Πώς να εγκαταστήσετε τηλεόραση Kong στο Kodi – Ο χρόνος εκτίμησης είναι 3 λεπτά

Το Kong TV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εκατοντάδες κανάλια IPTV από όλο τον κόσμο με την καλύτερη ποιότητα βίντεο στη συσκευή σας Kodi. Έχει ξεχωριστές ενότητες χωρισμένες για πολλές κατηγορίες, όπως ταινίες, αθλητικά, ζωντανή τηλεόραση, ντοκιμαντέρ, παιδιά και πολλά άλλα. Οι πηγές για το περιεχόμενο που παρέχεται από το Kong TV έχουν πολύ λίγους κακούς συνδέσμους και αυτό είναι που κάνει αυτό το πρόσθετο εξαιρετικό.


Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε συζητήσει μια πλήρη διαδικασία σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Kong TV στο Kodi. Ας αρχίσουμε.

 1. Πώς να εγκαταστήσετε το Kong TV στο Kodi 16
 2. Το Kong TV δεν λειτουργεί / Προβλήματα / σφάλματα
 3. Κατεβάστε το Kong TV APK
 4. Κριτικές για το Kong TV Kodi
 5. Λήψη Kong TV Kodi Repo

Πώς να εγκαταστήσετε το Kong TV σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη

 1. Πρώτα πρέπει να Ανοίξτε το Kodi Krypton > Στη συνέχεια επιλέξτε Ρυθμίσεις εικονίδιο στο επάνω μενού > Παω σε Διαχείριση αρχείων.πώς να εγκαταστήσετε το kong tv στο kodi
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού και κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας > Θα ανοίξει ένα πλαίσιο όπου πρέπει να κάνετε κλικ ‘Κανένας’ επιλογή > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://devraiden.com/repo/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα του αποθετηρίου, δηλ. King Kong Repo > Κάντε κλικ Εντάξει για να κλείσετε το κουτί.πώς να εγκαταστήσετε το kong tv σε kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Επιστρέψτε στο Kodi Home πατώντας το «Backspace» πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας > Παω σε Πρόσθετα μενού > Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων (Πλαίσιο-εικονίδιο) στην κορυφή.πώς να προσθέσετε kong tv στο kodi
 4. Θα εμφανιστεί μια λίστα επιλογών, οπότε κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Από το πλαίσιο που ανοίγει στην οθόνη σας κάντε κλικ στο King Kong Repo > Αποθήκη.KingKong.zip > Θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να εγκατασταθεί.ρύθμιση kong tv kodi
 5. Πατήστε Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Βρείτε και κάντε κλικ στο Αποθήκη King Kong > Τότε Πρόσθετα βίντεο > Τηλεόραση Kong > Εγκαθιστώ.kong tv στο kodi
 6. Για να δείτε το πρόσθετο, μεταβείτε στο Kodi Home > Τότε Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Τηλεόραση Kong > Απολαύστε ζωντανή τηλεόραση!

Πώς να εγκαταστήσετε το Kong TV στην έκδοση 16 ή νεότερη έκδοση του Kodi Jarvis

 1. Ξεκινήστε το Kodi Jarvis στο σύστημά σας> Επιλέγω Σύστημα επιλογή από το μενού > Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων από την επιλογή υπομενού > Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.
 2. Κάντε κλικ ‘Κανένας’ όταν ανοίξει το κουτί > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://devraiden.com/repo/ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα, δηλαδή. King Kong Repo > Κάντε κλικ Εντάξει.
 3. Επιστρέψτε στο Κύριο μενού Kodi > Επιλέγω Σύστημα μενού ξανά > Πατήστε Πρόσθετα > Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > King Kong Repo > Στη συνέχεια επιλέξτε repository.kingkong.zip
 4. Παω σε Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Στη συνέχεια επιλέξτε Αποθήκη King Kong > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο > Τηλεόραση Kong > Εγκαθιστώ

Το Kong TV δεν λειτουργεί / Προβλήματα / σφάλματα

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι τύποι σφαλμάτων και σφαλμάτων με ένα πρόσθετο kong tv. Δεδομένου ότι αυτά τα κανάλια προβάλλονται από όλο τον κόσμο, επομένως πολλοί χρήστες του Kodi αντιμετωπίζουν αυτά τα σφάλματα. Μερικά από αυτά επισημαίνονται παρακάτω:

Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης

Κάθε φορά που παρουσιάζεται αυτό το σφάλμα, αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Θα μπορούσε να σημαίνει εάν το πρόσθετο ή το αποθετήριο δεν υπάρχει πλέον ή το πρόσθετο ή το αποθετήριο ενημερώνεται. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει τρίτη επιλογή όταν προβάλετε αυτό το σφάλμα.

Λύση

Η επίλυση αυτού του ζητήματος συνεπάγεται συχνά την αναμονή λίγων λεπτών και, στη συνέχεια, την προσπάθεια ξανά να εγκαταστήσετε το συγκεκριμένο πρόσθετο. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πρόσθετο που πρέπει να επιδιορθωθεί. Η αναμονή για λίγα λεπτά θα διασφαλίσει ότι το πρόσθετο θα ενημερωθεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη ροή / πηγή

Αν και το Kong TV προβάλλει τα περισσότερα από τα κανάλια που αναφέρονται στη λίστα τους, αλλά ορισμένα από αυτά είναι γεωγραφικά περιορισμένα. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα κανάλια δεν θα προβληθούν εκτός εάν προβάλλονται στη δική τους συγκεκριμένη χώρα προέλευσης. Διαφορετικά, θα εμφανίζει “Δεν υπάρχει διαθέσιμη πηγή”.

Λύση

Υπάρχει μια απλή λύση για την επίλυση αυτού του ζητήματος, και αυτό είναι να αποκτήσετε ένα Kodi VPN. Θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να διατηρήσετε το σύστημά σας ασφαλές από εξωτερικές απειλές και spammers.

APK τηλεόρασης Kong

Το Kong TV δεν διαθέτει το δικό του APK. Επομένως, συνιστάται η λήψη του Kong TV από τη συσκευή Kodi Fire Stick. Ακολουθούν παρόμοια βήματα όπως συζητήθηκε για τον Kodi Krypton στην παραπάνω ενότητα.

Κριτικές για το Kong TV Kodi

@_PYDev_ Γεια. Αγαπήστε τα Kong addons. Στο Aeon Nox Silvo, δεν μπορώ να προσθέσω το KongTV ή το KongKids στο build μου. Παγώνει κάθε φορά που κάνω κλικ προσθήκη συντόμευσης

– Ronald Kapeller (@rkapeller) 2 Αυγούστου 2017

Βλέποντας την απάντηση των χρηστών του Kodi, φαίνεται ότι το Kong TV δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά κατά την εγκατάσταση ενός νέου δέρματος Kodi. Ένας χρήστης του Kodi επεσήμανε ότι το Kong TV δεν συνδυάζεται καλά με το Aeon Nox Silvo Skin και ως εκ τούτου παγώνει μετά από λίγα λεπτά.

@ASB_YT Ανατρέξτε στην εφαρμογή KongTV …… όλα τα κανάλια σβήνουν μετά από 3 ή 4 λεπτά.

– Pat (@Whelts) 1 Αυγούστου 2017

Μια άλλη κοινή κριτική που δημοσιεύτηκε από τους χρήστες του Kodi είναι η αποτυχία της να διατηρήσει κανάλια IPTV. Πολλά παράπονα στοχεύουν στο κλείσιμο των καναλιών μετά από κάθε 3 έως 4 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το Kong TV έχει ένα σφάλμα για διόρθωση που συμβαίνουν συχνά.

Λήψη Kong TV Kodi Repo

Το King Kong Repository μπορεί να εγκατασταθεί με ένα αρχείο Zip και από εκεί μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Kong TV απευθείας στο Kodi. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Λήψη αποθετηρίου τηλεοπτικών εκδόσεων Kong
 2. Ανοιξε Κόδι > Παω σε Πρόσθετα > Επιλέγω Κουτί-εικονίδιο στην κορυφή > Τότε Εγκατάσταση από Zip File > Κυβερνώ ή Μεταφόρτωση το ληφθέν αρχείο Zip.
 3. Παω σε Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθήκη King Kong > Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο Τηλεόραση Kong > Τότε Εγκαθιστώ.

Τυλίγοντας το

Το Kong TV αποκτά τεράστια δημοτικότητα λόγω της κάλυψης εκατοντάδων καναλιών IPTV. Το Kong TV μπορεί να βρεθεί στο KingKong Repository μαζί με άλλα εξαιρετικά πρόσθετα kodi. Προσφέρει κανάλια σε καλή ποιότητα βίντεο και έχει λιγότερους κακούς συνδέσμους. Σε αυτόν τον οδηγό, συζητήσαμε πώς να εγκαταστήσετε το Kong TV στο Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map