Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN στο Kodi (2020)

πώς να εγκαταστήσετε-nordvpn-on-kodi


Το NordVPN λειτουργεί εξαιρετικά εξαιρετικό με το Kodi όταν έχετε διπλή κρυπτογράφηση VPN σε αυτό. Διατηρεί τη ροή Kodi ιδιωτική και sunblock Live TV πρόσθετα.

Σε αυτόν τον οδηγό, έχω συζητήσει βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του NordVPN στο Kodi. Μόλις ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, μπορείτε να ελέγξετε αργότερα στον οδηγό εάν το NordVPN λειτουργεί στο Kodi.

Η εφαρμογή NordVPN Kodi έχει ισχυρή κρυπτογράφηση 256-bit και μεταξύ του μεγαλύτερου δικτύου διακομιστών με 5.500 διακομιστές. Αυτοί οι διακομιστές σας βοηθούν να εκχωρήσετε μια διεύθυνση IP που σας κρατά ανώνυμους.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το NordVPN στο Kodi

Βήμα 1: Εγγραφείτε με το NordVPN

Βήμα 2: Κατεβάστε και Εγκαθιστώ Εφαρμογή NordVPN στην προτιμώμενη συσκευή σας

βήμα-2-πώς-να-εγκατάσταση-nordvpn-on-kodi

Βήμα 3: Εισαγω το όνομα χρήστη / κωδικός πρόσβασης και Ανοιξε Εφαρμογή NordVPN

step-3-how-to-install-Nordvpn-on-kodi

Βήμα 4: Συνδεθείτε σε ένα Διακομιστής ΗΠΑ 

step-4-how-to-install-Nordvpn-on-kodi

Βήμα 5: Μόλις συνδεθεί, Ανοιξε Κόδι

Βήμα-5-πώς-να-εγκατάσταση-nordvpn-on-kodi

Βήμα 6: Ανοίξτε οποιοδήποτε πρόσθετο π.χ.. Μαγικός Δράκος

Βήμα-6-πώς-να-εγκαταστήσετε-nordvpn-on-kodi

Βήμα 7: Επιλέξτε οποιαδήποτε ταινία / τηλεοπτική εκπομπή και ξεκινήστε τη ροή ανώνυμα!

Βήμα-7-πώς-να-εγκατάσταση-nordvpn-on-kodi

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πώς να ελέγξετε εάν το NordVPN λειτουργεί στο Kodi

# 1 Ανοιξε Κόδι

Βήμα-1-πώς-να-ελέγξτε-nordvpn-είναι-εργάζεται-στο-kodi

# 2 Παω σε Ρυθμίσεις επιλογή

step-2-how-to-check-Nordvpn-is-λειτουργεί

# 3 Κάντε κλικ στο Πληροφορίες συστήματος

step-3-how-to-check-Nordvpn-is-λειτουργεί

# 4 Τώρα ελέγξτε αν σας διεύθυνση IP έχει αλλάξει ή όχι (Πριν και μετά τη σύνδεση σε VPN)

step-4-how-to-check-Nordvpn-is-λειτουργεί

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Οδηγός βίντεο: Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN Kodi

Χαρακτηριστικά NordVPN

Η NordVPN είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κλάδο λόγω της παροχής υπηρεσιών και της μεγάλης ποικιλίας διακομιστών σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες του NordVPN:

 • Μεγάλο δίκτυο διακομιστών: Το NordVPN διαθέτει 5.500 διακομιστές και παρουσία σε 60+ χώρες. Ένας τεράστιος αριθμός διακομιστή σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες διευθύνσεις IP για σύνδεση και κατάργηση αποκλεισμού τόνων περιεχομένου.
 • Γρήγορη ταχύτητα: Παρόλο που το NordVPN έχει διπλή κρυπτογράφηση VPN, αυτό δεν καθιστά την ταχύτητά του αργή. Έχω πραγματοποιήσει μια δοκιμή ταχύτητας αργότερα στον οδηγό.
 • Ασφαλής κρυπτογράφηση: Το NordVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit, η οποία είναι η ισχυρότερη, αλλά περισσότερο χρησιμοποιεί διπλή κρυπτογράφηση VPN που κρυπτογραφεί την κίνηση στο Διαδίκτυο όχι μία αλλά δύο φορές.
 • 6 πολλαπλές συνδέσεις συσκευών: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN με 6 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο ροής Kodi σε 6 συσκευές.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Χρησιμοποιήστε το NordVPN στο Kodi για 30 ημέρες χωρίς κίνδυνο. Μπορείτε πάντα να διεκδικήσετε τα χρήματά σας μετά από 30 ημέρες.
 • Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών: Το NordVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σε κινητές συσκευές. Πρέπει να εισαγάγετε μόνο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, αλλά δεν θα αφαιρέσει χρήματα.

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN

Πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή ταχύτητας NordVPN ενώ πραγματοποιήσαμε ροή με το Kodi και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Η ταχύτητα του Διαδικτύου μου χωρίς VPN: 20 Mbps

Η ταχύτητα του Διαδικτύου μου με NordVPN (διακομιστής ΗΠΑ): 16 Mbps

Η μόνη μείωση της ταχύτητας 20% που είναι λογική.

NordVPN-Kodi-Speed-Δοκιμή

Δοκιμή διαρροής IP NordVPN

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ελέγξετε σε ένα VPN είναι να ελέγξετε αν έχει διαρροή DNS ή IP. Εάν διαρρέει το IP ή το DNS σας, τότε δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιήσετε.

Δοκιμάσαμε το NordVPN για Kodi κατά τη ροή και δεν βρέθηκε διαρροή IP ή DNS.

Διαρροή IP NordVPN για kodi

Δοκιμή διαρροής IP NordVPN για kodi

Αυτό αποδεικνύει ότι το NordVPN για το Kodi είναι μια τέλεια επιλογή και μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό.

Το NordVPN ξεμπλοκάρει τα πρόσθετα Kodi με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου

Όπως ανέφερα προηγουμένως, απαιτείται ένα VPN για την κατάργηση αποκλεισμού πρόσθετων Kodi με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Γι ‘αυτό προσπάθησα να ξεμπλοκάρω το cCloud TV με το NordVPN στο Kodi και ήμουν επιτυχής χωρίς κανένα πρόβλημα.

κατάργηση αποκλεισμού πρόσθετων kodi με nordvpn

Η ταχύτητα ροής ήταν καλή, παρόλο που έχω σύνδεση στο Διαδίκτυο χαμηλής ταχύτητας. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα προσωρινής αποθήκευσης ή καθυστέρησης, και μετά μπόρεσα να έχω πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη πρόσθετων.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο VPN για το Kodi που είναι ιδανικό για ιδιωτική ροή και κατάργηση αποκλεισμού πρόσθετων ζωντανής τηλεόρασης.

Λειτουργεί το NordVPN με το Kodi?

Ναί! Το NordVPN είναι συμβατό με το Kodi, αλλά δεν διαθέτει ειδικό πρόσθετο Kodi.

Μπορεί να σκοντάψετε σε μερικά ιστολόγια και οδηγούς εγκατάστασης, αναφέροντας αποκλειστικό πρόσθετο NordVPN Kodi, αλλά όλα σας παραπλανούν.

Δεν υπάρχει τέτοιο ειδικό πρόσθετο Kodi όπως αναφέρουν, το NordVPN είναι εγκατεστημένο στη συσκευή και εκτελείται στο παρασκήνιο όταν χρησιμοποιείτε το Kodi.

Δεν διακόπτει καθόλου τη ροή και παρέχει άμεση πρόσβαση στα γεωγραφικά περιορισμένα πρόσθετα Kodi χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το NordVPN είναι ότι λειτουργεί εξαιρετικά με όλες τις δημοφιλείς συσκευές και λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick και FireTV, Roku, RaspberryPi.

NordVPN για κριτικές Kodi

Οι κριτικές χρηστών παρέχουν μια σαφή εικόνα των πραγματικών πραγμάτων στον κλάδο. Κοιτάξτε αυτές τις κριτικές και αποφασίστε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN ή όχι.

Το Kodi είναι απλώς το λειτουργικό σύστημα μέσω του οποίου παρέχεται η υπηρεσία, είναι το ίδιο ακριβώς, μόνο διαφορετικά δίκτυα που παρέχουν ροές… το VPN .. υπάρχει τόση παραπληροφόρηση εκεί έξω από την άποψη της IPTV, θα σας κάνουν να πιστεύετε ότι δεν μπορεί να είναι πεταλωμένο κ.λπ. που είναι απόλυτα σκουπίδια

– Snags (@ Snagsy1980) 4 Μαρτίου 2019

Αυτός ο χρήστης φαίνεται να είναι αρκετά απογοητευμένος. Ίσως οι ροές του να είναι περιορισμένες, όπως ανέφερε τις υπηρεσίες IPTV. Αυτός είναι ο λόγος που προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να μείνετε μακριά από προβλήματα περιορισμού και περιορισμού.

Το Kodi (μέσω ενός VPN… προτιμώ το Nord VPN) σάς επιτρέπει να μεταδίδετε δωρεάν πειρατικό περιεχόμενο, ανώνυμα. Σοβαρά… μπορείτε να δείτε οτιδήποτε. Οι χρήστες ανεβάζουν περιεχόμενο αμέσως. Είμαι έκπληκτος που οι εταιρείες μέσων δεν έχουν κάνει επιθέσεις ddos ​​για να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία.

– ZeroHedge (@govttrader) 26 Μαρτίου 2019

Εδώ είναι ένας ικανοποιημένος χρήστης που επαινεί το NordVPN ότι ξεμπλοκάρει όλες τις ροές, αλλά ταυτόχρονα, έχει ρωτήσει τις αρχές σχετικά με τη δράση κατά των πειρατικών ροών.

Βασικές επιλογές

Η επιλογή ενός VPN για ροή είναι λίγο δύσκολη επειδή κάθε άλλος πάροχος εκεί ισχυρίζεται ότι είναι ο καλύτερος, αλλά μόλις τα χρησιμοποιήσετε, θα δείτε πόσο βαθιά είναι τα νερά.

Δεν μπορεί να εμπιστευτεί κάθε πάροχος VPN, καθώς έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις καταγραφής δεδομένων σε μερικούς παρόχους. Αυτός ο οδηγός εξηγεί λεπτομερώς πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το NordVPN στο Kodi.

Το NordVPN είναι ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο, καθώς έχει εξυπηρετήσει εκατομμύρια χρήστες και δεν έχουν εμφανιστεί τέτοια παράπονα εναντίον του.

Δεύτερον, το NordVPN παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση και μεγάλο αριθμό διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Έχει κορυφαία χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις ανάγκες της ροής geeks.

Συνιστώ στους αναγνώστες μου να δοκιμάσουν το NordVPN Kodi για μια καλύτερη εμπειρία ροής. Όταν λέω καλύτερα, εννοώ ιδιωτική ροή χωρίς buffering.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map