Lazy Kodi Repo – Как да инсталирате на Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Последните разработки в общността Kodi са много иновативни и удобни в същото време. Има ново хранилище за добавки, обхващащо всички добавки и хранилища на Kodi.


Едно нещо, което всеки потребител трябва да има предвид, преди да получи достъп до хранилища на суки, е, че те са неофициални и са обект на пиратство. Следователно, силно се препоръчва шифроване на вашия трафик с помощта на най-добрия VPN за Kodi, за да защитите поверителността си от интернет доставчика и органите..

Следвайте нашето ръководство, за да видите как да инсталирате Lazy Kodi repo и да се насладите на пълната свобода на Kodi в едно хранилище.

Какво е хранилище Lazy Kodi?

Еволюцията на общността Kodi предприема някои интересни обрати като всеки ден се появява нова добавка или хранилище с подобрени функции. Наскоро видяхме добавка, която може да бракува всички хранилища на GitHub, така че можете да изтеглите най-новата добавка и хранилища.

Въпреки това, преди няколко дни излезе ново революционно хранилище, в което има всички добавки, хранилища и Kodi надстройки. Независимо от добавката на Kodi, изграждането на Kodi или хранилището, което искате да инсталирате, можете да го намерите в Lazy Repository. Вече не е нужно да търсите и добавяте различен изходен URL адрес за инсталиране на добавки или хранилища, това е едно от основните предимства, които Lazy Kodi предоставя.

Друга страхотна характеристика на Lazy Kodi е, че той не е уязвим за правни проблеми, тъй като той съдържа само добавки и хранилища на Kodi. Ето защо е надеждно хранилище за използване, тъй като срещу него няма да има червени знамена.

Как да инсталирате мързеливо хранилище на Kodi Krypton версия 17.6 или по-нова

 1. Стартирайте Kodi > Кликнете върху зъбно колело икона.как да инсталирате мързеливо репо на kodi
 2. отворено Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник, ще се появи нов диалогов прозорец.как да инсталирате мързеливо репо на kodi kripton версия 17.6 или по-нова
 3. Кликнете, където пише ‘Нито един’ и след това въведете този източник URL адрес: http://lazykodi.com/ > Кликнете Добре.как да инсталирате мързеливо репо на kodi jarvis версия 16 или по-нова
 4. Сега назовете този източник на медия като „Мързеливи коди“ > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.как да инсталирате мързеливо репо на kodi leia версия 18 бета
 5. Върнете се в Коди Начало > Отидете на Добавки меню > Кликнете върху Каре-икона от горния ляв ъгъл.как да инсталирате мързеливо репо на kodi firestick
 6. Кликнете върху Инсталиране от Zip File опция.мързелив kodi изтегляне
 7. Изберете Мързелив Коди от списъка.мързеливи коди отзиви
 8. Сега ще видите три опции: Хранилища, ципове и магьосник.мързеливи репо алтернативи
 9. Сега изберете опцията, съответстваща на вашите нужди.

Как да инсталирате Lazy Kodi Repository на Jarvis версия 16 или по-висока

 1. Кликнете върху Система.
 2. отворено Файлов мениджър.
 3. Кликнете два пъти върху Добавяне на източник.
 4. Кликнете ‘Нито един’ > Въведете това URL http://lazykodi.com/ > Кликнете Свършен.
 5. Име на хранилището като Мързелив Коди > Натиснете Свършен > Натиснете Добре.
 6. Върнете се в Главно меню на Kodi.
 7. Кликнете Система > Кликнете върху Добавки .
 8. Кликнете Инсталиране от Zip File.
 9. Изберете Мързелив Коди.
 10. Сега изберете желаната от вас опция.

Как да инсталирате мързелив хранилище на Kodi Leia версия 18 или по-висока

Инсталирането на Lazy Repository в Kodi Leia Версия 18 ще остане същата като тази на инсталационната процедура на Lazy Kodi на Kodi Krypton версия 17. Причината е, че интерфейсът и функционалността както на версия 17, така и на версия 18 са доста сходни, следователно инсталирането на добавяне -на и други процедури не варират.

Как да инсталирате мързеливия Kodi хранилище на Firestick

Lazy Kodi може да бъде инсталиран в много платформи, където има Kodi. Първо от вас се изисква да инсталирате Kodi на FireStick, а след това трябва да следвате стъпките, както е подчертано по-долу:

 1. отворено FireStick.
 2. Отидете на Настройки
 3. отворено Приложения > Кликнете върху Управление на инсталираните приложения
 4. Кликнете върху Коди > Сега следвайте посочените по-горе стъпки за инсталиране на Lazy Repository в Kodi Krypton.

Мързеливо изтегляне на хранилище

Изтеглянето на Lazy Repository е много лесно; просто следвайте тези стъпки, за да го изтеглите без проблем:

 1. Кликнете върху Икона за настройки от Коди Началния екран > Отидете на Файлов мениджър > Кликнете върху Добавяне Такаurce от лявата колона > Въведете това http://lazykodi.com/ след като щракнете, където пише < Нито един> и Щракнете
 2. Назовете този източник URL като “Мързелив Коди” > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.
 3. Сега се върнете към Коди Главно меню > Отидете на Добавидобавки раздел > Щракнете върху Кутия икона > Кликнете върху Инсталиране от Zip File > Кликнете върху Lazy Kodi.

Сега от тук можете лесно да изберете каквото хранилище или добавка искате да инсталирате. Ще имате всички налични опции за избор от това хранилище.

Мързеливи Kodi Repo Best Addons

Lazy Kodi има няколко страхотни добавки от най-добрите хранилища в света. Някои популярни добавки, които има Lazy Repository са:

 1. масово изселване
 2. Издигане на Нептун
 3. плацента
 4. Urban Kingz
 5. Костна бригада
 6. Уран
 7. SportsDevil
 8. BBC iPlayer
 9. USTVNow
 10. cCloudTV

Мързеливото репо най-доброто строителство

Мързеливият Kodi твърди, че има всички компилации за Kodi, ето няколко популярни компилации, които Lazy Kodi може да предложи:

 1. CellarDoor TV Build
 2. Gentec Kodi Build
 3. Манкаве Коди Билд
 4. The Beast Kodi Build
 5. Без ограничения Magic Build
 6. Misfits Mod Build
 7. Ezzermans Build
 8. Нулева толерантност Kodi Build
 9. Wiz Tech Builds
 10. AJ Kodi Build

Мързеливи алтернативи на хранилището Kodi

Мързеливият Kodi твърди, че е този за всички хранилища на добавки на Kodi и няма друго хранилище, което да твърди също. Въпреки това, няколко хранилища на добавки на Kodi разполагат с огромно разнообразие от добавки и разработки, които могат да предложат, но въпреки това те не предявяват претенции като Lazy Repository. Можете да използвате завета като мързелива алтернатива.

Мързеливи репо ревюта

Тъй като Lazy Repository е нов участник в общността, следователно не много хора знаят за него и следователно няма много отзиви в интернет. Ето обаче няколко теми, които открихме:

мързелив-Kodi-репо-мнения

От друга страна, този потребител се е произнесъл срещу твърденията на Lazy Kodi.

мързелив репо ревю

Заключителни думи

Lazy Kodi Repository наистина е чудесно допълнение към Kodi общността, но има някои сериозни опасения, повдигнати от твърденията, отправени от екипа на Lazy Kodi, тъй като той е пълното хранилище на Kodi. Независимо от това, няма съмнение, че това хранилище може да предложи много.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map