Πώς να εγκαταστήσετε το Netflix Kodi σε Leia, Krypton, Jarvis, Firestick, Raspberry-Pi και Linux Ubuntu

netflix-on-kodi

Ένα άτομο που του αρέσει πολύ να σερφάρετε στο διαδίκτυο σίγουρα θα συναντούσε τη φράση «Netflix and Chill». Το Netflix είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ροής που χρησιμοποιούν οι χρήστες για ροή και παρακολούθηση των αγαπημένων τους τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.


Αυτή η υπηρεσία με έδρα τις ΗΠΑ είναι κάτι για το οποίο κάθε geek ψυχαγωγίας μιλά. Οι άνθρωποι λατρεύουν αυτήν την υπηρεσία λόγω του περιεχομένου και της ποιότητας που παρέχεται σε λογική τιμή. Αλλά προφανώς, δεν αρέσει σε όλους να πληρώνουν για το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Εκεί είναι το πρόσθετο του Netflix Kodi. Το NetfliXBMC έρχεται να παίξει. Το NetfliXBMC είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αναζητούμενα πρόσθετα. Παρέχοντας όλες τις ροές περιεχομένου Netflix, αυτό το πρόσθετο είναι κάτι που κάθε χρήστης Kodi θέλει να έχει. Ο αριθμός των χρηστών πρόσθετων Netflix Kodi έχει αυξηθεί σημαντικά.

Το NetfliXBMC παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, τις ταινίες και άλλα προγράμματα που διαθέτει το Netflix. Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι χωρίς μια υπηρεσία VPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο Netflix Kodi μόνο στις ΗΠΑ. Εάν ταξιδεύετε ή ζείτε στο εξωτερικό, θα χρειαστείτε το καλύτερο Kodi VPN για να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς αυτού του πρόσθετου Kodi Netflix.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix ΗΠΑ (Αμερικής) στο Kodi Xmbc

Τώρα που έχετε NetfliXBMC στο κέντρο πολυμέσων Kodi, οι περισσότεροι άνθρωποι με ρωτούν πώς να αποκτήσω την πύλη Netflix των ΗΠΑ στο Kodi. Αυτό είναι απλό να γίνει!

Για να αποκτήσετε την αμερικανική έκδοση του Netflix που παίζει στο Kodi, θα χρειαστείτε μια υπηρεσία Kodi VPN με διακομιστές στις ΗΠΑ για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας & τοποθεσία. Έτσι, για να χρησιμοποιήσετε το Netflix των ΗΠΑ στο Kodi, εδώ πρέπει να κάνετε:

 1. Πριν ξεκινήσετε το NetfliXBMC, συνδέστε την υπηρεσία VPN σε έναν διακομιστή VPN των ΗΠΑ
 2. Μεταβείτε στο WhatismyIPaddress.com ή στο IPLocation.net
 3. Ζητήστε τη διεύθυνση IP σας και βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται στις ΗΠΑ
 4. Τώρα ξεκινήστε το Kodi και αποκτήστε πρόσβαση NetfliXBMC από βίντεο

Δείτε τους 3 κορυφαίους παρόχους:

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN 10,95 $ 2,91 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Έκπτωση 73%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
Surfshark 11,91 $ 1,99 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Έκπτωση 83%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
CyberGhost 12,99 $ 2,75 $ ανά μήνα

83% έκπτωση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
ExpressVPN 12,95 $ 8,32 $ ανά μήνα

Έκπτωση 35%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

Προειδοποίηση: Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το NetfliXBMC θα λειτουργεί, πόσο μάλλον θα λειτουργεί σωστά στο κέντρο πολυμέσων Kodi. Το ανεπίσημο πρόσθετο δεν υποστηρίζεται από τον επίσημο ιστότοπο του Netflix και το πρόσθετο Kodi ενδέχεται να αποτύχει να εκτελεστεί εντελώς.

Λήψη Kodi Netflix

 1. Ξεκινήστε κατεβάζοντας το αποθετήριο για το Netflix.
 2. Μετά τη λήψη του αρχείου zip, ανοίξτε το μενού πρόσθετων > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού στην κορυφή > Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αρχείο Zip.
 3. Αναζήτηση και Άνοιξε το ληφθέν αρχείο zip > Περιμένετε το Γνωστοποίηση.
 4. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ανοιξε Alelec Kodi Ρεπό > Ανοιξε Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο NetfliXBMC > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 5. Επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη, Παω σε Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ NetfliXBMC > Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαλόγου, εισαγάγετε το δικό σας όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης εδώ. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το Netflix και το Chill!

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi Netflix σε εκδόσεις Leia και Krypton

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων (γρανάζι) > Ανοιξε Διαχείριση αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο netflix kodi
 2. Θα ανοίξει ένα πλαίσιο διαλόγου > Κάντε κλικ όπου λέει “Κανένας’ > Εισαγάγετε αυτό Διεύθυνση URL ακριβώς: https://www.alelec.net/kodi/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτήν την πηγή πολυμέσων Alelec Repo > Κάντε κλικ Εντάξει > Ελέγξτε ξανά τη διεύθυνση URL και το όνομα και κάντε κλικ Εντάξει και πάλι για να κλείσετε το πλαίσιο διαλόγου.πώς να εγκαταστήσετε το netflix kodi addon στην έκδοση 17.6 του krypton ή νεότερη
 3. Επιστροφή στο κυρίως μενού > μεταβείτε στο πρόσθετα μενού > Κάντε κλικ στο εικονίδιο κουτιού από την επάνω αριστερή γωνία > Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αρχείο Zip.λήψη kodi netflix
 4. Κάντε κλικ Alelec Repo > Κάντε κλικ στο repository.alelec.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.πώς να εγκαταστήσετε το netflix kodi στο linux
 5. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ανοιξε Alelec Kodi Repo > Παω σε Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο NetfliXBMC > Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο netflix kodi στο raspberry pi
 6. Επιστροφή στο κύριο μενού, Μετάβαση στο Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Ανοιξε NetfliXBMC > Καταχώρησε όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης όταν σας ζητηθεί.

Τώρα αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις ροές Netflix και απολαύστε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Σημείωση: Εάν το αποθετήριο δεν λειτουργεί, δοκιμάστε τη μέθοδο άμεσης λήψης που αναφέρεται πριν από αυτήν τη διαδικασία. 

Πώς να εγκαταστήσετε το Netflix Kodi στο Jarvis σε 9 εύκολα βήματα (NetfliXBMC)

Μόλις έχετε έτοιμο το αρχείο zip alelecrepository &κατεβάσαμε, θα προχωρήσουμε τώρα στην εγκατάσταση του Netflix στο Kodi για Windows.

 1. Από την αρχική οθόνη του Kodi μεταβείτε στοΣύστημα> Ρυθμίσεις >Κάντε κλικΠρόσθετα
 2. Κάντε κλικ “Εγκατάσταση από Zip File”
 3. Επιλέξτε τη θέση του αρχείου zip του αποθετηρίου alelec που αποθηκεύσαμε νωρίτερα και αφήστε το να εγκατασταθεί

πώς να εγκαταστήσετε το netflix στο kodi jarvis έκδοση 16

5. Μόλις εγκατασταθεί το αποθετήριο alelec, επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο>alelec Kodi ρεπό> Πρόσθετα προγράμματος>Εκκίνηση Chrome, τώρα περιμένετε το μήνυμα με δυνατότητα πρόσθετου.

6. Στο μενού Πρόσθετα, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο>alelec Kodi ρεπό >VideoAdd-Ons>NetfliXBMC, και αφήστε το πρόσθετο να εγκατασταθεί.

7. Μόλις εγκατασταθεί το πρόσθετο, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση στην οθόνη σας

8. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη >Βίντεο> Πρόσθετα βίντεο >NetfliXBMC

9. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, συμπληρώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας Netflix εδώ στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ& Πεδία κωδικού πρόσβασης

Σημείωση από τον συντάκτη: Το NetfliXBMC είναι ένα ανεπίσημο πρόσθετο και δεν υποστηρίζεται από τους δημιουργούς του Netflix. Το πρόσθετο είναι γνωστό ότι συμπεριφέρεται εσφαλμένα με όλες τις εκδόσεις του κέντρου πολυμέσων Kodi και δεν λειτουργεί καθόλου σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που ενδέχεται να προκαλέσετε στο σύστημά σας κατά την εγκατάσταση και χρήση αυτού του πρόσθετου. Δεν υπάρχει επίσης εγγύηση από τους προγραμματιστές του Kodi ότι το πρόσθετο θα λειτουργήσει σωστά, για περισσότερες πληροφορίες εγγραφείτε στο επίσημο φόρουμ Kodi για το NetfliXBMC.

Πώς να εγκαταστήσετε το Netflix Kodi σε Linux – Μέθοδος 1 Χρήση δυαδικών πρόσθετων

 1. Προχωρήστε στο παράθυρο τερματικού, κλείστε την εφαρμογή Kodi εάν εκτελείται.
 2. Εδώ, πληκτρολογήστε «Sudo apt-get ενημέρωση» > Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί.
 3. Μετά από αυτό, πληκτρολογήστε «Sudo apt-get install KodiPVR».

Αυτό είναι; το πρόσθετο PVR Kodi είναι πλέον εγκατεστημένο. Εάν το Kodi εκτελούσε εκείνη τη στιγμή, επανεκκινήστε το Kodi για να φορτώσετε αυτό το πρόσθετο.

Εκτός από αυτό το πρόσθετο, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τα ακόλουθα δυαδικά πρόσθετα:

 1. Κωδικοποιητές ήχου
 2. Ήχος DSP
 3. Αποκωδικοποιητές ήχου
 4. Προφύλαξη οθόνης
 5. Οπτικοποιήσεις

Μετά την εγκατάσταση αυτών των πρόσθετων, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Netflix στο Kodi Linux χρησιμοποιώντας τους παραπάνω οδηγούς.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi Netflix σε Linux – Μέθοδος 2 Χρησιμοποιώντας το Build Build

Βήμα 1: Για να εγκαταστήσετε μια ασταθή έκδοση, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε ένα ασταθές αποθετήριο και να προσθέσετε το Kodi. Μπορείτε να κατεβάσετε το ασταθές αποθετήριο χρησιμοποιώντας αυτό: “ppa: team-xbmc / ασταθής »

Βήμα 2: Πληκτρολογήστε ακριβώς τα ακόλουθα:

sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ασταθής

sudo apt-get ενημέρωση

sudo apt-get εγκατάσταση kodi

Σε περίπτωση που έχετε εγκαταστήσει επίσης το πρόσθετο PVR Kodi, τότε θα πρέπει να το ενημερώσετε επίσης, πληκτρολογήστε:

sudo apt-get εγκατάσταση kodi-pvr-mythtv

Μετά την εγκατάσταση μιας ασταθούς κατασκευής και την ενημέρωσή της, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα το Netflix στο Kodi Linux. Ανατρέξτε στη διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω στον οδηγό μας μετά την εγκατάσταση του Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε το Netflix Kodi σε λειτουργικά συστήματα Ubuntu / MAC

Οι χρήστες του Ubuntu μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το Netflix στο Kodi σε 9 εύκολα βήματα, αλλά θυμηθείτε ότι το ζήτημα συμβατότητας του NetfliXBMC θα παραμείνει. Ας ξεκινήσουμε τη ρύθμιση του Kodi και, στη συνέχεια, προχωρήσουμε στην εγκατάσταση του Netflix για Kodi (XBMC):

 1. Ξεκινήστε, κατεβάζοντας τα αρχεία εγκατάστασης για το Kodi στο Ubuntu
 2. Μεταβείτε στο Παράθυρο τερματικού και πληκτρολογήστε,“Sudo apt-get install software-properties-common”
 3. Προσθέστε το XBMC app Repository πληκτρολογώντας την εντολή,“Sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa”
 4. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενημερώσετε το Σύστημα συμβατότητας, οπότε πληκτρολογήστε,“Sudo apt-get ενημέρωση”
 5. Τέλος, εγκαταστήστε το Kodi στο Ubuntu“Sudo apt-get εγκαθιστά το Kodi”
 6. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη αρχείων και εγκατάστασης του Kodi, το Kodi θα πρέπει να είναι έτοιμο να ξεκινήσει σε 5 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητα της συσκευής σας.

Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Netflix στο Kodi Ubuntu ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό.

Οδηγός εγκατάστασης Netflix Kodi Raspberry Pi

Πριν εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Kodi στο Raspberry Pi. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για την εγκατάσταση του Kodi στο Raspberry Pi. Μόλις εγκαταστήσετε το Kodi, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για την εγκατάσταση του πρόσθετου Kodi Netflix:

 1. Ανοιξε Κόδι στο Raspberry Pi σας > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων> Κάντε κλικ Διαχείριση αρχείων.
 2. Κάντε κλικ Προσθήκη πηγής> Κάντε κλικ Κανένας> Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL https://www.alelec.net/kodi/ > Κάντε κλικ Εντάξει.
 3. Ονομάστε αυτήν την πηγή ως Alelec Repo> Κάντε κλικ Εντάξει> Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη (Strike backspace δύο φορές).
 4. Κάντε κλικ Πρόσθετα> Κάνε κλικ στο Εικονίδιο> Επιλέγω Εγκατάσταση από το αρχείο Zip> Επιλέγω Alelec Repo> Κάντε κλικ στο repository.alelec.zip> Περιμένετε να εγκατασταθεί.
 5. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο.
 6. Επιλέγω Alelec Kodi Repo> Κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο> Κάντε κλικ στο NetfliXBMC> Κάντε κλικ Εγκαθιστώ> Περιμένετε να εγκατασταθεί.

Ορίστε! Τώρα χρησιμοποιήστε το Kodi Netflix για τις ψυχαγωγικές σας ανάγκες!

Πώς να εγκαταστήσετε το Netflix Kodi στο Fire TV χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση αρχείων ES

 1. Ανοιξε Φωτιά Ραβδί Ρυθμίσεις.
 2. Επιτρέπω ‘Εντοπισμός σφαλμάτων ADB »,« Εντοπισμός σφαλμάτων USB » και «Εφαρμογές από άγνωστη πηγήμικρό’.
 3. Επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη > Ψάχνω για Εξερεύνηση ES.
 4. Κάντε κλικ στο Εξερεύνηση ES και Κατεβάστε το.
 5. Ανοιξε Εξερεύνηση ES, Κάντε κλικ στο Αγαπημένη > Κάντε κλικ Προσθήκη.
 6. Ένα παράθυρο θα σας ζητήσει να ζητήσετε Μονοπάτι και Ονομα > Εισαγάγετε αυτήν τη διαδρομή: http://fireunleashed.com/ > Εισαγάγετε όνομαΦωτιά’ > Κάντε κλικ Προσθήκη.
 7. Επιστρέψτε στο Αγαπημένη μενού >Κάντε κλικ στο Φωτιά > Κάντε κλικ όπου λέει «Κάντε κλικ εδώ για να εγκαταστήσετε το AppStarter».
 8. Τύπος Επιλέγω απο εσενα μακρινός και κάντε κλικ Ανοιγμα αρχείου > Κάντε κλικ AppStarter APK (Εκτελέστε την τυπική ρύθμιση).
 9. Ανοίξτε μετά τη λήξη της εγκατάστασης.

Οδηγός εγκατάστασης Netflix Kodi Fire Stick

Για την εγκατάσταση του NetfliXBMC στο Fire Stick, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε το Kodi στο Fire Stick. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για την εγκατάσταση του Kodi στο Fire Stick. Μόλις εγκαταστήσετε το Kodi, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε το NetflixBMC στο Fire Stick:

 1. Παω σε Φωτιά ραβδί Σπίτι> Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις > Κάντε κλικ στο Σύστημα > Κάντε κλικ Επιλογές ανάπτυξης > Τώρα Ενεργοποίηση εφαρμογών από άγνωστες πηγές και Εντοπισμός σφαλμάτων ADB.
 2. Εκτόξευση Κόδι από Fire Stick Home > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων > Ανοιξε Διαχείριση αρχείων > Κάντε κλικ στο Προσθήκη πηγής.
 3. Κάντε κλικ Κανένας> Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL https://www.alelec.net/kodi/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτό το αποθετήριο ως Alelec Repo > Κάντε κλικ Εντάξει.
 4. Χτυπήστε το Πλήκτρο Backspace εις διπλούν > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο.
 5. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από Zip File > Κάντε κλικ Alelec Repo > Επιλέγω repository.alelec.zip> Περιμένετε να εγκατασταθεί.
 6. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Επιλέγω Αποθήκη Alelec > Ανοιξε το βίντεο Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο NetfliXBMC > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ> Το πρόσθετο θα εγκατασταθεί!

Τώρα μπορείτε να Netflix και Chill με Kodi στο Fire Stick σας.

Συχνές ερωτήσεις για το Kodi Netflix

Μπορείτε να βάλετε το Netflix στο Kodi δωρεάν?

Ναι, μπορείτε να βάλετε το Netflix στο Kodi δωρεάν στις επιθυμητές συσκευές σας όπως PC, Linux, Mac, Fire Stick κ.λπ. Ακολουθήστε τον οδηγό Netflix Kodi για να κατανοήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Πώς μπορώ να προσθέσω το Kodi Netflix στο Android TV μου?

Ακολουθήστε τον οδηγό μας για την εγκατάσταση του Kodi σε συσκευή Android για την πρώτη εγκατάσταση του Kodi. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Kodi στο Android TV σας, ακολουθήστε τον οδηγό Netflix Kodi για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το Netflix Kodi στο Kodi. Η διαδικασία εγκατάστασης οποιουδήποτε πρόσθετου παραμένει σχεδόν ίδια για κάθε συσκευή μετά την εγκατάσταση του Kodi.

Είναι δωρεάν το Kodi Netflix στο Amazon Fire Stick?

Ναι, το Kodi Netflix είναι απολύτως δωρεάν στο Amazon Fire Stick και το Fire TV. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το Netflix Kodi στο Fire Stick.

Τα λεμε συντομα!

Ελπίζω ότι ο οδηγός μου ήταν χρήσιμος στην εγκατάσταση του NetfliXBMC στο κέντρο πολυμέσων Kodi Ubuntu. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα, ανατρέξτε στην επίσημη κοινότητα Kodi για αντιμετώπιση προβλημάτων με το NetfliXBMC από τον παραπάνω σύνδεσμο.

Θυμηθείτε να μοιραστείτε τον οδηγό μας με τους θαυμαστές του Kodi και αφήστε τα σχόλιά σας για βελτίωση. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω σε περίπτωση που πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επιστρέψετε ξανά για περισσότερους οδηγούς, κορυφαίες λίστες πρόσθετων Kodi και πώς να εγκαταστήσετε υπότιτλους στο kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map