Com instal·lar Bob (sense restriccions) en Kodi en 3-5 minuts

Què és el que es va desfermar de Bob (sense restriccions)?

Bob Unleashed és un dels complements de kodi més importants que inclou pel·lícules i programes de televisió nous i antics de qualitat HD. Bob Unleashed, abans conegut com Bob Unrestricted, s’ha actualitzat a un complement de següent nivell amb funcions extraordinàries.


Bob Unleashed ofereix un nou aspecte al complement, amb una nova interfície, i ha corregit tots els errors que anteriorment eren presents a Bob Unrestricted. Per saber com instal·lar Bob (sense restriccions) deslligat a Kodi, hem proporcionat directrius pas a pas.

Nota: és possible que Bob Unleashed no funcioni a la vostra regió a causa de restriccions geogràfiques. Haureu de canviar la vostra IP per instal·lar aquest complement. Podeu fer-ho amb una VPN per desbloquejar el complement de Bob Unleashed Kodi.

CTA

Com instal·lar Bob (sense restriccions) en la versió 17 o superior de Kodi Krypton

 1. Obre el teu Kodi programari > Fer clic a Icona de configuració, també es coneix com a “icona d’engranatges” > Selecciona Gestor d’arxius opció situada al final > Ara feu doble clic a Afegeix font per afegir un enllaç de dipòsit.com instal·lar Bob sense restriccions en Kodi
 2. Un quadre apareix davant de la pantalla i feu clic a “Cap” opció > Ara escriviu el botó Repositori Noobs and Nerds URL http://noobsandnerds.com/portal/ i feu clic a D’acord > Ara escriviu el nom del repositori “Noobs and Nerds” i feu clic D’acord així la caixa desapareix.Com instal·lar bob sense restriccions en Kodi krypton versió 17 o superior
 3. Ara vés a Menú principal de Kodi al prémer “Esc” botó al teclat diverses vegades > A continuació, feu clic a Complements fitxa > Aquí veieu a la cantonada superior esquerra a Icona Instal·lador de paquets, una icona en forma de caixa, feu clic sobre ella.bob sense restriccions es va desfer en kodi
 4. Ara feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció > Localitzeu i feu clic a sobre Noobs and Nerds > Ara feu clic a Noobs and Nerds Repo (2.2) .zip i espereu a la instal·lació.bobunrestricted s'ha desfermat a la configuració del kodi
 5. Un cop instal·lat el dipòsit, feu clic a Instal·lació des del Repositori opció > Desplaceu-vos cap avall i feu clic a sobre Repositori Noobs and Nerds > Complements de vídeo > Trobar Bob Desfermat de diversos complements de kodi que s’enumeren i feu-hi clic > Feu clic a Instal·leu.bob sense restriccions es va desfer en configurar el codi
 6. Per veure el complement de Bob Unleashed Kodi, vés a Menú principal de Kodi > Fer clic a Complements > Complements de vídeo > Mireu a la vostra dreta i desplaceu-vos cap avall per on trobareu Bob Desfermat > Gaudeix!

Bob sense arxiu del fitxer zip kodi sense restriccions

Avís! Haureu d’utilitzar una VPN per mantenir-se en l’anonimat mentre feu servir Bob (Sense restriccions), ja que salvaguardarà la vostra privadesa. Aprofiteu el 85% de descompte amb PureVPN i emetre contingut il·limitat a Bob (sense restriccions).

Com instal·lar Bob (sense restriccions) en la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Obert Kodi > Fer clic a Sistema pestanya situada al menú principal > Ara feu clic a Gestor d’arxius > Feu doble clic Afegeix font > Tipus URL http://noobsandnerds.com/portal/ i feu clic Fet > Nom del tipus “Noobs and Nerds” i feu clic Fet > Ara feu clic D’acord.
 2. Tornar a Pantalla d’inici de Kodi > Sistema > Complements > Instal·leu des del fitxer Zip > Desplaceu-vos cap avall per fer clic a sobre Noobs and Nerds > Aleshores Noobs and Nerds Repo (2.2) .zip > i espereu que instal·li el repositori.
 3. Ara heu de fer clic Instal·lació des del Repositori opció > Repositori Noobs and Nerds > Complements de vídeo > Bob Desfermat > Instal·leu > Gaudeix!

Descàrrega de Bob Unleashed

El complement de Bob Unleashed Kodi també es pot descarregar directament a Kodi en instal·lar-lo mitjançant PC o ordinador portàtil. Feu clic AQUÍ per descarregar el fitxer zip del repositori de Noobs i Nerds al vostre equip i seguiu els passos següents:

Un cop descarregat el fitxer Zip Noobs and Nerds, Obriu Kodi > Anar a Complements > Instal·lador de paquets “Icona de la caixa” > A continuació, feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Apareixerà un quadre en el que heu de fer-ho cerqueu i feu clic al fitxer zip que heu descarregat al vostre ordinador / portàtil > Aleshores s’instal·larà el fitxer de repositori.

Pas 2: Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Aquí trobareu Repositori Noobs and Nerds, cliqueu-hi > Ara vés a Complements de vídeo > Bob Desfermat > A continuació, feu clic a Instal·leu > Gaudeix!

Bob va desfermar els errors

Abans que Bob Unleashed es convertís en Bob Unrestricted, es va omplir de diversos errors que van enojar els usuaris de Kodi. Tot i això, aquests errors i problemes s’han resolt. Els problemes més comuns amb Bob Unrestricted van incloure “No hi ha cap flux disponible”, “No s’ha pogut instal·lar la dependència” i “No hi ha enllaços disponibles”. Aquests problemes ja estan resolts, gràcies al seu desenvolupador “Dev”.

Bob es va deslligar de no treballar a Kodi

Bob Unleashed s’ha actualitzat recentment a una nova versió, és a dir, v1.0.1. Per tant, requereix que els usuaris de Kodi instal·lin la versió 17.3 de Kodi Krypton per funcionar perfectament. Si encara no heu instal·lat el nou Kodi, endavant.

Bob Unplayable Stream

Amb la seva versió anterior de Bob Unrestricted, el nou complement addicional de Bob Unleased Kodi ha solucionat tots els errors recents. Els usuaris de Kodi podrien trobar molts fluxos que no es podrien reproduir a Bob Unrestricted, fet que els va frustrar.

La decisió de tornar a marcar el complement Bob es va produir al desenvolupador “Dev”, que va renovar completament la marca. Ara, els usuaris de Kodi poden trobar enllaços trencats molt limitats en aquest nou complement.

Opinions sobre Bob Unleashed Kodi

Molts usuaris de Kodi consideren que Bob Unleashed és el seu complement per complementar-lo, ja que ho prefereixen per sobre d’Elysium o Genesis Reborn. Aquest complement va reclutar usuaris nous per al seu complement des que Bob Unleashed va realitzar una actualització.

Només faig servir BOB Unleashed. Només al complement hi trobo caixer automàtic de confiança

– Decanus Rex (@DecanusRex) 16 d’agost de 2017

Bob Unleashed disposa de tots els recursos per a pel·lícules i programes de televisió. No heu d’anar enlloc quan tingueu Bob Unleashed. S’omple d’un paquet d’hores d’entreteniment per a la vostra família i amics.

revisió reddit de Bob

El Wrap Up

El complement de Bob Unleashed s’ha convertit en una nova i millor cara del complement de Bob Unrestricted de Noobs and Nerds. Amb la guia d’instal·lació presentada anteriorment, ja podeu instal·lar Bob Unleashed a Kodi. Ara gaudeix d’hores il·limitades d’entreteniment sense parar amb el complement Bob Unleashed Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map