15 Substitucions alternatives de la NYAA: Apagat del lloc web d’Anime i addicionals Kodi Anime

La sorpresa d’una notícia per als amants del torrent d’anime va respondre quan el seu lloc web favorit del torrent d’anime NYAA va respondre amb un missatge d’error. Aquest error va ser com a resultat de la desactivació del domini de NYAA. Tot i això, no és gens nou per a llocs web com els torrents Yify o Nyaa per tancar (tot i que YTS està actiu). Les persones a qui els encanta la reproducció de pel·lícules reben llocs com Nyaa, torrents Extra o limetorrents desbloquejats i hi accedeixen fins i tot amb llocs de proxy o mirror..


L’ús d’aquests llocs web o addons pot ser arriscat ja que la vostra identitat és vulnerable als pirates informàtics i a les autoritats. Per tant, teniu un addon VPN Kodi instal·lat al dispositiu. Protegirà la teva veritable identitat i et permetrà gaudir d’un streaming sense cap mena de por.

El lloc web de torrents d’anime més apreciat i molt popular havia perdut el control sobre tots els seus noms de domini que inclouen nyaa.se, nyaa.eu i nyaa.org. El motiu per tancar el lloc web encara es desconeix. Però, tot i preguntar-nos “com” i “per què” el lloc web ha tingut un èxit, permetem parlar d’alguns dels millors Alternatives NYAA.

Millors alternatives de NYAA

 1. Horrible Subs: Anime Fansub
 2. Anime Sharing – Anime
 3. Anime Bytes – Anime Fansub
 4. Pirate Bay – General
 5. Torrent addicional: general
 6. AniDEX – General
 7. Sukebei NYAA – Clon
 8. SallySubs – A baix
 9. AniSearch: caducat
 10. BakaBT: caducat

Client de NYAA

Nyaa Client va ser el client de Torrent que va atendre el públic d’Àsia Oriental. Va proporcionar un gran nombre de torrents d’Anime i finalment es va popularitzar. Però a causa dels problemes i preocupacions legals, els seus desenvolupadors es van veure obligats a tancar-lo i es va fer pols.

nyaa alternatives

Tanmateix, poc després d’haver-se tancat, un dels seus dominis va tornar a viure en viu un parell de setmanes i va començar a publicar que han decidit treballar sota terra i van demanar als visitants del lloc que descarreguessin el seu client binari. Vegeu la captura de pantalla següent:

client nyaa

Evidentment, això va ser una estafa, ja que els desenvolupadors van confirmar que l’han tancat, mentre que l’estafador estava intentant obtenir ingressos mitjançant clics d’afiliació. Aquests intents d’estafada s’han convertit en una norma a Internet.

A continuació, es mostra un fil Reddit d’un usuari que informa de l’estoc:

Comentari de discussió Comentari de Hpezlin a partir de discussió "Puc seguir fent servir el NYAA MIRROR?".

Aquests llocs falsos proporcionen només enllaços d’afiliació o fitxers .exe, que òbviament són alguna cosa del qual voldríeu allunyar-vos. A més, no són segurs a causa dels spywares i d’altres amenaces de seguretat.

10 alternatives per al lloc web d’Anime de NYAA

Si voleu provar altres alternatives al lloc web de NYAA, potser heu de considerar la visualització dels llocs web següents:

1) Horrible Subs

horriblesubs.info

Potser l’alternativa més adequada al lloc web de NYAA que podria arribar a la indústria del torrent és Horrible Subs. Ha estat un competidor ferotge de 1 milió de visitants diaris de NYAA i un rànquing de 2.797. És un lloc web fàcil d’utilitzar on podeu descarregar el contingut d’anime més recent.

2) Compartint animes

animesharing

Com el seu nom indica, Anime Sharing és un lloc web que comparteix mitjans amb un disseny similar al de PirateBay. Té molts continguts d’anime per a la seva visualització. El lloc web també té la possibilitat de descarregar i penjar sèries d’anime a l’instant. Té un rating de 3.445.

3) Bytes d’anime

animebytes

Una altra alternativa al lloc web de NYAA és Anime Bytes amb presència de gran quantitat de contingut d’anime però que no coincideix amb la NYAA. Aquest lloc web requeriria registre abans de poder veure el contingut. L’avantatge d’aquest lloc web pot incloure la prevenció de nous usuaris quan el registre estigui complet.

4) Badia Pirata

la badia pirata

Tenint en compte els nuclis de torrent més grans, només hi ha un nom que apareix al vostre cap, és a dir, PirateBay. Tot i que el lloc web s’ha enfrontat a diverses parades, encara aconsegueix que surti com un popular lloc web de torrents. També conté una gran quantitat de contingut d’anime que es pot descarregar.

5) Torrent addicional

extraterrestre

Finalment, ExtraTorrent segueix la línia de PirateBay que ofereix una gran varietat de sèries animades, pel·lícules i espectacles disponibles per a la seva descàrrega. El motor de cerca està ben dissenyat per a una navegació més fàcil.

6) AniSearch

anís

AniSearch és un substitut del famós torrent de Nyaa que es va tancar el 2017, que es centra en l’agregació de torrents d’Anime. Podeu accedir-hi fàcilment fent clic aquí: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

BakaBT és també una molt bona alternativa de Nyaa.se i és molt recomanable pels aficionats a l’Anime. És un seguidor de torrent privat que proporciona contingut animat de gran qualitat. Podeu visitar el lloc de BakaBT des d’aquí: BakaBT

8) AniDex

anidex

AniDex és un rastrejador i indexador de torrents d’Anime que se centra en Anime en anglès principalment amb altres idiomes. S’hi pot accedir a través de: AniDex

9) Sallysubs

salssubs

Sallysubs recull els torrents Anime de qualitat HD d’altres grups, hi fa alguna modificació i l’allibera. Quan es va tancar Nyaa, va començar a agafar-se des de diferents llocs i és una molt bona alternativa a Nyaa.se. Visiteu Sallysubs fent clic aquí: Sallysubs

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

El reemplaçament de Sukebei nyaa es va formar per a la secció d’adults de Nyaa.se. Molts dels usuaris preferien Nyaa a causa del seu contingut per a adults i Sukebei Nyaa va substituir aquest buit. Podeu accedir a aquest torrent fent clic a l’enllaç: Sukebei Nyaa

5 millor clonació / reposició de NYAA

 1. Anirena
 2. Tokyo Toshokan
 3. Torrent AcgnX
 4. Anime Tosho
 5. Projecte Shana   

Si haguéssiu de trobar un lloc web de substitució exacte de clon / lloc de NYAA, haureu d’arribar al lloc adequat. A la llista següent es mostren 5 llocs web de clonació / substitució de NYAA:

1) Anirena

El lloc web del torrent AniRena és un clon d’un famós lloc web de torrents d’anime de NYAA. Té unes pestanyes de mitjans similars alineades de manera horitzontal en una pàgina d’inici que permet als usuaris navegar fàcilment pel lloc web.

Actualment, el lloc web té 14.360 torrents disponibles, ja que està a punt de creixement, mentre que un total de 6.354 pujadors al seu lloc web. AniRena també informa els usuaris sobre el seu estat actual pel que fa a les dades que s’han transferit als usuaris. El fet de ser transparent i mantenir-se fidel als usuaris és la clau perquè AniRena avanci amb el consentiment de l’usuari.

reemplaçament anirena nyaa

2) Tokyo Toshokan

Tokyo Toshokan és un lloc web complet de torrents d’anime que també és un clon / substitució de NYAA. Des de pel·lícules a drames, música a vídeos musicals, aquest lloc web ho té tot. També ofereix un contingut mediàtic no anglès per als usuaris presents a tot el món.

Podeu personalitzar la vostra biblioteca de suports un cop us registreu al lloc web. Els amants de l’anime poden cercar contingut multimèdia a partir de la mida del fitxer que els permeti descarregar contingut específic. La companyia afirma que han afegit 2 nous servidors de base de dades que han augmentat el temps de càrrega del lloc web.

clon de substitució de tokyo toshokan nyaa

3) Torrent AcgnX

Anime Comics Games Novel X-Project (AcgnX) és un lloc web de substitució de clons i reposicions de NYAA amb funcions avançades. És més avançat que qualsevol dels llocs web de l’anime que figuren a la llista.

Des que el lloc web de NYAA ha disminuït, molt trànsit a Internet s’ha canviat cap a aquest lloc web. Aquesta és la raó per la qual es troba en la necessitat dels usuaris carregadors d’ampliar el seu creixement.

També anuncia si s’han incorporat novetats al lloc web o hi ha novetats relacionades amb els fans de l’anime. AcgnX flueix amb el nou contingut multimèdia i per això ha mantingut el lloc web com una opció atractiva després de NYAA.

acgnx nyaa mirall de recanvi

4) Anime Tosho

Anime Tosho segueix el disseny i la navegació similars juntament amb el contingut multimèdia que el lloc web de NYAA. Anime Tosho és totalment gratuït i ofereix un servei automatitzat on allotja serveis DDL i Usenet.

Al penjar contingut multimèdia a aquest lloc web, normalment es triga uns quants minuts i es penja ràpidament. Anime Tosho afirma que aproximadament 300 MB de fitxer consumirien pocs minuts i es reflecteixen en almenys un host. Sens dubte, un fort competidor a la llista de llocs web de torrents d’anime.

anime tosho nyaa clon de substitució

5) Projecte Shana

Shana Project és relativament un nou lloc web de torrents d’anime amb una funció sorprenent que automatitza les descàrregues d’anime.

Shana Project és relativament un nou lloc web de torrents d’anime, però té una funció sorprenent que permet automatitzar les descàrregues d’anime. Amb aquesta funció, podeu configurar el client bittorent perquè descarregui automàticament el contingut multimèdia preferit.

Shana Project és un clon / substitució de NYAA, però com que és un lloc web nou, no té cap quantitat de contingut multimèdia..

Tot i que el lloc web no ofereix una pestanya de menú per a diversos gèneres, però els amants de l’anime poden cercar manualment.

El projecte shana és l'últim reemplaçament de nyaa

5 millors complements per a l’anime Kodi

Molts amants de l’anime poden argumentar que NYAA havia estat el lloc web de torrents d’anime més popular. Tanmateix, no estarien d’acord menys el fet que hi hagi altres plataformes competitives on es pugui descarregar el torrent d’anime.

Kodi és la millor solució per a qualsevol cosa que impliqui des de la transmissió de contingut multimèdia i contingut esportiu fins a la descàrrega de torrent. És un programa de codi obert que s’executa en diversos dispositius que reprodueixen contingut de vídeo i àudio que van des de torrents, flux en directe o fitxers estàtics..

Kodi és la vostra gran opció per al contingut de torrents d’anime. Kodi és un codi obert i hi ha una gran varietat de complements d’anime de Kodi que es poden descarregar a Kodi. La seva gran font de funcions el converteix en un programari ideal per a tots els aficionats del món. Els amants de l’anime poden transmetre o descarregar qualsevol torrent que admiren.

Proporcionem els millors 5 complements d’anime de Kodi que probablement substitueixen el lloc web del torrent d’anime de NYAA:

KissAnime

Amb KissAnime, podeu trobar més de 130 pàgines de programes de televisió, pel·lícules i torrents d’anime de millor qualitat. És el complement d’anime més preferit per Kodi, ja que ofereix més de 6.000 programes i pel·lícules de TV d’anime.

Animego

Animego és un altre complement d’anime de Kodi que ofereix àmplies categories i opcions d’anime ben desenvolupades per a fan de l’anime. La reproducció pot durar poc o poc temps, però amb el seu sistema de menús completament funcional, pot mostrar un munt de contingut d’entreteniment.

Animehere

Animehere és una opció perfecta per a qualsevol persona que busqui pel·lícules d’anime i programes de televisió de gran qualitat. Aquest complement d’anime rascalla un gran nombre de contingut d’anime de baixa qualitat. La presència d’una estructura de menú ben desenvolupada permetria als fanàtics animar desplaçar-se per les darreres actualitzacions amb els seus subtítols.

Anime-IPTV

Anime-IPTV és una col·laboració de diversos serveis similars que es combinen per formar un complement addicional d’anime Kodi. Ofereix centenars de contingut d’àudio i vídeo d’anime. És fàcil de navegar i potser és el complement d’anime més recursos.

Funimació

Si és la primera vegada que es troba amb un complement d’anime de Kodi, Funimation és la millor elecció que mai fareu. La disposició del complement d’anime us facilitarà la possibilitat de trobar qualsevol cosa d’anime que envolti Internet. A més, no tindreu cap problema relacionat amb la legalitat d’accés al contingut. Fes una ullada a altres addons de kodi millors.

Pensaments finals

Mentre que el lloc web d’anime de NYAA pot desaparèixer, els usuaris tenen l’oportunitat d’explorar diverses altres fonts potencials que puguin substituir NYAA. Els complements d’anime de Kodi poden semblar una opció adequada per als aficionats a l’anime on puguin reproduir i descarregar diversos contingut d’anime. Els complements d’anime de Kodi són més fàcils d’instal·lar i presenten complicacions poc o gens.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map