Πώς να εγκαταστήσετε την πυραμίδα στο Kodi σε λιγότερο από 1 λεπτό

πυραμίδα-kodi-addon


Αυτό το πρόσθετο είναι ένα πλήρες πακέτο για όλους τους χρήστες που αγαπούν τη ροή τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, αθλητικών εκδηλώσεων, παιδικών κινούμενων σχεδίων κ.λπ..

Κατά τη ροή στο διαδίκτυο με το Kodi, βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε με ένα αξιόπιστο VPN για το Kodi. Θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία σας και θα παρακάμψει γεωγραφικούς περιορισμούς, επιτρέποντάς σας να μεταδώσετε ό, τι θέλετε, από οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της Πυραμίδας στην έκδοση Kodi Leia 18, στην έκδοση Krytpon 17.6 και στην έκδοση 16. Kodi Jarvis. Θα μάθετε επίσης πώς να επιλύσετε τα σφάλματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με αυτό το πρόσθετο Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε την πυραμίδα στις εκδόσεις Kodi Leia και Krypton

 1. Μεσημεριανό Κόδι > Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις Εικόνισμα > Ανοιξε Αρχείο Διευθυντής.πώς να εγκαταστήσετε την πυραμίδα στο kodi
 2. Επιλέγω Προσθήκη Πηγή > Κάντε κλικ Κανένας > Εισαγάγετε αυτό Διεύθυνση URL: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Κάντε κλικ Εντάξει.πώς να εγκαταστήσετε την πυραμίδα σε kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Ονομάστε αυτήν την πηγή “Μηδέν’ > Κάντε κλικ Εντάξει > Επιστροφή στο Σπίτι Οθόνη πατώντας backspace κλειδί.το πρόσθετο της πυραμίδας kodi
 4. Παω σε Πρόσθετα Μενού > Κάνε κλικ στο Κουτί σχηματισμένος εικόνισμα > Επιλέγω Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο > Επιλέγω Μηδέν > Κάντε κλικ στο Repo.zipπώς να προσθέσετε την πυραμίδα στο kodi
 5. Τώρα πηγαίνετε στο Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Επιλέγω Μηδέν Ανοχή Αποθήκη > Ανοιξε βίντεο Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο ο Πυραμίδα > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Το πρόσθετο θα εγκατασταθεί!η ρύθμιση πυραμίδας kodi
 6. Τώρα μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο από το Προσθήκηons μενού και απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Πώς να εγκαταστήσετε την πυραμίδα στο Kodi Jarvis έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Παω σε Σύστημα > Ανοιξε Αρχείο Διευθυντής.
 2. Κάντε κλικ Προσθήκη Πηγή > Εισαγάγετε τον σύνδεσμο: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Δώσε όνομα ‘Μηδέν’ σε αυτήν την πηγή > Κάντε κλικ στο OK.
 3. Επιστρέψετε στην Σπίτι οθόνη > Παω σε Σύστημα > Κάντε κλικ Προσθήκηons > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Φερμουάρ >Επιλέγω Μηδέν > Κάντε κλικ στο Ρεπό.φερμουάρ > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.
 4. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Επιλέγω Μηδέν Ανοχή Αποθήκη > Παω σε βίντεο Προσθήκη-ons > Επιλέγω ο Πυραμίδα > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο.

Η εγκατάσταση του Pyramid Kodi δεν είναι τόσο περίπλοκη, σωστά?

Λήψη Zip Add-on Pyramid Kodi Repo

 1. Κατεβάστε το Φερμουάρ Αρχείο στη συσκευή σας > Κάντε κλικ Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο Κουτί εικόνισμα από την επάνω αριστερή γωνία > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο > Παρέχετε στο σύστημα τη διαδρομή του κατεβάστηκε αρχείο > Επιλέγω Repo.zip
 2. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Κάντε κλικ Μηδέν Ανοχή Αποθήκη > Παω σε βίντεο Προσθήκηons > Επιλέγω ο Πυραμίδα> Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το πρόσθετο.
 3. Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο από το μενού Πρόσθετα που υπάρχει στην αρχική οθόνη.

The Pyramid Kodi Down / Not Working / Σφάλματα / Ζητήματα

Η πυραμίδα Kodi δεν λειτουργεί / κατεβαίνει:

Οι χρήστες παραπονέθηκαν πολλά για το ότι η Πυραμίδα Kodi δεν λειτουργεί ή δεν λειτουργεί. Κανονικά, κάθε πρόσθετο τρίτου μέρους αντιμετωπίζει αυτό το σφάλμα. Αυτό το συγκεκριμένο σφάλμα προκαλεί λόγω του τερματισμού του αποθετηρίου ή όταν μετεγκατασταθεί το αποθετήριο σε οποιονδήποτε άλλο τομέα.

Λύση

Η μόνη επιδιόρθωση για αυτό το σφάλμα είναι να χρησιμοποιήσετε έναν αξιόπιστο και ενημερωμένο σύνδεσμο προέλευσης για λήψη και εγκατάσταση του αποθετηρίου. Ακολουθεί ο ενημερωμένος σύνδεσμος αποθετηρίου για την Πυραμίδα.

Η αναπαραγωγή Pyramid Kodi απέτυχε (Έλεγχος πληροφοριών καταγραφής)

Το σφάλμα αναπαραγωγής απέτυχε συνήθως αναφέρεται από χρήστες που χρησιμοποιούν το Pyramid Kodi 17.4 σε υπολογιστή ή συσκευή Android. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα δεν παρέμεινε στις νεότερες εκδόσεις του Pyramid Kodi 2017.

Λύση

Αυτό το σφάλμα μπορεί εύκολα να διορθωθεί για Pyramid Kodi 17.4 ή νεότερες εκδόσεις διαγράφοντας τα παλιά αρχεία βάσης δεδομένων. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για την εκκαθάριση της βάσης δεδομένων:

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις του Κόντι.
 2. Παω σε Διαχείριση αρχείων.
 3. Τώρα επιλέξτε Κατάλογος προφίλ από την αριστερή στήλη.
 4. Κάντε κλικ στο Βάση δεδομένων.
 5. Τώρα κάντε δεξί κλικ Πρόσθετα27.db > Κάντε κλικ Διαγράφω.

Το πρόβλημα λύθηκε!

Αλλά για τις άλλες εκδόσεις του Pyramid Kodi 2017, η απλούστερη λύση εκτός από αυτήν είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία Kodi VPN. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι με γεωγραφικούς περιορισμούς που δεν είναι προσβάσιμοι από το Kodi χωρίς VPN.

Η εξάρτηση της πυραμίδας Kodi

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται όταν εγκαθιστάτε το αποθετήριο. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό το σφάλμα εξάρτησης είναι ότι το αποθετήριο κεντρικού υπολογιστή ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένο ή να ενημερώνεται.

Λύση

Η λύση σε αυτό το σφάλμα εξάρτησης είναι απλώς να περιμένετε μια ενημέρωση. Μόλις ενημερωθεί το αποθετήριο, αυτό το σφάλμα δεν θα εμφανίζεται πλέον. Εκτός από αυτό, πολλά φόρουμ προτιμούν επίσης την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, αλλά αυτή δεν είναι λύση για αυτό το σφάλμα.

The Pyramid Kodi Κριτικές

Αυτό το πρόσθετο ξεκίνησε ως μικρό, αλλά τώρα έχει κερδίσει τη φήμη μεταξύ των χρηστών του Kodi. Το Pyramid Kodi αναπτύχθηκε από την Tomb Raider Movies και είναι ένα πλήρες πακέτο για όλους τους λάτρεις της ροής.

Η πυραμίδα Kodi συνιστάται συχνά από τους χρήστες του Kodi σε άλλους αρχάριους του Kodi λόγω της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής. Αυτό μπορεί να φανεί μέσα από τα νήματα συζήτησης του Reddit πάνω από τα αγαπημένα πρόσθετα Kodi για ροή. Ένας χρήστης δεν ονόμασε μόνο αυτό το πρόσθετο, αλλά ανέφερε και την ποικιλία της βιβλιοθήκης του, ρίξτε μια ματιά:
αναθεώρηση πυραμίδας

Αυτό είναι το περιεχόμενο που είναι ικανοποιημένοι χρήστες, εκφραστικοί!

Pyramid Kodi Twitter Κριτικές

Η επιστροφή της Πυραμίδας Kodi σίγουρα έκανε τους geeks ευτυχισμένους. Ένας από τους χρήστες του Twitter το tweet σχετικά με την επιστροφή της Πυραμίδας:

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ADDON ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΕΟ ΑΠΟΘΕΣΕΙΣ !!!! ΤΟ ΠΥΡΑΜΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P μέσω @YouTube #kodi #pyramid

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7 Νοεμβρίου 2017

Υπήρχε επίσης ένας «Μακροχρόνιος Χρήστης» της Πυραμίδας, εκφράζοντας τη χαρά του:

Σ ‘αγαπώ αδερφέ για το ότι συνεχίζεις να το κάνεις αυτό … ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ KODI! πάντα έχει τις ταινίες 1η με ενημερώσεις… Κανείς άλλος δεν το κάνει… Μόνο ταινίες Tomb Raider (συγγνώμη εδώ και καιρό οπαδός εδώ) Πυραμίδα

– im lil Rick (@DannyZiko) 21 Νοεμβρίου 2017

Τελικές λέξεις

Κάθε πρόσθετο Kodi τρίτου μέρους είναι μοναδικό και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν πράγματα πέρα ​​από τη φαντασία τους. Η επιστροφή της Πυραμίδας εκτιμάται προφανώς από τους χρήστες, καθώς υπάρχουν μόνο μερικά αξιόπιστα πρόσθετα που έχουν τέτοιες δυνατότητες και δυνατότητες. Η Πυραμίδα Kodi είναι σίγουρα μια ομορφιά όπως και στο καλό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map