16 millors repositoris de Kodi per a abril del 2020

Els dipòsits de Kodi són la col·lecció de canals que fascinen als seus usuaris amb hores d’entreteniment i streaming en línia. Alguns dels millors dipòsits de Kodi poden contenir una gran base de dades, mentre que d’altres poden incloure un o dos canals.


Hi ha certs dipòsits que estan restringits en un determinat tema que pot requerir que utilitzeu una VPN de pagament a Kodi o, fins i tot, la millor VPN gratuïta per a Kodi. Seguiu per veure la nostra llista dels millors repositoris de Kodi!

Els millors repositoris de Kodi són els que no només conté una gran base de dades de canals, sinó que també tenen una popularitat enorme entre els usuaris de Kodi..

10 últims repositoris de Kodi: actualitzat abril de 2020

1. Repositori Kodi IsraelRepositori de kodi israel

Kodi Israel és com una gran biblioteca on podeu trobar tots els complements més populars i millors de Kodi per streaming de pel·lícules, programes de televisió, dibuixos animats, anime, esports en directe, notícies, IPTV, música, contingut per a adults i molt més. Alguns dels millors complements de Kodi disponibles al dipòsit de Kodi Israel són Exodus, Covenant, Poseidon, Live Hub, Kick-off, Gurzil, World Sports, Incursion, iPlayer WWW, IPTV Bonanza, Kids Tube, Kiss Anime, USTVnow, DeathStar, FireCat, etc.

Recentment Kodi Israel va baixar, però aviat es va refer amb un nou URL i ara funciona excel·lentment. Té tots els complements actualitzats i s’han afegit alguns additius més a la seva biblioteca.

2. Repositori Maverick per a KodiDipòsit de maverick kodi

El dipòsit de Maverick acull principalment el seu propi complement Maverick Kodi que permet als usuaris transmetre pel·lícules i programes de televisió. Tot i així, també té alguns altres noms més populars com Joker Sports, el complement The Magic dragon Kodi, etc. El Maverick repo ha estat provat i recomanat per molts usuaris de tot el món..

3. Repositori All Eyez On Me Koditot el dipòsit de kodi a mi

El repositori All Eyez on Me es va fer popular a causa del seu complement All Eyez on me Kodi que permet la transmissió de TV en directe, programes de televisió, pel·lícules, documentals, contingut per a nens, música, esports i molt més. A més d’això, aquest dipòsit també té alguns dels millors complements de Kodi com Indigo, Genesis Reborn, FilmON, UKTV Play, YouTube, Disney junior, etc..

4. Kodi BaeRepositori Kodi bae 2018

El dipòsit de KodiBae va obtenir un lloc dolç a la indústria de Kodi poc després del seu llançament, perquè dels complements principals Kodi que allotja. Té una quantitat limitada de complements de Kodi a la seva biblioteca, però tots són excel·lents complements de Kodi que a molts usuaris els agrada fer servir com IPTV Ultimate, PrimeWire, 9Anime, Sportie, Sports365, cCloud TV, etc..

El dipòsit de Kodi Bae continua actualitzant els seus complements de manera puntual, cosa que el converteix en un dipòsit fiable.

5. Repositori Kodi Supremacymillor supremacia kodi repo

El dipòsit Supremacy Kodi va començar a acollir el seu propi complement, però s’ha convertit gradualment a la llar d’alguns complements de Kodi. El dipòsit Supremacy Kodi té alguns dels millors complements de Kodi com Plane MMA, SportsDevil, Night Terrors, Aspis, Atriox, etc., que permeten als usuaris veure pel·lícules, esports, IPTV i molt més..

6. Simplement Caz Repo Repositori Simply-Caz-kodi

En el termini de mesos del llançament, Simply Caz Repo ha agafat el món de Kodi amb tempesta. La raó per la qual Simply Caz Repo s’ha convertit en el millor dipòsit de Kodi es deu a la seva col·lecció de grans canals molt utilitzats pels usuaris de Kodi. Per exemple, podeu trobar Exodus, Castaway, SportsDevil i altres millors complements al seu dipòsit.

7. Repositori DK-XBMCDK_XBMC

El dipòsit DK-XBMC és un gran repositori nou que inclou diversos complements absedats de llenguatge. Podeu accedir a complements que ofereixen contingut de diferents idiomes com l’anglès, el tailandès, l’indi, el cantonès, etc. Aquests complements també són rars, però són divertits. Aquests complements inclouen animego, animehere, AsianHorror, bharatmovies, cartoongo, Dkevents, DramaCrazy, Drama Go, Filipino On Demand v3, vidics, etc..

8. Repositori Zboided Dipòsit de codis zboided

El repositori Zomboided també s’ha afegit recentment al nou dipòsit Kodi que té un canal únic, però útil, que val la pena instal·lar aquest dipòsit. El gestor d’OpenVPN Kodi es troba en aquest dipòsit de Kodi on proporciona una plataforma perquè els usuaris de Kodi instal·lin un servei VPN al seu programari Kodi on podrien utilitzar complements il·legals amb facilitat..

9. TV PerflixRepositori Kodi TV Perflix

Perflix TV és també el nou dipòsit Kodi que només conté canals de vídeo. Aquest dipòsit no tindria res per mostrar, però permet entretenir als usuaris amb alguns clips millors a tot el món des de l’àmbit de la boxa, activitats paranormals, circuits de comèdia i YouTube..

10. Repositori de bombolles flux de bombolles addon a kodi

Bubbles Repository és el nou dipòsit de Kodi de la ciutat que té el potencial de substituir Exodus. Transmet programes i pel·lícules de TV al costat ofereix una llista de canals de programes per a programari i caixes Kodi.

6 repositoris antics i els millors

1. Súper RepoEls millors repositoris de Kodi

No hi ha cap dipòsit de Kodi que pugui superar la imbatible Super Repo. És el dipòsit més gran del món amb Kodi amb més de 3.000 canals. Des d’esports en directe fins a pel·lícules, jocs a visionar dibuixos animats, Super Repo ho té tot. Es necessitarien els fanàtics de Kodi més de 6 mesos per navegar per tots els seus canals i deixar-se perplex.

2. Noobs and NerdsDipòsit de kodi Noobs and Nerds

Noobs and Nerds és el millor dipòsit de Kodi després de Super Repo que, segurament, us farà un somriure a la cara amb un munt de canals. És un dipòsit estable, tot i que recentment ha sofert un canvi en la seva URL per raons desconegudes, però això no canvia el fet que sigui un paquet d’entreteniment complet per a la vostra família. El repositori també conté alguns canals per a nens on puguin gaudir dels seus espectacles preferits.

3. Repositori oficial de KodiRepositori de complements de Kodi

Kodi té el seu propi dipòsit oficial que es troba dins de Kodi i es pot recuperar fàcilment. Com que és un dipòsit oficial, és possible que no trobeu cap canal que transmeti pel·lícules o programes de televisió. Tot i així, sí que mostra una gran base de dades de canals en línia on podeu veure notícies, esports en viu, jugar a jocs, escoltar música i moltes coses fantàstiques per passar temps de qualitat..

4. Repositori Bass FoxRepositori Bass Fox Kodi

Bass Fox Repository us donarà accés a canals on podreu reproduir pel·lícules i programes de televisió amb facilitat. També ofereix als seus usuaris la transmissió d’esports en directe que molts canals populars no podrien proporcionar. Sens dubte, un dels millors dipòsits de Kodi per a entreteniment familiar.

5. Repositori Genie TVRepositori Kodi TV Genie Talk

Genie TV ja fa uns quants anys, però fins i tot ha estat desconegut fins i tot per alguns seguidors seriosos de Kodi. Aquest dipòsit de Kodi val la pena explicar-ne pels seus canals que ofereixen programes de televisió, pel·lícules, documentals i molt més.

6. Repositori K3l3vraDipòsit K3l3vra kodi

Aquest dipòsit pot tenir la base de dades més petita de la millor llista de dipòsits de Kodi, però també és el més eficaç. Conté alguns dels canals més clàssics que val la pena llençar les llums. Transmet pel·lícules, programes de televisió i esports.

Descàrrega de fitxers zip de repositoris de Kodi

A continuació, es proporcionen els enllaços per a la descàrrega de fitxers zip dels dipòsits de Kodi:

 • Enllaç de descàrrega de Super Repo: http://srp.nu
 • Enllaç de descàrrega de Noobs and Nerds: Descarregueu l’arxiu Zip
 • Enllaç de descàrrega del repositori Xunity Talk: http://bit.ly/2z2xvuG
 • Enllaç de descàrrega de mitjans de Dandy: Http://bit.ly/2xA4JOu
 • Fox Fox: http://bit.ly/2wyMZWu
 • Enllaç de descàrrega de TV Genie: http://genietv.co.uk/repo/
 • Enllaç de descàrrega del repositori K3l3vra: http://bit.ly/2xdZXKv
 • Enllaç de descàrrega del dipòsit de consells de Kodi: http://repo.koditips.com/
 • Enllaç de descàrrega del repositori Good Fellas: http://bit.ly/2dRJk9D
 • Ares: Descarregueu l’arxiu Zip
 • Enllaç de descàrrega del repositori Simplement Caz: Descarregueu l’arxiu Zip
 • Distribuït en: http://bit.ly/2czmHFu
 • Enllaç de descàrrega de Merlín: http://bit.ly/2z2OHA9
 • Enllaç de descàrrega de TV Perflix: http://perflix.16mb.com/repo/
 • Enllaç de baixada de bombolles: https://bubbles4kodi.com/

Per embolicar coses

És més fàcil trobar els millors dipòsits de Kodi d’aquest article on es van seleccionar tots els dipòsits principals de Kodi i es va seleccionar el millor. A causa de la recent repressió de Kodi, no hi ha garantia que aquests dipòsits funcionin en el futur. Alguns dels millors dipòsits de Kodi han desaparegut misteriosament en les darreres setmanes i no es pot negar els fets que podrien haver-hi més que seguir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map