Com instal·lar GitHub Browser Kodi a Krypton 17.6, Jarvis i Firestick

Com funciona GitHub

El navegador GitHub és una innovació innovadora en el món de Kodi. Un navegador únic permet als usuaris buscar els seus complements favorits i repositoris de kodi. El complement del navegador GitHub raspeja tot el servidor d’allotjament de GitHub segons la consulta de cerca dels usuaris i, a continuació, proporciona resultats relatius a l’usuari.


Fa que tota l’instal·lació sigui fàcil per a l’usuari i els ajuda estalviant temps i memòria del sistema. Seguiu la nostra guia per veure com instal·lar el navegador GitHub Kodi i experimentar una experiència Kodi millorada completament nova.

Introducció al navegador GitHub

GitHub és una parada per als geeks i la solució als seus problemes. Els usuaris prefereixen GitHub per descarregar qualsevol fitxer Zip del lloc web perquè té fitxers de configuració per a gairebé tots els programes i aplicacions. Fins i tot els usuaris de Kodi prefereixen utilitzar GitHub per descarregar els seus dipòsits de complements preferits.

Els seus respectius desenvolupadors han penjat tots els repositoris més recents a GitHub. Per tant, fins i tot si els enllaços d’origen del dipòsit estan desactivats, els usuaris poden descarregar els dipòsits mitjançant GitHub.

Funcions Kodi del navegador GitHub

ProsContres
Fàcil d’usarInestable
Un complement per a tots els altres complementsEs proporcionen fitxers zip no fiables
Facilitat de trobar complements no popularsEn procés de desenvolupament
Animar nous desenvolupadors

Com instal·lar el navegador GitHub al Kodi Krypton Versió 17.6 o inferior

 1. Llançament Kodi > Fer clic a Configuració.com instal·lar github navegador kodi
 2. Obert Gestor d’arxius > Feu doble clic a Afegeix fontcom instal·lar el kodi del navegador github a la versió 17.6 o inferior de krypton
 3. Apareixerà un quadre de diàleg, feu clic a on es diu “Cap” > Escriviu aquest text URL http://fusion.tvaddons.co/ > Feu clic a D’acord.descàrrega de kodi del navegador github
 4. Poseu aquest nom de la font de suports com a “Reposició dels addons de TV > Feu clic a D’acord > Comproveu el control URL i nom i Feu clic a D’acord de nou.com instal·lar el github browser kodi al pal de foc
 5. Tornar a Pantalla d’inici de Kodi > Ara obert Complements menú > Feu clic a la tecla Icona de caixa > Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip.com instal·lar github browser kodi a jarvis versió 16
 6. Obert Addons TV Repo > Selecciona començar-aquí > Obert plugin.program.indigo-4.0.0.zip.El kodi del navegador github no funciona amb problemes i problemes
 7. Apareixerà una notificació que indica “Complement Indigo instal·lat” > Una vegada que aparegui la notificació, torneu a Kodi Pantalla d’inici > Obert Menú de complements> Anar a Complements de vídeo > Fer clic a Índigo.Configuració del kodi del navegador github
 8. Ara, feu clic Instal·lador del complement > Fer clic a Navegador GitHub.Configuració del kodi del navegador Github
 9. Tanqueu el quadre de diàleg de les instruccions que apareixerà.
 10. Veureu tres opcions a la llista, és a dir. Nom d’usuari de GitHubNom del dipòsit i Nom del complement. Trieu les mètriques de cerca desitjades.

Com instal·lar GitHub Browser Kodi a Jarvis Versió 16 o superior

 1. Obert Kodi Jarvis V16 > Feu clic a Sistema.
 2. Obert Gestor d’arxius > Feu doble clic Afegeix font.
 3. Feu clic a <Cap> i escriviu URL http://fusion.tvaddons.co/ > Feu clic a Fet.
 4. Poseu un nom a aquesta font com a “TV” Addons ” > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 5. Tornar a Kodi Pantalla d’inici > Feu clic a Sistema.
 6. Feu clic a Complements > Tria Instal·leu des del fitxer Zip > Selecciona Addons de TV > Selecciona començar-aquí > Selecciona plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Tornar a Kodi Pantalla d’inici > Fer clic a Índigo.
 8. Obert Instal·lador del complement > Obert Navegador GitHub > Tanqueu el quadre de diàleg que apareixerà.
 9. Ara busqueu el complement desitjat mitjançant el nom del desenvolupador, el complement del nom o el nom del repositori.

Com instal·lar el navegador GitHub a Kodi Fire Stick

Instal·leu Kodi a Fire Stick abans d’instal·lar el navegador GitHub. Després d’això, seguiu aquests passos:

 1. Obert Kodi al pal de foc
 2. Anar a Opcions de desenvolupament > Activa la depuració i aplicacions d’ADB de fonts desconegudes.

Consulteu el procediment indicat anteriorment per instal·lar el complement del navegador GitHub per a Kodi Krypton V.17. El procediment restant serà el mateix d’aquí en endavant.

Descàrrega de Kodi GitHub Browser

 1. Baixeu el fitxer Zip > Anar a Pantalla d’inici de Kodi > Obert Complements > Feu clic a la tecla Icona de caixa > Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip.
 2. Navegueu pel vostre sistema i obriu el fitxer Zip descarregat del repositori.
 3. Apareixerà la notificació “Complement Indigo instal·lat” > Tornar a Kodi Pantalla d’inici > Obert Menú de complements> Obert Complements de vídeo > Fer clic a Índigo.
 4. Feu clic a Instal·lador del complement > Fer clic a Navegador GitHub.
 5. Tanqueu el quadre de diàleg de les instruccions.
 6. Ara busqueu el complement pel nom del desenvolupador, el repositori o el propi complement.

Errors del navegador GitHub / No funciona / Problemes

No es pot trobar el complement / dipòsit desitjat

Durant la cerca de complements o repositoris, és possible que no obtinguis els resultats desitjats, o que el navegador pugui proporcionar alguns dipòsits irrellevants o inapropiats. Hi ha nombrosos complements presents als servidors de GitHub i, per tant, buscar-los no és tan fàcil com sembla. El navegador proporcionarà els resultats de la consulta segons el que trobi respectiu o relatiu a la consulta de cerca.

Solucionar

Assegureu-vos que la consulta de cerca sigui correcta i que utilitzeu el nom del desenvolupador o el nom del dipòsit correctament. La millor pràctica és fer una cerca pel nom del desenvolupador. Mostra resultats una mica precisos en comparació amb altres mètriques de consulta.

Instal·lació del complement fallat

Com que el complement es troba en fase de desenvolupament, és possible que la instal·lació del complement pugui fallar. En alguns casos, el complement es va instal·lar perfectament, però els altres complements que es van intentar instal·lar mitjançant el navegador GitHub no van poder instal·lar-se.

Solucionar

Pel que fa als problemes relacionats amb la fallada de la instal·lació del complement del navegador GitHub, aviat es resoldrà un cop solucionats tots els errors. Mentre que, per als altres complements que no han pogut instal·lar mitjançant el navegador GitHub, és possible que hagi fallat a causa d’una selecció incorrecta del fitxer Zip. Assegureu-vos que trieu els fitxers zip correctes que mostra aquest navegador.

Paraules finals

El navegador GitHub és una cosa increïble desenvolupada per TV Addons, ja que ha permès als usuaris de Kodi gaudir de la seva experiència Kodi sense buscar aquí i allà els dipòsits de complements. Als usuaris els resulta difícil trobar enllaços de font de treball dels repositoris, mentre que tots estan disponibles a GitHub. Segurament, és un desenvolupament increïble i us recomanem que ho proveu. Seguiu la nostra guia per veure com instal·lar GitHub Browser Kodi i assegureu-vos d’utilitzar el millor VPN per al servei Kodi per mantenir-vos protegits..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map