Най-доброто VPN за торент / торенти и P2P споделяне на файлове

Торентите са рай за всички безплатни, които търсят най-новите филми, телевизионни предавания, музика, софтуер и много други неща. Има много торент сайтове, достъпни онлайн, които предоставят висококачествено съдържание на потребителите. Тези торент сайтове предоставят съдържание чрез грабване на връзки от други хостинг сайтове и доставчици, без тяхното съгласие. Въпреки че е чудесен вариант за гледане на най-новите филми и телевизионни предавания, торентът е подложен на пиратство. следователно изисква най-добрата VPN услуга за торент. С VPN на място вашата дейност става криптирана и анонимна на интернет доставчика.


Движението срещу онлайн пиратството и защитата на данните започна да набира сила от ден на ден и властите са на див лов на всички играчи в тази мръсна игра. И защо бихте искали да пропуснете поверителността, когато можете да получите VPN отстъпки и купони, за да спестите допълнителни пари.

Защо имам нужда от най-добрия VPN за торент?

Защитата на сърфирането и трафика от очите на вашия интернет доставчик е важна, ако използвате торенти, сайтове за стрийминг онлайн или осъществявате достъп до банковата си сметка или онлайн транзакции. Онлайн свободата идва на цена и едно нещо, което повечето от хората, които използват интернет, не разбират е, че да имаш виртуална сигурност е от съществено значение да имаш.

Торентът е забавно, докато не хванете погледа на властите или не станете жертва на нарушение на личния живот. Торент сайтовете печелят достатъчно количество трафик всеки ден и много хакери и власти винаги са на лов за уязвими потребители.

Властите започнаха да наемат агенции за защита на авторски права от трета част и онлайн защитници на пиратството, които да наблюдават, идентифицират и преследват потребители, участващи в незаконната игра на торент.

Тези агенции не ви влекат директно в съда, ако сте хванати, но по-скоро биха ви предупредили първо, че може да ви съдят за незаконни изтезания с огромна глоба. Ако потребителят продължи да участва в торент, тогава съдът е мястото, където потребителят ще се насочи.

По-добре безопасно, отколкото съжалявам!

Да имаш VPN за торент не е просто избор, а нужда!

За да попречите на вашите доставчици на интернет услуги и власти да се придвижват към вас, да наблюдават вашия трафик и да сърфират, трябва да имате надежден Kodi VPN!

VPN криптира вашия уеб трафик, като не позволява на интернет доставчика да наблюдава вашата онлайн активност или вашата активност при сърфиране. Второ, той скрива вашия IP адрес, променяйки го на sever адреса, към който сте свързани. Това оставя интернет доставчиците без значение и те не могат да разберат какво правите онлайн.

Друго голямо предимство на VPN е, че той осигурява достъп до всички географски ограничени сайтове или сайтове, които са блокирани от вашия интернет доставчик. Това означава, че ако искате да получите достъп до торенти, които са блокирани във вашия регион или от вашия интернет доставчик, използването на VPN е най-добрият и сигурен инструмент.

По този начин, VPN ви предоставя пълна поверителност онлайн и виртуална свобода.

Често задавани въпроси за най-добрата VPN за торентите

Много потребители не разбират как работи VPN и затова винаги са съмнителни и объркани. Ето някои от най-често срещаните въпроси, задавани от потребители на торент:

Безопасен ли е торентът с VPN?

Да! Torrenting е безопасен с VPN, защото ви защитава, като ви предоставя криптиране на трафика и скрива вашия IP адрес, за да ви предпази от очите на вашия интернет доставчик.

Ще скрие ли VPN Torrenting от ISP?

Точно! Torrenting с VPN няма да позволи на вашия интернет доставчик да знае какво правите онлайн. Той ви предоставя свобода за достъп до каквото и да е отвсякъде, без да позволява на никого да ви шпионира.

Може ли интернет доставчикът да каже дали се мъчите?

Да, ако не използвате VPN, вашият интернет доставчик може лесно да наблюдава вашата онлайн активност и трафик. Когато имате достъп до който и да е торент, вашият интернет доставчик ще бъде първият, който знае това. Ето защо, използвайте VPN, за да защитите вашата поверителност онлайн.

Потребителите продължават да питат, че можеш ли да те хванат на торенти или не и винаги съм казвал, че без VPN винаги си уязвим.

Функции, които трябва да търсите в най-добрия VPN за торент

След като сте решили, че ще използвате VPN, докато търрент, първото нещо, което трябва да направите, е да решите кой VPN да използвате. Ще намерите многобройни VPN онлайн и това може да ви обърка.

Какво трябва да търсите в най-добрия VPN за торент?

Ето няколко неща, които трябва да търсите в VPN, когато избирате най-добрия VPN за торент:

Характеристикаописание
скоростКогато използвате VPN за изтегляне на торенти или онлайн стрийминг, скоростта е една от най-важните характеристики, тъй като някои VPN затрудняват скоростта на сърфиране в Интернет, изтегляне и качване. Това създава не особено приятно изживяване за потребителя и го обезкуражава да използва VPN вече.
Разнообразие и висок брой сървъриНаличието на голямо разнообразие и голям брой сървъри по целия свят е едно от най-добрите неща, които VPN може да предложи. Поради това, можете да получите достъп до всеки уебсайт, който е географски ограничен от вашия регион, или да опитате бързи сървъри от други страни.
Висококачествено шифрованеШифроването е основната функция, която трябва да се търси при избора на най-добрия VPN за торент. VPN, които предлагат AES-256 Encryption, са най-добрият избор, защото това ниво на криптиране е това, от което се нуждаете. Шифроването е това, което защитава вашия трафик от вашия интернет доставчик и власти.
P2P защитаСподелянето на P2P файлове е рисковано нещо и затова много антивируси и някои VPN-та обезкуражават потребителите да ги изпробват. Въпреки това, надежден и добър VPN осигурява защита за споделяне на p2P, позволява на потребителите да се наслаждават на споделяне на филми, телевизионни предавания, музика, софтуер и много други.
Поддръжка на живоМного потребители се сблъскват с проблеми, докато съдят VPN и проблемите могат да бъдат от много различни типове. За да разреши тези проблеми, потребителят трябва винаги да избира VPN услуга, която предлага 24/7 жива поддръжка на клиенти.
Без течове в DNSИзтичанията на DNS винаги са сериозен проблем за потребителите, свързани с VPN сървъри, тъй като изтичане на DNS застрашава тяхната анонимност. Много VPN твърдят, че няма течове на DNS, но не всички техни твърдения са верни. Следователно, изберете VPN, за който потребителите имат добри отзиви или сами тествайте своите DNS и IP течове.
Съвместимост на множество платформиVPN мрежи, които са съвместими с много платформи като Windows, iOS, Android, FireOS и т.н. и устройства като мобилни телефони, телевизори, рутери са най-добрите, от които можете да избирате, защото могат да се използват с множество устройства.
Няма политика за регистрацияМного VPN услуги бяха изтъкнати, които поддържаха дневници за трафик на потребители и дори ги продаваха на властите. Ето защо много хора имат проблеми с доверието в VPN услугите. Най-добрите VPN мрежи за торент никога няма да водят регистрационни файлове, гарантирайки вашата поверителност и сигурност.

Характеристиката да не се пропусне някога в най-добрата VPN за торент

Най-важната функция, която всеки потребител изисква от всяка VPN услуга, е IP адрес. ISP може да проследява потребителите по IP адреси и лесно да наблюдава сърфирането им. Не само вашият интернет доставчик, но и много други агенции на трети страни водят записа за проследяване чрез идентифициране на вашия IP адрес.

Вашият IP адрес сте онлайн идентичност и ако не е маскиран, всеки може да проследи вашето местоположение и да ви шпионира.

Ето защо се препоръчва на онлайн стриймъри и торент потребители да използват VPN, за да скрият своите IP адреси.

IPN изтичащите VPN могат да поставят вашата онлайн свобода и вашата анонимност до сериозни проблеми, тъй като органите и хакерите за борба с пиратството са на свобода по целия свят. По един или друг начин ще бъдете уязвими за някакви неприятности.

Професионален съвет: Прочетете нашето подробно vpn ръководство за firestick.

Сравнете политиките на VPN торентите

Добре, така че досега бихте взели предвид теста за скорост, криптиране и всички горепосочени характеристики, и това е добро нещо!

Но не е толкова нарязан и сух!

Можете да се абонирате за всеки VPN за торент, но трябва да знаете едно нещо преди това, не всеки VPN позволява торент.

С учудване чух това?

Да, много VPN мрежи осигуряват защита и поверителност от висок клас, но не позволяват изтегляне чрез сървърите си. Тези VPN мрежи могат да бъдат най-добри за онлайн стрийминг и онлайн транзакции, но не и за торент.

Ето списък на VPN-тата, които позволяват / не позволяват торент.

доставчикРазрешено / Не разрешеноПолитика за регистрация
VPN, които позволяват Torrenting
PureVPNПозволенБез регистрация
ExpressVPNПозволенБез регистрация
NordVPNПозволенБез регистрация
IPVanishПозволенБез регистрация
ProtonVPNПозволенБез регистрация
VPN мрежи, които не позволяват Torrenting
ZenmateНе е позволеноБез регистрация
TouchVPNНе е позволеноНякои сеч
PersonalVPNНе е позволеноБез регистрация
Нортън VPN за поверителност на Wi-FiНе е позволеноНякои сеч
Hola VPNНе е позволеноПълна сеч

Тест в реално време на най-добрия VPN за торент

Всеки доставчик на VPN твърди, че е най-добрият VPN и твърди, че те не изтичат никакви IP, DNS или WebRTC. Въпреки това, никога не можете да се доверите сляпо на който и да е VPN доставчик, без да го тествате, тъй като твърденията могат понякога да бъдат грешни.

Не се доверявам на нито един доставчик на VPN и затова проведох тестове за течове на IP, за да се уверя, че VPN, които препоръчвам, си заслужават.

Изтеглих настолните приложения на 3 топ VPN за торенти и се абонира за техните месечни планове. След като инсталирах приложението и влязох в съответните акаунти, се свързах със сървъри от различни региони чрез всеки VPN един по един и започнах да разглеждам.

Докато разглеждах, отидох на https://ipleak.net/ и тествах IP течове. Ето резултатите:

Препоръчва се # 1 NordVPN за торент

NordVPN винаги е поддържал положителен имидж сред потребителите поради своята последователност в предоставянето на висококачествена услуга. Изборът на VPN е въпрос на надеждност и доверие и NordVPN има този стандарт, на който може да се вярва всеки ден.

За тестване на NordVPN се свързах към американски сървър.

най-добрият vpn за торент

Резултатите бяха страхотни, тъй като NordVPN няма никакви IP течове, което запазва мястото си сред топ VPN за торент. Ако първоначалният IP би изтекъл, истинският DNS адрес би се появил, а не показаният „САЩ IP”. 

NordVPN има голямо разнообразие от 5000+ сървъра, което позволява на потребителите да се наслаждават на торенти от всеки регион, който желаят. NordVPN сървърите имат голяма скорост и свързаността му е превъзходна.

nordvpn торент cta

Препоръчва се # 2 ExpressVPN за торент

ExpressVPN е високо оценен по целия свят заради бързата си свързаност и превъзходната защита.

ExpressVPN винаги е бил верен на твърдението си за осигуряване на силно криптиране и чиста анонимност. Една от многото причини да изберете ExpressVPN е неговият лесен за използване интерфейс. Освен това ExpressVPN има повече от 2000 високоскоростни и защитени сървъри в 94 държави.

За да тествам това твърдение, завързах свързване към канадски сървър и проверих дали има IP течове или течове на DNS.

expressvpn за торент

Резултатите бяха доста очаквани, тъй като ExpressVPN не изтича IP или DNS, докато се търкаля.

Едно нещо, от което няколко нови потребители се оплакват, е ценообразуването на ExpressVPN, което е по-високо от останалите конкуренти. Това, което тези хора не разбират, е, че качеството на услугата на ExpressVPN е много оправдано при тези цени.

expressvpn cta

Препоръчителна # 3 CyberGhost VPN за торент и P2P споделяне на файлове

CyberGhost не е толкова популярен, колкото гореспоменатите доставчици на VPN, но това не означава, че неговата услуга не е в съответствие с номинала. CyberGhost има някои от най-невероятните функции, които не можете да видите при нито един друг VPN доставчик. Особено ако търсите най-добрия VPN за торент, тогава CyberGhost може да бъде най-добрият вариант за вас.

Това е добре дотук, но за да се уверя дали е безопасно или не, тествах IP и DNS изтичането му и резултатите бяха такива:

киберхост за порой

Резултатите бяха доста задоволителни, тъй като нямаше течове по IP или DNS. Следователно е доказано, че CyberGhost е един от най-добрите VPN за Torrenting.

Той има специална функция за порой за всички отрепки, които избират за сигурни поредици. Тази функция осигурява шифроване на трафик от висок клас, което позволява на потребителите да изтеглят торенти анонимно.

киберхост торент cta

Препоръчителна # 4 IPVanish VPN за торент и P2P споделяне на файлове

IPVanish влезе в конкуренцията с гръм и даде добра конкуренция на предварително утвърдените индустриални тирани. IPVanish стана популярен с течение на времето поради страхотното си предоставяне на услуги.

За да тествам IP течовете на IPVanish, се свързах към IPVanish сървър в Германия и го тествах. Ето резултата:

IPVanish VPN за торент

IPVanish има 1100 сървъри по целия свят, осигуряващи безкомпромисна сигурност и голяма скорост на честотната лента. IPVanish Kodi предлага 10 едновременни връзки, което наистина е повече от всеки друг конкурент. В допълнение, той има строга политика No Logs, което го прави надежден доставчик на VPN.

Безплатен VPN за торент

Търсите безплатен VPN, вместо да се абонирате за платен?

Е, в интернет има ръка, пълна с безплатни VPN и прокси сървъри, които не изискват никакъв абонамент и регистрация. Ето 3-те най-добри безплатни VPN за торент.

Топ безплатен VPN за торенти

# 1 Скрий ме

# 2 Щит за гореща точка

# 3 Целувка за сигурност

Това са най-предпочитаните безплатни VPN мрежи, които се използват от много торент потребители за онлайн защита.

Но наистина ли са надеждни?

Преминала ли ви е тази мисъл някога??

Безплатна VPN услуга, която твърди, че предоставя толкова много функции, звучи твърде добре, за да е истина!

Искам да кажа, че е толкова очевидно, че онлайн поверителността и сигурността не са нещо, което социалните услуги биха дали някой на света, без да вземе нищо.

Едно важно нещо, което трябва да знаете за всички безплатни VPN мрежи, е, че никой от тях не осигурява сигурност, конкурентна на горепосочените VPN мрежи. Характеристиките, които имат тези VPN, не са до знака и те са просто твърдения, които не са напълно верни. P2P VPN безплатно, което осигурява висока степен на сигурност, е само мит!

Поверителността и защитата на интернет е сериозен матов ранд, който не може и не трябва да бъде компрометиран. Тези VPN имат DNS и IP течове и те водят регистрационни файлове, което е нещо, което не е добре дошло от нито един VPN потребител.

Не препоръчвам безплатни VPN мрежи поради техните слаби протоколи и неконкурентни стандарти. Ако обаче сте готови да изпробвате безплатен VPN и да се сблъскате с проблеми с поверителността, бъдете мой гост!

Най-добър VPN за Torrenting Reddit

Reddit е забавно място за търсене на решения относно всичко друго, но много пъти ще се натъкнете на някои въпроси, които трябва да бъдат адресирани по този начин:

Коментар от дискусия CryptoMeТози коментар от дискусия "Кой е най-добрият VPN за торент?".

Този човек няма представа за степента на VPN функциите. Отговорът на тази заявка е, че да, VPN-ите могат да бъдат свързани към множество устройства и те също имат множество функции за влизане.

Предлага се vpn за торент? от пиратството

Този потребител публикува в Reddit, че е получил съобщение от своя интернет доставчик и сега планира да използва VPN.

Добър брат, обади се, никога не е късно! Абонирайте се за най-добрия VPN за торент и оставете плавателния кораб да плава.

заключение

Торентите несъмнено са луди, по добър начин!

Но торентите без VPN са луди, буквално!

Винаги трябва да сте много внимателни към всеки ход, който правите по интернет, и винаги трябва да държите всяка вратичка покрита, докато използвате коди добавки. Трябва да защитите данните и трафика си, като имате най-доброто криптиране и поверителност.

Това ръководство е за да ви просветли по отношение на проблемите и техните решения по отношение на порой. Уверете се, че имате предвид тези аспекти следващия път, когато помислите за изтегляне на торент.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map