Com instal·lar Elektra Vault a Kodi en menys de 5 minuts

Elektra Vault, un complement complet que ofereix esports en directe, pel·lícules, programes de televisió i documentals en un mateix lloc. Tot i que trobeu els millors complements de Kodi com Covenant o Exodus, no veureu la categoria Esports a la seva llista. Un complement que conté totes aquestes categories és poc freqüent al món Kodi. Aquesta és la raó per la qual tots els usuaris de Kodi han de tenir un complement Elektra.
En aquesta guia, us mostrem com instal·lar Elektra Vault a Kodi. Si seguiu els passos que es descriuen a continuació per a Kodi Krypton i Jarvis, instal·leu aquest complement en 5 minuts.


 1. Com instal·lar Elektra Vault a Kodi 17
 2. Com instal·lar Elektra Vault a Kodi 16
 3. Descàrrega Zip de Elektra Vault Kodi
 4. Errors / Problemes de la volta de Elektra / No funcionen

Avís! Haureu d’utilitzar una VPN per mantenir-se en l’anonimat mentre feu servir Elektra Vault ja que protegirà la vostra privadesa. Aprofiteu el 85% de descompte amb PureVPN i emet el contingut il·limitat a Elektra Vault.

Com instal·lar Elektra Vault a Kodi Krypton Versió 17 o superior

 1. Per instal·lar Elektra Vault a Kodi, necessiteu Obri Kodi Krypton > Anar a Icona de configuració que veieu a dalt > Ara seleccioneu una opció anomenada Gestor d’arxius > Feu doble clic Afegeix font a la part esquerra.Com instal·lar Elektra Vault a Kodi
 2. S’apareixerà un quadre on haureu de fer clic “Cap” i escriviu URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Feu clic a D’acord > Escriviu el nom “Supremacia” > i Feu clic a D’acord fins que la casella desa la informació i desapareix.Com instal·lar Elektra Vault a Kodi krypton versió 17 o superior
 3. Ara vés a Pantalla d’inici de Kodi al prémer “Esc” botó al teclat diverses vegades > Fer clic a Complements pestanya situada verticalment a la part esquerra > Ara toca Icona Instal·lador de paquets col·locat al costat superior esquerre.Com afegir Elektra Vault a Kodi
 4. Aquí veureu una petita llista d’opcions, feu clic a sobre Instal·leu des del fitxer Zip > Desplaceu-vos cap avall per localitzar-lo i feu clic a sobre Supremacia > Ara feu clic a repositori.supremacy-1.2 > A continuació, feu clic a repositori.supremacy-1.2.zip > Ara espereu que instal·leu el complement.Elektra Vault mitjançant la configuració de Kodi
 5.  Trobareu la mateixa petita llista d’opcions, però ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Repositori Supremacia > Complements de vídeo > Volta Elektra > Instal·leu.Elektra Vault en configuració de Kodi
 6. Un cop instal·leu el complement, torneu a Pantalla d’inici de Kodi > Fer clic a Complements > Complements de vídeo > Mireu a la vostra dreta i desplaceu-vos cap avall per trobar Elektra Vault > Gaudeix!

Configuració del kodi de Elektra Vault

Com instal·lar Elektra Vault a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Obri Kodi Jarvis > Seleccioneu el Menú del sistema present horitzontalment a la pantalla > Ara feu clic a File Manager > A continuació, feu doble clic a Afegeix font.
 2. Feu clic a “Cap” i us demanarà un URL del repositori http://supremacy.org.uk/zip/repo/ copy enganxeu aquest enllaç i feu clic a Finalitzat > Ara escriviu el nom del repositori, és a dir, “Supremacy” i feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 3. Feu clic a Instal·la des del dipòsit > Ara desplaceu-vos cap avall per trobar el repositori de Supremacy > Vés a complements de vídeos > Volta Elektra > Instal·leu > Gaudeix!

Descàrrega Zip de Elektra Vault Kodi

El Elektra Vault es pot descarregar amb un fitxer Zip que el podeu descarregar AQUÍ. Després de descarregar el fitxer, podeu seguir els passos següents:

 1. Un cop obriu Kodi, aneu a complements > Feu clic a la icona en forma de caixa que hi ha a la cantonada superior esquerra > i feu clic a Instal·la des de l’arxiu zip
 2. Apareixerà un quadre on heu de navegar pel fitxer que heu baixat del fitxer zip del dipòsit de Supremacy > Espereu que s’instal·li
 3. Un cop instal·lat, feu clic a Instal·la des del dipòsit > Feu clic a Repositori Supremacia > Complements de vídeo > Volta Elektra > Instal·leu > Gaudeix de gent!

Errors / Problemes de la volta de Elektra / No funcionen

Va fallar Elektra Vault per instal·lar una dependència

Sempre que el dipòsit no sigui apte per instal·lar un complement, donarà “No s’ha pogut instal·lar un error de dependència”. Aquest error no fa referència normalment a un problema amb el complement, sinó sobretot amb el dipòsit.

Solució

El canvi al dipòsit pot suposar el truc. Actualment, Elektra Vault es troba en diversos dipòsits, però el repositori preferit és Supremacy Repository. Hem discutit el procés d’instal·lació de Elektra Vault amb Supremacy Repository, que funciono perfectament.

Problemes d’amortització de Elektra Vault

De vegades, els enllaços proporcionats per Elektra Vault triguen molt a emmagatzemar els vídeos. El buffer és un problema habitual que es pot trobar amb molts complements de Kodi.

Solució

Per solucionar el problema del buffering, heu de netejar la memòria cau a Kodi. De vegades, la memòria cau podria sobrecarregar Kodi i això podria dificultar-se mentre emmagatzema vídeos. Per esborrar la memòria cau, intenteu instal·lar Merlin Auto Cleaner.

El Wrap Up

Elektra Vault té el potencial d’aconseguir els màxims populars si és capaç de convèncer els usuaris de Kodi com un complement complet. Amb esports en directe, pel·lícules, programes de televisió i documentals a les seves existències, segur que es convertirà en un complement popular. Aquesta guia mostra com instal·lar Elektra Vault a Kodi per poder veure qualsevol contingut multimèdia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map