Как да инсталирате Navi-X Addon на Kodi в 5 стъпки

Ако някога сте се чудили как поточно филми, телевизионни предавания, документални филми и друго медийно съдържание на едно място, тогава не е нужно да търсите повече


Navi-X Kodi може да бъде най-популярната добавка на Kodi, а също и най-старата, това е добавка на Kodi, която предлага безплатно медийно съдържание за интернет потребители.

Въпреки това, безплатният поток не е толкова лесен, тъй като много от висококачествените потоци са с географски ограничения, които не могат да бъдат достъпни без VPN за Kodi.

В тази статия ще разкрием как да инсталирате Navi-X на Kodi и ще разрешим различни проблеми, свързани с добавката.

Какво е Navi-X Kodi

Navi-X позволява на своите потребители да споделят и изтеглят съдържание чрез много голяма видео база данни. Всичко от филми до телевизионни предавания, спортни събития и телевизия на живо може да се намери с щракването на пръстите ви.

Следвайте това стъпка по стъпка ръководство за това как да инсталирате Navi-X на Kodi.

Как да инсталирате Navi-X на версии Kodi Leia и Krypton

Kodi Leia е най-новата версия на Kodi, последвана от популярната версия на Krypton. Тази добавка работи чудесно с всички налични версии на Kodi.

Изпълнете следните стъпки, за да инсталирате Navi-X Kodi добавка за нула време:

 1. отворено Коди> Изберете „Настройки’ бутон в горната лява страна > досие мениджър > Кликнете два пъти ‘Добави Източник “.как да инсталирате navi-x на kodi
 2. Въведете тази връзка http://kdil.co/repo/ > Кликнете Добре > Сега въведете името на медийната връзка „Kodil Репо “ > Кликнете Добре отново.как да инсталирате naxi x addon на kodi kripton версия 17
 3. Върнете се към Началния екран > Кликнете Добавки раздел в менюто отляво > Кликнете в горния ляв ъгъл кутия с форма на икона > Инсталирай от цип досие > Kodil Repo > Kodil.zip.нави-х инсталиране на zip файл kodi
 4. Инсталиране от хранилище >Изберете Хранилище Kodil > програма Добавидобавки> Кликнете Навигационно-Х > Инсталирай.настройка на navi-x addon на kodi kripton версия 17
 5. Върнете се към Главно меню > Програмни добавки >Навигационно-Х > и се наслаждавай!

настройка на navi-x addon kodi kripton версия 17

Как да инсталирате Navi-X Kodi Jarvis версия 16 или по-висока

Инсталирането на Navi-X на Kodi Jarvis версия 16 е подобно на инсталирането на Navi-X на Kodi Leia и Krypton, с изключение на факта, че оформлението на Kodi Jarvis е малко по-различно от подобрената му версия.

Kodi Jarvis има малка промяна в оформлението на главното меню. Главното меню може да се намира в долната част на екрана в хоризонтално положение, докато в най-новата версия главното меню се намира от лявата страна, стояща вертикално.

В Kodi Krypton, ключовата функция, наречена „Система’ е заменен с „Настройки’ които могат да бъдат намерени в основен меню. По отношение на „как да използвате Navi-XВъв всяка от версиите на Kodi, процесът остава същият.

Как да коригирате неработещи проблеми с Navi-X

Потребителите на Navi-X могат да се сблъскат с някои грешки при инсталирането на добавката Kodi. Ние предоставихме два най-често срещани проблема за потребителите на Kodi, когато те инсталират Navi-X.

Проверете журнала за повече информация за грешка

Тази грешка може да подлуди някого. В някои случаи всички сме виждали, че Kodi не успява да предава медийно съдържание, което искате отчаяно да гледате. Обаче няма нищо, което не можем да поправим.

За да отстраните този проблем, обикновено е необходимо да изчистите кеша си. За това е необходимо да инсталирате „Add-on installer“, който е добавка на Kodi. Когато приключите с инсталирането на добавката, отворете добавката за инструмент за поддръжка, след това кликнете върху обща добавка и изчистете кеша.

Ако проблемът продължава да съществува след изчистване на кеша, тогава може да изглежда, че се опитвате да получите достъп до геоблокирано съдържание, до което можете да получите достъп само чрез Kodi VPN.

Защо Navi-X спря работа?

Понякога Navi-X може да спре да работи неочаквано, което може да доведе до известни проблеми. Тази грешка обикновено се появява, когато имате инсталирана предишна версия на Kodi или Navi-X. Разберете най-новата версия на Navi-X, а също и най-новата версия на Kodi Krypton 17, за да разрешите грешката.

Ако имате инсталирана по-нова версия на Navi-X и Kodi, може би искате да опитате да деинсталирате Navi-X и да инсталирате отново добавката. Това може да реши проблема ви.

Опаковане

Navi-X е без съмнение, най-популярната и най-старата добавка на Kodi. Той носи база данни, в която потребителите на Kodi могат да споделят най-новото медийно съдържание. Можете да предавате филми, телевизионни предавания и други подобни развлекателни пакети без никакви излишни.

Всъщност инсталирането на Navi-X на Kodi значително ще реши проблема ви за безплатен поток. Можете лесно да гледате любимото си съдържание в дома, работата или където и да се чувствате удобно. Просто прегледайте нашето ръководство за това как да инсталирате Navi-X на Kodi и гледайте любимото си съдържание отвсякъде.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map