Πώς να εγκαταστήσετε το Mucky Duck Repo στο Kodi Krypton / Jarvis – Εύκολα βήματα

Ενημέρωση αποθετηρίου Mucky Duck: Το αποθετήριο Mucky Duck τερματίστηκε λόγω αξιώσεων πνευματικών δικαιωμάτων και δεν είναι πλέον διαθέσιμο.


Προειδοποίηση! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε ανώνυμοι ενώ χρησιμοποιείτε το Mucky Duck Repo, καθώς θα προστατεύει το απόρρητό σας. Κερδίστε 85% έκπτωση στο PureVPN και ροή απεριόριστου περιεχομένου στο Mucky Duck.

Η εγκατάσταση του Mucky Duck Repo στο Kodi είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και φίλαθλων. Ο μόνος λόγος που μπορεί να βρει κανείς είναι η ποικιλία των πρόσθετων επιλογών του Repo που προσφέρονται στους χρήστες του. Προτείνουμε στους χρήστες του Kodi να εγκαταστήσουν το Mucky Duck Repo στις συσκευές ή το λογισμικό Kodi για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και αθλητικών πρόσθετων. Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχουμε έναν αναλυτικό οδηγό για τον τρόπο εγκατάστασης του Mucky Duck Repo στο Kodi.

Μερικά από τα καταπληκτικά πρόσθετα που μπορείτε να βρείτε στο Mucky Duck Repo παρατίθενται παρακάτω:

 1. 123 ταινίες
 2. Η.Β.Α.
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. Κουτί HD

Τα βήματα για τον τρόπο εγκατάστασης του Mucky Duck Repo στο Kodi περιγράφονται παρακάτω:

Πώς να εγκαταστήσετε το Mucky Duck Repo στο Kodi Krypton Έκδοση 17

 1. Ανοιξε Κόδι στη συσκευή σας > Παω σε Ρυθμίσεις > Τώρα κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων.πώς να εγκαταστήσετε το mucky duck repo
 2. Τώρα κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής παρόν στην αριστερή πλευρά > Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml όπου αναφέρεται ‘Κανένας’ > Εισαγάγετε το όνομα του πηγή μέσων όπως και «Mucky Duck» > και κάντε κλικ Εντάξει.πώς να εγκαταστήσετε το mucky duck repo στο kodi krypton έκδοση 17
 3. Πρέπει να επιστρέψετε στο Αρχική οθόνη Kodi πατώντας «Esc» κουμπί στο πληκτρολόγιο σας > Επιλέγω Πρόσθετα > Κάντε κλικ πάνω αριστερά «Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου» εικόνισμα.πρόσθετα αποθετηρίου mucky duck
 4. Επιλέγω Εγκατάσταση από αρχείο zip > Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να κάνετε κλικ Mucky Duck > και επιλέξτε repository.mdrepo-1.0.2.zip > Τώρα περιμένετε λίγο για να φορτώσει το πρόσθετο mucky duck.εγκατάσταση mucky duck από αρχείο zip
 5. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Επιλέγω Mucky Ducks Repo > Πρόσθετα βίντεο > Εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα με τα δημοφιλή πρόσθετα Mucky Duck Kodi.mucky duck βίντεο πρόσθετα
 6. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα πρόσθετα > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.ροή mucky duck
 7. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μεταβείτε στο Κύριο μενού Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο> Επιλέξτε το πρόσθετο mucky duck που μόλις εγκαταστήσατε.ρυθμίσεις mucky duck
 8. Βόιλα! Είστε καλοί να προβάλλετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα!

Mucky Duck FUBAR

Πώς να εγκαταστήσετε το Mucky Duck Repo στην έκδοση 16 του Kodi Jarvis

Η εγκατάσταση του Mucky Duck Repo στο Kodi Jarvis Version 16 είναι μια παρόμοια διαδικασία με αυτήν του Kodi Krypton Version 17 που έχει περιγραφεί στον παραπάνω οδηγό. Ωστόσο, πριν εγκαταστήσετε το Mucky Duck Repo στο Kodi, πρέπει να έχετε υπόψη ότι αυτές οι δύο εκδόσεις του Kodi έχουν διάφορες διαφορές στη διάταξη, τα πλήκτρα και τη θέση του κύριου μενού.

Εάν έχετε εγκαταστήσει το Kodi Jarvis στη συσκευή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τα βήματα για την εγκατάσταση του Mucky Duck Repo παραμένουν τα ίδια. Η μόνη διαφορά που πρέπει να παρακολουθήσετε είναι το κύριο μενού για καθεμία από τις εκδόσεις. Στο Kodi Jarvis, το κύριο μενού βρίσκεται στο κάτω μέρος σε οριζόντια θέση, ενώ το κύριο μενού στο Kodi Krypton τοποθετείται κάθετα στην αριστερή πλευρά.

Εκτός από αυτό, θα βρείτε ότι το κλειδί «Συστήματα» αντικαθίσταται από το κλειδί «Ρυθμίσεις» στην έκδοση 17. Kodi Krypton Εάν έχετε εγκατεστημένο το Kodi Jarvis στη συσκευή σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που περιγράφονται για το Kodi Krypton διατηρώντας κατά νου τις αλλαγές που περιγράφονται.

Το Mucky Duck Repo δεν λειτουργεί

Μη αναμενόμενο τερματισμό

Εάν διαπιστώσετε ότι το Kodi δεν κατάφερε να εγκαταστήσει το Mucky Duck Repo από το αποθετήριο που παρέχεται στον οδηγό ή τερματιστεί απότομα χωρίς προειδοποίηση, τότε ενδέχεται να έχετε πρόβλημα με το Kodi.

Η αποτυχία ενημέρωσης του Kodi σε νεότερη έκδοση ενδέχεται να προκαλέσει τέτοια προβλήματα που μπορούν να αντανακλούν την ενόχληση μεταξύ των χρηστών του Kodi.

Λύση

Οι χρήστες του Kodi μπορούν να ξεπεράσουν αυτήν την αποτυχία εγκαθιστώντας την τελευταία έκδοση του Kodi, δηλαδή Kodi Krypton Έκδοση 17. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το Mucky Duck Repo στο Kodi. Αυτό σίγουρα θα επιλύσει το πρόβλημά σας.

Προβλήματα ροής

Τα προβλήματα ροής παραμένουν στα περισσότερα πρόσθετα του Kodi. Δεδομένου ότι το Mucky Duck είναι ένα αποθετήριο που περιέχει διάφορους αριθμούς δημοφιλών πρόσθετων Mucky Duck Kodi, ενδέχεται να συμβεί αυτή η κατάσταση.

Εάν κάποιο από τα πρόσθετα Mucky Duck Kodi αποτύχει στη ροή περιεχομένου πολυμέσων, είναι πολύ πιθανό οι χρήστες Kodi να κατηγορήσουν τα πρόσθετα για την ανάρτηση κακών συνδέσμων. Αν και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά όχι εξ ολοκλήρου.

Ορισμένα περιεχόμενα ροής ενδέχεται να έχουν περιορισμούς γεω-αποκλεισμού που είναι μια μορφή προστασίας που εμποδίζει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο βάσει της γεωγραφικής τους θέσης.

Λύση

Οι χρήστες του Kodi μπορούν εύκολα να επιδιορθώσουν αυτό το πρόβλημα με ένα Kodi VPN που θα επιτρέπει στους χρήστες του Kodi να έχουν πρόσβαση σε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση. Ένα Kodi VPN θα κρύψει επίσης τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα από κυβερνητικούς και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Φερμουάρ Mucky Duck Repo

Εάν θέλετε να μειώσετε τον αριθμό των βημάτων που έχουμε παράσχει και θέλετε να βρείτε έναν εύκολο τρόπο για τη λήψη του Mucky Duck Repo, τότε πρέπει να εγκαταστήσετε απευθείας το αρχείο zip Mucky Duck Repo από τον ιστότοπό του. Η διαδικασία περιγράφεται παρακάτω:

Πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο Mucky Duck Repo Zip.

Κάντε κλικ στο repository.mdrepo-1.0.2.zip > Θα ζητήσει την άδειά σας για να αποθηκεύσετε το αρχείο zip στη συσκευή σας > Αποθηκεύστε το αρχείο.

Ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης ξεκινώντας το Kodi > Μεταβείτε στα Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο εικονίδιο Package Installer > Εγκατάσταση από αρχείο zip > Περιηγηθείτε στο αρχείο που κατεβάσατε στο Βήμα 2 > Κάντε κλικ Εντάξει.

Τώρα συνεχίστε τη διαδικασία εγκατάστασης από το Βήμα 5 που παρέχεται στον παραπάνω οδηγό.

Τελικές σκέψεις

Για να εγκαταστήσετε το Mucky Duck Repo στο Kodi, πρέπει να ακολουθήσετε 8 περιγραμμένα βήματα που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό. Εάν το Mucky Duck Repo δεν λειτουργεί στη συσκευή σας, ίσως χρειαστεί να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Kodi, δηλαδή το Kodi Krypton Version 17, ή να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Kodi VPN. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείτε να μεταδώσετε δωρεάν εκπληκτικά περιεχόμενα πολυμέσων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map