Как да инсталирате UltraSurf VPN за Kodi

UltraSurf VPN не е толкова популярен доставчик на VPN, но със сигурност е разумна опция при избора на VPN за Kodi. Трудно е, че не можем да го категоризираме като най-добрия VPN за Kodi, но UltraSurf е разумен VPN за Kodi. Това е безплатен VPN, което означава, че не се изисква абонамент за използване на тази услуга.


Следвайте това ръководство, за да научите повече за UltraSurf VPN и неговата съвместимост с Kodi и FireStick устройства.

Как да инсталирате UltraSurf VPN за Kodi

UltraSurf VPN имаше бета версия на Kodi добавка, която може да бъде инсталирана директно в Kodi точно като добавката PureVPN Kodi. Той беше достъпен в хранилището на Kobra, но тъй като наскоро беше изключен, засега няма следи от добавка UltraSurf Kodi в никое друго хранилище.

Следователно, най-добрият начин да използвате тази услуга е като инсталирате настолния си клиент за Windows и след това стартирате Kodi. Можете да изтеглите UltraSurf Windows Client и да го инсталирате във вашата система. За да научите повече за това, можете да следвате нашите как да инсталирате VPN на Kodi ръководство.

След като го инсталирате, просто се регистрирайте. След това влезте и се свържете с който и да е от желания от вас защитен сървър. След като сте свързани със защитен сървър, отворете Kodi и започнете да стриймирате с всяка добавка на Kodi. Едно от най-важните предимства от наличието на VPN е, че можете да се наслаждавате на поточно предаване с добавки за IPTV Kodi, тъй като те са гео ограничени.

Как да инсталирате UltraSurf VPN за FireStick

FireStick се превръща в първия избор на наблюдатели на binge по целия свят поради своите възможности и функции. Има голямо разнообразие от приложения, което позволява на потребителите да предават поточно почти всичко, което желаят да гледат. Въпреки това, знаейки факта, че много хора обичат безплатния стрийминг, Kodi на FireStick се превърна в тенденция.

Наличието на VPN на FireStick е много важно, дори и да не използвате Kodi, тъй като много от приложенията и съдържанието, достъпно в тях, са географски ограничени. Много потребители се сблъскват с проблеми, докато излъчват любимите си филми, телевизионни предавания и т.н., защото или са ограничени географски или са блокирани от интернет доставчика си.

Следователно, ако искате да се насладите на безпроблемно онлайн поточно преживяване, изпълнете следните стъпки, за да инсталирате UltraSurf VPN на FireStick:

 1. Стартирайте своя FireStick > Кликнете върху опцията за търсене от главното меню.
 2. Тип Downloader и щракнете върху търсене.
 3. От резултата от търсенето щракнете върху приложението Downloader и щракнете получавам.
 4. След като инсталирате приложението Downloader на вашия FireStick, отворете приложението.
 5. Сега въведете този URL адрес в лентата за търсене на приложението: HTTPS: // bitly / 2lSyySP > Кликнете Отивам.
 6. Когато изтеглянето завърши, щракнете Следващия.
 7. Щракнете върху инсталиране, когато се появи диалоговият прозорец и изчакайте приложението да бъде инсталирано.
 8. След като приложението е инсталирано, щракнете отворено.
 9. Когато приложението се отвори, ще видите бутон за превключване, който се появява отпред. Кликнете върху него, за да се свържете със защитен сървър.

Този процес на инсталация едва ли ще отнеме 5 минути и вие ще сте готови за сигурно поточно предаване. Ако обаче искате да предавате безплатно съдържание в FireStick, тогава първо трябва да инсталирате Kodi на FireStick.

Безопасен ли е UltraSurf VPN?

Това е основната грижа на всеки потребител, защото причината хората да изберат VPN е да защитят своята поверителност. Почти всеки доставчик на VPN твърди, че е най-добрият и сигурен доставчик на услуги, но напоследък много от доставчиците не успяват да бъдат верни на своите претенции. Течовете на DNS и неуспешното маскиране на IP са често срещани неща, забелязани при безплатни VPN доставчици.

Техните протоколи за сигурност не са толкова силни, че могат да осигурят пълна сигурност като първокласните VPN доставчици. Ето защо много потребители имат проблеми с доверието, свързани с безплатни доставчици на VPN. UltraSurf VPN като един от безплатните доставчици на услуги, беше подложен на съмнение от много хора в много форуми. Що се отнася до моето мнение, ако използвате UltraSurf с цел стрийминг, това е безопасна за използване услуга като всяка друга.

UltraSurf VPN Отзиви

UltraSurf VPN е около индустрията от известно време и потребителите, които са запознати с VPN индустрията знаят за това. За да ви дам по-добра картина на това, което другите мислят за това, включих няколко теми за Reddit:

Коментар от дискусия Коментар на N3w0ne от дискусия "Кой е най-добрият преносим, ​​безплатен vpn с европейски сървъри.".

Този потребител предостави положителни отзиви относно UltraSurf VPN. Все пак едно от най-важните неща, което трябва да забележите, е, че той също го е споменал, че го е използвал за деблокиране на YouTube. Това означава, че ако използвате UltraSurf VPN само за заобикаляне на ограниченията, това е добра опция.

Коментар от дискусия Коментар на redditmaid от дискусия "Не мога ли просто да използвам ултразърф вместо използването на VPN?".

Този потребител ясно е отговорил, че UltraSurf VPN не може да се използва за нищо друго, освен за деблокиране на сайт. Причината, която той спомена, е легитимна, че протоколът за сигурност, предлаган от UltraSurf VPN, е съмнителен и такива са техните практики. След това отново това е случаят с всяка друга безплатна VPN услуга.

заключение

В заключение на този преглед бих казал, че UltraSurf VPN е разумна услуга за онлайн стриймъри. Причината е, че той отблокира почти всеки ограничен сайт и фактът, че UltraSurf Kodi опитът също е задоволителен. Независимо от това, не бих препоръчал на потребителите да изберат тази VPN, ако търсят първокласна поверителност.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map