Как да инсталирате Neptune Rising Kodi Addon за по-малко от 3 минути

Добавката Neptune Rising Kodi е лакомство за зависими от филми, тъй като излъчва филми и телевизионни предавания и има някои висококачествени връзки за стрийминг..


Въпреки това, силно се препоръчва да използвате VPN, поддържан от Kodi, докато стрийминг, за да защитите присъствието си онлайн и да получите достъп до гео ограничените потоци. Можете лесно да инсталирате Kodi VPN безплатни добавки, както и да подобрите защитата и поточното си изживяване. За да научите за настройката на VPN доставчик, посетете нашето ръководство „Как да инсталирате VPN на Kodi“.

Предоставихме подробно ръководство за това как да инсталирате Neptune Rising Kodi addon заедно с допълнителна информация относно него.

Neptune Rising Kodi добавка всъщност е вилица на известната добавка Exodus Kodi, имаща подобно оформление и функции. Много вилици на Exodus Kodi влязоха в общността, но само няколко успяха да си направят име.

Издига ли се Нептун Коди Най-добрият изход или вилка Посейдон?

Дебатът за издигането на Нептун като разклона на Посейдон или Изход е в разгара си. Много потребители дори твърдят, че това е вилица на Споразумението.

Няма съмнение за съществуването му като вилица на тези добавки заради поразителното сходство на интерфейса му. Опциите, които Neptune Rising предлага, са по-добри от своите предшественици.

Дори връзките за стрийминг, предоставени в тази добавка, са по-добри и повече на брой, което е точната причина, поради която тази добавка придоби популярност. Няма съмнение, че това в момента е най-добрата вилка Exodus и Poseidon.

Как да инсталирате Neptune Rising Kodi Addon във версии Leia и Krypton

 1. Кликнете върху Настройки икона > Кликнете досие мениджър  Как да инсталирате Neptune Rising kodi addon
 2. Кликнете Добави източник > Кликнете върху „Нито един’ > Влез в URL адрес http://legionworldtv.com/zips/ > Кликнете Добре > Назовете го „freeworld “ > Кликнете Добре > Кликнете Добре отновоНептун изгряващ FreeWorld
 3. Върнете се обратно към основен меню > Кликнете Добавидобавки > Щракнете върху ДобавиНа Пакет Installer > Кликнете Инсталирай от цип досие > Изберете Freeworld > Кликнете repository.mrfreeworld.zip > Изчакайте уведомлението.Neptune Rising FreeWorld 2
 4. Сега кликнете Инсталиране от хранилище > Кликнете MR FREEWORLD > Кликнете Видео Добавидобавки > Кликнете Нептун нарастващ > Кликнете Инсталирай.

Нептун издигащ се коди аддон

Как да инсталирате Neptune Rising Kodi Addon на Jarvis версия 16 или по-висока

 1. отворено Коди.
 2. Отидете на Система.
 3. досие мениджър.
 4. Кликнете два пъти върху Добави източник.
 5. Кликнете върху „Нито един’ > Въведете http://legionworldtv.com/zips/> Кликнете Свършен.
 6. Назовете го Freeworld. > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
 7. Върнете се на У дома екран > Кликнете Система.
 8. Кликнете върху Добавидобавки > Инсталиране от zip файл
 9. Изберете Blamo >Кликнете repository.mrfreeworld.zip > Изчакайте няколко минути.
 10. Кликнете Инсталиране от хранилище > MR FREEWORLD > Нептун нарастващ > Инсталирай > Изчакайте отново за известието.

Как да инсталирате Neptune Rising Kodi Addon на Fire Stick

Инсталирайте Kodi на Fire Stick първо, като следвате това ръководство. След като инсталирате Kodi на вашия Fire Stick, ще можете да инсталирате Издигане на Нептун Kodi addon на Огнена пръчка.

 1. хвърлям пожар Пръчка > Отидете на Настройки > Кликнете Система.
 2. Отидете на Разработчик Настроики > Превърнете НА ADB Отстраняване на грешки и Apps от неизвестен Източници.
 3. Връщане в Kodi пожар Пръчка У дома > Търся Коди > отворено Коди.
 4. След като Kodi се отвори, следвайте гореописаната процедура за Kodi Leia и Krypton, стъпка по стъпка.

Много потребители се сблъскват с грешки като неуспех да инсталират зависимост или няма наличен поток, докато го гледат в FireStick. Все пак най-добрият начин да се поправи е чрез инсталиране на най-добрия vpn за firestick.

Neptune Rising Kodi Addon Изтегляне на Zip URL

Можете директно да изтеглите и инсталирате добавката Neptune Rising Kodi, като следвате този прост метод:

 1. Изтеглете zip файла на добавката Neptune Rising Kodi
 2. Отидете на Добавидобавки > Щракнете върху Кутия с форма на икона > Кликнете Инсталирай от цип досие > Навигирайте системата до папката на местоназначение > Кликнете repository.mrfreeworld.zip
 3. Отидете на Инсталиране от хранилище > отворено MR FREEWORLD > отворено Видео Добавидобавки > Кликнете Нептун нарастващ > Кликнете Инсталирай.

Как да инсталирате зависимостта на скрепер от Kodi NAN за повишаване на Нептун

нептун, издигащ се коди нан скрап

NaN скраптерите са опростители на кода, тъй като помагат на добавката да изтегля хостове на видео за стрийминг. Понякога NaN Scrappers не се инсталират директно с добавката и трябва да се инсталират ръчно. Следвайте стъпките, споменати по-долу, за да инсталирате зависимостта от NaN скрепери от вашия Kodi.

 1. Изтеглете ZP файла NaN Scrappers на вашето устройство.
 2. Отворете Kodi > Отидете в главното меню > Кликнете върху Добавки.
 3. Кликнете върху иконата на кутията > Изберете опцията Инсталиране от ZIP файл.
 4. Прегледайте и отворете изтегления zip файл > Изчакайте уведомлението.
 5. Инсталирана е NaN зависимост от скрепери. Насладете се на непрекъснато поточно предаване с вашите добавки.

Как да намерите URL адреса за издигане на Нептун от зависимостта на Scipers от Kodi NAN

 1. От главното меню на Kodi кликнете върху иконата на зъбното колело (настройки) > Кликнете върху Настройки на системата
 2. Задръжте курсора на мишката върху Добавки > Кликнете върху Управление на зависимостите > Превъртете надолу и кликнете върху NaN Scrappers.
 3. Кликнете върху Конфигуриране > Кликнете върху Scrappers 2 > Превъртете надолу до Изгряването на Нептун и го активирайте > Свършен!
 4. Това е всичко, сега NaN скрапърите ще намерят URL адрес за добавка на Neptune Rising Kodi.

Как да настроите Real Debrid при издигане на Нептун

 1. отворено Коди > Отидете на Настройки > Кликнете върху Система настройки > Промяна на Основен меню до напреднал.
 2. Кликнете върху Добавидобавки от лявото меню > Кликнете върху Управлявайте зависимостите > Кликнете върху URLResolver от списъка > Кликнете Конфигуриране.
 3. Кликнете върху универсален резолверите > Избирам В реално Debrid > Кликнете приоритет> Задайте стойността на 90 > Кликнете Свършен> Кликнете Добре
 4. Кликнете Конфигуриране > Изберете Универсални разделители > Отидете на В реално Debrid раздел > Кликнете върху (Пре) Оторизирайте моя акаунт > Впиши се Към твоя сметен акаунт.
 5. Влез в код което виждате на екрана си при това https://real-debrid.com/device > Сега кликнете продължи, Истински дебрид е инсталиран.

Как да настроите Trakt.tv в издигане на Нептун

 1. отворено Добавка за издигане на Нептун Kodi
 2. Кликнете върху Инструменти > Кликнете върху Настройки: Сметки
 3. Кликнете върху Тракт от списъка > Прозорец ще popup показване на a URL и щифт код.
 4. Влез в PIN код > Authorize Тракт.

Алтернативи на издигането на Нептун Kodi Addon

 1. завет
 2. масово изселване
 3. Star Tec
 4. пирамида
 5. Мадиам
 6. Плейлист товарач
 7. Клубът на играчите 

Отзиви за Neptune Kodi Addon

Изгряващият Нептун Kodi 17 не е бил много удовлетворяващ за много хора и тези нишки на Reddit са доказателството:

Нептун издигащ се коди преглед
Въпреки това, не винаги има критики, ето че потребителят го прави комплимент:

Нептун нарастващ аддон Reddit

Този потребител е сред щастливците!

преглед за повишаване на нептун

Нептун нарастващ Kodi не работи / Грешки / поправки

Нептун се издига Няма налична грешка в потока

Грешката без наличен поток се среща доста често сред много коди добавки. Издигане на Нептун няма наличен поток, може да бъде решен, като следвате дадените стъпки;

 1. Изчистване на доставчици и кеш
 2. Променете зададеното време за задаване на доставчиците
 3. Променете действието по подразбиране

Инсталирането на зависимостта не бе успешно

повишаване на нептун не работи

Неуспешна инсталация на грешка в зависимост не се вижда нормално, ако използвате официална добавка, но докато използвате добавка на трета страна, се случва от време на време. Основната причина за грешката на повишаване на Нептун е, че хранилищата продължават да се изключват или те остаряват. Друга причина е, че в хранилищата има липсващ файл, което води до провал на инсталацията.

Fix

Винаги използвайте надеждно хранилище, което е актуализирано и има обновените добавки и преди да инсталирате хранилищата kodi, уверете се, че източникът на хранилището работи.

Не може да се свърже със сървъра

Това е рядка грешка и не се появява обикновено, но ако това се случи, това означава, че или вашата интернет връзка е нестабилна, или източникът на хранилището е преместен на нов URL адрес.

Fix

Първо проверете URL адреса на хранилището и вижте дали той е онлайн или не. Второ, проверете вашата интернет връзка и се уверете, че мрежовата ви връзка е стабилна. Ако грешката продължава, опитайте да инсталирате добавката от друго хранилище.

За приключване

Neptune Rising Kodi е страхотна разклонение на Exodus, която създава някакъв свръх напоследък. Както всяка друга вилица, Neptune Rising Kodi има точно подобно оформление като произхода си. Връзките за стрийминг обаче са по-добри от предшествениците им и са повече на брой.
Neptune Rising Kodi 17 е достъпен чрез хранилище Blamo. В това ръководство предоставихме метод за това как да инсталирате Neptune Rising Kodi addon, но се уверете, че имате Kodi VPN, за да защитите вашата поверителност. Надяваме се, че въпросът „защо се нуждаете от VPN за Kodi“ засега не бива да ви пресича с ума.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map