Как да коригираме кодекса на пакта, който не работи

Никой не може да отрече факта, че добавката на Covenant Kodi е една от най-популярните добавки на Kodi в световен мащаб. Причината за неговата популярност е невероятната му актуална библиотека със съдържание и нейните характеристики, които са подобни на тези на Exodus. Това сходство в тези две добавки се дължи на това, че същите разработчици, използващи един и същ код, разработиха пакта.


Напоследък обаче забелязах потребители, които се оплакват от Covenant Kodi, че не работи, което е доста тревожно. След някои изследвания разбрах, че разработчиците вече не актуализират тази добавка, но библиотеката на добавката изобразява друго. Имах достъп до най-новите филми и телевизионни предавания, въпреки слуховете за изключване, разпространяващи се в индустрията.

Разгледах различните грешки, докладвани от потребителите на различни платформи и форуми, и ги обсъдих със съответните корекции в това ръководство.

Завет Коди Няма налични потоци Грешка

Една от най-често срещаните грешки, докладвани от потребителите е Няма налични потоци. Тази грешка се появява, когато се опитате да получите достъп до определено телевизионно шоу или филм от библиотеката за добавки. Така е и с Covenant, когато се опитате да възпроизведете заглавие на съдържанието, грешката се появява. Това няма нищо общо с хранилището за добавки и то е само защото добавката не може да намери доставчици.

Fix

 1. отворено Коди и отидете на Добавидобавки меню
 2. Отидете на Видео добавки и кликнете върху завет
 3. Ще видите Инструменти опция, кликнете върху нея
 4. Сега кликнете върху Настройки: Общи
 5. Ще видите опция: Време за изчакване на доставчика > Задайте го на 30
 6. Ако не го промените на “30”
 7. Сега кликнете върху Възпроизвеждане раздела от лявата колона.
 8. Превъртете списъка надолу и активирайте „Хостери с капташи
 9. Ще видите опция, наречена „Максимално качество“, Отидете на него и го задайте на”1080p“. Обикновено той е зададен на 4k по подразбиране, това трябва да се понижи.
 10. Сега кликнете върху Добре за да запазите тези настройки
 11. Превъртете надолу в списъка и кликнете върху „Съвет за изчистване на кеша” > Кликнете да
 12. Сега изберете опцията Завет: Ясни доставчици > Кликнете да

Рестартирайте добавката и опитайте да предавате поточно желаното съдържание на заглавието; повече няма да се сблъскате с този проблем.

Грешка в поточното съобщение на Kodi

Проблемът с добавките, които имат грешки в потока, е главно поради това, че потоците, бракувани от добавките от доставчика, са гео-ограничени или остарели. Ако не можете да предавате едно от най-новите заглавия на съдържание, очевидно е, че това е гео ограничен поток, а не остарял. От време на време потребителите продължават да се спъват в подобни потоци и това не е нещо ново.

Fix

Можете лесно да заобиколите тези гео-ограничения и да предавате заглавието на любимото си съдържание с VPN.

да!

VPN ще маскира вашите IP и DNS, както и ще шифрова вашите данни, осигурявайки ви неограничен достъп до съдържанието, налично в библиотеката. Изберете най-добрия VPN за Kodi и се абонирайте за неговия пакет, който ви е най-подходящ. След това изтеглете приложението или клиента му, свържете се със съответния сървър и достъп до всеки ограничен поток, той определено ще работи.

Освен това VPN ще ви предпази от хакери и шпиониране на властите за вашата дейност. Много хора не знаят за рисковете, които поемат по време на поточно предаване онлайн, оставайки уязвими към кибератаки.

Грешка при инсталиране на пакта Kodi

Грешка при инсталирането на Kodi Covenant се отнася до грешката, която се появява, когато се опитвате да инсталирате добавката, появява се известие, казващо, че „инсталацията не е успешна“. Covenant Kodi е популярна добавка на Kodi, която се предлага чрез множество хранилища на Kodi. Трябва да разберете, че не всяко хранилище има актуализираната версия на добавката, поради което може да срещнете грешка при инсталиране на Kodi Covenant.

Fix

Най-добрият начин да коригирате тази грешка е като изберете хранилище, което има актуална добавна версия. Позовавайки се на добавката на Covenant Kodi, можете да намерите нейната актуализирана и работеща версия в хранилището на Kodi Israel. Можете да намерите огромно разнообразие от актуализирани и популярни добавки на Kodi в това невероятно хранилище.

Грешка при изтегляне на Коди завет

Напоследък много потребители на Kodi започнаха да се оплакват от грешка при изтеглянето на Kodi Covenant, която се дължи на остарялото хранилище. Много потребители се опитват да инсталират добавката на Covenant Kodi от остарели ZIP файлове на хранилището.

Fix

Потребителите могат лесно да изтеглят и инсталират добавката на Kodi Covenant от хранилището на Kodi Israel. Той е актуализиран хранилище и разполага с работещата версия на Covenant Kodi в папката си за видео добавки.

В случай че не можете да изтеглите добавката и от това хранилище, изчистете Kodi кеша и след това опитайте отново. Това би трябвало да реши проблема, защото понякога кешът се натрупва и добавката не може да се изтегли или инсталира.

Замяна на Коди завет

Има много други най-добрите добавки на Kodi освен Covenant Kodi, които могат да се използват за гледане на филми и телевизионни предавания на Kodi. Ето няколко топ избор само за вас:

 1. Изход 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. плацента
 5. Gaia

заключение

Не много добавки успяха да оставят такъв отпечатък, какъвто го прави Ковект Коди през годините. След добавката Exodus Kodi спря да работи, Съглашението пое мястото си и се превърна в добавка за всички наблюдатели. В днешно време е трудно да се постигне такава надеждна добавка, която обслужва всички най-нови предавания и филми.

Надявам се, че грешките и поправките, разгледани в това ръководство, ще ви бъдат полезни при решаването на проблемите. Въпреки това ценя отзивите на потребителите и ако има нещо, което според вас липсва в това ръководство, любезно коментирайте и ме уведомете.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map