Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το UFC 225 στο Kodi Live Online

Σημείωση: Το UFC 225 έχει τελειώσει, ωστόσο η Μακγκγκόρ εναντίον Khabib κερδίζει πολλή διαφημιστική εκδήλωση φέτος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον Khabib Nurmagomedov εναντίον Conor Mcgregor.


Το πρωτάθλημα μεσαίου βάρους UFC βρίσκεται στη γραμμή καθώς ο Reaper γνωστός και ως Whittaker υπερασπίζεται τον τίτλο του έναντι του αντιπάλου που νίκησε μετά από έναν αγώνα με το δάκτυλο στο δάκτυλο. Γιοέλ Ρομέρο. Το Octagon θα είναι στη φωτιά και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν μπορείτε να χάσετε τη ζωντανή δράση με τα σπορ kodi.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το παιχνίδι ζωντανά από όπου κι αν βρίσκεστε, απλώς ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να δείτε ποιος αγωνίζεται και πώς να παρακολουθήσετε το UFC 225 ζωντανά.

πώς να παρακολουθήσετε το ufc 225

UFC 225 Τοποθεσία και ημερομηνία αγώνα

Η απόλυτη μαχητική δράση θα γίνει μάρτυρας στο οκτάγωνο το Σάββατο 9 Ιουνίου και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο United Center στο Σικάγο Ιλινόις. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. / 7 μ.μ. ETPT.

Εισιτήρια UFC 225

Τα εισιτήρια για το UFC 225 πωλούνται τώρα online. πιάσε τη δική σου πριν είναι πολύ αργά. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω ιστότοπους για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο UFC για εισιτήρια:

 1. SeatGeek
 2. Ενωμένο Κέντρο
 3. Master εισιτηρίων
 4. Βιάγκογκο

UFC 225 Fight Cards

Η εκδήλωση UFC 225 θα φωτιστεί καθώς μερικοί από τους πιο δημοφιλείς και μιλούμενους για μαχητές της βιομηχανίας θα πηγαίνουν αντιμέτωποι. Το κύριο γεγονός του UFC 225 θα είναι μεταξύ του Robert Wittaker γνωστού και ως “The Reaper” και “The Soldier of God”. Γιοέλ Ρομέρο. Την τελευταία φορά που αυτοί οι δύο τύραννοι μεσαίου βάρους βρέθηκαν αντιμέτωποι μεταξύ τους ήταν στο UFC 213 και ο νικητής αυτού του αγώνα ήταν ο Whittaker.

ufc 225 κύρια κάρτα αγώνα

Ήταν μια επική μάχη καθώς και οι δύο μαχητές χτύπησαν ο ένας τον άλλον με όλη τους τη δύναμη και αναπήδησαν το κεφάλι του άλλου ενάντια στον καμβά και το οκτάγωνο. Ωστόσο, ο αγώνας έληξε χωρίς ΚΟ και ο Whittaker κέρδισε με ομόφωνη απόφαση της κριτικής επιτροπής. Αυτή τη φορά, και οι δύο αυτοί μαχητές θα είναι πιο εστιασμένοι και έτοιμοι να χωρίσουν ο ένας τον άλλον, καθώς και οι δύο έχουν μια ιδέα για τη δύναμη και την ικανότητα του άλλου. Εδώ είναι μερικά στιγμιότυπα της τελευταίας φορά που και οι δύο αντιμετώπισαν:

Άλλοι αγώνες στην κάρτα αγώνα θα είναι επίσης διασκεδαστικοί επειδή οι μαχητές σε αυτούς τους αγώνες έχουν μερικές υπέροχες δεξιότητες, τις οποίες δεν μπορείτε να χάσετε. Ένας από τους αγώνες στην κάρτα αγώνα για τον οποίο έχει συζητηθεί πάρα πολύ είναι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών πάλης. CM Πανκ.

ufc 225 κάρτες αγώναΟ Πανκ είχε μια απώλεια στην αρχή της καριέρας του εδώ στο UFC και τώρα όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε αυτόν, αναρωτιέται αν έχει απομείνει κάποια δράση στη βόμβα. Εδώ είναι η πλήρης κάρτα αγώνα για να γιορτάσετε τα μάτια σας:

ufc 225 στο kodi

Λίστα δικαιωμάτων καναλιών UFC 225 / Επίσημων ραδιοτηλεοπτικών φορέων

Η εκδήλωση UFC 225 θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω καλωδίου / δορυφόρου μέσω αυτών των καναλιών:

Χώρα / ΠεριφέρειαΡαδιοτηλεοπτικοί φορείς
ΑυστραλίαFox Sports 3
ΡωσίαVGTRK
ΙαπωνίαΔορυφορικό δίκτυο WOWOW
ΚαναδάςΔίκτυο μάχης
ΒραζιλίαGlobo

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Ζωντανή σύνδεση χωρίς καλώδιο

Υπό το φως της ανακοίνωσης του UFC ότι είχαν κλείσει μια άλλη υπηρεσία ροής και θα διώκονταν τους inf-ringers. Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα VPN για UFC 225

CTA

Συμβαίνει πολύ συχνά ότι πρέπει να παρακολουθείτε ένα παιχνίδι αλλά δεν έχετε καλωδιακή τηλεόραση γύρω σας, σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε αυτούς τους ιστότοπους ροής και να παρακολουθήσετε το UFC 225 ζωντανά:

1. PlayStation Vue

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Ζωντανή σύνδεση χωρίς καλώδιο

Το PlayStation Vue είναι μια διαδικτυακή τηλεοπτική υπηρεσία που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια από τη Sony. Όπως και κάθε άλλη διαδικτυακή τηλεοπτική υπηρεσία, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές διαφορετικών παγκόσμιων καναλιών. Το PlayStation Vue είναι ένα από τα πιο προτιμώμενα βίντεο κατά παραγγελία υπηρεσίες και γιατί δεν θα ήταν; Αναπτύχθηκε από την ίδια τη Sony, μπορούμε να περιμένουμε την καλύτερη ποιότητα.

2. UFC.TV

ufc 225 στο ufc.tv

Το UFC.TV είναι μια επίσημη υπηρεσία UFC για ροή ζωντανών εκδηλώσεων Pay-per-view online με λογική τιμή σε ποιότητα HD. Αυτός είναι πράγματι ο πιο ταλαιπωρημένος τρόπος παρακολούθησης της εκδήλωσης UFC 225 ζωντανά στο διαδίκτυο. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα αυτού είναι ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ζήτημα της αναζήτησης ροών του συμβάντος ή ροής με πολλές διαφημίσεις και ροές χαμηλής ποιότητας.

3. BT Sports

ufc 225 στο BT Sports

Το BT Sports είναι ένα δίκτυο εκπομπών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ανήκει στον όμιλο BT. Το BT Sports φημίζεται για την κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο και το καλύτερο πράγμα για τα αθλητικά BT είναι ότι παρέχει επίσης ζωντανή διαδικτυακή ροή αθλητικών εκδηλώσεων. Στην πραγματικότητα, πολλές δωρεάν διαδικτυακές τοποθεσίες συνεχούς ροής απορρίπτουν τις αθλητικές εκπομπές BT και τις προωθούν στους χρήστες.

Ο φθηνότερος τρόπος παρακολούθησης UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2

Υπάρχουν πάντα περιοχές, για τις οποίες η τιμή του εισιτηρίου είναι χαμηλότερη από πολλές περιοχές, επειδή αυτές οι περιοχές δεν έχουν μεγάλη κάλυψη κοινού. Προκειμένου να καλυφθεί περισσότερο κοινό από τέτοιες περιοχές, η τιμή του εισιτηρίου μειώνεται. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να απολαύσετε ένα φθηνότερο εισιτήριο σε σύγκριση με την τιμή που προσφέρεται στην περιοχή σας, να χρησιμοποιήσετε μια καλή υπηρεσία VPN και να συνδεθείτε με τους διακομιστές περιοχών που προσφέρουν φθηνά εισιτήρια. Ακολουθεί μια διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου διαφορετικών περιοχών:

Σύγκριση τιμών UFC PPV
Χώρα

Τιμή

Φτηνές PPV μέσω VPN 
Φιλιππίνες17,52 $ (920 piso)

PureVPN

2,48 $ / μήνα (Έκπτωση 77%)

κουμπί (3)

Λουξεμβούργο 35,40 $
Πακιστάν34,99 $
Σιγκαπούρη24,99 $

Πώς να παρακολουθήσετε UFC 225 Romero 2 εναντίον Whittaker Δωρεάν ζωντανές διαδικτυακές ροές

Δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν ένα διαδικτυακό πάσο ροής ενός συμβάντος ή να πληρώσουν για συνδρομή ζωντανών ροών, αλλά μπορείτε πάντα να το μεταφέρετε δωρεάν. Έχουμε την τέλεια λύση στα δωρεάν ερωτήματα ροής, δοκιμάστε αυτούς τους διαδικτυακούς ιστότοπους ροής για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση UFC 225:

First Row Only.eu

Πώς να παρακολουθήσετε UFC 225 Romero 2 εναντίον Whittaker Δωρεάν ζωντανές διαδικτυακές ροές

Το First Row Sports είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος ροής αφιερωμένος στον αθλητισμό που προσφέρει συνδέσμους ζωντανής ροής για διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, ράγκμπι, κρίκετ, αγωνιστικά αθλήματα όπως UFC και WWE, Motorsports κ.λπ. Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι πολύ γρήγορη και γι ‘αυτό είναι εξαιρετικά προτιμάται από τους χρήστες. Οι σύνδεσμοι ροής που απορρίπτει και παρέχουν είναι οι φόρμες Sky Sports, ESPN, BT Sports κ.λπ. Επομένως, είναι μια αξιόπιστη πηγή για ζωντανή ροή UFC 225.

Πυρήνας MMA

romero vs whittaker στον πυρήνα της mma

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από έναν ειδικό ιστότοπο δράσης MMA που παρέχει ποικιλία περιεχομένου σε υψηλή ευκρίνεια. Το MMA Core είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει όλες τις ειδήσεις, τα στατιστικά και τις ζωντανές ροές από τον κόσμο του MMA. Ο πυρήνας MMA έχει γίνει πολύ γνωστός σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα των υπηρεσιών και τη διαθεσιμότητα περιεχομένου.

Fight-Live.com

ufc 225 στον αγώνα ζωντανά

Το Fight Live είναι ένας ενιαίος ιστότοπος για ζωντανή ροή όλων των ενεργειών μάχης από μερικές από τις κορυφαίες πλατφόρμες στη βιομηχανία αθλητικών αγώνων. Παρέχει live stremas για UFC, WWE, Bellator, MMA και Boxing. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν εύκολα τις κάρτες αγώνα μαζί με το χρονοδιάγραμμα στον ιστότοπο πριν από τη ροή.

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC 225 στο Kodi Krypton 17.6 ή κάτω χωρίς καλώδιο

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις > Ανοιξε Διαχείριση αρχείων.πώς να παρακολουθήσετε το ufc 225 στο kodi
 2. Κάντε κλικ στο Προσθήκη πηγής > Κάντε κλικ Κανένας > Εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτήν τη διεύθυνση URL ως Υπεροχή > Κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει πάλι.πώς να παρακολουθήσετε το ufc 225 σε kodi krypton έκδοση 17.6 ή νεότερη
 3. Επιστροφή στο Kodi Αρχική οθόνη > Ανοιξε Πρόσθετα μενού > Κάνε κλικ στο εικονίδιο κουτιού > Κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip.ufc 225 kodi
 4. Επιλέγω Υπεροχή > Κάντε κλικ στο repository.supremacy-x.x > Επιλέγω repository.supremacy-x.x.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.ufc 225 kodi αποθετήριο
 5. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αποθετήριο > Κάντε κλικ στο Υπεροχή > Ανοιξε Πρόσθετα βίντεο ντοσιέ.ufc 225 kodi πρόσθετο
 6. Επιλέγω Πλανήτης MMA  > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περίμενε για Το πρόσθετο ενεργοποιήθηκε Γνωστοποίηση.

ufc 225 kodi οδηγός

Τελικές λέξεις

Το UFC 225 θα είναι σίγουρα μια βραδιά διασκέδασης, καθώς όλοι οι ανταγωνιστές θα φέρουν τη δράση στο Octagon. Όλος ο κόσμος έχει τα μάτια του στραμμένα στην εκδήλωση, οπότε καλύτερα να βιάζεστε για να δείτε την εκδήλωση ζωντανά. Αυτός ο οδηγός έχει πλήρη στοιχεία όλων των απαιτούμενων πληροφοριών για να σας ενημερώσει πώς να παρακολουθήσετε το UFC 225.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map