Πώς να εγκαταστήσετε το 1Channel PrimeWire στο Kodi XBMC σε 7 βήματα

Το πρόσθετο 1Channel για το Kodi όχι μόνο επιτρέπει στους χρήστες του Kodi να μεταδίδουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή το αγαπημένο τους περιεχόμενο πολυμέσων, αλλά έχει προσθέσει μια ειδική λειτουργία που ονομάζεται «αγαπημένη ενότητα». Αυτό είναι το μέρος όπου οι χρήστες του Kodi μπορούν να αποθηκεύσουν το προτιμώμενο περιεχόμενο ροής τους. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνεται η εύρεση αργότερα.


Το πρόσθετο 1Channel Kodi παρέμεινε με το Kodi ως ένα από τα δημοφιλή πρόσθετα kodi για λίγο, λόγω των λίγων ή καθόλου κακών συνδέσμων του. Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχουμε βήμα προς βήμα διαδικασία σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του 1Channel στο Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε το 1Channel PrimeWire στην έκδοση 17 του Kodi
Πώς να εγκαταστήσετε το 1Channel PrimeWire στην έκδοση 16 του Kodi
Αποκλείστηκε 1 κανάλι Kodi
Λήψη 1 καναλιού Kodi
1Channel Kodi δεν λειτουργεί

Πώς να εγκαταστήσετε το 1Channel PrimeWire στο Kodi Krypton Έκδοση 17

 1. Εκτόξευση Κόδι > Τώρα κάντε κλικ στο ‘Ρυθμίσεις’ κλειδί που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης > Επιλέγω Διαχείριση αρχείων.πώς να εγκαταστήσετε 1 κανάλι primewire στο kodi
 2. Κάντε διπλό κλικ τώρα Προσθήκη πηγής > Κάντε κλικ στο ‘Κανένας’ και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL kodivpn.co/repo/kodil.zip και πληκτρολογήστε το όνομα του πηγή μέσων όπως και «Kodil».πώς να εγκαταστήσετε το 1channel primewire στο kodi krypton έκδοση 17
 3. Τώρα επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi πατώντας «Esc» κουμπί > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Τώρα κάντε κλικ στο «Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου» εικονίδιο που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία.1 κανάλι primewire στο kodi
 4. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αρχείο zip > Βρείτε και κάντε κλικ στο Κόντιλ > Kodil.zip > Περιμένετε για το πρόσθετο επιτρέπω.1 κανάλι primewire στη ρύθμιση kodi
 5. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Αποθήκη Kodil > Πρόσθετα βίντεο> 1 κανάλι > Εγκαθιστώ > Μόλις εγκατασταθεί, θα δείτε το πρόσθετο 1Channel ενεργοποιήθηκε.1 κανάλι primewire στις ρυθμίσεις kodi
 6. Έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία 1Channel Kodi πρόσθετο.1 κανάλι primewire στη διαμόρφωση kodi
 7. Παω σε Αρχική οθόνη Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > 1 κανάλι > Απολαμβάνω!

Λήψη αρχείου zip 1channel primewire

Πώς να εγκαταστήσετε το 1Channel PrimeWire στην έκδοση 16 του Kodi Jarvis

Τα βήματα για την εγκατάσταση του πρόσθετου 1Channel Kodi στο Kodi Jarvis Version 16 ακολουθούν τα ίδια βήματα με αυτά που αναφέρονται στον παραπάνω οδηγό για το Kodi Krypton Έκδοση 17. Πρέπει να θυμάστε ότι αν και τα βήματα μπορεί να παραμείνουν τα ίδια στις δύο εκδόσεις του Kodi , η διάταξη είναι εντελώς διαφορετική.

Στο Kodi Jarvis, μπορείτε να βρείτε το κύριο μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας, ενώ στο Kodi Krypton το κύριο μενού βρίσκεται στην αριστερή πλευρά σε κάθετη θέση. Μια άλλη διαφορά που μπορείτε να βρείτε είναι το πλήκτρο «Συστήματα» να αντικατασταθεί από το κλειδί «Ρυθμίσεις» στην έκδοση 17 του Kodi Krypton.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποια έκδοση του Kodi χρησιμοποιείτε, πρέπει να μεταβείτε Αρχική οθόνη Kodi> Ρυθμίσεις > Πληροφορίες συστήματος > Περίληψη > Κοιτάξτε προς τα κάτω δεξιά για να αποκαλύψετε την έκδοση Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε το 1Channel PrimeWire στην έκδοση 16 του Kodi Jarvis

Αποκλείστηκε 1 κανάλι Kodi

Μπορεί να συμβεί σίγουρα ότι για διάφορους λόγους ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε κάποιους συνδέσμους σε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορεί να σας φαίνεται σπασμένο, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί οι σύνδεσμοι είναι προσβάσιμοι μόνο σε χρήστες του Kodi που ζουν σε μια χώρα όπου ο μεταφορτωτής έχει παράσχει πρόσβαση.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας χρήστης του Kodi που ζει στην περιοχή της Ασίας ενδέχεται να μην μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάποιο από τα περιεχόμενα πολυμέσων που μεταφορτώθηκαν στην περιοχή των ΗΠΑ. Αυτό ονομάζεται γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε αρκεί να έχετε VPN για το Kodi.

Το VPN θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά, ανεξάρτητα από την τρέχουσα τοποθεσία σας και ως εκ τούτου μπορείτε να προβάλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο πολυμέσων που προσφέρεται στα πρόσθετα Kodi. Εκτός από αυτό, μπορείτε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, η οποία θα αποκλείσει οποιονδήποτε, δηλαδή κυβέρνηση ή πάροχο διαδικτύου, για να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια!

Λήψη 1 καναλιού Kodi

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο 1Channel Kodi που μπορεί να σας κάνει να παραλείψετε τα πρώτα τέσσερα βήματα που περιγράφονται στον παραπάνω οδηγό. Μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας το αρχείο zip του αποθετηρίου 1Channel από εδώ και να ακολουθήσετε επιπλέον βήματα:

Μόλις ανοίξετε τον σύνδεσμο, το θα ζητήσει το δικό σας άδεια για λήψη στη συσκευή σας και σώσε το.

Τώρα ξεκινήστε Κόδι > Παω σε Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου > Εγκατάσταση από το αρχείο Zip > Τώρα κυβερνώ το αρχείο που κατεβάσατε στη συσκευή σας > Κάντε κλικ Εντάξει.

Τώρα επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Κάντε κλικ στο Αποθήκη Kodil > Τώρα επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο > 1 κανάλι > Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

1Channel Kodi δεν λειτουργεί

Οι χρήστες του Kodi ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένα από τα προβλήματα που μπορούν να αποτρέψουν τη λειτουργία του πρόσθετου 1Channel Kodi. Αυτά παρέχονται παρακάτω με τις διορθώσεις τους:

1Κανάλι συνεχώς κρέμεται

Κατά την εγκατάσταση του πρόσθετου 1Channel Kodi, οι χρήστες του Kodi προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το πρόσθετο, αλλά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και δυσκολίες, όπως το πρόσθετο που κρέμεται για λίγο, το απότομο κλείσιμο ή μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί.

Λύση

Αυτό το πρόβλημα παραμένει επειδή ενδέχεται να έχετε εγκαταστήσει την έκδοση beta 1Channel Kodi. Αφού κάνετε κλικ στην «εγκατάσταση» πρόσθετου 1Channel, προτρέπει τον χρήστη εάν θέλει να εγκαταστήσει τη νέα έκδοση beta ή την παλαιότερη έκδοση.

Η έκδοση Beta είναι η έκδοση που βρίσκεται υπό ανάπτυξη και δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένη. Δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε λήψη της πλήρους έκδοσης του πρόσθετου 1Channel Kodi που θα επιλύσει το πρόβλημα.

Εάν το πρόβλημα αναμονής παραμένει

Οι χρήστες του Kodi θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την ίδια τύχη ακόμα και όταν έχουν εγκαταστήσει την παλαιότερη και πλήρη έκδοση.

Λύση

Ο λόγος για το οποίο το πρόβλημα παραμένει είναι η συνέχιση της χρήσης της παλαιότερης έκδοσης του Kodi, δηλ. Kodi Jarvis Έκδοση 16. Η εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του Kodi, δηλαδή το Kodi Krypton Version 17 ενδέχεται να διορθώσει το πρόβλημά σας.

Αποτυχία σύνδεσης 1 καναλιού σε διεύθυνση URL

Καθώς τα πρόσθετα Kodi προσπαθούν να ενημερώσουν στη νεότερη έκδοση ή όταν οι κάτοχοι του πρόσθετου αλλάζουν χέρια, ο σύνδεσμος μπορεί επίσης να τείνει να αλλάζει μέσω του οποίου είναι εγκατεστημένο το αποθετήριο Kodi.

Ο πιο ενημερωμένος σύνδεσμος για το πρόσθετο 1Channel Kodi είναι http://kdil.co/repo/

Μόλις συνδεθείτε στον σωστό σύνδεσμο, μπορείτε να εγκαταστήσετε από το αποθετήριο όπως περιγράφεται στον αναλυτικό οδηγό.

Για να ολοκληρώσετε τα πράγματα

Εάν ακολουθήσετε τον αναλυτικό οδηγό σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του 1Channel στο Kodi, ενδέχεται να μπορείτε να κάνετε streaming ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ντοκιμαντέρ και άλλου περιεχομένου πολυμέσων χωρίς κανένα κόστος. Για να ξεκλειδώσετε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο στην περιοχή σας, τότε πρέπει να έχετε ένα Kodi VPN για πρόσβαση στα μέσα. Εάν το 1Channel Kodi δεν φαίνεται να λειτουργεί, τότε ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα για να ξεπεράσετε αυτά τα προβλήματα. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να πάτε!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map