Как да настроите LibreELEC OpenVPN на Kodi / Raspberry Pi / Amazon Fire TV

Търсите начин да инсталирате LibreELEC VPN или информация относно него или се чудите защо се нуждаете от VPN за Kodi?


Вие сте попаднали на правилното място! Разгледайте нашето ръководство и научете всички важни неща, които трябва да знаете за най-добрия VPN за Kodi, който можете да използвате с LibreELEC.

Бидейки разклонение на Kodi, LibreELEC се използва за всички устройства, включително Raspberry Pi и Amazon Fire TV Stick, където лесно можете да инсталирате LibreELEC VPN, за да защитите устройството си от външни заплахи. LibreELEC OpenVPN също ще скрие вашия IP адрес и ще ви позволи да сърфирате в Интернет със свобода.

Най-добрите доставчици на VPN LibreELEC за 2020 г.

След задълбочени изследвания ние избрахме най-добрите VPN за LibreELEC. Анализът ни се базираше на политиката на регистрация, двойно криптиране на данни, брой сървъри и други фактори. И най-вече лекотата, с която всеки от тези най-добри VPN за стрийминг би могъл да се свърже с LibreELEC.

VPN доставчициPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10.95 $ 2.91Per месец

Специална оферта: 73% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Per месец

Специална оферта: 83% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
CyberGhost $ 12.99 $ 2.75Per месец

83% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Per месец

35% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия

Как да инсталирате LibreELEC VPN на Raspberry Pi в 5 стъпки

 1. Свържете се с устройството LibreELEC чрез SSH

В първата стъпка трябва да конфигурираме файл за VPN на вашето устройство LibreELEC и за това трябва да изтеглим конфигурационни файлове. Има два начина за това. Или можете да изтеглите файловете и след това да използвате USB устройство, за да копирате файловете на устройството, докато има и лесна стъпка, при която директно изтеглете файла на вашето устройство с помощта на Secure Shell (SSH). 

За да изтеглите директно файла на устройството си чрез SSH, може да се наложи да отворите Коди > Отидете на Настройки > Изберете Системна информация > и кликнете върху мрежа

Запишете вашия IP адрес за вашето устройство LibreELEC някъде и SSH в устройството, като използвате SSH клиент. Препоръчваме PuTTY.

Libreelec openvpn

Инсталирайте PuTTY на вашето устройство и въведете IP адрес в полето, където пише „Име на хост“, след което щракнете върху Отвори.

Сега ще бъдете подканени да въведете вход и парола. Можете да използвате идентификационни данни, както следва:

Потребителско име: корен

парола: libreelec

 1. Изтегляне на файловете

Сега изтеглете двата файла в директорията си, като кликнете върху връзките по-долу:

За добавка към услугата VPN Manager щракнете тук

За MPN OpenVPN конфигурационен файл щракнете тук

 1. Редактиране на конфигурационни файлове на LibreELEC OpenVPN

Имам за съхранение / MPNVPN.ovpn

Сега ще можете да видите съдържанието на конфигурационния файл, както е показано по-долу:

1клиент
2отдалечен SERVERNAME
3remote-cert-eku „Удостоверяване на уеб сървъра на TLS“
4dev tun
5прото udp
6порт 1194
7резолюция-повторен безкрайност
8nobind
9забавяне на маршрута 2
10ням-повторение-предупреждения

Сега трябва да замените думата „SERVERNAME“ с името на сървъра, към който се опитвате да свържете, т.е. GBR.mypn.co

Можете да се обърнете към пълния списък със имена на сървъри тук.

 1. Инсталиране на добавка за VPN Manager

Сега отворете Kodi > Кликнете върху Добавки > Икона за инсталиране на пакети > Инсталиране от zip файл > Сега намерете файла VPN-Manager-2.4.0.zip, който сте изтеглили във втората стъпка.

 1. Свързване с VPN LibreELEC

След като добавката е инсталирана, ще се появи кутия, в която ще се чете Настройки – VPN Manager за OpenVPN.

настройка на libreelec openvpn

Изберете вашия доставчик на Libreelec VPN от списъка и въведете потребителско име и парола и щракнете върху ДА, за да продължите.

Сега имам опция Инсталиране от zip файл > Навигирайте конфигурационния файл от вашето устройство, т.е. MPNVPN.ovpn

Ако ви помоли да актуализирате .ovpn файла, щракнете върху Да и продължете. Но ако поиска да преименувате файла, щракнете върху НЕ.

Сега кликнете върху раздела VPN Connections > Първа VPN връзка > Изберете MPNVPN профил. Връзката ще започне автоматично, когато се свържете с устройството следващия път.

Следния екран ще видите след като приключи проверката на връзката. Изберете ОК и се върнете на началния екран. Сега ще имате достъп до медийното съдържание от вашето устройство.

libreelec vpn малинов пи

Как да инсталирате LibreELEC VPN на Amazon Fire TV в 7 стъпки

За да инсталирате LibreELEC VPN на Amazon Fire TV, трябва да имате рутер. Без рутер не бихте могли да инсталирате на FireTV устройство. Следвайте стъпките по-долу:

 1. Отворете уеб браузър > Въведете адреса на шлюза към вашия рутер (например 192.168.XX.XX).
 2. Сега отидете на Настройки или Разширени настройки > Кликнете върху WAN.Librelec VPN на Amazon Fire TV
 3. Изберете PPTP в WAN Connection Type.
 4. В настройките на WAN DNS по-долу, попитайте вашия доставчик за настройки на SmartDNS.разширени настройки за libreelec vpn
 5. Въведете вашето потребителско име и парола от вашия доставчик.настройка libreelec vpn amazon fire tv
 6. Сега превъртете надолу до „Специално изискване от доставчика на интернет услуги“ и въведете адреса на сървъра за която и да е държава, заедно с името.Настройки на libreelec amazon fire tv
 7. Щракнете върху Приложи, след като сте готови, и Насладете се!

Как да инсталирате VPN на LibreELEC

Можете да инсталирате VPN на Kodi в LibreELEC, като следвате тези прости стъпки:

 1. отворено Коди > Кликнете върху настройки (икона на зъбно колело) > Изберете Системни настройки
 2. Кликнете върху Добавки опция и включи Неизвестни източници > Върнете се в менюто с настройки
 3. отворено Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник опция > Кликнете, където пише <Нито един> и въведете това URL https://github.com/Zomboided/repository.zomboided.plugins/releases/tag/1.0.0 > Кликнете Добре > Назовете този източник на медия като Zomboided и щракнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.
 4. Върнете се в главното меню и кликнете върху Добавки раздел
 5. Кликнете върху кутия икона от горния ляв ъгъл > Кликнете Инсталиране от zip файл опция > Превъртете надолу в списъка и изберете Zomboided > Изберете zomboided.plugins.zip > Изчакайте уведомлението.
 6. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > отворено Зомбоидирано хранилище за добавки > Отидете в папката “Услуги” > Изберете VPN мениджър за OpenVPN > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението.
 7. Ще се появи съобщение с искане да настроите доставчик на VPN > Щракнете върху OK и изберете желания доставчик на VPN > Влезте в услугата с помощта на идентификационните данни, с които сте регистрирани.

Настройката на LibreELEC VPN не е толкова трудна, колкото изглежда. Използването на базирана на Linux операционна система е сложно, но не твърде много, колкото можете да видите. Сега можете да изберете всеки от желаните от вас добавки на Kodi и да предавате без ограничения.

Да опаковаш нещата

LibreELEC използва линията „Само достатъчно OS за Kodi“ и е вилката на Kodi, с която можете да използвате услугата OpenVPN за връзка с интернет от всяка точка на света. LibreELEC може да е сложна или ограничена операционна система, тъй като тя няма най-добрите характеристики на линията, но е идеална за потребителите на Kodi.

Операционна система, която е проектирана единствено за стартиране на плейъри за стрийминг на медии като Kodi. Едно от най-хубавото нещо, което лично ми харесва при LibreELEC е, че той не изисква някои спецификации от висок клас, за да стартира. Можете да имате просто устройство като Raspberry Pi и все още можете да се насладите на Kodi без никакви излишни.

Един от големите недостатъци, който отбелязах, е, че не можете да инсталирате VPN на LibreELEC, без да имате Kodi. Освен всичко това, аз лично бих препоръчал на всички резачки за кабели да изпробват Kodi с LibreELEC VPN, тъй като е невероятно нещо да имаш.

В това ръководство предоставих подробен процес как да настроите LibreELEC VPN на Raspberry Pi, Amazon FireTV и Kodi. Така че, следвайте горните очертани стъпки и се наслаждавайте.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map