Com instal·lar GAIA Kodi Addon

GAIA Kodi Addon és una forquilla del famós addon Bubbles Kodi, amb gairebé les mateixes característiques, però òbviament es millora la qualitat. GAIA Kodi és un excel·lent complement per reproduir pel·lícules i programes de televisió en alta definició.


La interfície del complement és bastant decent i fàcil d’utilitzar i té enllaços de transmissió d’alta velocitat, que funcionen perfectament a diferència de molts altres complements..

Tanmateix, heu de tenir en compte que la protecció de la vostra presència en línia ha de ser la vostra primera prioritat durant la transmissió en línia. Per això, sempre recomano als usuaris de Kodi que utilitzin una VPN amb Kodi que ofereix un xifrat de gamma alta. Un altre avantatge que tindreu amb una VPN és que podreu reproduir contingut georerestricte i deixar de banda l’acceleració d’ISP..

A continuació es detallen els proveïdors VPN recomanats per als usuaris de Kodi:

Ofertes especials exclusives KodiVPN.co 2019
PureVPN

 10,95 US $ 1,32 USD per mes

Obteniu aquest acord

surf de surf

 11,95 dòlars EUA 1,99 USD per mes

Obteniu aquest acord (3 mesos gratis)

Ivacy

 9,95 dòlars EUA 2,75 USD per mes

Obteniu aquest acord

Repositori Addició GAIA Kodi

Addició GAIA Kodi està disponible a través del seu propi “Repositori GAIA”.

Una altra gran cosa sobre l’addon de GAIA Kodi és que té el seu propi lloc web oficial: https://gaiakodi.com/. Podeu trobar informació i detalls importants sobre aquest complement i enllaços al seu dipòsit.

Com instal·lar GAIA Kodi Addon a Kodi Leia i Krypton

 1. Obert Kodi
 2. Feu clic a Configuració icona > Obert Gestor d’arxius > Feu doble clic a Afegeix font > Feu clic on diu Cap i s’obrirà un quadre de diàleg.
 3. Introduïu-ho URL en el camp http://repo.gaiakodi.com > Feu clic a D’acord
 4. Ara poseu el nom d’aquesta font com a “GAIA” > Feu clic a D’acord
 5. Torneu al menú principal i feu clic a Complements fitxa > Ara feu clic a la secció Paquet Instal·lador icona (Caixa icona a l’extrem superior esquerre)
 6. Fer clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció > Desplaceu-vos cap avall de la llista i seleccioneu GAIA > Fer clic a repositori.gaia.zip > Espereu la notificació
 7. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori opció > Obert Dipòsit de Gaia 1 > Anar a Complements de vídeo carpeta > Fer clic a Gaia > Feu clic a Instal·leu > Espereu la notificació

Com instal·lar GAIA Kodi Addon a FireStick

 1. Instal·leu Kodi al vostre FireStick.
 2. Anar a Opcions de desenvolupament > Activa la depuració i aplicacions d’ADB de fonts desconegudes.
 3. Consulteu ara el procediment d’instal·lació comentat anteriorment, ja que serà el mateix per instal·lar aquest addon a FireStick.

Descàrrega de GAIA Kodi Addon

 1. Descarregueu el fitxer Zip GAIA Kodi
 2. Obriu Kodi > Fer clic a Complements
 3. Feu clic a Caixa icona (navegador complement)
 4. Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip opció > Navegueu pel sistema i obriu el directori fitxer zip descarregat > Espereu la notificació
 5. Selecciona Instal·lació des del Repositori opció
 6. Anar a Dipòsit de Gaia 1 > Obert Complements de vídeo carpeta
 7. Selecciona Gaia > Feu clic a Instal·leu > Espereu la notificació

GAIA Kodi no funciona amb errors i correccions

A continuació, es mostren alguns errors habituals de Kodi que podeu trobar mentre feu servir el complement GAIA Kodi:

Comprovació d’error de registre

Normalment apareix un error de registre de verificació quan hi ha alguna cosa malament amb el complement. El problema podria ser amb la memòria cau del complement o poden faltar els fitxers necessaris per executar el complement.

Solucionar

Podeu solucionar aquest error si elimineu la memòria cau de Kodi i les dades de backend. Si no teniu una idea al respecte, podeu referir-vos a la nostra guia “Com esborrar / treure la memòria cau de vídeo a Kodi”.

No hi ha corrents disponibles

De vegades, quan intenteu reproduir cert títol de contingut, aquest error podria aparèixer. El motiu que hi ha darrere d’un error disponible sense corrents és que els rascadors de complements no poden treure cap enllaç de transmissió dels proveïdors. Això passa quan teniu una memòria cau sobrecàrrega o quan el vostre addon està desactualitzat.

Solucionar

Netegeu la memòria cau de Kodi i torneu a provar la reproducció, ja que normalment es resol el problema.

Tanmateix, si el problema persisteix, prova d’actualitzar el complement. Per obtenir més informació sobre les solucions d’aquest error, consulteu la nostra “Com solucionar la guia disponible de Kodi No Stream”.

Paraules finals

GAIA Kodi és un meravellós complement de Kodi per a tots els observadors de binge, ja que els permet transmetre les seves pel·lícules i programes de televisió preferits en alta definició. Molt pocs addons Kodi ofereixen un streaming de gran qualitat amb un sol clic.

Personalment he provat aquest complement i m’ha semblat força interessant, ja que no he trobat cap retard durant el temps. El complement té un bon funcionament sense errors o fallades i no alenteix el sistema.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map