Com instal·lar el complement de K4 F4MTester a Leia, Krypton i Jarvis en menys de 5 minuts

F4MTester Kodi és un addon de Kodi que ha servit com a protagonista per a molts complements de transmissió en directe de TV en directe perquè proporciona el servei de protocol de descodificació. En realitat és un complement que proporciona servei als usuaris de Kodi executant-se en segon pla com a servei de suport a altres complements de Kodi.


Una cosa que tots els usuaris han de saber que és necessari tenir un servei VPN quan utilitzeu complements de TV en directe o els serveis relacionats. Aquests serveis es perfeccionen millor quan no arriben a afrontar cap restricció geogràfica i podrien accedir a diversos punts d’accés, que és gairebé impossible sense una VPN per a Kodi.

Potser l’haureu vist instal·lada automàticament al Kodi perquè admet complements de TV en directe. Tanmateix, si voleu fer el vostre streaming, seguiu la nostra guia per veure com instal·lar el complement addicional F4MTester Kodi.

F4MTester Arxiu repositori Zip

Addició F4MTester va estar disponible recentment amb repositoris importants com Noobs and Nerds i Smash Repo. Però des que van baixar, els usuaris es van deixar creuats, ja que no tenien cap font per descarregar aquest complement.

Per sort, aquest complement ja està disponible a Kodi Israel, també conegut per Kodil Repository, i funciona bé. En aquesta guia hem elaborat el procediment d’instal·lació complet del complement.

Com instal·lar F4MTester Kodi Addon en versions Leia i Krypton

 1. Obriu Kodi > Feu clic a la tecla Icona d’engranatges > Obert Gestor d’arxius > Feu doble clic a Afegeix font.Com instal·lar K4 F4MTester
 2. Ara, apareixerà un quadre de diàleg, feu clic a on es diu a la barra d’adreces > Introduïu aquest URL lvtvv.com/repo/ i feu clic a D’acord > Poseu un nom a aquesta font Kodil Repo > Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou per tancar la caixa de diàleg.com instal·lar addon kodi f4m tester a la versió 17.6 o inferior de krypton
 3. Tornar a Pantalla inicial > Fer clic a Complements fitxa.com instal·lar addon kodi f4mtester a la versió 16 de Jarvis o superior
 4. Ara feu clic a la tecla Icona de caixa > Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip.f4mtester kodi descarregar l’URL del fitxer zip
 5. Desplaçar i seleccionar Kodil Repo > Fer clic a Kodil.zip > Espereu la notificació.com afegir kodi tester f4m
 6. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Selecciona Repositori Kodi Israel (Repositori Kodil).Configuració del codi f4mtester
 7. Obert Complements de vídeo > Desplaçar i seleccionar F4MTester > Feu clic a Instal·leu > Espereu la notificació.

Com instal·lar el complement de K4 F4MTester a Jarvis versió 16 o superior

 1. Obri Kodi Jarvis V16.
 2. Feu clic a Sistema > Obert Gestor d’arxius.
 3. Feu doble clic a Afegeix font > Feu clic a “Cap ” > entrar a la URL lvtvv.com/repo/ > Feu clic a Fet.
 4. Posa el nom de la font URL com Kodil Repo > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 5. Tornar a Kodi Home > Fer clic a Sistema > Fer clic a Complements.
 6. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Fer clic a Kodil Repo > Selecciona Kodil.zip.
 7. Ara feu clic Instal·lació des del Repositori > Selecciona Repositori Kodi Israel (Kodil).
 8. Obert Complements de vídeo.
 9. Selecciona F4MTester de la llista > Feu clic a Instal·leu > Espereu la notificació.

Descàrrega de F4MTester Kodi Addon

 1. Descarregueu el fitxer Arxiu zip al dispositiu > Obert Kodi > Anar a Complements menú.
 2. Ara feu clic a la tecla Icona de caixa > Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip.
 3. Navegueu i obriu el directori arxiu zip descarregat (Kodil.zip) > Espereu la notificació.
 4. Fer clic a Instal·lació des del Repositori > Obert Repositori Kodi Israel (Repositori Kodil).
 5. Obert Complements de vídeo > Selecciona F4MTester > Pega Instal·leu > Espereu la notificació.

Errors Kodi del F4MTester / No funciona / Problemes

F4MTester no ha pogut instal·lar una dependència

No s’ha pogut instal·lar un error de dependència quan intenteu instal·lar un complement d’un dipòsit obsolet o si hi ha alguns fitxers al repositori.

Solucionar

Utilitzeu sempre un dipòsit actualitzat per instal·lar complements. Intenteu comprovar si el dipòsit funciona i és accessible abans d’avançar amb el procediment d’instal·lació. El repositori que hem esmentat al nostre blog és un repositori actualitzat i té tots els complements en funcionament.

Fallació de la instal·lació del F4MTester 2018

La raó principal per la qual els usuaris s’enfronten a aquest error és a causa d’haver tancat alguns dipòsits principals recentment que contenen aquest complement. Els usuaris intenten instal·lar aquest anunci mitjançant aquests dipòsits i fitxers zip, la qual cosa produeix un error en la instal·lació.

Solucionar

Els usuaris de Kodi sempre s’han d’assegurar que utilitzen repositoris fiables i funcionals per instal·lar complements. El problema d’aquests repositoris addicionals de tercers és que continuen tancant-se, per la qual cosa els usuaris haurien d’anar amb compte.

Alternatives Kodi F4MTester

No hi ha alternatives d’aquest complement en la comunitat presents, i és per això que aquest complement té tota l’atenció dels usuaris.

Paraules finals

F4MTester és un complement exclusiu que proporciona suport als complements de reproducció del backend per fer que l’experiència de transmissió dels usuaris sigui transparent. Un complement és raríssim, però és molt apreciable!

Kodi és realment un lloc de meravelles. Tanmateix, assegureu-vos que no us allunya massa amb aquestes meravelles sense fer arranjaments de privadesa adequats. Assegureu-vos d’utilitzar un servei VPN Kodi fiable i adequat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map