Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow Kodi Addon σε 5 απλά βήματα

ustvnow-Kodi


Το USTVNow Kodi είναι ένα μοναδικό διαδικτυακό πρόσθετο ροής Kodi που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αμερικανικά κανάλια.

Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο USTVNow Kodi σε διάφορες εκδόσεις και συσκευές Kodi. Ωστόσο, προτού ξεκινήσετε την εγκατάσταση του πρόσθετου, λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για ένα πρόσθετο Kodi που υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς και ότι απαιτείται ένα VPN για το Kodi για να το ξεμπλοκάρετε εκτός ΗΠΑ. Εάν εξακολουθείτε να έχετε κάποια σύγχυση όπως γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το Kodi, ακολουθήστε αυτό τον οδηγό VPN για το Kodi.

Αποθήκη USTVNow Kodi

Το USTVNow είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi και είναι διαθέσιμο μέσω του επίσημου αποθετηρίου πρόσθετων Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow Kodi Addon στις εκδόσεις Kodi Leia και Krypton

1. Ανοίξτε το Kodi > Κάντε κλικ στο Μηχανισμός εικόνισμα > Κάντε κλικ Αρχείο Διευθυντής.
USTV Τώρα-εγκατάσταση-1

2. Από το δικό σας Σπίτι οθόνη, Κάνε κλικ στο Προσθήκηons αυτί.
USTV Τώρα-εγκατάσταση-2

3. Τώρα κάντε κλικ στο Εικονίδιο > Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο.
USTV Τώρα-εγκατάσταση-3

4. Επιλέξτε Κόδι Προσθήκηεπί Αποθήκη > Ανοιξε βίντεο Προσθήκηons.
USTV Τώρα-εγκατάσταση-4

5. Επιλέξτε USTV τώρα > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.
USTV Τώρα-εγκατάσταση-5

Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow Kodi Addon σε έκδοση Jarvis 16 ή νεότερη

 1. Ανοίξτε το Kodi.
 2. Κάντε κλικ ΣΥΣΤΗΜΑ > Αρχείο Διευθυντής.
 3. Κάντε κλικ Προσθήκη πηγής.
 4. Κάντε κλικ Κανένας > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://fusion.tvaddons.co/ και επιλέξτε Ολοκληρώθηκε.
 5. Εισαγάγετε ένα όνομα για αυτό το μέσο προέλευσης, “σύντηξη’ & επιλέγω Εντάξει.
 6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο δικό σου Σπίτι Οθόνη > Επιλέγω ΣΥΣΤΗΜΑ > Επιλέγω ΠροσθήκηΕντάξει.
 7. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από αρχείο zip > Επιλέγω σύντηξη > Κάντε κλικ kodi-repos > Επιλέγω Αγγλικά > Κάντε κλικ repository.xbmchub-x.x.x.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 8. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αποθετήριο > Επιλέγω Αποθήκη πρόσθετων TVADDONS.ag > Κάντε κλικ Πρόσθετα βίντεο.
 9. Κάντε κλικ USTVnow Plus > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε για ειδοποίηση με δυνατότητα πρόσθετου.

Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow Kodi Addon στο Fire Stick

 1. Εγκαθιστώ Κόδι επί Φωτιά ραβδί χρησιμοποιώντας τον Οδηγό μας.
 2. Παω σε Προγραμματιστής Επιλογές > Ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων ADB και Εφαρμογές από Αγνωστες πηγές
 3. Εκτόξευση Κόδι επί Φωτιά Ραβδί

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN δωρεάν για το Kodi στη συσκευή σας Firestick για να καταργήσετε τον αποκλεισμό των ροών αυτού του πρόσθετου.

Τώρα ακολουθήστε τη λήψη του USTVNow Kodi

Εάν σκοπεύετε να κάνετε λήψη του πρόσθετου USTVNow Kodi από ένα αποθετήριο τρίτων, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο:

 1. Κατεβάστε USTVNow Kodi πρόσθετο αρχείο Zip
 2. Επιλέγω Πρόσθετα Πρόγραμμα περιήγησης > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File > Περιηγηθείτε στο ληφθέν αρχείο Zip > Επιλέγω kodi-repos > Επιλέγω Αγγλικά > Επιλέγω repository.xbmchub-x.x.x.zip > Περιμένετε για την ειδοποίηση με δυνατότητα πρόσθετου.
 3. Επιλέγω Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Επιλέγω Αποθετήριο TVADDONS.CO > Επιλέγω Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω USTVnow Plus > Επιλέγω Εγκαθιστώ.

Το USTVNow Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Όσον αφορά τα πιο δημοφιλή πρόσθετα, οι χρήστες αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα. Εάν χρησιμοποιείτε ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο USTVNow Kodi, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα από αυτά τα ζητήματα.

Το USTVNow απέτυχε να εγκαταστήσει την εξάρτηση

Αυτό το σφάλμα παρατηρήθηκε παγκοσμίως όταν το αποθετήριο έκλεισε πρόσφατα. Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται πάντα για δύο βασικούς λόγους, κατεστραμμένο σύνδεσμο πηγής ή ενημέρωση αποθετηρίου.

Διορθώσετε

Ο σωστός και ενημερωμένος σύνδεσμος αποθετηρίου αναφέρεται στον παραπάνω οδηγό εγκατάστασης, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Σφάλμα σύνδεσης USTVNow

Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται με πρόσθετα που απαιτούν σύνδεση και κωδικό πρόσβασης. Όπως το USTVNow Kodi 17.4, το USTVNow 17.5 και το USTVNow 17.6, και τα τρία αυτά απαιτούσαν είσοδο και γι ‘αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται κατά τη χρήση τους.

Διορθώσετε

Εάν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα, δοκιμάστε να συνδεθείτε με έναν άλλο λογαριασμό κάνοντας ξανά εγγραφή. Το πρόσθετο θα λειτουργήσει τέλεια.

Σχόλια USTVNow Kodi

Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν προβλήματα με το USTVNow λόγω του τερματισμού του. Τα νήματα Reddit άρχισαν να γεμίζουν με ερωτήματα σχετικά με το USTVNow Kodi. Πολλοί χρήστες άρχισαν να αναρωτιούνται αν εξακολουθεί να λειτουργεί ή όχι, κοιτάξτε:

Κάρτα

Αυτός ο χρήστης έχει λανθασμένη αντίληψη για το πρόσθετο USTVNow Kodia, καθώς μπορείτε να δείτε ότι πιστεύει ότι για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να εγγραφείτε ξανά. Αυτό είναι εντελώς λάθος επειδή το πρόσθετο USTVNow Kodi είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi και λειτουργεί τέλεια με τον λογαριασμό που χρησιμοποιείτε για την online υπηρεσία του.

Κάρτα

Αυτός ο χρήστης φαίνεται να είναι αληθινός λάτρης αυτού του πρόσθετου, κρίνοντας από τον τρόπο που έχει περιγράψει τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Εδώ είναι ένα από τα πιο σαρκαστικά tweet που επαινεί το USTVNow Kodi:

Γοητεύτηκε και τώρα η γυναίκα είναι δεμένη! Παρακολούθηση #Jeopardy στο #kodi στο παρελθόν #xbmc μέσω του πρόσθετου #ustvnow….

– Grey Goose (@PatrickGuice) 8 Ιανουαρίου 2015

Δωρεάν λογαριασμός USTVNow

Το USTVNow μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με σύνδεση λογαριασμού. Η εγγραφή λογαριασμού είναι δωρεάν, αλλά σας περιορίζει μόνο σε επτά κανάλια. Εάν θέλετε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε 29 κανάλια, τότε θα πρέπει να πληρώσετε για χρεώσεις συνδρομής.

USTV Τώρα Εγγραφή / Λογαριασμός / Σύνδεση

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας μέσω της σελίδας εγγραφής τους. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και λειτουργεί καλά για τουλάχιστον 45 ημέρες. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο, θα μπορείτε να κάνετε streaming των αγαπημένων σας καναλιών.

USTVNow Δωρεάν εναλλακτικές λύσεις

 1. Σύμφωνο
 2. Εξοδος πλήθους
 3. Μπεννού
 4. Specto πιρούνι

Τελικές σκέψεις

Το USTVNow είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο ροής στο διαδίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα κορυφαία αμερικανικά κανάλια. Ωστόσο, τα ζητήματα συνδρομής και άλλα προβλήματα με τους χρήστες είναι κάτι που μισούν οι χρήστες γι ‘αυτό. Ωστόσο, παρέχουμε ορισμένες διορθώσεις στον οδηγό μας σχετικά με αυτά τα προβλήματα. Ελπίζουμε ότι οι χρήστες θα λατρέψουν αυτό το πρόσθετο. Όπως πάντα, μείνετε ασφαλείς και έξυπνοι, χρησιμοποιήστε ένα Kodi VPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map