Uranus Kodi 17.6 – Как да инсталирате на Krypton And Jarvis Версия 16

Актуализация: хранилището Blamo се е затворило и добавката не е налична в никое друго хранилище. Следователно може да искате да проверите алтернативите на Уран.


Uranus Kodi добавка е вилица на известната добавка Elysium Kodi. Тази добавка има почти всички същите функции на Elysium като филми, телевизионни предавания и стрийминг на живо на живо. Той спечели голяма репутация сред всички други популярни добавки Kodi. В допълнение, качеството на потоците, предоставени от тази добавка, е наистина страхотно, което включва и SD, и HD.

Можете да следвате нашето ръководство, за да видите как да инсталирате добавката Uranus Kodi на вашето устройство. Предаването чрез такава добавка обаче винаги е рисковано, затова се уверете, че използвате надеждна услуга Kodi VPN, за да защитите вашата поверителност онлайн.

Как да инсталирате Uranus Kodi на Krypton версия 17.6 или по-висока

 1. отворено Коди > Кликнете върху Икона на зъбно колело > отворено Файлов мениджър > нсобствено двойно щракване върху Добавяне на източник опция от лявата колона.как да инсталирате uranus kodi
 2. Ще се появи нов прозорец, щракнете върху областта, където пише и тип http://repo.mrblamo.xyz/ > Кликнете върху Добре > Дайте име на този източник като Blamo Repo > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.как да инсталирате uranus kodi на krypton версия 17.6 или по-нова
 3. Върнете се към Началния екран > Кликнете върху Добавки раздел > Ще се отвори нов прозорец.как да инсталирате uranus kodi на jarvis версия 16 или по-нова
 4. Щракнете върху Икона на кутията присъства в горния ляв ъгъл > Кликнете върху Инсталиране от Zip File опция.как да инсталирате uranus kodi на firestick
 5. Сега превъртете и изберете Blamo Repo от списъка > Изберете repository.griffin-0.0.6.zip > Ще се появи известие, в което се казва, че „Добавката е активирана“.uranus kodi изтегляне
 6. След като известието се появи, кликнете върху Инсталиране от хранилище опция > отворено Грифин хранилищеуран коди аддон
 7. Отидете на Видео добавки папка и изберете Уран от списъка > Кликнете Инсталирай и изчакайте докато изтеглянето и инсталирането на добавката > След приключване на инсталацията ще се появи известие.

uranus kodi хранилище

Как да инсталирате Uranus Kodi на Jarvis версия 16 или по-ниска

 1. отворено Kodi Jarvis V16.
 2. Кликнете върху Система > Кликнете върху Файлов мениджър.
 3. Кликнете два пъти Добавяне на източник > Кликнете върху „Нито един’ > Влез в URL http://repo.mrblamo.xyz/ > Кликнете Свършен.
 4. Назовете този източник на медия като Blamo Repo > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
 5. Върнете се в Коди Начало > Кликнете върху Система > Кликнете върху Добавки.
 6. Изберете Инсталиране от Zip File > отворено Blamo Repo > Кликнете върху repository.griffin-0.0.6 > Изчакайте уведомлението.
 7. Сега изберете Инсталиране от хранилище > отворено Грифин Репо.
 8. Отидете на Видео добавки.
 9. Кликнете върху Уран > Hit Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Как да инсталирате Uranus Kodi на Fire Stick

 1. отворено Коди на Fire Stick. Ако не сте инсталирали Kodi на Fire Stick, първо го инсталирайте.
 2. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.
 3. След това следвайте стъпките, описани по-горе за инсталиране на Uranus на инсталацията на Kodi Krypton, процедурата от този момент нататък е същата като тази на Kodi Krypton.

Уран Коди Изтегляне

 1. Изтеглете Zip файла на вашето устройство.
 2. Отворете Kodi > Щракнете върху иконата на зъбното колело > Отидете на File Manager > Кликнете два пъти върху Add Source
 3. Връщане към началния екран > Кликнете върху Добавки.
 4. Щракнете върху иконата на кутията > Щракнете върху Инсталиране от ZIP файл.
 5. Разгледайте системата и отворете изтегления zip файл > Изчакайте уведомлението.
 6. Щракнете върху Инсталиране от хранилището > Изберете Griffin Repo.
 7. Кликнете върху Добавки за видео > Кликнете върху Уран > Кликнете върху Инсталиране > Изчакайте уведомлението.

Грешки на Уран Коди / Не работи / Проблеми

Проверете грешка в лога

Докато се опитвате да инсталирате добавка, може да сте срещнали тази грешка. Тази грешка се появява, ако в хранилището на добавките липсват някои файлове, от които се опитвате да инсталирате добавката. Друга причина за тази грешка е наличието на запълнен кеш или бек-енд данни.

Fix

Можете да поправите тази грешка, като първо се опитате да изчистите кеша на Kodi. Ако изчистването на кеш помага, хранилището е наред. В противен случай се опитайте да използвате различно и надеждно хранилище за инсталиране на добавката. Допълнителното хранилище, за което споменахме в нашия блог, е изпробвано и тествано.

Не можа да се свърже с хранилището

Тази грешка може да се появи, когато сте на стъпка, където се опитвате да инсталирате от хранилище. Тази грешка се появява, когато хранилището, което използвате, се актуализира.

Fix

Изчакайте хранилището да бъде актуализирано или изберете друго хранилище, за да коригирате тази грешка.

Отзиви за Уран Коди

Обикновено прегледите се появяват, когато има някои проблеми с добавката. Все още обаче няма съобщени проблеми, свързани с тази добавка. Следователно не сме споменавали никакви отзиви, защото самото хваление на добавката би изглеждало предубедено.

Заключителни думи

Uranus Kodi е невероятна добавка на Kodi, която замени Elysium доста добре. Добавката има някои страхотни функции като Trakt акаунта, освен различни филми и телевизионни предавания. Тази добавка е класирана сред най-популярните добавки, тъй като добавката е вилица на, използвана за много популярна в Kodi общността. В това ръководство обсъдихме как да инсталирате Uranus Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map