Как да инсталирате СОЛТИ (Поток всички източници) на Kodi за по-малко от 2 минути

Предаването на всички източници (SALTS) е най-добрият вариант за гледане на HD филми и телевизионни предавания на Kodi. Съревновавайки се с популярното за всички времена добавки Exodus Kodi, той предлага пълен набор от забавления за вашето семейство. Само няколко най-добри коди добавки биха осигурили HD видео качество с няколко прекъснати връзки, SALTS е една от тях.


Kodi NewsНякога чувал ли си за Коди насоляване? Да, те са верни & блокиране на милиони при гледане на безплатно съдържание. VPN може да запази самоличността ви анонимна и сигурна. PureVPN е най-доброто ви решение да се предпазите от известия DMCA, проблеми с авторските права & деблокиране на различни добавки като Нептуново издигане, завет или GAIA.purevpn cta

Това ръководство запознава потребителите на Kodi как да инсталират SALTS на Kodi. Споменаваме стъпките за инсталиране на SALTS на Kodi Krypton и Kodi Jarvis.

Как да инсталирате СОЛТИ на Kodi Jarvis Версия 16
Как да инсталирате СОЛТИ на Kodi Fire Stick
Как да инсталирате СОЛТИ на Kodi кутии
СОЛТИ срещу Изход
СОЛТИ не работят / Грешки / Проблеми с Kodi
SALTS Kodi Форум и библиотека

Как да инсталирате СОЛТИ на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

 1. отворено Коди Криптън по система > Кликнете върху иконата на зъбно колело отгоре също се нарича Настройки икона > След това трябва да изберете Файлов мениджър опция > Сега превъртете надолу и щракнете два пъти върху Добавяне на източник от лявата страна на екрана.Как да инсталирате соли на Kodi
 2. Кликнете ‘Нито един’ опция, когато се появи кутия > Тук ще поиска от вас да въведете URL адрес на хранилището, така че напишете http://kdil.co/repo/ > След това щракнете Добре > Точно под него се иска името на хранилището или източника на медия, така че въведете Kodil > Сега кликнете Добре за да затворите кутията.как да инсталирате соли на kodi kripton версия 17 или по-нова
 3. Сега се върнете на Коди Начало чрез натискане Бутон за връщане назад натиснете клавиша на клавиатурата няколко пъти, за да продължите с следващите стъпки > След това кликнете върху Добавки > Сега изберете Инсталатор на пакети икона.как да добавите соли на kodi
 4. На екрана ще видите няколко опции, където трябва да кликнете Инсталиране от Zip File > Тогава ще се появи кутия, намерете и щракнете върху Kodil > Тогава kodil.zip > Изчакайте няколко минути, за да се извърши инсталацията.соли kodi изтеглите zip url
 5. След като инсталацията приключи, отидете на Инсталиране от хранилище опция > Сега превъртете списъка надолу и кликнете върху Kodil > Сега изберете Видео добавки от опции > Тогава намерете СОЛИ и щракнете Инсталирай.соли при настройка на kodi
 6. Върнете се на Коди Начало ако трябва да видите какво има вътре в тази добавка > Сега изберете Добавки > Видео добавки > СОЛИ > кино > Наслади се!

соли kodi настройки

Как да инсталирате СОЛТИ на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Отвори си Коди софтуер > Той ще се отвори към списък с менюто, поставено хоризонтално на вашия екран, сега щракнете върху Система меню > Сега Файлов мениджър > След това щракнете двукратно Добавяне на източник.
 2. Кликнете върху ‘Нито един’ опция, след като полето се появи на вашия екран > Сега въведете URL адрес на хранилище Kodil kodivpn.co/repo/kodil.zip и щракнете Свършен > Сега въведете името на източника на медия “Kodil” и щракнете Свършен > Сега, за да затворите кутията, щракнете Добре.
 3. Трябва да се върнете към Главно меню на Kodi да продължите с по-нататъшни стъпки > След това кликнете върху Добавки > Каре-икона > Тогава Инсталиране от Zip File опция.
 4. Превъртете надолу и кликнете върху Kodil > Тогава kodil.zip > Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > Хранилище Kodil > Видео добавки > Сега изберете СОЛИ > Кликнете Инсталирай > Наслади се!

Как да инсталирате СОЛТИ на Kodi Fire Stick

 1. отворено Огнена пръчка > Отидете на Настройки > Кликнете върху Опция за програмисти > След това трябва да включите Приложения от Unknown Източници и Отстраняване на грешки в ADB.
 2. Изберете Добре когато ще се появи кутия, за да ви предупреди.
 3. Върнете се на Дом за пожарна пръчка > Сега изберете Търсене опция и тип “Kodi” и кликнете върху него.
 4. След като отворите Коди, трябва да следвате същите стъпки, както са обсъдени за Kodi Krypton и Kodi Jarvis.
 5. Прочетете нашето ръководство за инсталация kodi firestick / firetv.

Как да инсталирате СОЛТИ на Kodi кутии

Най-добре заредените кутии Kodi са незаконни в много страни, така че ако имате някоя от тези кутии, тогава вече имате инсталирани СОЛТИ. Но в случай, че имате кутия Kodi, която не е напълно заредена, трябва да следвате някои основни стъпки.

Ако имате кутия за Android Kodi, тогава можете лесно да намерите Kodi от Google Play Store, който можете да инсталирате директно. След като го инсталирате, можете да следвате стъпките, които са подчертани за Kodi Krypton или Jarvis. Стъпките остават същите за всички кутии Kodi.

СОЛТИ срещу Изход

СОЛТИ срещу Изход

SALTS и добавката Exodus Kodi бяха въведени една след друга, когато Kodi попадна на пазара. Изходът обаче придобива популярност сред феновете на Kodi и скоро попадна в светлината на прожекторите. SALTS също стана популярна добавка, но тя се считаше равна на Exodus.

Точно така, когато органите на реда започнаха противодействие срещу добавките на коди от трети страни, СОЛТИТЕ се провалиха доста скоро, но Изходът си остана на мястото. През годините Изходът беше висок въпреки трудностите, които се натъкнаха, и това е основната разлика между двете добавки.

СОЛТИ не работят / Грешки / Проблеми с Kodi

SALTS никога не е бил същият, когато е имало репресия от органите на реда срещу добавки на трети страни. Наложиха се ограничения за показване на съдържание за авторски права, което доведе до затварянето на популярните добавки. Оттогава SALTS се сблъскват с много проблеми, сред които някои от тях са предоставени по-долу:

SALTS не успя да инсталирате зависимост

Когато се опитате да инсталирате zip файла, за да завършите процеса на инсталиране на добавката, той дава „Неуспешно инсталиране на грешка в зависимост“. Това може да бъде причинено поради няколко причини. Една от причините за възникването на тази грешка, когато хранилището не работи. Друга причина, поради която възниква тази грешка, е поради всяка актуализация, извършена в хранилището.

Решение

Имаме две решения поради двете причини, поради които се появява тази грешка. Ако се дължи на неуспешно хранилище, тогава препоръчваме да използвате хранилище Kodil, както е разгледано в това ръководство за ръководството. Ако обаче тази грешка възникне поради извършване на актуализация в хранилището, трябва да изчакате около час и да опитате да инсталирате отново.

СОЛИ Няма намерени източници

Може да се почувствате недоволни, когато видите грешка „Няма намерени източници“, която се среща често в добавката SALTS Kodi. Всеки път, когато натиснете някой филм за стрийминг, той се зарежда за няколко минути и след това в последния момент ви залива.

Ако се случи нещо подобно, това е, защото потокът вече не е наличен и може да се наложи да опитате друго филмово или телевизионно шоу.

Решение

Може да искате да изчистите целия кеш, преди да започнете да предавате поточни източници, предоставени от SALTS. Научете всичко за изчистването на кеша на Kodi.

SALTS Kodi форум

Тъй като SALTS е добавка на трети страни и се счита за незаконна в много страни, следователно няма официални форуми. Ако обаче искате да се включите в дискусията, свързана със SALTS, трябва да обмислите публикацията в Reddit.

СОЛТИ Библиотека Kodi

SALTS предлагат разнообразие от развлекателно медийно съдържание за потребителите на Kodi, списъкът за библиотеката SALTS Kodi е посочен по-долу:

 1. кино
 2. Телевизионни предавания

Опаковане

SALTS Добавка Kodi е известна с многостранното му развлекателно медийно съдържание, което предлага на потребителите на Kodi. SALTS също предлага HD гледане на съдържанието му, което го прави полезна добавка Kodi. В това ръководство обсъдихме как да инсталирате SALTS на Kodi, така че инсталирайте тази добавка и се насладете на филми и телевизионни предавания в HD.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map