Как да инсталирате Mucky Duck Repo на Kodi Krypton / Jarvis – Лесни стъпки

Актуализация на хранилището на Mucky Duck: хранилището на Mucky Duck е спряно поради претенции за авторски права и вече не е достъпно.


Внимание! Трябва да използвате VPN, за да останете анонимни, докато използвате Mucky Duck Repo, тъй като това ще защити вашата поверителност. Възползвайте се с 85% отстъпка от PureVPN и предавайте неограничено съдържание на Mucky Duck.

Инсталирането на Mucky Duck Repo на Kodi е популярен избор сред филмите, телевизионните предавания и спортните фенове. Единствената причина, за която всеки би могъл да излезе, е разнообразието от добавки за избор на Repo, предлагани на неговите потребители. Предлагаме потребителите на Kodi да инсталират Mucky Duck Repo на своите Kodi устройства или софтуер, за да получат достъп до широк спектър от филми, телевизионни предавания и спортни добавки. В това ръководство предоставяме стъпка по стъпка ръководство за това как да инсталирате Mucky Duck Repo на Kodi.

Някои от невероятните добавки, които могат да бъдат намерени в Mucky Duck Repo, са изброени по-долу:

 1. 123Movies
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. HD Box

Стъпки как да инсталирате Mucky Duck Repo на Kodi са описани по-долу:

Как да инсталирате Mucky Duck Repo на Kodi Krypton Версия 17

 1. отворено Коди на вашето устройство > Отидете на Настройки > Сега кликнете върху Файлов мениджър.как да инсталирате mucky duck repo
 2. Сега кликнете два пъти върху Добавяне на източник присъства от лявата страна > Въведете URL адреса http://muckys.mediaportal4kodi.ml, където пише ‘Нито един’ > Въведете името на източник на медия като „Мъки патица“ > и щракнете Добре.как да инсталирате mucky duck repo на kodi kripton версия 17
 3. Трябва да се върнете към Начален екран на Kodi чрез натискане “Esc” бутон на клавиатурата си > Изберете Добавки > Кликнете в горния ляв ъгъл „Инсталатор на пакети“ икона.муки патица хранилище добавки
 4. Изберете Инсталиране от zip файл > Превъртете надолу, за да щракнете Мъки патица > и изберете repository.mdrepo-1.0.2.zip > Сега изчакайте известно време, за да се зареди добавката с муки патици.mucky патица инсталирате от zip файл
 5. Кликнете върху Инсталиране от хранилище > Изберете Mucky Ducks Repo > Видео добавки > Тук можете да видите списък с популярни добавки на муки патица Kodi.муки пати видео добавки
 6. Кликнете върху някоя от добавките > Кликнете Инсталирай за стартиране на процеса на инсталиране.муки патица стрийминг
 7. След като инсталацията приключи, отидете на Главно меню на Kodi > Добавки > Видео добавки> Изберете добавката на Mucky Duck, която току-що сте инсталирали.настройките на патица
 8. Voila! Добре сте да гледате филми, телевизионни предавания и много други!

муки патица FUBAR

Как да инсталирате Mucky Duck Repo на Kodi Jarvis версия 16

Инсталирането на Mucky Duck Repo на Kodi Jarvis Версия 16 е подобен процес на този на Kodi Krypton Версия 17, описан в ръководството по-горе. Въпреки това, преди да инсталирате Mucky Duck Repo на Kodi, трябва да имате предвид, че тези две версии на Kodi имат различни разлики в оформлението, клавишите и позиционирането на главното меню.

Ако на вашето устройство е инсталиран Kodi Jarvis, не би трябвало да се притеснявате. Стъпките за инсталиране на Mucky Duck Repo остават същите. Единствената разлика, която трябва да следите, е главното меню за всяка от версиите. В Kodi Jarvis, главното меню е разположено отдолу в хоризонтално положение, докато главното меню в Kodi Krypton е разположено вертикално от лявата страна.

Освен това, ще откриете, че клавишът „Системи“ е заменен с клавиш „Настройки“ във версията на Kodi Krypton 17. Ако имате инсталирано Kodi Jarvis на устройството си, трябва да следвате същите стъпки, описани за Kodi Krypton, докато запазвате имайте предвид описаните промени.

Mucky Duck Repo не работи

Неочаквано изключване

Ако откриете, че вашият Kodi не успява да инсталира Mucky Duck Repo от хранилището, предоставено в ръководството, или се изключва рязко без никакво предупреждение, тогава може да имате проблем с Kodi.

Ако не обновите Kodi до по-нова версия, това може да създаде такива проблеми, които могат да отразят раздразнението сред потребителите на Kodi.

Решение

Потребителите на Kodi могат да преодолеят този неуспех, като инсталират най-новата версия на Kodi, т.е. Kodi Krypton Версия 17. След като инсталацията приключи, трябва отново да инсталирате Mucky Duck Repo на Kodi. Това със сигурност ще реши проблема ви.

Проблеми с потока

Проблемите със потока продължават да съществуват при повечето добавки на Kodi. Тъй като Mucky Duck е хранилище, съдържащо множество популярни добавки на mucky duck Kodi, тази ситуация вероятно ще се случи.

Ако някоя от мукистите патици Kodi добавки не успее да поточи медийно съдържание, много вероятно е потребителите на Kodi да обвинят добавките за публикуване на лоши връзки. Въпреки че това може да е вярно, но не изцяло.

Някои поточно съдържание може да имат геоблокирани ограничения, което е форма на защита, която не позволява на потребителите да имат достъп до съдържание въз основа на географското си местоположение.

Решение

Потребителите на Kodi могат лесно да разрешат този проблем с Kodi VPN, който ще позволи на потребителите на Kodi да имат достъп до геоблокирано съдържание, независимо от географското им местоположение. А VPN на Kodi също ще скрие своята интернет активност от правителствени и интернет доставчици.

Mucky Duck Repo Zip

Ако искате да съкратите броя на стъпките, които сме предоставили, и искате да намерите лесен начин за изтегляне на Mucky Duck Repo, тогава трябва директно да инсталирате Mucky Duck Repo ZIP файл от неговия уебсайт. Процесът е описан по-долу:

Трябва да изтеглите Mucky Duck Repo Zip файл.

Кликнете върху repository.mdrepo-1.0.2.zip > Той ще поиска разрешението ви да запазите zip файла на вашето устройство > Запазете файла.

Стартирайте процеса на инсталиране, като стартирате Kodi > Отидете на Добавки > Кликнете върху иконата на инсталатора на пакети > Инсталиране от zip файл > Навигирайте файла, който сте изтеглили в Стъпка 2 > Кликнете Добре.

Сега продължете процеса на инсталиране от стъпка 5, предоставена в ръководството по-горе.

Заключителни мисли

За да инсталирате Mucky Duck Repo на Kodi, трябва да следвате 8 очертани стъпки, обсъдени в това ръководство. Ако Mucky Duck Repo не работи на вашето устройство, може да се наложи или да изтеглите последната версия на Kodi, т.е. Kodi Krypton Version 17, или да обмислите използването на Kodi VPN. Във всеки случай ще можете безплатно да предавате невероятно медийно съдържание.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map