Πώς να εγκαταστήσετε το 123Movies Addon στο Kodi Leia / Krypton / Jarvis σε 6 βήματα

Το πρόσθετο 123Movies Kodi είναι μια από τις καλύτερες πηγές ταινιών στο Kodi, καθώς διαθέτει τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές του Χόλιγουντ από όλο τον κόσμο.


123-Ταινίες-Kodi

Σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να βρείτε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του 123Movies Kodi addon με έξι απλά βήματα. Μην ξεχάσετε να δείτε τον απόλυτο οδηγό πρόσθετων kodi. Θα χρειαστείτε το καλύτερο VPN Kodi για ασφαλή ροή και για να καταργήσετε τον αποκλεισμό ροών με περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου.

Πώς να εγκαταστήσετε το 123movies Kodi Add-on στην έκδοση Leia 18 και χαμηλότερη

 1. Ανοίξτε το Kodi > Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα > Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων.πώς να εγκαταστήσετε 123movies kodi addon
 2. Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής > Κάντε κλικ <Κανένας>.123movies addon στο kodi krypton 17.6
 3. Εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση URL: http://androidaba.com/addons/ > Κάντε κλικ στο OK > Ονομάστε αυτήν τη διεύθυνση URL ως “ANDABA” > Κάντε κλικ στο OK.πώς να προσθέσετε 123movies kodi adodn στο kodi krypton 17.6
 4. Επιστροφή στο κύριο μενού του Kodi > Κάντε κλικ στην καρτέλα Πρόσθετα.παρακολουθήστε ταινίες στο kodi 123movies addon
 5. Κάντε κλικ στο Κουτί εικονίδιο (Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου) > Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip123movies kodi addon στο firestick
 6. Κάντε κλικ ANDABA > Ανοιξε αποθήκη > Επιλέγω kodil.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.κατεβάστε 123movies kodi addon
 7. Τώρα επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Κάντε κλικ Αποθήκη Kodil > Ανοιξε Πρόσθετα βίντεοεγκαταστήστε 123movies από το αποθετήριο kodil
 8. Επιλέγω 123 ταινίες > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.

Αρχείο zip 123 ταινιών

123Movies Νέο URL 2019

Δεδομένου ότι οι παραπάνω οδηγοί σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του 123Movies στο Kodi Leia, το Krypton και το Jarvis έχουν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί, εάν σε κάθε περίπτωση το περιεχόμενο του μέσου δεν μεταδίδεται σε ροή, υπάρχει πιθανότητα το URL που είναι ενσωματωμένο στο πρόσθετο 123Movies Kodi να είναι εσφαλμένο.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εισαγάγετε μια νέα διεύθυνση URL:

 1. Εκτόξευση Κόδι > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Κάντε δεξί κλικ στο 123 ταινίες > Ρυθμίσεις.123movies addon new url
 2. Τύπος “Διεύθυνση URL ιστότοπου” καρτέλα που υπάρχει στην αριστερή πλευρά > Αλλάξτε τη διεύθυνση URL σε http://kdil.co/repo/.123movies addon new base url
 3. Αυτή η διεύθυνση URL θα λειτουργούσε εξίσου καλά, οπότε συνεχίστε να απολαμβάνετε το πιο πρόσφατο διαθέσιμο περιεχόμενο πολυμέσων.

Πώς να εγκαταστήσετε το 123Movies στο Kodi Krypton Έκδοση 17

 1. Ανοιξε Κόδι > Πήγαινε για να Ρυθμίσεις πάνω από το κύριο μενού > Διαχείριση αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο 123movies
 2. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο, πληκτρολογήστε http://kdil.co/repo/ στο μέρος όπου λέει πληκτρολογήστε το όνομα της πηγής πολυμέσων π.χ. «Kodil Repo» > Κάντε κλικ στο OK > Ελέγξτε ξανά τη διεύθυνση URL και το όνομα προέλευσης και κάντε ξανά κλικ στο OK για να κλείσετε αυτό το πλαίσιο διαλόγου.πώς να εγκαταστήσετε 123movies kodi σε έκδοση 17.6 του krypton ή νεότερη
 3. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi πατώντας «Esc» κουμπί > Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού (Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου) πάνω αριστερά > Εγκατάσταση από αρχείο zip > Kodil Repo > Κάντε κλικ στο Kodil.zip.Λήψη 123movies kodi
 4. Εγκατάσταση από αποθετήριο > Αποθήκη Kodi Israel > Πρόσθετα βίντεο > Τώρα κάντε κλικ 123 ταινίες.Πρόσθετο βίντεο 123 ταινιών
 5. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ και περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο.πώς να κάνετε streaming ταινιών στο 123movies addon
 6. Τύπος «Esc» να επιστρέψω σε Αρχική οθόνη Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο 123 ταινίες > και να απολαύσετε!

123movies addon στις ρυθμίσεις kodi krypton έκδοση 17

Πώς να εγκαταστήσετε το 123Movies στο Kodi Jarvis Έκδοση 16

Η διαδικασία εγκατάστασης του 123Movies στην έκδοση Kodi Jarvis παραμένει η ίδια όπως έχει εμφανιστεί παραπάνω για την έκδοση 17. Kodi Krypton. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι στο Kodi Krypton, χρησιμοποιήθηκε το κλειδί «Ρυθμίσεις» αντί για το κλειδί «Σύστημα».

Λήψη 123movies Kodi

 1. Κατεβάστε το Zip αρχείο στη συσκευή σας > Ανοιξε Κόδι > Παω σε Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού > Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αρχείο zip > Ξεφυλλίζω Zip αρχείο και ανοίξτε το > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.
 2. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Ανοιξε Kodil Repo > Ανοιξε Πρόσθετα βίντεο.
 3. Κάντε κλικ στο 321 Ταινίες > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.

Πώς να εγκαταστήσετε 123movies στο Fire Stick

Μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα 123 ταινίες στο Fire Stick εάν έχετε εγκαταστήσει το Kodi. Εάν δεν έχετε Kodi στο Fire Stick σας, ακολουθήστε τον οδηγό μας για να Εγκαταστήστε το Kodi στο Fire Stick.

 1. Εκτόξευση Κόδι ενεργοποιημένη εφαρμογή Φωτιά ραβδί.
 2. Παω σε Επιλογές ανάπτυξης > Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.
 3. Τώρα ακολουθήστε τα βήματα για την εγκατάσταση 123 ταινιών στο Kodi Krypton που αναφέρονται παραπάνω.

Για να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενό του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν VPN επί πληρωμή για το Firestick Kodi 2020.

123movies Kodi Σφάλματα / Δεν λειτουργεί / Διορθώσεις

123 Οι ταινίες ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν με απροσδόκητο τρόπο και ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα έως ότου επανεκκινήσετε το Kodi και αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να δείτε εάν το πρόσθετο 123Movies Kodi έχει ενημερωθεί στην τρέχουσα έκδοση.

Για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε ενημερώσεις για 123Movies, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Εκτόξευση Κόδι > Πρόσθετα > Πρόσθετο βίντεο > Κάντε δεξί κλικ στο 123 ταινίες > Πληροφορίες.123movies addon δεν λειτουργεί
 2. Κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω και ενεργοποιήστε Αυτόματη ενημέρωση.

πώς να ενημερώσετε το πρόσθετο 123movies

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ροές

Κατά την προσπάθεια ροής οποιασδήποτε ταινίας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα δηλώνοντας “Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ροές”. Αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα.

Διορθώσετε

Εμφανίζεται εάν η κρυφή μνήμη του συστήματος έχει συμπληρωθεί ή εάν η διαφήμιση ενημερώνεται. Διορθώστε αυτό το σφάλμα εκκαθαρίζοντας πρώτα την προσωρινή μνήμη και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά το πρόσθετο.

Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης

Κατά την προσπάθεια εγκατάστασης του πρόσθετου, ενδέχεται να εμφανιστεί μια ειδοποίηση με την ένδειξη “Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης”. Αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι είτε υπάρχουν κάποια αρχεία που λείπουν στα αποθετήρια είτε το αποθετήριο που χρησιμοποιείτε ή η εγκατάσταση του πρόσθετου έχει κλείσει.

Διορθώσετε

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το αποθετήριο και το πρόσθετο που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε έχουν ενημερωθεί. Δεύτερον, χρησιμοποιήστε πάντα αξιόπιστες πηγές για να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο καθώς ορισμένα αποθετήρια περιέχουν κακόβουλα λογισμικά.

123Movies που δεν παίζουν

Κατά την κυκλοφορία του πρόσθετου 123Movies Kodi, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι το πρόσθετο μπορεί να παραμείνει χωρίς συγκεκριμένο λόγο ή ότι το περιεχόμενο πολυμέσων που παρακολουθείτε πιθανότατα κολλάει πιο συχνά.

Αυτά τα προβλήματα ενδέχεται να δείχνουν προς μία κατεύθυνση, δηλαδή αναβάθμιση του λογισμικού Kodi. Το Kodi Krypton Version 17 είναι η τελευταία έκδοση Kodi. Επομένως, εάν κατά τύχη έχετε εγκαταστήσει το Kodi Jarvis Version 16 στη συσκευή σας, τότε πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Αρχείο καταγραφής σφαλμάτων 123Movies

Σφάλμα καταγραφής 123 ταινιών

Το σφάλμα ελέγχου καταγραφής θα μπορούσε να είναι πολύ απογοητευτικό για τους χρήστες του Kodi όταν αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για την εγκατάσταση του πρόσθετου 123movies Kodi. Μόλις είστε έτοιμοι να κάνετε ροή ταινιών, εμφανίζεται ένα «σφάλμα ελέγχου καταγραφής». Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να διορθώσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα:

 1. Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.
 2. Για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, πρέπει να πραγματοποιήσετε λήψη “Πρόγραμμα εγκατάστασης πρόσθετου και εγκατάσταση “Πρόσθετο εργαλείο συντήρησης”.
 3. Σαφή Κρύπτη> Πακέτα εκκαθάρισης > Τύπος ‘Ναί’ όταν εμφανίζεται ένα πλαίσιο ζητώντας άδεια για διαγραφή των αρχείων.
 4. Επανεκκίνηση Κόδι.

Μια άλλη λύση για τη διόρθωση του σφάλματος ελέγχου καταγραφής είναι μέσω του Kodi VPN. Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε σφάλμα κατά την αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων από το πρόσθετο 123Movies Kodi, αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ενδέχεται να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά.

Τα προβλήματά σας μπορεί πραγματικά να επιλυθούν μετά τη λήψη ενός VPN, καθώς θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά. Το VPN είναι η καλύτερη επιλογή επειδή διατηρεί την IP σας ανώνυμη στην κυβέρνηση, στους ISP σας ή στους χάκερ.

123movies Kodi Κριτικές

123 Ταινίες ήταν πολύ δημοφιλείς στο κοινό του Kodi για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι χρήστες έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτό το πρόσθετο. εδώ είναι μερικά tweets από τους χρήστες:

123 Ταινίες και Ducky ήταν το καλύτερο πρόσθετο στο Kodi. Ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει.

– Αγόρι του Μπρούκλιν; (@ImaMuthafknBkBy) 18 Νοεμβρίου 2017

Παρακαλώ. Και μου άρεσε το kodi και το 123movies

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30 Δεκεμβρίου 2017

Τελικές σκέψεις

Το πρόσθετο 123Movies Kodi είναι μια μοναδική επιλογή για τη ροή τόνων περιεχομένου πολυμέσων στη ρύθμιση του Kodi. Ακολουθήστε τον οδηγό που παρέχουμε σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του πρόσθετου 123Movies Kodi. Η εγκατάσταση του πρόσθετου 123Movies Kodi στο Kodi Krypton και το Kodi Jarvis παραμένει το ίδιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει VPN στο Kodi για να καταργήσετε τον αποκλεισμό των γεωγραφικών περιορισμών ροών.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλα καλύτερα πρόσθετα kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map