Το Netflix VPN δεν λειτουργεί – Η απόλυτη λύση που λειτουργεί το 2019

Το Netflix VPN δεν λειτουργεί; Λοιπόν, πρέπει να κάνεις κάτι λάθος εκεί, φίλε!


Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix με υπηρεσίες VPN που δεν γνωρίζουν καν την πραγματική έννοια του απορρήτου, της κρυπτογράφησης και της ασφάλειας.

Όταν εμπιστεύεσαι τον μη αξιόπιστο, μπορείς να δαγκώσεις τη σκόνη!

Κάντε ένα ταξίδι μέσω αυτού του οδηγού για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σχέση του VPN για το Netflix.

Γιατί χρειάζομαι VPN με το Netflix?

Το Netflix έχει την πολιτική να προσφέρει διαφορετικές βιβλιοθήκες περιεχομένου σε κάθε περιοχή λόγω των αδειών και των ρυθμιστικών ζητημάτων διανομής περιεχομένου. Ωστόσο, οι χρήστες προτιμούν να έχουν πρόσβαση στην καλύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου, δηλαδή στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ, καθώς και στη βιβλιοθήκη του Καναδά και της Αυστραλίας, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν λόγω του γεωγραφικού περιορισμού που εφαρμόζεται.

Για να παρακάμψουν αυτούς τους περιορισμούς, οι χρήστες αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν ένα VPN και να εκπληρώσουν τις ανάγκες τους για παρατήρηση μέσω μιας υπηρεσίας VPN.

Το Netflix VPN δεν λειτουργεί – αλλά γιατί?

Στην αρχή, η πρόσβαση σε βιβλιοθήκες περιορισμένης πρόσβασης στο Netflix ήταν πολύ εύκολη, καθώς οποιοσδήποτε μπορούσε να παρακάμψει τους περιορισμούς μέσω διαδικτυακών ιστότοπων μεσολάβησης και υπηρεσιών VPN. Αυτό έγινε μια ευρέως ακολουθούμενη τάση και σχεδόν όλοι το έκαναν παγκοσμίως. Ωστόσο, αυτή η πρακτική των χρηστών προκάλεσε μεγάλη ζημιά στα έσοδα του Netflix και των διανομέων περιεχομένου και για αυτό το λόγο, το Netflix αναγκάστηκε να αποκλείσει τη χρήση των υπηρεσιών VPN και των ιστότοπων Proxy.

Το Netflix ξεκίνησε την αντιστοίχιση της διεύθυνσης διακομιστή DNS με τη διεύθυνση IP του χρήστη και οπουδήποτε βρίσκουν αντίφαση μεταξύ των δύο, το Netflix θεωρεί ότι είναι ως διακομιστής VPN και απαγορεύει την πρόσβασή του. Η διεύθυνση του διακομιστή είναι μαύρη και ο διακομιστής δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί από κανέναν για πρόσβαση στο Netflix.

Πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN ισχυρίζονται ότι παρέχουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες Netflix, αλλά όλες αυτές οι αξιώσεις τίθενται σε παύση μόλις τις μπλοκάρει ο αποκλειστής Netflix VPN. Εάν πιστεύετε ότι η υπηρεσία VPN σας δεν παρακάμπτει τον περιορισμό του Netflix, αυτό σημαίνει ότι ο διακομιστής που χρησιμοποιείτε έχει ήδη εντοπιστεί από το Netflix και έχει αποκλειστεί.

Πώς να παρακάμψετε το Netflix VPN Απαγόρευση και επίλυση προβλημάτων Netflix VPN που δεν λειτουργούν?

Μια ειλικρινής πρόταση σχετικά με αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN που προσφέρει κρυπτογράφηση και απόρρητο. Τούτου λεχθέντος, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος που έχετε επιλέξει έχει ενημερωμένους διακομιστές. Διαφορετικά, οι πιθανότητες πρόσβασης στη βιβλιοθήκη Netflix είναι 50/50.

Λίγοι κορυφαίοι πάροχοι VPN όπως το ExpressVPN, το PureVPN και το NordVPN κ.λπ. παρέχουν εξαιρετική κάλυψη IP υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι δεν έχετε παγιδευτεί από κανένα σύστημα. Αυτοί οι πάροχοι VPN έχουν έναν μεγάλο αριθμό διακομιστών υψηλής ταχύτητας για να διαλέξετε και το καλύτερο είναι ότι αυτοί οι πάροχοι συνεχίζουν να προσθέτουν περισσότερους διακομιστές κατά καιρούς.

Για να παρακάμψετε το Netflix VPN, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN πριν από την πρόσβαση στον ιστότοπο του Netflix και βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση IP και ο διακομιστής DNS σας έχουν την ίδια διεύθυνση. Μόλις το βεβαιώσετε, αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο Netflix και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Θα δείτε όλους τους τίτλους περιεχομένου του συγκεκριμένου διακομιστή περιοχής που χρησιμοποιείτε. Π.χ. εάν έχετε συνδεθεί σε έναν διακομιστή VPN των ΗΠΑ, θα έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix.

Σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει τη διεύθυνση DNS του διακομιστή VPN και τη νέα σας διεύθυνση IP και οι δύο ταιριάζουν, αλλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοπική βιβλιοθήκη, τότε πρέπει να επαναφέρετε τη σύνδεσή σας. Βεβαιωθείτε ότι το VPN σας δεν παρουσιάζει διαρροές DNS, μερικές φορές αυτό αποδεικνύεται πρόβλημα.

Ένα άλλο πράγμα για να διορθώσετε τη σύνδεση VPN για τη χρήση του Netflix είναι να προσπαθήσετε να συνδεθείτε σε διαφορετικό διακομιστή. Μερικές φορές οι διακομιστές δεν ανταποκρίνονται, προκαλώντας προβλήματα στους χρήστες παρακάμπτοντας τους περιορισμούς του Netflix.

Το Express VPN δεν λειτουργεί με το Netflix

Οι χρήστες εμπιστεύονται πολύ και προτιμούν το ExpressVPN για παράκαμψη της βιβλιοθήκης Netflix, επειδή διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διακομιστών που ήταν πολύ αποδοτικοί στην παράκαμψη περιορισμών. Ωστόσο, οι χρήστες έχουν αναφέρει αρκετά προβλήματα πρόσφατα σχετικά με το ExpressVPN που δεν συνεργάζεται με το Netflix.

Οι λόγοι που τους προκαλούν μπορεί να είναι ένας από τους ακόλουθους:

 1. Διένεξη διεύθυνσης IP
 2. Πρόβλημα έξαψης διεύθυνσης διακομιστή DNS
 3. Διαμόρφωση διακομιστή μεσολάβησης
 4. Διακομιστές που υστερούν / δεν ανταποκρίνονται

Αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο με το ExpressVPN, αλλά αυτά τα σφάλματα μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Μάθετε περισσότερα βλέποντας τον οδηγό ExpressVPN Netflix. Έχει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του Netflix με ExpressVPN καθώς και όλες τις διορθώσεις σφαλμάτων.

Πολλοί χρήστες συνεχίζουν να λένε ότι οι πάροχοι VPN χρεώνουν πάρα πολύ, αλλά ο τρόπος που το βλέπω, το απόρρητο και η ασφάλεια που παρέχουν αξίζει τον κόπο.

Εναλλακτικό στο VPN: Ο διακομιστής μεσολάβησης Netflix δεν θα λειτουργήσει

Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι τα VPN είναι πολύ δαπανηρά και γι ‘αυτό επιλέγουν ιστότοπους μεσολάβησης Netflix πιστεύοντας ότι αυτοί οι διακομιστές μεσολάβησης θα είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα VPN, αλλά στην πραγματικότητα, απέχουν πολύ από το να είναι εναλλακτικά.

Οι χρήστες που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Netflix μέσω διακομιστή μεσολάβησης βλέπουν αυτό το μήνυμα:

Το Netflix vpn δεν λειτουργεί

Αυτό το σφάλμα δεν εμφανίζεται όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο με διακομιστή μεσολάβησης, αλλά εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να ανοίξετε έναν τίτλο περιεχομένου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έκανα πάντα τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν κανέναν ιστότοπο διακομιστή μεσολάβησης επειδή δεν είναι καθόλου αξιόπιστοι.

Ορισμένοι χρήστες υποστηρίζουν επίσης ότι χρησιμοποιούν δωρεάν VPN και πιστεύουν ότι μπορεί να λειτουργούν καλύτερα από τους ιστότοπους μεσολάβησης, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι επίσης ευάλωτοι στην ανίχνευσή τους από το πρόγραμμα αποκλεισμού VPN Netflix.

Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN δεν είναι καθόλου αξιόπιστες λόγω της αναποτελεσματικής απόκρυψης και της κρυπτογράφησης IP, καθώς και λόγω των διακομιστών χαμηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν προτείνω δωρεάν VPN σε χρήστες που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Netflix ή σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο με περιορισμούς γεωγραφικού χαρακτήρα.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Το Netflix δεν λειτουργεί

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι ένας δημοφιλής πάροχος VPN, αλλά δυστυχώς, δεν παρακάμπτει πλέον τους γεωγραφικούς περιορισμούς του Netflix για να παρέχει πρόσβαση στις βιβλιοθήκες του Netflix. Το PIA συνήθιζε να παρακάμπτει τους γεωγραφικούς περιορισμούς του Netflix τις προηγούμενες μέρες, αλλά από τότε που η Netflix συνειδητοποίησε τις διευθύνσεις διακομιστή του PIA, ολόκληρος ο κόσμος κατέρρευσε.

Η PIA παρείχε πρόσβαση στο Netflix μέσω διακομιστών Silicon Valley, αλλά όλα αυτά τα προγράμματα περιήγησης είναι πλέον μαύρα και δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν. Αυτό προκάλεσε μεγάλη ζημιά στη φήμη της ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να βρίσκετε κάποιον ιστότοπο που σας λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PIA για το Netflix, βεβαιωθείτε ότι το κλείσατε αμέσως. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε NordVPN για χρήση του Netflix.

Επέκταση PureVPN για παράκαμψη Απαγόρευση VPN Netflix

Το PureVPN είναι ένας άλλος δημοφιλής και αξιόπιστος πάροχος VPN που έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα για τις υπηρεσίες του σε όλο τον κόσμο. Το PureVPN έχει μερικές εκπληκτικές δυνατότητες και πολλούς διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε όλο τον κόσμο.

απαγόρευση netflix vpn

Το PureVPN είναι η κορυφαία επιλογή για τον αποκλεισμό του Netflix επειδή διαθέτει τη δική του επέκταση προγράμματος περιήγησης Chrome, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να έχουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες Netflix. Αυτό είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του PureVPN, το οποίο δεν είναι ορατό σε καμία άλλη υπηρεσία VPN.

Η παράκαμψη της απαγόρευσης του Netflix VPN με το PureVPN είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει χωρίς χρόνο. Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος-πελάτη PureVPN και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PureVPN. Εγκαταστήστε την επέκταση chrome και αποκτήστε πρόσβαση στο Netflix. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα κατά την πρόσβαση στο Netflix με το PureVPN.

Ωστόσο, υπάρχει μια ιδέα σε αυτό το σενάριο ότι χωρίς την επέκταση PureVPN chrome, δεν μπορείτε να παρακάμψετε την απαγόρευση του Netflix VPN.

Δωρεάν Netflix VPN

Ένα πράγμα που κάθε λογικός netizen γνωρίζει είναι ότι κάθε καλό πράγμα έχει μια τιμή που πρέπει να πληρωθεί και τα καλύτερα πράγματα στο διαδίκτυο δεν είναι ποτέ δωρεάν. Το ίδιο ισχύει και για τις υπηρεσίες VPN, οι καλύτερες απαιτούν συνδρομή ενώ οι δωρεάν δεν είναι αξιόπιστες.

Όταν μιλάμε για τη χρήση του Netflix με δωρεάν VPN, η πρώτη ανησυχία που προκύπτει είναι εάν ένα δωρεάν VPN θα μπορούσε να παρακάμψει τον γεω-περιορισμό ή όχι. Ωστόσο, κατάφερα να βρω τρεις δωρεάν υπηρεσίες VPN που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Netflix:

 1. Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS
 2. HomebrewVPN
 3. UltraSurf

Αυτά τα VPN έχουν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί με το Netflix και διαπιστώθηκε ότι λειτουργούν καλά. Ωστόσο, η αξιοπιστία αυτών των δωρεάν υπηρεσιών VPN δεν είναι εγγυημένη. Η ασφάλεια και το απόρρητο των δωρεάν παρόχων VPN είναι πάντοτε αμφισβητήσιμες, επειδή πολλές από αυτές τις υπηρεσίες εμπλέκονται σε καταγραφή δεδομένων και διαρροές πληροφοριών. Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι πάντα κίνδυνοι να χρησιμοποιηθούν και δεν προτείνω ποτέ αυτές τις υπηρεσίες σε κανέναν, αλλά εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για το απόρρητό σας και θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN και να κάνετε μια επικίνδυνη βόλτα, τότε γίνετε επισκέπτης μου.

συμπέρασμα

Η απαγόρευση του Netflix VPN υπήρξε πραγματικός πόνος για τους binge watchers, επειδή η πρόσβαση στις βιβλιοθήκες Netflix με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη έγινε δύσκολη για όλους. Η στέρηση από το καλύτερο περιεχόμενο είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να αντιμετωπίσει κάθε πρόγραμμα παρακολούθησης netflix kodi binge και γι ‘αυτό είναι απαραίτητη η επιλογή ενός αξιόπιστου παρόχου VPN.

Πολλοί αρχάριοι δεν καταλαβαίνουν αυτό το γεγονός και πέφτουν θύματα των δωρεάν υπηρεσιών VPN που ισχυρίζονται ότι παρακάμπτουν τους περιορισμούς του Netflix, αλλά μόλις τερματιστεί η σύνδεσή τους, αρχίζουν να διαμαρτύρονται ότι το Netflix δεν λειτουργεί με VPN σε πολλές κοινωνικές πλατφόρμες.

Καλύτερα ασφαλές από το συγγνώμη είναι αυτό που λένε, οπότε χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη υπηρεσία VPN με το Netflix για να σώσετε τον εαυτό σας από την ταλαιπωρία παρακάμπτοντας τους περιορισμούς του Netflix.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map