Πώς να εγκαταστήσετε το αποθετήριο Noobs και Nerds Kodi σε 7 βήματα

Το αποθετήριο NoobsandNerds βρίσκεται δίπλα στο “SuperRepo” ως η μεγαλύτερη λίστα αποθετηρίων που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Kodi. Μόλις εγκαταστήσετε το αποθετήριο NoobsandNerds, θα έχετε πρόσβαση σε πολλά δημοφιλή πρόσθετα Kodi, συμπεριλαμβανομένων των MetalliQ, Zen, Bob, SportsDevil Launcher και πολλά άλλα. Αυτό το αποθετήριο παρέχει άφθονες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα μέσα πολυμέσων διαθέσιμα για ροή. Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχουμε αναλυτικό οδηγό σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του αποθετηρίου NoobsandNerds Kodi.


Ορισμένα πρόσθετα Kodi είναι Geo-περιορισμένα και για να τα χρησιμοποιήσετε σε περιορισμένες περιοχές, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε Noobs και Nerds στο Kodi Krypton Έκδοση 18

 1. Εκτόξευση Κόδι > Παω σε ‘Ρυθμίσεις’ κλειδί που υπάρχει στην κορυφή > Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο «Προσθήκη πηγής».πώς να εγκαταστήσετε noobs και σπασίκλες στο kodi
 2. Πληκτρολογήστε μια διεύθυνση URL http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/ σε ένα μέρος όπου λέει “Κανένα” > Πληκτρολογήστε το όνομα της πηγής πολυμέσων «Noobs and Nerds».

πώς να εγκαταστήσετε noobs και σπασίκλες στο kodi krypton έκδοση 17

 1. Τώρα πηγαίνετε στο Αρχική οθόνη Kodi πατώντας το κουμπί «Esc» στο πληκτρολόγιο σας > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Πάτα το «Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου» εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία.noobs και nerds kodi αποθετήριο
 2. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αρχείο zip > Noobs και Nerds > Κάντε κλικ στο Noobsandnerds Repo (1.7) .zip.noobs και nerds αποθετήριο αρχείο zip για kodi
 3. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Πρόσθετα βίντεο > Τώρα κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα πρόσθετα που θέλετε να εγκαταστήσετε από τη λίστα π.χ. Bob, SportsDevil Launcher, The Red Pill κ.λπ. > Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση και περιμένετε να ενεργοποιηθεί το πρόσθετο. noobs και nerds πρόσθετα αποθετηρίου βίντεο
 4. Παω σε Αρχική οθόνη Kodi > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Πρόσθετα μουσικής > Κάντε κλικ στο Βαρίδι.noobs και nerds bob
 5. Απολαύστε ταινίες, μουσική, σπορ και περισσότερο!.

ομορφιά και το θηρίο noobs και σπασίκλες

Πώς να εγκαταστήσετε Noobs και Nerds στο Kodi Jarvis Έκδοση 16

Η διαδικασία εγκατάστασης των Noobs και Nerds στο Kodi Jarvis Version 16 παραμένει η ίδια όπως ακολουθείται στον παραπάνω οδηγό βήμα προς βήμα. Ωστόσο, λόγω της αλλαγής των εκδόσεων, η διάταξη διαφέρει.

Στο Kodi Jarvis, οι καρτέλες βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης με οριζόντιο τρόπο, ενώ στην τελευταία έκδοση του Kodi, οι καρτέλες βρίσκονται κρεμαστές κάθετα στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Επίσης, το κλειδί «Συστήματα» που υπήρχε στην έκδοση 16 του Kodi Jarvis αντικαταστάθηκε από το κλειδί «Ρυθμίσεις» στην έκδοση 17. Kodi Krypton. Ακολουθήστε τον παραπάνω οδηγό λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις αλλαγές.

Noobs και Nerds Repo Zip File

Μπορείτε να παραλείψετε τα πρώτα δύο βήματα του οδηγού εγκατάστασης, κατεβάζοντας το αρχείο zip Noobs και Nerds Repo απευθείας από τον ιστότοπο. Αφού εγκαταστήσετε το αρχείο zip στη συσκευή σας, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα επιπλέον βήμα:

Βήματα 3 και 4 (Συνδυασμένα): Παω σε Αρχική οθόνη Kodi > Πρόσθετα > Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων > Εγκατάσταση από αρχείο zip > Τώρα κυβερνώ το αρχείο στο οποίο κατεβάσατε στη συσκευή σας και κάντε κλικ στο Εντάξει. Τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε το βήμα 5 και μετά για να συνεχίσετε με την εγκατάσταση.

Noobs και Nerds Login

Οι NoobsandNerds έχουν ένα φόρουμ για κάθε ένα από τα πρόσθετά του, όπου οι χρήστες μπορούν να συζητήσουν προβλήματα και να παρέχουν προτάσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με το πρόσθετο NoobsandNerds Kodi. Για να δημοσιεύσετε ερωτήσεις ή προτάσεις, πρέπει να έχετε αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης NoobsandNerds. Για αυτό πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο. Ακολουθούν τα βήματα για την εγγραφή στον ιστότοπο NoobsandNerds:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Noobs και Nerds εδώ.noobs και nerds login
 2. Τοποθετήστε το ποντίκι σας Καρτέλα πρόσθετων > Κάντε κύλιση προς τα κάτω Υποστήριξη φόρουμ > Κάντε κλικ στο Πύλη κοινότητας ή οποιοδήποτε άλλο φόρουμ πρόσθετων.ιστότοπος noobs και nerds
 3. Μπορείς είτε ‘Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ’ στον ιστότοπο ή συνδεθείτε με Google ή Facebook και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε την πύλη κοινότητας, εάν θελήσατε ποτέ βοήθεια με το πρόσθετο Noobs και Nerds Kodi.

εγγραφείτε noobs και nerds

Πώς να προσθέσετε κανάλια από το Noobs και το Nerds Kodi Repository

Στο αποθετήριο NoobsandNerds Kodi, θα λάβετε πολλά δημοφιλή πρόσθετα τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Kodi. Για παράδειγμα, εάν κάνετε λήψη του πρόσθετου Kodi “The Red Pill”, μπορείτε να δείτε ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο σε διάφορα κανάλια.πώς να παρακολουθείτε κανάλια noobs και nerds στο kodi

Όταν ανοίγετε το πρόσθετο The Red Pill Kodi, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια ποικιλία επιλογών όπως το Documentary Storm, το Top Documentary, το Free Documentary κ.λπ. Όταν κάνετε κλικ στο Documentary Storm, μπορείτε να δείτε διάφορα είδη ντοκιμαντέρ. Από αυτά τα ντοκιμαντέρ, επιλέξτε οποιοδήποτε από αυτά που θα σας οδηγήσει σε διαφορετικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του YouTube.

Για να προσθέσετε πράγματα

Μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από πολλές ταλαιπωρίες όταν εγκαθιστάτε το αποθετήριο NoobsandNerds Kodi όπου θα έχετε πρόσβαση σε πολλά δημοφιλή πρόσθετα για ροή τελευταίων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, αθλητικών κ.λπ. Γιατί να κατεβάσετε ένα ξεχωριστό πρόσθετο Kodi όταν μπορείτε να εγκαταστήσετε όλα τα πρόσθετα Kodi all-in-one με παρόμοια διαδικασία; Σε αυτόν τον οδηγό παρέχουμε τα βήματα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του αποθετηρίου NoobsandNerds Kodi, οπότε απολαύστε την παρακολούθηση όλου του πιο πρόσφατου περιεχομένου πολυμέσων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map