Μια κρυφή ματιά στη ζωή ενός προγραμματιστή Kodi τρίτου μέρους

Υπάρχουν πάντα δύο πλευρές μιας εικόνας. το άσχημο και το όμορφο, και τις δύο πλευρές μιας ιστορίας. η αλήθεια και το ψέμα. Κάθε πλευρά έχει κάποια αξία σε αυτήν που δεν μπορεί να παραμεληθεί σε κανένα σημείο.


Υπάρχουν πάντα κάποιες τάσεις που εισέρχονται και δημιουργούν μια διαφημιστική εκστρατεία και έπειτα έρχεται μια στιγμή που δαγκώνουν τη σκόνη. Η πιο δημοφιλής συζήτηση μεταξύ των streamers και των binge watchers είναι τώρα το Kodi και τα πρόσθετα τρίτων.

Αν το εξετάσουμε αυτό, έχει επίσης δύο πλευρές. η πλευρά των χρηστών του πρόσθετου και του άλλου προγραμματιστή πρόσθετων Kodi.

Προγραμματιστής Kodi

Η προοπτική των χρηστών μπορεί εύκολα να εκτιμηθεί από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως το Reddit, το Quora, το Twitter, το Facebook κ.λπ. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει την πλευρά των προγραμματιστών στην ιστορία. Πώς νιώθουν για τα δικά τους πρόσθετα, για την αντίδραση των αρχών και για πολλές άλλες πτυχές.

Αποφασίσαμε λοιπόν να ανακαλύψουμε την πλευρά των προγραμματιστών στην ιστορία. Σε αυτό το πλαίσιο, ζητήσαμε έναν από τους πιο δημοφιλείς τρίτους κατασκευαστές πρόσθετων Kodi Nick, ο οποίος είναι γνωστός ως MullaFabz μεταξύ της κοινότητας Kodi. Η MullaFabz ανέπτυξε το εκπληκτικό πρόσθετο Rising Tides Kodi. δημοφιλής για αθλητικές ροές.

Το ταξίδι

Κάθε προγραμματιστής έχει ένα ταξίδι, έναν μακρύ δρόμο που έχει καλύψει. Η γνώση των εμποδίων που αντιμετωπίζει ένας προγραμματιστής είναι σημαντική για να έχει μια σαφή εικόνα του πώς είναι να είναι στα παπούτσια του. Ένας προγραμματιστής πρέπει να διατηρήσει τα πρότυπα των συνεχώς μεταβαλλόμενων τάσεων της αγοράς, καθώς το περιβάλλον αυτής της βιομηχανίας είναι πολύ δυναμικό.

Επιπλέον, ένας προγραμματιστής πρέπει να έχει κατά νου τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του χρήστη κατά την ανάπτυξη ενός πρόσθετου. Πάνω απ ‘όλα, ο προγραμματιστής πρέπει πάντα να είναι έτοιμος να παραποιήσει οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, είτε είναι νομικό είτε τεχνικό.

Ξεκινήσαμε αυτήν τη συνομιλία ρωτώντας τον για το ταξίδι του ως προγραμματιστής Kodi μέχρι τώρα και είχε μια πολύ απλή και μέτρια απάντηση σε αυτό λέγοντας ότι ήταν ακριβώς όπως όλοι, επιβιώνει και μαθαίνει μέρα με τη μέρα. Πρόσθεσε επίσης ότι αναπτύσσεται για το καλύτερο, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι κάτι καλύτερο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον Mullafabz, τα τρία πράγματα που πρέπει να έχει οποιοσδήποτε ξεκινά σε αυτόν τον κλάδο είναι «Τεράστια ιδιοσυγκρασία, υπομονή και άνοιγμα για αλλαγή». Είναι προφανές ότι είναι ένας πρόσθετος προγραμματιστής τρίτου μέρους. δεν είναι τόσο διασκεδαστικό, επειδή αναπτύσσετε εκπληκτικά πράγματα και δεν παίρνετε τίποτα σε αντάλλαγμα, αντί να αποκλείεστε από τις αρχές. Επομένως, η ιδιοσυγκρασία και η υπομονή είναι μια τέλεια συσχετισμένη απάντηση σε σχέση με τη φύση της βιομηχανίας.

Η ρουτίνα

ενωμένοι για το kodi

Τον ρωτήσαμε για τη ρουτίνα του και τι κάνει κανονικά όλη την εβδομάδα και μας είπε ότι ξοδεύει το χρόνο του για να ενημερώσει το αποθετήριο του, τα πρόσθετά του και να αλληλεπιδρά με τους οπαδούς του. Πρόσθεσε επίσης ως απάντηση στην ερώτηση ότι αυτό που τον κάνει να περνάει στις δύσκολες στιγμές είναι τα θετικά σχόλια και εκτίμηση που λαμβάνει για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο ίδιος και άλλοι προγραμματιστές του κλάδου..

Η αντίδραση

Για τους τελευταίους δύο μήνες, τα καλύτερα πρόσθετα τρίτων κατασκευαστών και οι προγραμματιστές τους βρίσκονται στο ραντάρ απενεργοποίησης των αρχών. Κάθε μέρα ένα αποθετήριο ή ένα πρόσθετο χτυπάει και αυτή η αντίδραση από την αρχή έχει γίνει πόνος για τους χρήστες, καθώς πρέπει να εγκαταστήσουν ένα νέο αποθετήριο ή πρόσθετο σε καιρό.

Λοιπόν, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τις αρχές για αυτό, επειδή αυτά τα πρόσθετα δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ψηφιακού περιεχομένου. Αλλά από την άλλη πλευρά, κάποια αποζημίωση ως αντάλλαγμα για τη σκληρή δουλειά των προγραμματιστών θα ήταν κάτι ανοιχτό καλωσόρισμα από την κοινότητα.

Συζητώντας τα τρέχοντα σενάρια της βιομηχανίας και το μέλλον της, τον ρωτήσαμε πώς αισθάνεται για την αντίδραση της αρχής. Σε αυτό, απάντησε με απελπισία ότι αυτή η αντίδραση είναι ανεπιθύμητη. Οι προγραμματιστές κατέβαλαν πολλή προσπάθεια σε αυτό χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα.

Ενώ, φαινόταν πολύ αισιόδοξος για το μέλλον των πρόσθετων Kodi τρίτων και δήλωσε,

«Ακόμη και με όλη την αντίδραση, θα παραμείνουν εκεί ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί».

Ωστόσο, φαινόταν κάπως αβέβαιος για το μέλλον του ίδιου του Kodi, λέγοντας ότι το μέλλον του είναι ακόμα άγνωστο, αλλά δεν θα εξαλείψει τόσο εύκολο.

Στο ελαφρύτερο σημείωμα

Όλοι έχουμε διαβάσει χίλιες κριτικές και προτάσεις σε διαφορετικές πλατφόρμες. Όλοι έχουμε δει ανθρώπους να επαινούν ορισμένα πρόσθετα και αποθετήρια, αλλά αξίζει να ληφθούν υπόψη οι απόψεις των προγραμματιστών. Ζητήσαμε λοιπόν από τον MullaFabz για το αγαπημένο του πρόσθετο και το αποθετήριο Kodi τρίτου μέρους, στο οποίο απάντησε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσθετο που θα μπορούσε να πει, αλλά το repo που του αρέσει είναι το TVADDONSAG Repo.

Δεν αποτελεί έκπληξη, το TVADDONSAG ήταν το μεγαλύτερο αποθετήριο τρίτων χωρίς αμφιβολία. Είχε τα καλύτερα πρόσθετα για τα πάντα, είτε πρόκειται για αθλήματα, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή IPTV, αλλά το κλείσιμο του δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στον κλάδο που προσπάθησαν να καλύψουν πολλά άλλα αποθετήρια.

Ωστόσο, το TVADDONSAG αναστήθηκε λίγους μήνες πίσω, με την ίδια δύναμη που είχε και με την ίδια ποιότητα που πάντα προσέφερε. Πρέπει να του δώσω τον Νικ ότι η επιλογή του είναι υπέροχη και γιατί δεν θα ήταν υπέροχο, τελικά, είναι προγραμματιστής! Γνωρίζει πολλά πράγματα καλύτερα από τους χρήστες.

Μήνυμα για τους χρήστες

Στο τέλος, τον ρωτήσαμε αν είχε κάποιο μήνυμα για τους χρήστες του Kodi και είπε,

«Μην χάσεις την πίστη στον Κόδι. Τρέχει και υποστηρίζεται από την κοινότητα ».

Πρόσθεσε επίσης ότι όλοι οι χρήστες πρέπει να ενωθούν και να παραδώσουν τους άξιους. Δεδομένου ότι οι χρήστες και οι αρχές δεν γνωρίζουν πόσα διατίθενται για την ανάπτυξη ενός πρόσθετου.

Τελικές λέξεις

Αυτή η συνέντευξη έδωσε πραγματικά μια μεγάλη εικόνα της ζωής των προγραμματιστών. Επομένως, αποφασίσαμε να προσφέρουμε περισσότερες πληροφορίες όπως αυτές στους χρήστες, ώστε να μπορούν να εκτιμήσουν τι κάνει ένας προγραμματιστής για αυτούς. Θα διεξάγουμε περισσότερες συνεντεύξεις στο μέλλον και θα τις προσφέρουμε στους χρήστες για να βοηθήσουμε την κοινότητα.

Ο μοναδικός σκοπός όλων είναι να συγκεντρώσουμε τόσο τους προγραμματιστές όσο και τους χρήστες και να ολοκληρώσουμε την εικόνα. Σχεδιάζουμε να βρούμε μια πλατφόρμα για την ενδυνάμωση της κοινότητας Kodi. Για να μπορούν οι χρήστες να εκτιμήσουν και να υποστηρίξουν τους τρίτους προγραμματιστές πρόσθετων, γιατί αυτό χρειάζονται. Είναι η σωτηρία του Kodi και χωρίς αυτούς, δεν θα υπήρχε πάρτυ!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map