Как да инсталирате Supremacy Kodi Repository на Krypton, Jarvis & FireStick

Supremacy Repository е пълен пакет за всички стрийминг отрепки, които желаят да имат едно хранилище за филми, телевизионни предавания и спорт и т.н. Supremacy си спечели страхотно име, благодарение на своята добавка Supremacy Kodi, която е популярна сред много потребители.


Преминете през това ръководство от KodiVPN и се запознайте повече с хранилището и най-добрите добавки на Kodi.

Превъзходство репо ревю

Supremacy Repository е сред най-популярните хранилища в общността Kodi. Причината за неговата популярност е, че хоства собствени добавки, както и други добавки на трети страни. Не много хранилища имат свои добавки Kodi, а най-добрата част за Supremacy е, че има свои три различни добавки:

 1. Supremacy; основната добавка, която позволява на потребителите да гледат филми, документални филми, телевизионни предавания, 4K филми, детски филми и телевизия на живо.
 2. Превъзходни спортове; спортно фокусирана добавка, осигуряваща потоци за спортове на живо.
 3. Превъзходство iptv; добавка за всички любители на IPTV.

Репозиторият Supremacy се актуализира редовно от неговите разработчици и това е причината всеки предпочита да използва това хранилище и неговите добавки. Добавките на Supremacy Kodi независимо са спечелили страхотна репутация за тях, като предоставят отлично качество на поточно преживяване.

Как да инсталирате хранилище Supremacy на Kodi krypton 17.6 и по-нови

Следвайте тези стъпки, за да инсталирате хранилище Supremacy на вашия Kodi Krypton версия 17.6:

 1. отворено Коди > Кликнете върху Икона за настройки (зъбно колело) > отворено Файлов мениджър.как да инсталирате превъзходно хранилище kodi на криптон 17.6
 2. Кликнете два пъти върху Добавяне на източник > Ще се появи диалогов прозорец > Кликнете, където пише > Въведете този URL адрес в адресната лента „http://2supremacy.uk/repo/“ > Кликнете Добре > Дайте име на този медиен източник като „надмощие> Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.как да инсталирате надмощно коди хранилище на jarvis
 3. Върнете се на Главно меню > Кликнете Добавки > Кликнете върху Икона на кутията от горния ляв ъгъл.как да инсталирате надмощен kodi хранилище на firestick
 4. Изберете Инсталиране от Zip File > Кликнете върху надмощие > Изберете supremacy-2.6.zip > изчакайте известието.изтеглете хранилище за надмощие
 5. Кликнете върху Инсталиране от хранилище опция > Сега можете лесно да инсталирате всяка добавка от това хранилище.

инсталирате надмощие kodi repo от zip файл

Как да инсталирате Supremacy Repo на Kodi Jarvis 16 и по-долу

 1. отворено Коди Джарвис.
 2. Кликнете Система > Отидете на Файлов мениджър.
 3. Кликнете Добавяне на източник.
 4. Кликнете <Нито един> и въведете това URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Кликнете Свършен > Дайте име на тази връзка към източника на медия като надмощие > Кликнете Свършен > Кликнете
 5. Насочете се към Коди Начало екран > Кликнете Система > отворено Добавки.
 6. Изберете Инсталиране от Zip File > Кликнете надмощие > Кликнете върху supremacy-2.6.zip.

Как да инсталирате хранилище Supremacy на FireStick Kodi

 1. Инсталирай Kodi на Fire Stick устройство.
 2. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.

След като изпълните горепосочените стъпки, вижте процедурата за инсталиране на Kodi Krypton версия 17.6.

Изтегляне на хранилище за надмощие

 1. Изтеглете zip файл на Supremacy Kodi от (http://2supremacy.uk/repo/)
 2. Отидете на Главно меню на Kodi.
 3. Кликнете върху Добавки.
 4. Кликнете Кутия
 5. Кликнете Инсталиране от Zip File.
 6. Разгледайте системата и отворете изтегления zip файл.
 7. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище опция.
 8. Кликнете върху
 9. отворено Видео добавки папка и инсталирайте всички от любимите си добавки Kodi, присъстващи в хранилището и започнете да стриймирате.

Превъзходство Kodi Addons

Репозиторият Supremacy е зареден с множество популярни добавки на Kodi като:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Електро свод
 5. Нощни ужаси
 6. Планета ММА
 7. Превъзходство iptv
 8. Превъзходни спортове
 9. НАПЪЛНО
 10. Joyride

Всички тези добавки са актуални и работят перфектно. Аз лично се опитах да инсталирам всички тези добавки една по една и не срещнах никакъв проблем.

Често задавани въпроси за превъзходство

Много хора по целия свят са използвали хранилище за надмощие. По същия начин неговите потребители са публикували много запитвания в различни форуми. Ето две най-често срещани проблеми, повдигнати от много потребители:

Репо за върховенството не работи

В определени моменти може да нямате достъп до хранилището на Supremacy и това може да е поради две основни причини. Или хранилището е в процес на актуализация, или изходният URL адрес, който сте добавили в Kodi, е неправилен.

Винаги се уверете, че сте въвели правилния URL на източника на медия и преди да добавите URL адреса, винаги проверявайте дали URL адресът на източника е онлайн или не.

Добавката за надмощие не работи

Това не се случва обикновено, тъй като добавката Supremacy Kodi се актуализира от време на време и добавката никога не е намалявала. Ако обаче добавката не работи на вашата система, опитайте отново да инсталирате добавката от хранилището.

Уверете се, че използвате актуализирано хранилище Supremacy, защото ако се опитвате да инсталирате тази добавка от което и да е друго хранилище, има вероятност да попаднете на остаряла версия.

заключение

Supremacy е отлично хранилище, което има всяка добавка, необходима за гледане на binge. Хранилището е надеждно, тъй като е актуализирано от доста време насам и потребителите по отношение на него не съобщават за грешка или проблеми.

Фактът, че той хоства свои собствени добавки, го прави надеждно хранилище, а качеството на неговите добавки също е забележително. Бих препоръчал на потребителите да изпробват това хранилище, но не без платен или най-добре безплатен VPN за Kodi, защото използването на добавки на трети страни ви прави уязвими за правни проблеми.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map