Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στο Roku χρησιμοποιώντας 6 κανάλια

Όσον αφορά την επιλογή του καλύτερου προγράμματος αναπαραγωγής ροής, το Roku είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων. Πράγματι, η Roku έχει τη δυνατότητα να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ροής για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA της Ρωσίας 2018 που άλλες συσκευές ροής δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Καθώς το μέγα ποδοσφαιρικό γεγονός πλησιάζει, σκεφτήκαμε να κόψουμε τα καλώδια σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη διαδικτυακή ροή.


Ακολουθήστε προσεκτικά αυτόν τον οδηγό για να δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στο Roku και να βελτιώσετε την εμπειρία σας σε ένα νέο επίπεδο.

πώς να παρακολουθήσετε το παγκόσμιο κύπελλο fifa 2018 στο roku

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορούν να μεταδοθούν στο Roku για να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου της Ρωσίας FIFA 2018.

Καλύτερες υπηρεσίες για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο Roku

Προστατέψτε τις διαδικτυακές ροές σας. Αποκτήστε τον εαυτό σας VPN και παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών και ειδοποιήσεων DMCA για πνευματικά δικαιώματα

FuboTV

Καλύτερες υπηρεσίες για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο Roku

Η ροή ζωντανής ποδοσφαιρικής δράσης στο διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ εύκολη και υπέροχη, χάρη στο FuboTV για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας ροής σπορ. Το FuboTV είναι μια καταπληκτική υπηρεσία διαδικτυακής αθλητικής ροής που προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών στους χρήστες της, καθώς και ένα πακέτο συνδρομής για μόλις 29.06 AUD. Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο FuboTV στο Roku για ζωντανή μετάδοση αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2018.

Sling TV

sling tv fifa World Cup 2018 κανάλι roku

Το Sling TV είναι αυτό που κάθε λάτρης της ροής θα ήθελε να χρησιμοποιήσει για τη ροή του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018 στο Roku, λόγω του λογικού κόστους συνδρομής και της προσφερόμενης ποικιλίας καναλιών. Επιπλέον, η ευκολία προσαρμογής που προσφέρει το Sling TV είναι κάτι που το διαφοροποιεί από άλλες υπηρεσίες ροής. Η συνδρομή της Sling TV είναι μόλις 36,35 AUD ανά μήνα και οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε μια ποικιλία αθλητικών, ψυχαγωγικών, ειδησεογραφικών καναλιών κ.λπ..

DirecTV τώρα

direc tvnow fifa Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 roku channel

Μία από τις καλύτερες υπηρεσίες διαδικτυακής ροής. Το DirecTV Now, προσφέρει στους χρήστες του 60+ κανάλια συνεχούς ροής στην τιμή των 50,89 AUD ανά μήνα. DirecTV Τώρα οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε υψηλή ποιότητα χωρίς διακοπή. Η DirecTV Now έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια και την AT&Το κατέχει. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που πήρε το DirecTV Τώρα σε αυτό το ύψος είναι η ποιότητα της ροής που παρέχει στους χρήστες.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στο Roku With SBS Official Broadcaster

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στο Roku With SBS Official Broadcaster

Η SBS θα είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2018 για την περιοχή της Αυστραλίας. Οι χρήστες του Roku μπορούν εύκολα να μεταδίδουν ροές αγώνων Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA στις συσκευές τους, εγγράφοντας το επίσημο κανάλι SBS. Συνολικά 25 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA θα μεταδοθούν ζωντανά στο κανάλι SBS διαδικτυακά και επίσης σε HD. Ωστόσο, και οι 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA θα μεταδοθούν στο BS Radio σε πολλές γλώσσες.

Πρέπει να έχετε μια διεύθυνση IP Αυστραλίας για να έχετε πρόσβαση στο SBS Outside Australia. Αποκτήστε IP Αυστραλίας τώρα.

Η SBS έχει ενημερώσει το πρόγραμμα Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA για τα παιχνίδια που θα μεταδοθούν από αυτούς μέσω Διαδικτύου. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να μεταδίδουν ζωντανά τα παιχνίδια στα κινητά τους τηλέφωνα μέσω της εφαρμογής SBS, καθώς διαθέτει μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα παιχνίδια σε εξαιρετική ποιότητα και να απολαμβάνουν λειτουργίες όπως επαναλήψεις 180 μοιρών.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στο Roku With Match TV Unofficial Broadcaster

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στο Roku With Match TV Unofficial Broadcaster

Το Match TV είναι ένα ρωσικό δίκτυο μετάδοσης που ξεκίνησε με εντολή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA θα διοργανωθεί από τη Ρωσία. Έτσι, το Match TV θα μεταδίδει ζωντανά όλα τα παιχνίδια.

Ωστόσο, λόγω της περιορισμένης γεωγραφικής υπηρεσίας ροής, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία ροής χρησιμοποιώντας ένα VPN στο Roku.

Μόλις συνδεθείτε σε έναν ρωσικό διακομιστή, είστε όλοι καλοί να κάνετε streaming του παιχνιδιού στο Roku. Μετά από όλα, το Roku είναι το καλύτερο διαθέσιμο πρόγραμμα αναπαραγωγής ροής και το Match TV είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ροή του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA ζωντανά και δωρεάν.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στο Roku με Geo-Restricted iTV

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στο Roku με Geo-Restricted iTV

Το iTV είναι μια υπηρεσία ροής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ροή αγώνων FIFA World Cup 2018 στο Roku. Ωστόσο, το iTV είναι μια γεωγραφικά περιορισμένη υπηρεσία ροής στην οποία δεν είναι δυνατή η πρόσβαση εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου από οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Ως εκ τούτου, οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια καλή υπηρεσία VPN στο Roku για να συνδεθούν με έναν διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου και να έχουν πρόσβαση στις ροές του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN 10,95 $ 1,91 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: 85% έκπτωση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
Surfshark 11,91 $ 2,87 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Έκπτωση 83%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
CyberGhost 12,99 $ 3,97 $ ανά μήνα

83% έκπτωση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
ExpressVPN 12,95 $ 12,01 $ ανά μήνα

Έκπτωση 35%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

Άλλοι τρόποι για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 Χωρίς Roku

Το Roku παρά το ότι είναι ο καλύτερος παίκτης ροής δεν είναι βολικός για όλους, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να αναζητούν περισσότερη ευκολία στη χρήση και μειωμένη ταλαιπωρία. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι χρήστες ενδέχεται να μην επιλέξουν το Roku για ροή είναι ότι είναι ήδη εξοικειωμένοι και συνεπείς χρήστες άλλων συσκευών και πλατφορμών. Σε περίπτωση που ψάχνετε μια εναλλακτική λύση από το Roku για να κάνετε streaming το FIFA World Cup 2018, τότε μπορείτε να τα δοκιμάσετε:

 1. Κόδι
 2. Apple TV
 3. Φωτιά ραβδί

Αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ροή του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 δωρεάν.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 Χωρίς Καλώδιο

Ζείτε στις ψηφιακές χιλιετίες και εξακολουθείτε να είστε συνδεδεμένοι στην τηλεόρασή σας; Είσαι σοβαρός! Η κοπή καλωδίων είναι αυτή η εποχή και σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το ίδιο. Καθίστε μπροστά εάν η τηλεόραση δεν είναι πλέον βολική, επομένως έχουμε την καλύτερη πρόταση για εσάς. Μεταδώστε όλους τους αγαπημένους σας αγώνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 ζωντανά χωρίς καλώδιο στο σπίτι, το γραφείο ή εν κινήσει. Κάθε αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι σημαντικός και δεν μπορείτε να χάσετε ούτε ένα παιχνίδι. Ροή όλων των παιχνιδιών ζωντανά στο Διαδίκτυο χωρίς καλώδιο, ακολουθώντας τον αποκλειστικό μας οδηγό FIFA World Cup 2018 Without Cable Streaming.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2018 στις ΗΠΑ

Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, αλλά όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ μπορούν να το μεταδώσουν ζωντανά δωρεάν. Απλά, διαβάστε τον οδηγό μας και δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στις ΗΠΑ. Αυτός ο περιεκτικός οδηγός καλύπτει όλες τις πτυχές ροής για χρήστες των ΗΠΑ.

Πώς να παρακολουθήσετε την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018

Σε μόλις 14 ημέρες, η μεγάλη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού κόσμου θα ξεκινήσει στη Ρωσία και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο διαδίκτυο από οπουδήποτε θέλετε. Κάντε ροή στην τελετή έναρξης και παρακολουθήστε ζωντανά τους διάσημους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο στην τελετή έναρξης. Δείτε τον οδηγό μας για να δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018.

Τελικές λέξεις

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA είναι αυτό που βλέπουν όλα τα μάτια και οι άνθρωποι γίνονται ανυπόμονοι για να δουν τα έθνη να συγκρούονται στη Ρωσία στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Εν τω μεταξύ, οι ροή geeks που μισούν να κάθονται μπροστά σε τηλεοράσεις αναζητούν καλύτερους τρόπους για να μεταδώσουν ζωντανά το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Τι καλύτερη επιλογή έχουν από το Roku, την καλύτερη συσκευή ροής στο ράφι μέχρι σήμερα. Αυτός ο οδηγός καλύπτει όλες τις βασικές πτυχές που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες για τη ροή του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 στο Roku. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον οδηγό καλά και θα είμαστε πολύ ευγνώμονες για τα πολύτιμα σχόλιά σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map