Най-добрите кутии Kodi / XBMC април 2020 г. – 41-те най-добри кутии Kodi за стрийминг с VIDEO

Kodi е известен преди като XMBC, който е безплатен софтуер с отворен код, който ви позволява да инсталирате добавки на трети страни. С помощта на тези добавки можете да предавате поточни филми, спортове, телевизионни предавания, спортове на живо, игри, музика и друго съдържание на всяка платформа.


Най-добрите кутии Kodi са пълни с функции и високи технологии, които да ви позволяват да предавате невероятно съдържание. Най-добрият ни избор на кутия Kodi за май 2018 г. е Seguro Trongle x4. Прочетете пълния преглед тук.

Ексклузивни специални оферти за KodiVPN.co 2020
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 2.91Per месец

Вземете тази сделка

surfshark

US $ 11.95 US $ 1.99Per месец

Вземете тази сделка (3 месеца безплатно)

Ivacy

 US $ 9.95 US $ 2.75Per месец

Вземете тази сделка

Най-добрите избрани от потребителя полета KODI според резултатите от анкетата KodiVPN.co

Колкото по-рано разберете най-доброто устройство, толкова по-добре

[Щракнете за уголемяване]

Преоразмерена JPEG графика

Kodi box е приемник, където Kodi вече е инсталиран и следователно включвайте и възпроизвеждайте тонове медийно съдържание. В това ръководство преглеждаме най-добрите кутии Kodi въз основа на тяхната ефективност и популярност.

 1. Най-добрите кутии за Android на Kodi 
 2. Най-добрите Kodi Legal Boxes 
 3. Най-добрите Kodi телевизионни кутии на живо
 4. Най-добрите кутии Kodi напълно заредени
 5. Как да заобиколите сигурността на електрониката във Великобритания Проверете за незаконните кутии на Kodi
 6. Най-добрите кутии за Kodi Linux
 7. Функционални опаковани кутии за забавление

Най-добрите Android кутии за Kodi

 1. Xbox
 2. Amazon Fire TV Stick
 3. Amazon Fire TV
 4. Nvidia Shield
 5. Seguro Trongle X4
 6. Emtec GEM кутия
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. T95X TV Box
 9. R99 4K от EBox
 10. Buzz tv 3000
 11. Rveal 2
 12. Dolamee D5 Tv Box
 13. TICTID
 14. Maxesla S905X Android TV BOX
 15. Zoomtak TV Box S912
 16. MyGica ATV

Вижте сравнителната диаграма на Android Boxes.
най-добрите коди кутии android linux ios

Най-широко използваните кутии са кутиите Android. Те се предлагат във всякакви форми и размери с отлични характеристики по отношение на процесор, видео, аудио, съхранение и не на последно място памет. Има много кутии за забавление с високи и ниски цени и може да не искате да пропуснете да получите най-доброто там въз основа на нашия подробен преглед на най-добрите кутии Kodi. След като приключите с избора е по-лесно да настроите kodi на android само с няколко бързи стъпки.

Най-добрите Kodi кутии Често задавани въпроси

Какво означава Jailbreak на Kodi?

Jailbreak на Kodi означава да инсталирате Kodi на всяка платформа или устройство, което не го поддържа пряко. Kodi не може да бъде инсталиран директно на устройства като Fire Stick, Apple TV, iPad и т.н..

Следователно методът на джейлбрейка се използва за инсталиране на Kodi на тези устройства. Методът на Jailbreak означава инсталиране на Kodi на такива устройства с помощта на някои приложения на трети страни.

Напълно заредени кутии са законни за използване?

Не, напълно заредените Kodi кутии не са законни за използване. В Обединеното кралство са извършени много арести и в световен мащаб има много такива случаи, при които потребителите, които купуват, продават или използват напълно заредените кутии Kodi, трябва да бъдат изправени пред затвор или правни последици.

Много потребители на Kodi също получиха правни известия от DMCA и други относителни органи. Затова силно се препоръчва да използвате VPN, за да сте в безопасност.

Законни ли са Android Boxes??

Да, андроидните кутии са легални за използване, тъй като приложенията, инсталирани в тях, не се използват за стрийминг на пиратско съдържание. Приложенията, инсталирани в тези кутии за android, изискват абонаментни такси и съдържанието, което предлагат, може да бъде предавано само, а не да се изтегля. Следователно, те са легални за използване.

Xbox One

Xbox един за Kodi

Xbox One е мощна игрална конзола, произведена от Microsoft.

Има дълъг списък от модели в серията Xbox, но най-новият Xbox One X е най-мощната конзола до момента.

Той разполага с мощен удар с 4K ултра HD игри, което позволява на конзолните геймъри да изживеят игрови 60 FPS.

Също така, сега Xbox един вече официално поддържа kodi, така че се наслаждавайте на игрите си и стрийминга си, като настроите kodi на xbox one.

Amazon Fire TV Stick

Amazon fire tv stick ще използва като коди кутия

Amazon Fire TV Stick има Android-базирана операционна система с четириядрен процесор. Спечели името си като топ стример за потребителите на Kodi.

Новата версия на Fire Stick за 2017 г. се представи като най-добрият медиен стриймър с по-бърз процесор. Това обаче е докосване скъпо от предишния му модел.

Използването на Kodi Addons в FireStick е невероятно изживяване, което не можете да си позволите да пропуснете!

Amazon Fire TV

амазонка пожарна телевизия kodi кутия

Amazon Fire TV има по-големи и по-големи функции от Amazon Fire TV Stick, но със същата операционна система, базирана на Android.

Това е топ избор като най-добрата кутия на Kodi за поточно предаване на Netflix или Amazon Prime Instant Video. Това устройство работи безпроблемно с Fire TV и няма да отнеме повече от няколко секунди, за да заредите Kodi.

Nvidia Shield

Nvidia щит kodi кутия

Що се отнася до приставката за Android, Nvidia Shield е най-мощният.

От телевизионни предавания до най-новите игри в града, тази кутия разполага с всички забавления, за които може да се сетите някога.

Не е изненадващо, че това го прави най-добрата кутия Kodi за потребителите на Kodi. Nvidia Shield пуска най-новия Android 6.0 на своята кутия.

Seguro Trongle X4

Кутия Seguro Trongle X4 kodi

Seguro Trongle X4 е друга кутия, в която е вградена Android 6.0. Ако някога се нуждаете от кутия Kodi, за да предавате 4K видеоклипове, но не е необходимо да плащате ракетоносни цени, тогава прави перфектен избор.

На пръв поглед рядко се случва дадено устройство да притежава толкова добри качества и в същото време да поставя няколко ограничения. За целта, която служи, тя прави най-добрата кутия Kodi наоколо.

Видео ревю на Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 Пълен преглед

Seguro Trongle X4 може да е най-евтината кутия от партидата, но не прави компромиси с качеството на видеото, което излъчва. Той поддържа 4K видеоклипове и се предлага с безжична клавиатура и има сензорно управление.

Като се имат предвид характеристиките му, той има 2GHz Quad Core процесор с ARM Cortex-A53 CPU, заедно с Penta-Core процесор. Като каза това, неговата високоефективна конфигурация на машината ви осигурява изключително бърза скорост, професионално качество на видеото и най-доброто потребителско изживяване.

Той поддържа почти всички аудио и видео формати, така че не е нужно да се натоварвате, като първо преобразувате видео формат. Качеството на картината създава впечатление по-близко до реалността, което изглежда доста впечатляващо.

Emtec GEM кутия

Emtec GEM KODI BOX

Той е прост избор за всеки, който не е запознат с кутии Kodi с всичките им функции и функции.

Тази кутия обаче няма да ви позволи да инсталирате най-новата версия на Kodi. Но с помощта на съветника за настройка на Kodi, както е посочен в това най-добро ръководство за съветници за Kodi, можете да получите достъп до по-старата версия на софтуера.

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 на Kodi

Q-Box S905 е наистина перфектен мач за Kodi заради 450-те процесора Penta-Core. Този процесор предлага изключителна 4k резолюция с 1080p стрийминг.

Работи на Android OS 5.1 Lollipop с 16 GB вътрешна памет. Приложенията и игрите могат да бъдат инсталирани от Google Play Store и имат удобен за потребителя интерфейс.

T95X TV Box

T95X TV Kodi Box

Когато имате T95X Andorid, не е нужно да се притеснявате за най-новите актуализации, тъй като той може да получи целия достъп от самия Google Play Store.

Предавайте филми и телевизионни предавания с добавки на Kodi на трети страни с HD резолюция. Ако имате някакви проблеми, винаги има жива поддръжка, която ви предоставя помощ.

R99 4K от EBox

EBOX-R99-3-най-добре Kodi кутия

Огромната 4K кутия се предлага с изключително мощен хардуер. Зашеметяващият медиен плейър е съставен от 4GB RAM, 32 GB ROM, Android 6.0 и всичко това се захранва от процесор Hexa-Core. Устройството се похвали допълнително от Ultra HD 4K графиката.

След като каза това, медийният плейър се свързва с HDMI кабел към телевизора и той може да направи всичко, което може да направи най-новото Android устройство, като се простира от гледане на филми до игра на игри и изтегляне на приложения. Тя може да направи всичко, за да ви поддържа през целия ден.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 е кутия за Android, която може да работи над един милион различни приложения, включително Kodi.

Buzz TV има Android 6.0 Marshmallow като операционна система, 2GHz процесор, 2 GB RAM и вътрешна памет от 8 GB. Може да пуска видеоклипове на 4k, 2k 1080 (60fps) и други резолюции от нисък клас.

 

Rveal 2

Когато става въпрос за намиране на мощни Android кутии за Kodi, Rveal 2 е ненадминат.

Задвижван от процесор Octa-Core и Android 6.0 Marshmallow, Rveal 2 събира удар. Можете да предавате съдържание в ултра-HD с помощта на Rveal 2.

Dolamee D5 TV Box

В дългия списък с достъпни кутии за Android, Dolamee D5 TV box е устройство, което трябва да опитате. Кутията Kodi има Octa Core Cortex A7 1.5 GHz процесор, 2 GB RAM и 8GB памет.

В допълнение, Dolamee D5 поддържа Bluetooth свързаност и възпроизвежда видеоклипове в 4K, 2K и HD.

TICTID

TICTID Android кутия е отлична за Kodi, тъй като се предлага с 2GB RAM, 16GB вътрешна памет и 2.Ghz Quad Core CPU на кормилото.

Той може да захранва множество други приложения за Android заедно с Kodi. Можете да предавате поточни предавания и филми в различни видео качество, включително ултра HD.

Maxesla S905X

Maxesla Android box е подобен на различни други поточни кутии, тъй като работи на Quad Core 2.0 Ghz процесор, 2 GB RAM и 16 GB вътрешна памет.

Той ще работи Kodi без проблеми и ще позволи на потребителите да гледат съдържание в UHD 4K.

Zoomtak TV Box S912

Zoomtak TV Box е един от вид Android кутия, който ще осигури отлична производителност и ще работи безпроблемно Kodi.

Колко е мощен?

С Zoomtak получавате Octa Core 2.0GHz процесор, 3GB RAM, 32 GB ROM и възпроизвеждане на ultra HD.

MyGica ATV

Има два варианта на ATV MyGica, на който можете да се захванете. Единият вариант е наличен в Quad Core CPU, докато другият се предлага с Octa-Core процесор.

Изборът между двете зависи от нивото на изпълнение, което искате да постигнете.

И двамата обаче ще стартират Kodi без никакво прекъсване и ще възпроизвеждат видеоклипове в 4K качество.

Сравнителна диаграма на най-добрите Android кутии

СпецификацииAmazon Fire TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV Stick

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV Box

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Emtec GEM кутия

Emtec Gem Box

Приложения се поддържат1000+1000+1000+1000+1000+
Гласова поддръжкаAlexa Voice RemoteAlexa Voice Remote
памет2GB1GB3GB1GB1GB
съхранение8Gb8Gb16 ГИГАБАЙТА8Gb16 ГИГАБАЙТА
Разширяващо се съхранениеДо 200GBДо 32GB
размер4,5 x 4,5 x 0,7 инча3.4 х 1.2 х 0.5 инча9,6 x 8,4 x 4 инча5 x 2,0 x 2,99 инча10,1 x 6,7 x 3,1 инча
процесорЧетириядрен MediaTek до 2 Ghz двуядрен @ 2.0 GHz + двуядрен @ 1.6 GHzЧетириядрен ARM MediaTek 1.3 GHz256-ядрен графичен процесор Maxwell на NVIDIA Tegra X1Четириядрен носител Amlogic S905X 1,5 GHzAmlogic S805 Quad Core 1.5 GHz
BluetoothBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LE
Поддържана изходна резолюция2160p до 30 кадъра в секунда; 720p и 1080p до 60fps720p и 1080p до 60fps4K, HDR, 60 кадъра в секундаHDMI – Вярно 4K2KFull HD 1080p
Съвместимост с телевизора4K телевизори с висока разделителна способност с HDMI с възможност за 2160p при 24/25/30/50/60 Hz и HDCP 2.2Телевизори с HDMI с възможност за 1080p или 720p при 60 / 50Hz, включително популярни HDCP-съвместими моделиСвързва се лесно с HDTVСвързва се лесно с HDTVСвързва се лесно с HDTV
Поддържан формат на съдържаниетоВидео: Н.265, Н.264

Аудио: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

снимка: JPEG, PNG, GIF, BMP

Видео: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Аудио: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

снимка: JPEG, PNG, GIF, BMP

Видео:(H.265 / HEVC До 4K HDR) (VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 Възпроизвеждане до 4K при 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 До 1080p възпроизвеждане при 60 FPS )

Аудио: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos и Dolby

Видео: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Аудио: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

снимка: JPEG, PNG, GIF, BMP

Видео: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

Аудио:MP3

снимка: BMP, GIF, JPG, PNG

ЦенаСАЩ $ 89,99САЩ $ 39,99САЩ $ 199,99САЩ $ 53,08САЩ $ 99,99

Най-добрите легални кутии Kodi

 1. Raspberry Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Google Chromecast
 6. Xiaomi Mi

Raspberry Pi 3

Raspberry Pi 3 е най-доброто законодателство

Както изглежда, това е малко компютър с брилянтни функции, привлекателни за медийния център на Kodi.

Потребителите на Kodi са в състояние лесно да предават 1080p видеоклипове, поради четириядрения си процесор.

Възможно е да използвате Ethernet връзка, когато срещнете проблеми с буферирането в безжична мрежова връзка.

Кутията струва около 80 долара на пазара на Amazon и е законно и по-безопасно да се използва във Великобритания. Въпреки това, няма кутия с Pi 3, което означава, че ще трябва да намерите случай, който се вписва в неговата вътрешна схема.

Той също не идва с дистанционно, но можете да намерите начин да използвате Kodi чрез HDMI CEC-съвместимо дистанционно телевизор. Най-малкото, това е най-добрата кутия Kodi по отношение на производителността.

Roku Ultra 4K

roku ultra 4k kodi кутия

Какво прави Roku Ultra 4K като най-добрата кутия на Kodi, освен че е легален избор за потребителите на Kodi? Неговото невероятно съдържание, лесна навигация, безпристрастно търсене на съдържание и опция за персонализиране го поставят над върха в полета за стрийминг. Предлага се само за 129,99 щ.д.

EBOX T8 V

Кутия EBOX T8 V kodi

EBOX T8 V е най-новият модел, пуснат от компанията през 2016 г., който е може би най-бързото устройство, което е произведено.

Тя работи на най-новия Android и има инсталиран собствен Kodi Build. Той подобрява опита на потребителите на Kodi при гледане на филми, телевизионни предавания и спорт.

Има една специална характеристика, която е уникалното му предложение за продажба и това включва персонализиран двоен стартер за начинаещи и експертни потребители. Няма нужда да се притеснявате, ако не сте използвали телевизионна кутия, нашето ръководство за начинаещи ви помага да научите за устройството.

Google Chromecast Ultra

Кутия Google Chromecast Ultra kodi

Ако никога не искате да се отдадете на правни проблеми и искате да се пощадите от всички проблеми, препоръчваме ви да вземете Google Chromecast Ultra за 98 долара или по-малко.

Той е по-скоро донгъл, отколкото традиционна телевизионна кутия и това го прави дискретен.

Той може да виси зад вашия телевизор или компютър и може да ви осигури часове забавление.

Това малко и преносимо устройство представя ентусиазма на Google да използва 4K поточния пазар.

Тази кутия ще бъде чудесна за потребителите на Kodi в близко бъдеще. Chromecast изисква телевизор с HDMI порт и WiFi мрежа; Ethernet също би направил.

Chromecast Ultra има прикачен ethernet порт, което го прави способен за възпроизвеждане на 4K и HDR видео. Тези функции карат потребителите да се чувстват по-луксозни от предишната му версия на Chromecast.

Google Chromecast

Предшественикът на Chromecast Ultra; Chromecast също създаде голяма доза свръхзабавления сред забавните наркомани. Малкият донгъл се предлага със захранващ кабел и адаптер. Макар че изисква WiFi мрежа и телевизор с HDMI порт.

Можете да започнете в 3 лесни стъпки с това невероятно устройство.

Как да настроите Chromecast

 1. Започнете с включване на Chromecast във вашия HDTV и захранване. След това посетете chromecast.com/setup.
 2. Свържете лесно Chromecast с домашната си WiFi мрежа.
 3. С лекотата докоснете бутона Cast в приложение с активиран Cast и изберете видеоклип, който да се възпроизвежда на вашия телевизор.

Xiaomi Mi

Кутия Xiaomi Mi kodi

Би било несправедливо да не споменаваме Xiomi Mi за неговото елегантно и красиво изглеждащо устройство. Той е оборудван с най-новата технология за стрийминг на милиони забавно съдържание.

Устройството е законно във Великобритания и повечето страни, освен това притежава 4K видео резолюции, което прави гледането на телевизия по-добро от другите устройства.

Характеристиките му включват четириядрен процесор, 2 GB DD3 памет и 8 GB вградено място за съхранение е всичко, което ви е необходимо за запазване на любимото ви съдържание. На всичкото отгоре той идва на евтина цена, т.е. 70 долара или по-малко. Трябва обаче да инсталирате Kodi преди всичко.

Най-добрите кутии Kodi за телевизия на живо

 1. Kukele S912
 2. SkyStream Two
 3. Rveal RT5
 4. Easystone Q Box
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

най-добрите коди кутии за телевизия на живо

Тази кутия Kodi разполага с клавиатура и дистанционно управление, което е заредено с много добавки на Kodi за предаване на телевизия.

Разполага с мощен 64-битов процесор с 3GB RAM, а за да добавите повече към това, устройството има лесна навигация, което го прави удобен за използване.

Медийната библиотека се актуализира автоматично и има тенденция да се увеличава всеки ден. Без съмнение е легална и най-добрата поточна кутия за Kodi, която някога ще намерите на пазара за цената, която си струва.

SkyStream Two

SkyStream Two kodi кутия

Запознайте се с най-бързата и мощна телевизионна кутия, която е идеално решение за високи сметки за кабели. Това е най-добрата кутия Kodi в светлината на гледането на качествени 4K видеоклипове с лекота.

Можете да предавате поточни тонове мултимедийно съдържание, включително всички основни услуги за стрийминг като Netflix, Hulu и т.н., и да персонализирате вашето поточно изживяване с Android.

Това е законна кутия Kodi, която промени революцията в начина, по който гледате телевизия. Милиони филми, телевизионни предавания и игри ви носят неограничено забавление. С SkyStream Two никога няма да се наложи да станете плячка за „напълно заредени“ кутии.

Rveal RT5

Rveal RT5 коди кутия

Когато получите Rveal RT5 да гледа телевизия, никога повече няма да ви се налага да казвате: „Няма нищо на телевизора“. Той превръща телевизора ви в медийна библиотека, където можете да гледате безкрайно забавно съдържание.

Представете си, ако някога сте искали да предавате медийно съдържание на живо или при поискване, това е самото място.

Целта на компанията е да повиши стойността на телевизионните зрители с качествени видеоклипове, лесна навигация и безпроблемна настройка. Господа, бъдещето на телевизията е тук.

И ако поръчате сега с Код на купон „KodiVPN“, ще получите ексклузивна 10% отстъпка при покупката си!

Easystone Q Box

Easystone Q Box за коди

Ако имате нужда от достъпна опция за гледане на телевизия с 4K ултра-HD видеоклипове, тогава Q Box може да ви удари като най-добрата опция.

Възможно е да няма авангардна технология, тъй като кутията се основава на версия Lollipop, но със сигурност си струва парите.

Той има Ethernet порт, бързо време за зареждане и се предлага с клавиатура, в която е прикрепена подложка за мишка.

Кутията разполага с вътрешно съхранение от 16 GB, където никога няма да се притеснявате от изпускане на пространство.

Следователно, това прави най-добрата поточна кутия за Kodi.

Apple TV

ябълкова телевизионна кутия за kodi

На това, което научихме досега от историята на Apple, е решено да опрости всичко, което среща. Това твърдение важи и за Apple TV.

Изглежда, че компанията е освободила телевизията и ви позволява да гледате Netflix, HBO, Hulu, ESPN и много други с инсталирано приложение.

Въпреки че единственият недостатък на Apple TV, който можем да открием, е, че трябва да инсталирате Kodi на Apple TV, тъй като софтуерът не е предварително инсталиран.

Ако сте запознати с Mac, няма да имате никакъв проблем при изтеглянето на Kodi от приложенията. Това е най-доброто коди поле досега, ако се противопоставите на начин за инсталиране на Kodi приложения.

EZ-Stream Ti8

Кутия EZ Stream Ti8 kodi

EZ-Stream Ti8 е лесен за пренасяне и може да бъде свързан към всеки телевизор чрез HDMI порта си. Процесът за настройка на устройството е изключително лесен, но потокът с неограничено съдържание е много по-лесен от неговата настройка.

Можете да предавате поточно всичко, което харесвате, когато изтегляте приложения като Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu и други.

Най-добре заредени Kodi кутии

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Nexsmart D32 Android Kodi TV Box

MXQ Pro

Най-добре заредени Kodi кутии

Основният елемент на полето MXQ Pro е неговият предварително инсталиран медиен център Kodi. Той идва с пълен набор от Kodi надстройки, които се считат за незаконни в повечето страни.

Кутията струва 32,49 долара, което е с няколко долара по-малко от Fire Stick и за повечето хора учудване, Kodi работи много по-добре в тази машина, отколкото на Fire TV Stick.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 kodi

Matricom Android G-Box Q2 е малка кутия, но с неограничен поток през Kodi надстройки и добавки.

Той осигурява Ultra HD резолюции с 4K качество на видеото и се захранва с Octa-core процесор.

Той би играл игри без никакви замръзвания или проблеми, които трябва да задоволят феновете на игрите. Освен това може да работи изключително добре с Amazon Prime Video.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 за kodi

Matricom G-Box Q3 е най-новото издание, въведено от семейство Matricom. Кутия с клавиатура с тъчпад и бърз процесор.

Най-добрата функция обаче е неговият интерфейс, който напълно поддържа Amazon Prime.

Кутията се предлага с Mini 2.4GHz дистанционно осветено дистанционно, където винаги е готова да стриймва всичко от интернет.

По-горе има някаква вградена добавка, която ви позволява да предавате филми на тонове безплатно медийно съдържание без сателит или кабел.

Minix Neo U1

Кутия Minix Neo U1 kodi

Ако планирате да стартирате Kodi към това поле, той работи безупречно и бързо. Има много функции, които някога искате в кутия за телевизионна медия.

Той има Quad-core процесор, памет от 2GB DDR3 и вътрешно съхранение от 16 GB. Като цяло, той има някои отлични Wi-Fi възможности.

Minix Neo U9

Minix Neo U9 най-добрата коди кутия

Minix Neo U9 е модернизирана версия на Minix Neo U1, която дава върховно изживяване за домашно кино.

Той възпроизвежда най-популярните, но по-нови файлови формати, които ви дават свобода да стриймвате всичко.

Той осигурява кристално чисто видео с 60 кадъра в секунда и дава успокояващ ефект.

NEXSMART D32 Android TV Box

NEXSMART D32 Android TV Kodi Box

Тази кутия може да изглежда малка, но нейното изпълнение говори по-силно. Той разполага с най-новия Android, заедно с напълно заредени Kodi изгражда, където можете легално или незаконно да предавате медийно съдържание.

Той разполага с четириядрен процесор, комбиниран с Penta-core графика. Тъй като това е Android TV кутия, можете да играете игри от Google App Store.

Как да заобиколите сигурността на електрониката във Великобритания Проверете за незаконните кутии на Kodi

Наскоро нарастващи стачки и правни заплахи за разработчиците на Kodi и потребителите убиват опита за потребителите на Kodi. Това придоби ново лице, тъй като сега жителите на Обединеното кралство се шпионират от служителите и в крайна сметка са изправени пред строга електронна проверка на сигурността на незаконните кутии на Kodi.

Следователно шансовете да не сте хванати е много минимален. Препоръчителният начин да останете анонимни е чрез използването на Kodi VPN. Използвайки VPN получавате следните предимства:

 1. Запазва анонимността ви, докато стриймирате от сървъри.
 2. Получете достъп до нови версии.
 3. Достъп до геоблокирано съдържание.

Най-добрите кутии за Kodi Linux

 1. Маг 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. Кутия ARNU
 5. J95 4K JynxBox

Маг 256

Маг-254-Kodi кутия

С увеличена RAM памет и ефективен процесор, той прави мощен приемник. Той прави перфектно решение за поточно предаване на IPTV канали Kodi.

Невероятното нещо при MAG 254 е способността му да поддържа 3D видео. Значение, ще трябва да изпитате най-доброто качество на аудио и видео, което сте виждали харесванията на телевизионна телевизия.

Pendoo X8 Pro

кутия pendoo x8 pro kodi

Pendoo X8 TV box разполага с най-новия Android, т.е. Android 6.0, инсталиран, за да осигури на потребителите си перфектно изживяване на интерфейса му. Той има Octa-core процесор с двоен Wi-Fi, което го прави уникална кутия за Android.

T96N RK3229

T96N RK3229 Най-добрата кутия Kodi

Винаги е страхотна кутия, когато можете да имате инсталирани приложения и игри на тях. На всичкото отгоре можете да гледате филми в 4K качество, което е за предпочитане за потребителите на Linux.

T96N RK3229 има вградена Kodi Krypton версия 17, където можете да инсталирате добавки на Kodi от трети страни за гледане на филми и телевизионни предавания без никакъв абонамент.

Кутия ARNU

кутия арну коди

ARNU Box е разработен, като има предвид две най-важни неща, простата употреба и най-новите технологии.

Повечето кутии за Android, които намирате, са сложни с неподходящи функции.

ARNU Box се опитва да направи потребителското изживяване възможно най-просто.

Това е чисто базирано на Linux поле с предварително инсталирани неограничени добавки на Kodi. Можете просто да закупите кутията и да сте готови да предавате всичко в интернет.

JynxBox J95 4K

jynxbox-j95-най-добрата Linux-кутия

Кутията J95 LibreELEC Linux е много елегантна и модерна кутия Kodi. Медийният плейър може да изобрази 4K Ultra HD графика с 2 GB RAM.

Това зашеметяващо устройство се захранва от Quad-Core Cortex A53 S905 процесор и е задължително устройство, базирано на Linux.

64-битовото приспособление позволява лесно инсталиране на Kodi на неговата 16 GB флаш памет, без никакъв абонамент.

Функционални опаковани кутии за забавление

EBox H96 PRO плюс

EBox H96 PRO плюс

EBox H96 Pro е звяр от кутия Kodi, който може да се похвали с мощни функции. Можете да стриймвате в Ultra HD 4k резолюция, да се наслаждавате на висока производителност благодарение на Octa Core 2.0GHz процесора и 3GB RAM.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Сред различните кутии Kodi, EBox M8s Pro определено трябва да се вземе предвид. С икономични цени и мощни функции, M8s Pro предлага Ultra HD стрийминг, Android 7.1 Nougat и предварително инсталиран Kodi.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon е една от най-достъпните кутии на Kodi за предаване на предавания, филми, телевизия на живо и различно друго съдържание.

Можете да се насладите на възпроизвеждане в 1080p и 4K Ultra HD, с прилична производителност от Quad Core процесор и 1 GB RAM.

T8 V4

T8 V4 TV Box

T8 V4 е кутия за Android от по-старо поколение, която предлага значителна производителност и 16 GB вградена памет. Той предлага SATA връзка и стилен дизайн.

EBox Q Android

EBox Q Android

EBox Q Android е лека и компактна Kodi кутия, която осигурява страхотна производителност. Можете да се насладите на видеоклипове с висока разделителна способност и може да се похвали с 16GB вътрешна памет с 2GB RAM.

EBox Q Lite Android

EBox Q Lite Android

Кутията с Android Q Q се предлага в различни варианти с различни цени.

В горната част на линията Q Lite има 8GB памет, 1GB RAM и има лек дизайн.

EBox TV стик

EBox TV стик

TV Stick е универсално стрийминг устройство, което предлага двойни операционни системи (Windows 10 & Android 5.1).

Можете да включите TV Stick във всеки LED телевизор и да го превърнете в интелигентен телевизор. Телевизионният стик също предлага отлична производителност, което ви позволява да предавате поточно съдържание на Kodi, което го прави прилична кутия Kodi.

Най-добрите Kodi кутии в E-Bay

 1. Арабски IPTV кутия
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Арабски IPTV кутия

Arabic IPTV Box се свързва с телевизионните канали, като използва сигнали. По този начин трябва да плащате само цената на кутията без годишна или месечна такса.

Добавките на Kodi са предварително инсталирани в полето, което ви позволява да предавате филми, телевизионни предавания и спортове на живо за 150 щатски долара. Може да изглежда малко скъпо, но Amlogic 4K процесорът си струва тази цена.

.

Най-добрите кутии Kodi на EBay

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912 има сметки за специални функции за най-добрата кутия Kodi, която включва Octa-core процесор, 6.0 Android и 4K качество на видеото.

Полето поддържа само добавки на Kodi, тъй като Kodi е предварително инсталиран с основни стандартни приложения. Тя струва приблизително 70 долара, което си струва цената за тези функции.

Кутия T95Z Plus S912 kodi

H96 Pro Plus

Кутия H96 kodi

H96 разполага с най-новата операционна система Android, наречена Android NOUGAT, която е разширение на Android Marshmallow. Това е висока производителност и най-добрата кутия Kodi с ядрен процесор Octa, който максимално увеличава тактовата честота до 2.0GHz. Кутията обаче е скъпа на допир на цена от 135 долара.

Най-добрите кутии Kodi на Amazon

 1. Кутия
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

Кутия

Abox е новият модел, който беше лансиран през 2017 г. от GooBang Doo. Той разполага с най-новия Android Marshmallow, инсталиран като негова операционна система и с Kodi може да предава неограничен брой филми и да стартира много игри.

Друго уникално предложение за продажба на устройството е новият му HDMI кабел 17 + 1 за разлика от други 15 + 1 кабели. Целта на този кабел е да поддържа видео с 4K качество. С тези функции струва само около 45 долара.

Най-добрите кутии Kodi на Amazon

T95N Mini

T95N Mini TV box от Hongyu е друга Android TV кутия с четириядрен процесор и Wi-Fi медиен плейър. Позволява ви достъп до медийно съдържание през интернет или чрез Kodi. Кутията се предлага с HDMI поддръжка, 2 USB порта и размер, който лесно може да се побере на дланите ви.

Можете да споделяте съдържанието с приятелите си и бихте могли да научите как да използвате тази най-добра кутия Kodi. Това може да стане чрез роуминг през неговите онлайн форуми и гледане на видео уроци.

.

T95N Мини коди кутия

GooBang Doo

GooBang Doo пусна нова телевизионна кутия със собствена марка. Той е много по-напреднал от под-марката си Abox и струва около 60 долара. Характеристиката на тази кутия, която се разграничава с останалите телевизионни кутии, е нейният двулентов Wi-Fi. Не прави забавяне по време на буфериране.

.

Кутия GooBang Doo kodi

Най-добрата Android TV Box през 2020 година

Законно ли е Kodi Box?

Често чуваме по новините твърдящи, че кутиите на Kodi са незаконни. Преди да навлезем в дълбочината на новините, предполагащи, че Kodi е незаконен, често никога не получаваме шанс да разберем истината.

Кутиите Kodi са законни. Потребителите на Kodi имат възможност да купуват кутии от различни компании и да гледат безплатно съдържание.

Въпреки това, атрибутът, който прави кутиите на Kodi незаконни, е техните потребители, които се опитват да предават безплатно абонаментни канали.

най-добрите коди кутии

Някои кутии, които се предлагат на пазара, са модифицирани до степен, в която се използват добавки и приставки на трети страни. Това позволява на хората да предават безплатно платено съдържание.

Тези модифицирани устройства са „напълно заредени“, което означава, че вече имат вграден софтуер, който може да позволи достъп до канали само за абонамент.

Дори най-високият съд на Европа се произнесе срещу тези „напълно заредени“ устройства. Чрез тези устройства хората гледат пиратски филми и спортове на живо, които се отчитат за Pay-Per-View (PPV).

Наскоро Facebook актуализира своята търговска политика, където издаде забрана за продукти, която улеснява неправомерен достъп до цифрови медии. Това включва и кутиите „напълно заредени“ на Kodi. Отсега нататък Facebook ще предотврати продажбите на тези устройства от своята платформа.

kodi правни кутии

Макар да обмисля целия хаос, свързан с кутии Kodi, кара хората да се чудят за законността на най-добрите кутии Kodi. Прегледахме най-добрите кутии за стрийминг за Kodi, които никога няма да ви създадат проблеми.

За да добавите нещата

Въпреки всички критики, с които се сблъсква Kodi, важно е да се помни, че кутиите Kodi са законни в много страни. Освен ако няма кутии, които са напълно заредени.

Потребителите на Kodi трябва да бъдат в течение за най-новите новини и тенденции в света на Kodi. Като каза това, те няма да се сблъскат с правоприлагащите органи.

Ние изброихме най-добрите кутии Kodi на пазара, включително отделен раздел, който обсъжда напълно заредените кутии.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map