Πώς να παρακολουθήσετε το PSL 4 Live Online Free Streaming 2019 Χωρίς καλώδιο στο Kodi

Το PSL είναι πολύ κοντά και η διαφημιστική εκστρατεία βρίσκεται στο απόγειό της στον αέρα. Όλοι οι οπαδοί του κρίκετ έχουν αρχίσει να δείχνουν την αγάπη και την υποστήριξή τους στις αγαπημένες τους ομάδες στα κοινωνικά μέσα καθώς η τάση συνεχίζει να κερδίζει δύναμη. Ξέρω ότι θα είστε ενθουσιασμένοι και για αυτήν την εκδήλωση και προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να παρακολουθήσετε το PSL.


Το PSL είναι το μεγαλύτερο γεγονός κρίκετ που φιλοξενείται στο Πακιστάν κάθε χρόνο υπό την επίβλεψη του PCB. Αυτό δεν είναι μόνο ένα άλλο τουρνουά κρίκετ, αλλά αυτό είναι ένα γεγονός όπου όλα τα μεγάλα ονόματα του κρίκετ σε όλο τον κόσμο έρχονται στο Πακιστάν και όπου η βιομηχανία γοητείας του Πακιστάν φαίνεται να συμμετέχει στις οργανωτικές επιτροπές.

Έτσι, όλοι οι λάτρεις του κρίκετ θα φωτίσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τους καθώς το PSL 2019 θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στα ΗΑΕ με μια λαμπερή τελετή έναρξης.

Το PSL είναι το μεγαλύτερο γεγονός κρίκετ που φιλοξενείται στο Πακιστάν κάθε χρόνο υπό την επίβλεψη του PCB. Αυτό δεν είναι μόνο ένα άλλο τουρνουά κρίκετ, αλλά είναι ένα γεγονός όπου όλα τα μεγάλα ονόματα του κρίκετ από όλο τον κόσμο έρχονται στο Πακιστάν και όπου η βιομηχανία γοητείας της χώρας φαίνεται να συμμετέχει στις οργανωτικές επιτροπές.

PSL 4 Trophy and Teams 2019

πρόγραμμα ομάδων psl 4 2019

Μετά από έξι ομάδες θα συμμετάσχουν στην φετινή έκδοση PSL:

 1. Ισλαμαμπάντ Γιουνάιτεντ
 2. Καράτσι Κινγκς
 3. Πεσαβάρ Ζάλμι
 4. Μονομάτες Κουέτα
 5. Λαλαρά Καλάνταρ
 6. Σουλτάνοι του Μουλτάν

Η Ισλαμαμπάντ Γιουνάιτεντ ήταν οι νικητές της 3ης έκδοσης του περασμένου PSL (2018), αλλά θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον τίτλο φέτος; Αυτό είναι κάτι που ο καθένας περιμένει με ανυπομονησία!

Ζωντανά κανάλια / ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί PSL 4 2019

Χώρα

Κανάλια

Περιορισμός Geo; Δοκιμάστε αυτό

Ηνωμένες ΠολιτείεςPTV Sports, Willow TV (περιορισμένη σε γεωγραφικό επίπεδο)

PureVPN 

(2,88 $ / μήνα)

Επισκέψου την ιστοσελίδα >>

Ηνωμένο ΒασίλειοPrimeTV / HumTV
ΑυστραλίαΚανένας επίσημος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός (Μόνο οι καλύτερες στιγμές στο foxsports.com.au), χρησιμοποιήστε το PTV Sports για ζωντανή ροή
ΜπαγκλαντέςΤηλεόραση Gazi
Η.Π.Α.Yupp TV
Σρι ΛάνκαΤηλεόραση διαλόγου
Δυτικές ΙνδίεςΡοή τηλεόρασης
Βόρεια ΑφρικήYuppTV
ΑφρικήSupersport
Πακιστάν PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
 ΙνδίαDSport

Τα παραπάνω είναι όλα τα κανάλια στα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή μετάδοση PSL ή Online. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για παράκαμψη γεωγραφικού περιορισμού και κατάργησης αποκλεισμού ροών:

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN 10,95 $ 2,91 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Έκπτωση 73%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
Surfshark 11,91 $ 1,99 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Έκπτωση 83%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
CyberGhost 12,99 $ 2,75 $ ανά μήνα

83% έκπτωση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική
ExpressVPN 12,95 $ 8,32 $ ανά μήνα

Έκπτωση 35%

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Διαβάστε την κριτική

Πώς να παρακολουθήσετε το PSL 4 στο Kodi Krypton Έκδοση 17.6 ή χαμηλότερη

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα (εικονίδιο γραναζιού) > Κάντε κλικ Διαχείριση αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.
 2. Τώρα κάντε κλικ όπου λέει και προσθέστε αυτήν την πηγή ακριβώς http://www.lvtvv.com/repo/ > Κάντε κλικ στο OK > Ονομάστε αυτήν την πηγή πολυμέσων Kodil Repo > Κάντε κλικ Εντάξει> Κάντε κλικ Εντάξει και πάλι για να κλείσετε το πλαίσιο διαλόγου.
 3. Επιστρέψτε στο αρχική οθόνη > Κάνε κλικ στο Πρόσθετα μενού > Κάντε κλικ στο Κουτί εικονίδιο (Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων).
 4. Τώρα κάντε κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip > Κάντε κλικ Kodil Repo > Τώρα κάντε κλικ στο kodil-1.3.zip > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.
 5. Τώρα, κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ανοιξε Αποθήκη Kodil > Παω σε Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο ZEM TV > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 6. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο από το Αρχική οθόνη πηγαίνοντας στο Πρόσθετα μενού > Ξεφυλλίζω Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ ZEM TV.

Πώς να παρακολουθήσετε το PSL 4 στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή νεότερη

 1. Ανοίξτε το Kodi Jarvis v16.
 2. Κάντε κλικ Σύστημα.
 3. Ανοιξε Διαχείριση αρχείων.
 4. Κάντε κλικ Προσθήκη πηγής.
 5. Κάντε κλικ όπου λέει και πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Κάντε κλικ
 6. Ονομάστε αυτήν την πηγή Kodil Repo> Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει.
 7. Επιστρέψτε και κάντε κλικ Αρχική οθόνη επί Σύστημα.
 8. Ανοιξε Πρόσθετα
 9. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip.
 10. Επιλέγω Cerebro Repo > Κάντε κλικ kodil-1.3.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 11. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ανοιξε ZEM TV > Παω σε Πρόσθετα βίντεο > Ανοιξε ZEM TV > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.

Πώς να παρακολουθήσετε το PSL 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο 2019

πώς να παρακολουθείτε ζωντανή ροή psl

Η Prime TV και η Hum TV θα μεταδώσουν επίσημα το PSL στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, εάν οι χρήστες σκοπεύουν να το παρακολουθήσουν στο Kodi, μπορούν απλά να εγκαταστήσουν το πρόσθετο που αναφέραμε παραπάνω και να ακολουθήσουν τον οδηγό μας για εγκατάσταση.

Σε περίπτωση που οι χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία στη ροή, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια καλή υπηρεσία Kodi VPN για να παρακάμψουν τον γεω-περιορισμό.

CTA

Πώς να παρακολουθήσετε το PSL 4 στην Ινδία 2019

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το PSL του Πακιστάν θα μεταδοθεί στην Ινδία. Η γειτονική χώρα έχει ήδη τη δική της εκδήλωση εξωγήινης κρίκετ γνωστή ως IPL που είναι άμεσος ανταγωνιστής της PSL ή μπορούμε να την ονομάσουμε το αντίστροφο. Παρά το γεγονός ότι το PSL είναι ανταγωνιστής, τα πακιστανικά κανάλια μεταδίδουν IPL τα τελευταία χρόνια στο Πακιστάν, σε αντίθεση με την Ινδία.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το ινδικό κανάλι DSport θα μεταδίδει την εκδήλωση ζωντανά στην Ινδία. Αυτό σίγουρα είναι μια μεγάλη είδηση ​​για όλους τους οπαδούς του κρίκετ στην Ινδία.

Πώς να παρακολουθήσετε το PSL 4 στο YouTube 2019

Το καλύτερο πράγμα για το PSL είναι ότι οι χρήστες μπορούν να το παρακολουθήσουν εύκολα στο YouTube, επειδή το PTV Sports θα το μεταδίδει ζωντανά στο YouTube. Ωστόσο, υπάρχουν δύο σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη μετάδοση YouTube:

 1. Η ροή ενδέχεται να είναι Geo-Restricted. Επομένως, μια υπηρεσία Kodi VPN θα απαιτηθεί για να παρακάμψει τους γεωγραφικούς περιορισμούς.
 2. Δεύτερον, ο Τελικός Αγώνας της εκδήλωσης ενδέχεται να μην μεταδοθεί στο YouTube. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Κατάργηση αποκλεισμού ροής PSL

Πώς να παρακολουθήσετε PSL 4 Live Online δωρεάν αγώνες 2019

Οι χρήστες που σκοπεύουν να μεταδώσουν ροές αγώνων εκδηλώσεων απευθείας από τα προγράμματα περιήγησής τους μπορούν να το κάνουν εύκολα, καθώς το PSL θα μεταδοθεί ζωντανά στον επίσημο ιστότοπο PSL T-20. Ωστόσο, αυτή η ροή θα είναι μόνο για τους Πακιστανούς θεατές.

Όσο για τους διεθνείς θεατές, μπορούν να μεταδώσουν αυτήν την εκδήλωση ζωντανά μέσω του Cricketgateway.

Ομάδες που θα αναζητήσουν στο PSL 2019

Φέτος, η Lahore Qalandars κέρδισε μερικά από τα μεγάλα ονόματα στην ομάδα τους, όπως οι μεγάλοι AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman και Mohammad Hafeez. Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι πολύ αξιόπιστοι σε όλο τον κόσμο και η κατοχή τους στην ομάδα σίγουρα θα κάνει το Lahore Qalandars έναν ισχυρό υποψήφιο τίτλου.

Ο Πακιστανός καπετάνιος Σαρφάραζ Αχμέτ θα ηγηθεί για τους Γκλίτιτερ Κέιτζ για άλλη μια φορά και όλοι έχουμε δει την ικανότητά του ως καπετάνιος. Ξέρει πώς να αναδείξει τα καλύτερα της ομάδας του. Έχει επίσης μεγάλο όνομα στην ομάδα του, όπως οι Sunil Narine, Dwayne Bravo και Rilee Rossouw, οι οποίοι είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι παίκτες.

Ωστόσο, ο Μουλτάν Σουλτάν έχει γράψει μερικά από τα πιο υποθετικά και συναρπαστικά ονόματα στην ομάδα τους, όπως ο Αντρέ Ράσελ, ο Τζέιμς Βινς, ο Σόιμπ Μπάικ και ο Σάιντ Αφρίντι. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι ο Μουλτάν Σουλτάν είναι επίσης μια ομάδα που πρέπει να προσέξει.

Ποιος θα κερδίσει αυτό το τουρνουά?

Πέρυσι, έδωσα την εγγύηση για τους μονομάχους της Quetta, αλλά φέτος βασίζομαι προσωπικά στο Karachi Kings. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έχουν μερικούς από τους αγαπημένους μου παίκτες όπως τον Colin Ingram, τον Colin Munro Ravi Bopara και πολλούς άλλους, που μπορούν να ξεπεράσουν και να ξεπεράσουν οποιαδήποτε ομάδα στο γήπεδο.

Ωστόσο, το καλύτερο πράγμα για οποιοδήποτε άθλημα είναι ότι η ομάδα που παίζει καλά στο γήπεδο την ημέρα κερδίζει. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η ρίζα μου πηγαίνει σωστά και ελπίζω ότι αυτό το γεγονός θα γίνει καραμέλα για το μάτι όπως ήταν πέρυσι.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map