Как да инсталирате съветника за телевизия Cellardoor на Kodi Krypton 17 и Jarvis 16

Това ръководство обсъжда пълна настройка за това как да инсталирате Cellardoor TV Wizard на Kodi. Гледайте най-новото медийно съдържание с помощта на телевизионен съветник на Cellardoor.


Преди да започнете с инсталирането на това хранилище, разберете как ще бъдете уязвими, докато го използвате.

Препоръчвам ви да използвате VPN за Kodi, който може да кодира вашия трафик и да ви осигури неограничен достъп до ограничено съдържание. Добавките и хранилищата на Kodi от трети страни понякога могат да бъдат злонамерени или да предоставят пиратско съдържание, поради което е силно препоръчително да използвате защитен протокол.

Cellardoor TV Wizard е мястото, където можете да намерите най-новите Kodi Builds за Krypton, заедно с избор на цветна тема за Kodi Skins.

Наскоро той е съвместим с всички ваши устройства и е бърз и лесен за навигация. След като инсталирате Cellerdoor TV Wizard, можете да намерите Builds, които съдържат най-добрите Kodi addons, т.е. Covenant, Bob, Poseidon и много други.

Как да инсталирате Cellardoor TV на Kodi Leia и Krypton Versions

 1. хвърлям Коди на вашата система > Изберете Настройки икона или икона във формата на зъбно колело в горното меню > Кликнете върху Файлов мениджър > В долната част на екрана отляво щракнете двукратно върху Добавяне на източник.Как да инсталирате Cellardoor TV на Kodi
 2. Когато се появи полето, щракнете върху ‘Нито един’ > След това въведете URL адрес на изба на телевизия т.е. http://cellardoortv.com/repo/ > Кликнете Добре > Въведете име на хранилището, т.е.. Телевизор на избата на опцията в долната част на кутията > Кликнете Добре.Как да инсталирате Cellardoor TV на Kodi Krypton версия 17 или по-висока
 3. Върнете се на Коди Начало > Кликнете върху Добавки опция > Изберете Кутия с форма на икона в горния ляв ъгъл.Телевизионен съветник на изба на Kodi
 4. Сега кликнете върху Инсталиране от Zip File > От кутията щракнете върху Телевизор на избата > След това изберете repository.cdrepo-8.8.zip > След това изчакайте да се инсталира хранилището.настройка на скриптове за телевизор на избата
 5. Отидете на Главно меню на Kodi отново > Изберете Добавки > Тогава Програмни добавки > Телевизионен съветник на изба.Настройки на съветника за поддръжка на телевизора на избата
 6. Изберете Инструмент за поддръжка или CDTV изгражда, или всякакви други опции от списъка.

Конфигурация на съветника за телевизия на избата

Как да инсталирате Cellardoor TV на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. отворено Коди > Отидете на Система > Тогава Файлов мениджър > Кликнете два пъти Добавяне на източник.
 2. Въведете URL http://cellardoortv.com/wizard/ и щракнете Свършен > Въведете името „Телевизор на изба“ > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
 3. Отидете на Главно меню на Kodi > Кликнете върху Система > Тогава Добавки > Натисни Инсталиране от Zip File > Изберете Телевизор на избата > След това кликнете върху plugin.program.CellardoorTVwizard.zip > Изчакайте инсталацията.
 4.  След като инсталирате съветника за Cellardoor TV, прегледайте тази добавка за поддържане на Kodi и инсталиране на Cellardoor TV Builds.

Съветник за телевизия на избата не работи / Грешки / Проблеми

Грешка в пин кода на телевизора на изложението Cellardoor

Когато инсталирате Cellardoor TV Build чрез Ares Wizard, той изисква ПИН код, за да продължите с следващите стъпки. В същото поле се предоставя и връзката, където можете да намерите ПИН кода. Въпреки това, когато въведете кода, той дава грешка.

Решение

За да отстраните този проблем, трябва да въведете ПИН кода в рамките на минута, за да избегнете тази грешка. Тази грешка обикновено се появява, когато сървърът е изчерпан. Веднага щом стигнете до въвеждането на кода, толкова по-скоро ще можете да гледате филми и телевизионни предавания.

Телевизор за изба на неделя е невалиден Zip URL адрес

Когато потребителите на Kodi получават такава грешка, това е защото има проблем със сървъра в техния край. Тази грешка възниква, когато се опитвате да инсталирате Инфузионната постройка от съветника на Cellardoor TV. Възможно е обаче да не откриете тези грешки да се връщат скоро, след като бъдат разрешени. Инфузионната постройка измести инфузионната постройка към съветника за Арес, който работи добре там.

Телевизор на избата надолу

В някои случаи ще откриете, че телевизорът Cellardoor не работи и няма да намерите много най-добрите добавки за коди в списъка. Това се дължи на актуализациите, предприети от Build. В резултат на това потребителите на Kodi може да затруднят поточното съдържание.

Решение

Най-доброто решение на този проблем е да изчакате, докато тази версия се актуализира. Kodi Builds съдържа много добавки, които се нуждаят от актуализиране, така че най-добрият вариант е да изчакате няколко минути и да опитате да получите достъп до добавка.

Как да актуализирате Cellardoor TV

За да актуализирате телевизията Cellardoor, трябва да включите автоматичната актуализация или също да я актуализирате ръчно. За да изпълните някоя от тези опции, изпълнете стъпките по-долу:

 1. отворено Коди > Отидете на Добавки > Кликнете върху Програмни добавки > Кликнете с десния бутон Телевизионен съветник на изба > Кликнете върху Информация.
 2. От опцията, предоставена в долната част, кликнете върху Актуализация за ръчни актуализации.
 3. Включи Автоматични актуализации за автоматично актуализиране.

Как да актуализирате Cellardoor TV

Има алтернативен начин за инсталиране на Cellardoor TV Wizard с Ares Wizard. Следвайте стъпките по-долу за алтернативен подход:

 1. Инсталирайте Ares Wizard на Kodi
 2. отворено Помощник на Арес > Кликнете върху Разгледайте сгради в горното меню > От списъка на сгради, който се показва, кликнете върху Телевизор на избата > Кликнете Инсталирай.

Опаковане

Телевизионният съветник на Cellardoor предлага изключително забавление за потребителите на Kodi с разнообразните си категории добавки. В това ръководство предоставихме пълни стъпки как да инсталирате съветника за телевизия Cellardoor на Kodi, така че да гледате любимите си предавания. Следвайте това ръководство и се забавлявайте за по-дълги часове. Вижте последното ръководство за най-добри коди съветници за повече информация.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map