешна инсталация на грешка в зависимост възниква, ако хранилището е остаряло, изходният URL адрес е изтекъл или ако в хранилището липсват някои файлове. Ако срещнете този ероор, изтеглете отново хранилището и опитайте да го инсталирате отново.

заключение

Много хранилища на Kodi придобиха популярност, като предоставят актуализирани добавки за Kodi, а Maverick Repository е едно от тях. Нейната собствена добавка Maverick Kodi е също невероятна добавка Kodi за висококачествено предаване на филми и телевизионни предавания.

Едно нещо, което не може да направи всяко хранилище, е оцеляването в конкуренцията в индустрията. Много страхотни хранилища идват и си отиват, защото много от тях нямат никакви иновации или уникалност в тях. Като има предвид, че много от тях са санкционирани от властите и са принудени да закрият своята служба.

Начинът на залог за използване на добавка или хранилище на Kodi на трета страна е с платен или безплатен VPN за Kodi, за да се гарантира вашата поверителност. Бъдете в безопасност, докато стриймвате и изберете най-добрия VPN доставчик на пазара.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map