Πώς να εγκαταστήσετε το Sanctuary στο Kodi 17.6, Jarvis, Firestick σε 6 βασικά βήματα

Δεν θα ήταν λάθος να θεωρήσουμε το πρόσθετο Sanctuary παράλληλα με το Exodus, παρέχοντας εξαιρετική ψυχαγωγία στους θεατές του Kodi. Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχονται λεπτομερή βήματα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Sanctuary στο Kodi.


Προειδοποίηση! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε ανώνυμοι ενώ χρησιμοποιείτε το Sanctuary, καθώς θα προστατεύσει το απόρρητό σας. Κερδίστε 85% έκπτωση στο PureVPN και ροή απεριόριστου περιεχομένου στο Sanctuary.

Τι είναι το πρόσθετο Sanctuary?

Το κβαντικό πρόσθετο, που αρχικά ονομάστηκε Sanctuary έχει τα πάντα στη λίστα αναπαραγωγής του και είναι ένα πλήρες πρόσθετο για τους χρήστες του Kodi. Εκτός από την ψυχαγωγία των θεατών με ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ζωντανά αθλήματα, προσφέρει επίσης μια ζωντανή τηλεόραση και μια παιδική ενότητα για να στοχεύσει ένα μεγαλύτερο κοινό. Αυτό το πρόσθετο έχει ήδη αναληφθεί από τον μαθητευόμενο, αλλά μην ανησυχείτε ότι όλες οι δυνατότητες και το περιεχόμενό του παρέμειναν ανέπαφα.

Κωδικός πρόσβασης Sanctuary Kodi

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο για ενηλίκους στο πρόσθετο Sanctuary Kodi, θα χρειαστεί ένας κωδικός πρόσβασης, μπορείτε να λάβετε απευθείας από τον προγραμματιστή του πρόσθετου μέσω του twitter.

Πώς να εγκαταστήσετε το Sanctuary Kodi στην έκδοση 17.6 του Krypton ή νεότερη

Ακολουθεί η διαδικασία εγκατάστασης του πρόσθετου Sanctuary (Quantum) στο Kodi:

 1. Πρώτα πρέπει να ανοίξετε Κόδι > Επιλέγω Ρυθμίσεις εικονίδιο (βρίσκεται στην κορυφή) > Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.Πώς να εγκαταστήσετε το Sanctuary στο Kodi
 2. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπου πρέπει να κάνετε κλικ ‘Κανένας’ > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL παρέχεται http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Τώρα κάντε κλικ στο Όνομα πηγής πολυμέσων και πληκτρολογήστε ‘Ασυλο’ > και κάντε κλικ Εντάξει.Πώς να εγκαταστήσετε το Sanctuary στο Kodi Krypton Έκδοση 17
 3. Τώρα επιστρέψτε στο Κύριο μενού Kodi πατώντας «Backspace» ή «Esc» πλήκτρο πολλές φορές στο πληκτρολόγιο σας > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Στη συνέχεια επιλέξτε Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων εικονίδιο (βρίσκεται πάνω αριστερά).Ρύθμιση kodi Sanctuary
 4. Παω σε Εγκατάσταση από Zip File > Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Ασυλο > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο repository.sanctuary-1.0.0.zip > Πρέπει να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για την εγκατάσταση του αποθετηρίου.Αρχείο zip kod Sanctuary
 5. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ασυλο > Πρόσθετα βίντεο > Κβαντικό πρόσθετο > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.Κβαντικό kodi ιερού
 6. Παω σε Κύριο μενού Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Κβαντικό πρόσθετο > Απολαμβάνω!

Ρυθμίσεις kodi ιερού

Πώς να εγκαταστήσετε το Sanctuary στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Ανοίξτε το Kodi > Σύστημα > Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στην Προσθήκη πηγής.
 2. Κάντε κλικ στο Κανένα > Πληκτρολογήστε URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Κάντε κλικ στο OK > Τύπος Όνομα προέλευσης μέσων “Sanctuary” > Κάντε κλικ στο OK.
 3. Αρχική οθόνη Kodi > Σύστημα > Πρόσθετα > Εγκατάσταση από Zip File > Ασυλο > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Ασυλο > Πρόσθετα βίντεο > Ποσοστό > Εγκαθιστώ.
 5. Παω σε Αρχική οθόνη > Σύστημα > Πρόσθετα > Ποσοστό > Απολαμβάνω!

Πώς να εγκαταστήσετε το Sanctuary Kodi στο Fire Stick

 1. Εκτόξευση Κόδι εφαρμογή στο Fire Stick.
 2. Εγκαταστήστε το Kodi στο Fire Stick.
 3. Παω σε Επιλογές ανάπτυξης > Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.
 4. Από εδώ και πέρα, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για την εγκατάσταση του Sanctuary Kodi στο Kodi Krypton.

Λήψη ιερού

Για να εγκαταστήσετε απευθείας το αποθετήριο Sanctuary, κάντε κλικ στη λήψη από εδώ και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο Λήψη.Λήψη ιερού
 2. Ανοίξτε το Kodi > Πρόσθετα > Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου > Εγκατάσταση από Zip File > Περιηγηθείτε στο αρχείο λήψης από το σύστημά σας.
 3. Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ασυλο > Πρόσθετα βίντεο > Ποσοστό > Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

Σφάλματα Kodi Sanctuary / Δεν λειτουργεί / Ζητήματα

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ροές

Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται κατά την περιήγηση στο πρόσθετο για ροές. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ενδέχεται να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα, όπως η προσωρινή μνήμη να είναι πλήρης, το πρόσθετο πρέπει να ενημερωθεί ή δεν είναι ενημερωμένο ή το πρόσθετο ενδέχεται να είναι γεωγραφικά περιορισμένο.

Λύση

Για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και μειώστε τον αριθμό των παρόχων. Εάν το σφάλμα εξακολουθεί να εμφανίζεται, ενημερώστε το πρόσθετο ή εγκαταστήστε το ξανά χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο αποθετήριο πρόσθετων.

Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης

Αποτυχία εγκατάστασης Εξάρτηση σφάλμα παρουσιάζεται όταν η πηγή του αποθετηρίου δεν είναι προσβάσιμη, ξεπερασμένη ή τερματισμένη.

Διορθώσετε

Ελέγχετε πάντα εάν το αποθετήριο που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε είναι προσβάσιμο, λειτουργεί και ενημερωμένο. Εάν όλα τα παραπάνω είναι θετικά, το πρόσθετο θα εγκατασταθεί και θα λειτουργήσει μια χαρά.

Σφάλμα πληροφοριών καταγραφής

Μερικές φορές, όταν εγκαθιστάτε το πρόσθετο Sanctuary, εμφανίζεται ένα μήνυμα που εμφανίζεται ως σφάλμα πληροφοριών καταγραφής. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Sanctuary στο σύστημά σας.

Λύση 1

Ένας τρόπος για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα είναι να διαγράψετε όλη την προσωρινή μνήμη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εγκαθιστώντας το πρόσθετο Merlin. Έχει μια ειδική δυνατότητα που διαγράφει όλη την προσωρινή μνήμη σας κατά την εκκίνηση του Kodi.

Λύση 2

Μια άλλη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα Kodi VPN που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετα και περιεχόμενο Kodi. Αυτές οι πληροφορίες δοκιμάζονται και δοκιμάζονται, επομένως πρέπει να λειτουργήσει και για εσάς.

Για να ολοκληρώσετε τα πράγματα

Αφού ελέγξετε το πρόσθετο Sanctuary, είναι πιο σοφό να εξετάσετε το Quantum add-on ως εναλλακτική λύση για το Exodus, αλλά με ακραίες δυνατότητες που ακόμη και το πρόσθετο Exodus δεν ταιριάζουν. Λειτουργίες όπως ζωντανή τηλεόραση και παιδική ενότητα είναι σπάνια. Σε αυτόν τον οδηγό συζητήσαμε πώς να εγκαταστήσετε το ιερό στο Kodi και πώς μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map