Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στην Αυστραλία Ζωντανή δωρεάν διαδικτυακή ροή

Πλησιάζουμε στο μεγαλείο του Διεθνούς Ποδοσφαίρου, όπου η Αυστραλία είναι ισχυρός υποψήφιος για να γίνει πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018. Οι οπαδοί της Αυστραλίας είναι ενθουσιασμένοι και το γνωρίζουμε, γι ‘αυτό έχουμε παράσχει έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στην Αυστραλία. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τον εκτενή οδηγό μας για το πώς να παρακολουθήσετε το παγκόσμιο κύπελλο fifa στις ΗΠΑ και το παγκόσμιο κύπελλο fifa στο kodi.


Τηλεοπτική κάλυψη FIFA World Cup 2018 στην Αυστραλία / Δικαίωμα μετάδοσης

ΠεριφέρειαΕκφωνητήςΗ περιοχή αποκλείστηκε?
ΑυστραλίαSBS, Optus SportΚατάργηση αποκλεισμού SBS και Optus Sport με χρήση VPN

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στην Αυστραλία

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Optus Sport εκτός Αυστραλίας, μπορεί να αντιμετωπίζετε σφάλμα γεω-περιορισμού. Έχουμε επιμεληθεί μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες vpn της Αυστραλίας. Ακολουθεί η λίστα των παρόχων VPN που περιλαμβάνει Διευθύνσεις IP της Αυστραλίας:

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN 10,95 $ 2,91 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Έκπτωση 73%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
Surfshark 11,91 $ 1,99 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Έκπτωση 83%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
CyberGhost 12,99 $ 2,75 $ ανά μήνα

83% έκπτωση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
ExpressVPN 12,95 $ 8,32 $ ανά μήνα

Έκπτωση 35%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

Optus Sport

πώς να παρακολουθήσετε το παγκόσμιο κύπελλο fifa στην Αυστραλία

Το Optus Sport είναι μια σειρά αθλητικών καναλιών μετάδοσης, που ανήκουν στην Optus, μια διάσημη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Αυστραλίας. Το Optus sport κυκλοφόρησε το 2016 και από τότε, έχει προσελκύσει ένα μεγάλο κοινό στην Αυστραλία. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Optus Sport είναι το δορυφορικό δίκτυο μετάδοσης παράλληλα με την υπηρεσία IPTV. Παρέχει μεγάλη ευκολία στους χρήστες του και έτσι τους επιτρέπει να παρακολουθούν το αγαπημένο τους άθλημα σε πολλά διαφορετικά κανάλια Optus.

Αυτό το κανάλι θα μεταδίδει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στην Αυστραλία, καθώς διαθέτει την επίσημη άδεια μετάδοσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA για την Αυστραλιανή Περιοχή. Έχει ήδη μεταδώσει κληρώσεις και αγώνες προθέρμανσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA.

SBS

Τηλεοπτική κάλυψη FIFA World Cup 2018 στην Αυστραλία

Η υπηρεσία SBS ή Special Broadcasting Service είναι ο δεύτερος επίσημος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2018 για την περιοχή της Αυστραλίας. Το SBS είναι ένα ανορθόδοξο δίκτυο που διαθέτει ραδιοφωνικές εκπομπές, IPTV και τηλεοπτικές εκπομπές. Συνολικά, καλύπτει πολλά διαφορετικά ακροατήρια-στόχους όπως Ασιάτες, Νότιο-Ασιάτες, Αραβικά ακροατήρια κ.λπ. Η κύρια ιδεολογία πίσω από αυτήν την ποικιλομορφία μέσων μετάδοσης και περιεχομένου είναι να απεικονίσει την πολυπολιτισμική κοινωνία της Αυστραλίας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το παγκόσμιο κύπελλο fifa 2018 στο roku

Κάλυψη Optus FIFA World Cup 2018

Κάλυψη Optus FIFA World Cup 2018

Το Optus Sport κάλυψε τις κληρώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 και τους αγώνες προθέρμανσης και θα μεταδώσει τους αγώνες του ζωντανά όταν το τουρνουά ξεκινήσει από τις 14 Ιουνίου. Υπάρχουν δύο υπο κανάλια του Optus Sport, το οποίο θα μεταδίδει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018:

 1. Optus Sport 3
 2. Optus Sport 4-10

Και τα δύο αυτά κανάλια καλύπτουν ήδη τις εκπομπές της Premier League και αυτή τη φορά θα καλύπτουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018.

Πακέτο Optus FIFA World Cup 2018

Πακέτο Optus FIFA World Cup 2018

Το πακέτο που έχει δηλώσει η Optus Sport είναι 14,99 $ ένα μήνα για πελάτες που δεν ανήκουν στο Optus Sport, οι οποίοι μπορούν να ωφεληθούν κατεβάζοντας την εφαρμογή Optus Sport από το κατάστημα εφαρμογών iOS ή το Google Play Store και εγγραφείτε. Αυτό είναι σίγουρα μια πολύ λογική τιμή που κάθε οπαδός ποδοσφαίρου μπορεί να αντέξει για να παρακολουθήσει το mega event σε υψηλή ποιότητα

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στην Αυστραλία ζωντανά δωρεάν online

Mobdro

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στην Αυστραλία ζωντανά δωρεάν online

Το Mobdro είναι μια εξαιρετική υπηρεσία συνεχούς ροής που προτιμάται από εκατομμύρια χρήστες Android σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες του Mobdro μπορούν να μεταδώσουν ζωντανά βίντεο σε smartphone και tablet Android. Το Mobdro δεν περιορίζεται μόνο στους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2018, αλλά έχει επίσης ροές για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ..

VipBox

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στο vipbox

Το VipBox είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ροής που λαμβάνει ροές αθλητικών ροών από όλο τον κόσμο και την παρέχει στο κοινό. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν εύκολα τα αγαπημένα τους αθλήματα, όπως χόκεϊ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις κ.λπ. ζωντανά στο διαδίκτυο δωρεάν. Το VipBox είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζωντανή ροή του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 ζωντανά, επειδή οι σύνδεσμοι ροής που παρέχει είναι ποιότητας HD και σε αντίθεση με άλλους δεν βομβαρδίζει την οθόνη σας με διαφημίσεις..

Footbie

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στο footbie

Το Footbie είναι ένας αποκλειστικός ιστότοπος ροής ποδοσφαίρου που μεταδίδει ζωντανά όλες τις σημαντικές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις και παρέχει τις καλύτερες στιγμές του. Οι χρήστες αυτού του ιστότοπου μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανή κάρτα αποτελεσμάτων, ενημερώσεις ομάδων και να κατεβάσουν βίντεο από το Footbie. Τα βίντεο στον ιστότοπο κατηγοριοποιούνται σε πολλές κατηγορίες κατ ‘απαίτηση.

Προκρίνεται η Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018

Η εθνική ομάδα της Αυστραλίας προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στα μέσα Νοεμβρίου 2017 και τώρα κατευθύνονται στη Ρωσία για να παίξουν τον πρώτο τους αγώνα εναντίον της Γαλλίας στις 16 Ιουνίου. Η Αυστραλία έχει τοποθετηθεί στον Όμιλο Γ και ο πρώτος αγώνας του Ομίλου Γ θα περιλαμβάνει την Αυστραλία.

Αυστραλοί παίκτες που θα αναζητήσουν το 2018

Οι Αυστραλοί μερικές φορές ονομάζονται καγκουρό και στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καλούνται Socceroos. Ανακοινώθηκε η δοκιμαστική ομάδα 32 παικτών της Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 και περιλαμβάνει αυτούς τους παίκτες:

Τερματοφύλακες:

 1. Μπραντ Τζόουνς
 2. Μιτ Λανγκεράκ
 3. Ματ Ράιαν
 4. Ντάνι Βούκοβιτς

Υπερασπιστές:

 1. Aziz Behich
 2. Μήλος Degenek
 3. Alex Gersbach
 4. Μάθιου Τζόρμαν
 5. Φραν Κάρατσιτς
 6. Τζέιμς Μέρεντιθ
 7. Τζος Ρίζντον
 8. Τρεντ Sainsbury
 9. Aleksandar Susnjar
 10. Μπέιλι Ράιτ

Μεσαίοι:

 1. Τζος Μπριλάντε
 2. Τζάκσον Ίρβιν
 3. Μίλε Τζεντινάκ
 4. Ρόμπι Κρούσε
 5. Μάσιμο Λουόνγκο
 6. Μάρκ Μίλιγκαν
 7. Άαρον Μόι
 8. Δημήτρης Πετράτος
 9. Τομ Ρότζικ
 10. Τζέιμς Τρόισι

Εμπρός:

 1. Ντάνιελ Αρζάνι
 2. Τιμ Κάιλ
 3. Απόστολος Γιαννού
 4. Τόμι Γιούριτς
 5. Μάθιου Λέκι
 6. Τζέιμι Λάρεν
 7. Άντριου Νάμπουτ
 8. Νικήτα Ρουκαβίτσια

Από αυτούς τους 32 παίκτες, ένας παίκτης που πρέπει να προσέχει είναι ο πιο εξέχων Αυστραλιανός Ποδόσφαιρο Διεθνής. Τιμ Κάιλ. Ήταν κάποτε ένα πολύ σημαντικό μέρος της ομάδας της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Έβερτον. Ο Tim Cahill είναι μέλος της Εθνικής Αυστραλιανής ομάδας από το 2004 και έχει κερδίσει μεγάλη φήμη σε όλο τον κόσμο.

Τελικές λέξεις

Η Αυστραλία έφτασε στη Ρωσία και θα εμφανιστεί σε δράση στις 16 Ιουνίου 2018. Ωστόσο, εάν δεν έχετε ακόμη προετοιμαστεί να μεταδώσετε τη δράση ζωντανά στη Apple TV, κάντε το τώρα. Αναφέραμε κάθε λεπτομέρεια για να σας ενημερώσουμε πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στην Αυστραλία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη δράση ζωντανά χωρίς καμία ταλαιπωρία. Μην ξεχάσετε να δείτε πώς να παρακολουθήσετε το blog τελετής έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map