Най-добър безплатен VPN за FireStick, който наистина работи през 2020 г.

свободна VPN-firestick-Kodi


Онлайн стриймингът стана забавен и удобен с устройствата на Amazon FireStick и FireTV. Те ви позволяват да гледате каквото искате чрез многобройни канали и приложения, налични в библиотеката им. За разлика от конкурентите си, FireStick работи по-бързо и има лесен за използване интерфейс.

Освен това можете да инсталирате Kodi на FireStick, който е най-добрият онлайн медиен плейър, наличен в момента. Kodi има фантастични добавки, които позволяват на потребителите да гледат филми, телевизионни предавания, спортове на живо и какво ли още не. Комбинирането на Kodi и FireStick със сигурност ще подобри вашето онлайн поточно преживяване и ще ви осигури по-голям достъп до съдържание.

Проблемът обаче е, че съдържанието, достъпно през FireStick и върху някои добавки на Kodi, е ограничено в много части на света. Лицензиращите органи и разпространителите на съдържание налагат тези ограничения, които са подложени на цензура от наблюдателите. Тези ограничения могат да бъдат заобиколени чрез използване на VPN за Kodi на FireStick.

VPN предоставя пълна анонимност на потребителите по мрежата и им позволява да имат достъп до каквото пожелаят. Не само това, но и ги предпазва от шпиониращи очи и помага при заобикаляне на ISP.

Основни характеристики на най-добрия безплатен VPN за FireStick

Докато избират VPN за FireStick, потребителите имат две възможности; безплатен VPN или премиум VPN. Факт е, че премиум VPN доставчиците като PureVPN и SurfShark имат невероятни функции за онлайн стриймъри. Но безплатните доставчици на VPN винаги са поставени под въпрос относно техните протоколи и функции за сигурност.

Не препоръчвам на потребителите да изберат безплатен VPN поради дефицита на доверие, който съществува в индустрията по отношение на техните резултати. Има обаче няколко безплатни VPN за FireStick Kodi, които са надеждни и могат да се използват за стрийминг.

Надеждният безплатен VPN за Kodi на FireStick трябва да има следните функции:

 1. Специализирано приложение FireStick
 2. Не се изисква регистрация или абонамент
 3. Поддържа основни операционни системи
 4. Трябва да има върхови функции за защита на линията
 5. Строга политика без регистрация

По-долу обсъдих моите топ 5 препоръчани най-добри безплатни VPN за FireStick Kodi 2020, не забравяйте да ги проверите:

5 най-добрите безплатни VPN за FireStick

1. Скриване.me

hide.me-firestick

Този доставчик на VPN базиран в Малайзия има множество невероятни функции като сигурно криптиране и мрежа от 1400+ сървъра по целия свят. Hide.me предлага както безплатни, така и премиум пакети за услуги, като всеки от плановете има своите предложения за функции.

Сървърите му са защитени и осигуряват добра пропускателна способност, което позволява на потребителите да поточно, без да се сблъскват с проблеми с буферирането. Той има стриктна политика без регистрация, което означава, че не съхранява никакви записи на дейностите на потребителите. Клиентът за десктоп, както и приложението му към други операционни системи, имат много чист и лесен за използване интерфейс.

Всички споменати по-горе функции са причината да го изброя първо в списъка си с препоръки. Можете лесно да изтеглите и започнете да използвате Hide.me на FireStick, без да е необходимо да се регистрирате или да се абонирате за услугата.

2. Ветропис

windscribe-firestick

Windscribe е фантастичен безплатен доставчик на VPN, който е в индустрията от доста време и спечели отлична репутация. Той се свързва със защитен сървър от желаното от вас място с едно щракване. Той има сървъри в повече от 50 страни по света.

Windscribe има лесен интерфейс и може да бъде инсталиран и използван в рамките на няколко минути, тъй като няма сложни инсталационни процедури. Той има първокласен пакет, но можете да го използвате безплатно; Единствената разлика е, че честотната лента на безплатния пакет е ограничена до 10 GB на месец.

Твърдението му, че е бърз VPN, е валидно, тъй като аз лично го преживях, че се свързва незабавно със сървъра. Той има стриктна политика без регистрация и не пропуска IP или DNS. Потребителите могат да се насладят на Windscribe в множество операционни системи като Windows, Android, iPhone, Linux и Firestick. Windscribe също има своя хром и разширение Firefox.

3. VPN Atom

ATOM-FIRESTICK

AtomVPN е безплатна VPN услуга, достъпна за платформи като Android и Firestick. Не изисква процес на регистрация или регистрация, просто инсталирайте приложението и защитете мрежата си с едно кликване.

AtomVPN има сървъри от цял ​​свят и позволява на потребителите да заобикалят гео-ограничени сайтове и уебсайтове, блокирани от интернет доставчици.

Приложението има лесен интерфейс и е доста удобно за потребителя. Той е един от най-бързите налични безплатни VPN доставчици. Той беше пуснат през 2015 г. и оттогава обслужва безплатни халета от цял ​​свят.

4. Opera Free VPN

Това е един вид услуга, която се интегрира в браузър и няма отделно приложение. Браузърът на Opera има вграден VPN и той е безплатен. Не се притеснявайте да мислите как да инсталирате Opera VPN на FireStick; просто инсталирайте браузъра Opera и се свържете към VPN сървър от списъка, за да сърфирате в мрежата безопасно.

Opera VPN за FireStick криптира трафика, като ограничава доставчика на интернет услуги и властите да ви шпионират. Операторът на браузъра може да бъде инсталиран на Firestick чрез магазина за приложения на Amazon много бързо и да използва своя VPN за стрийминг на Firestick през браузъра.

5. X-VPN

xvpn-firestick

X-VPN е друг безплатен VPN за FireStick Kodi, който твърди, че предлага сигурна и бърза услуга. Съдейки по факта, че става въпрос за безплатен VPN, можем да кажем, че тези твърдения са донякъде точни. След като проведох няколко теста на този доставчик на VPN, съм доволен от неговата работа.

Той има масивна мрежа от 8000+ сървъра на 50+ места и е съвместим с всички основни операционни системи като Windows, Mac, iOS, Android, FireOS и Linux.

X-VPN предлага и премиум планове за потребители, които желаят да се насладят на разширени функции и неограничено обслужване.

3 Причина да не изберете безплатен VPN за FireStick

Не препоръчвам на хората да използват безплатен VPN и от време на време съм писал за него. Не че им завиждам; просто е фактът, че те не са надеждни доколко са премиум VPN. Те имат слаби протоколи за криптиране и ограничени функции, които правят вашата поверителност и защита уязвими.

1. Несигурен и уязвим

Никога не бих позволил на някой да застрашава моята сигурност и личен живот, така че защо вие?

Тези безплатни VPN доставчици нямат протоколи за сигурност от висок клас като платените. Безплатните VPN мрежи имат DNS течове и слаби протоколи, които лесно биха могли да изтекат вашите данни, вашата идентичност до властите. Тези VPN поддържат регистрационни файлове, което е най-голямата заплаха за вашата онлайн свобода.

Освен това, доставчиците на безплатни VPN са били обект на много противоречия, като например записани потребителски данни и след това ги продават на органи и организации. Това е нещо, което нарушава доверието на потребителите и никога не бих избрал такъв доставчик на услуги.

2. Малки сървърни мрежи

Друга причина, поради която не препоръчвам тези безплатни VPN мрежи като hid.me или Hideman, е броят на сървърите, които имат. За мен наличието на повече сървъри винаги е плюс, и това казвам на хората да търсят, докато избират всеки VPN.

Тези безплатни VPN имат само 20 до 30 сървъра по целия свят; други платени VPN сървъри имат повече от 1000 сървъра в сравнение с тях. Това е една от многото причини, поради които изискват абонамент.

3. Ниска скорост

Що се отнася до стрийминга, ако сте някой, който може да направи компромиси със скоростта на потока, тогава бъдете мой гост и изпробвайте някое от споменатите по-долу безплатни VPN за Amazon Fire TV Stick.

Няма да имате това невероятно изживяване, което искате да имате, тъй като безплатните VPN сървъри на Fire TV нямат добри сървъри за скорост.

заключение

Amazon FireStick е зареден с множество функции и приложения, които го направиха популярен сред стримерите. За да се насладите на всичките му функции, използвайте VPN. VPN за Kodi в FireStick е удобно нещо, за да сте в безопасност и да парите без никакви граници.

Като цяло безплатен VPN не е лошо нещо, но все пак е рисковано. По-скоро е привеждане на пилетен пистолет на война, отколкото на картечница. Премиум VPN има безупречна сигурност и функции за деблокиране, поради което много потребители избират за тях.

Доставчиците на VPN, за които споменах в това ръководство, предлагат и премиум пакети, поради което тяхната сигурност е надеждна. Техните безплатни пакети имат ограничена честотна лента и функции, но въпреки това, те са по-добри от други безплатни VPN за Kodi на FireStick.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map