Com instal·lar i4atv a Kodi Leia, Krypton i Jarvis en menys de 3 minuts

Hi ha pocs complements on podeu veure tones de canals IPTV i podreu trobar el complement de i4atv a sobre d’aquesta llista..


L’ús d’una VPN per a Kodi és molt recomanable quan publiqueu streaming amb complements KTV IPTV perquè tenen fluxos geo-restringits i heu d’assegurar-vos que esteu reproduint de forma segura..

Avís: Si reproduïu el programa o la pel·lícula preferida mitjançant addons de tercers sense una VPN, us permetrà resoldre els problemes de copyright i d’infraccions. Es consideren complements no oficials de Kodi IL·LIGAL a la majoria dels països. Aquí és on a VPN de Kodi protegeix la seva identitat & us protegeix de les notificacions de drets d’autor i DMCA, tot i que desbloquegeu contingut restringit geo.
 CTA

I4atv és la darrera incorporació al complement IPTV del canal KTV que d’alguna manera aconsegueix fer servir molts canals populars d’arreu del món. Consulteu la nostra millor llista de complements de Kodi per saber quins complements a la part superior de la llista.

En aquesta guia de configuració, tractem sobre com instal·lar i4atv a Kodi per poder veure accions esportives en directe al dispositiu.

 1. Com instal·lar i4atv a Kodi Leia / Krypton Versió 18 / 17.6
 2. Com instal·lar i4atv a la versió 16 de Kodi Jarvis
 3. Descàrrega de i4atv Repo Zip
 4. i4atv Apk
 5. i4atv no funciona / Errors / Problemes

Com instal·lar i4atv a Kodi Leia / Krypton Versió 18 / 17.6 o superior

 1. Llança Kodi Krypton al vostre sistema > Fer clic a Icona d’engranatges (Icona de configuració) situat a la part superior > Seleccioneu l’opció Gestor d’arxius > Al costat esquerre, desplaceu-vos cap avall i feu doble clic sobre Afegeix font.Com instal·lar-i4atv-on-Kodi
 2. Aviat apareixerà un quadre a la pantalla, de manera que toqueu “Cap” i enganxeu l’opció URL http://srp.nu/ > Feu clic a D’acord > Ara a la part inferior del quadre, escriviu el nom del repositori “Super Repo” > Feu clic a D’acord per tancar la caixa.com instal·lar i4atv a Kodi krypton versió 17 o superior
 3. Anar a Pàgina d’inici de Kodi puntejant a sobre “Esc” tecla del teclat > Després, dirigiu-vos a Complements menú > Selecciona Icona de caixa al cim.i4atv a Kodi
 4. Ara feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Aquí veureu que apareix un quadre, de manera que desplaceu-vos cap avall i seleccioneu-lo Súper Repo > Aleshores Krypton > Fer clic a Repositoris > SuperRepo > Ara feu clic a SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Es necessitarà uns minuts en instal·lar-se.Configuració del codi i4atv
 5. Un cop el repositori estigui instal·lat, apareixerà un quadre de finestra emergent a la part superior dreta de la pantalla que confirmarà la instal·lació > Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Repositoris SuperRepo [Krypton] [v7].Configuració del kodi i4atv
 6. Ara selecciona Dipòsit del complement > Aquí trobareu una llista de molts dipòsits de Super Repo, així que feu clic a SuperRepo All [Krypton] [v7] > Feu clic a Instal·leu > Espere que s’instal·li el repositori.Configuració de kodi i4atv
 7. Ara torna a tornar a Instal·lació des del Repositori opció si premeu “Esc” tecla del teclat > Desplaceu-vos cap avall i feu clic a sobre SuperRepo All [Krypton] [v7] > Selecciona Complements de vídeo > Desplaça’t cap avall per trobar i4atv > Pega Instal·leu > Espereu que finalitzi la instal·lació.com instal·lar i4atv DX a la versió 16 o inferior de kodi jarvis
 8. Ja s’ha instal·lat el complement i4atv > Per obrir el complement i4atv 2017, torneu a Kodi Home > Selecciona Complements opció > Fer clic a Complement de vídeo > Feu clic a la part dreta de la pantalla i4atv > Gaudeix!

Com instal·lar i4atv a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Obert Kodi Jarvis > Anar a Sistema menú > Feu clic al submenú ‘Gestor d’arxius’ > Feu doble clic Afegeix font situat a sota.
 2. Feu clic a “Cap” opció quan apareix la casella > Escriviu URL http://srp.nu/ > Feu clic a Fet > A la part inferior, escriviu el nom del dipòsit “Super Repo” > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 3. Tornar a Menú principal de Kodi al prémer “Retroces” tecla del teclat > Fer clic a Sistema > Aleshores Complements > Ara toca Instal·leu des del fitxer Zip opció > Al quadre, seleccioneu Súper Repo > Fer clic a Jarvis > Aleshores Repositoris > SuperRepo > Ara selecciona superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. Un cop instal·lat Super Repo, feu clic a Instal·lació des del Repositori > Cerqueu i feu clic a sobre Repositoris SuperRepo [Jarvis] [v6] > Dipòsit del complement > Selecciona SuperRepo All [Jarvis] [v6] > Instal·leu.
 5. Tornar a Instal·lació des del Repositori opció > Fer clic a SuperRepo All [Jarvis] [v6] > Complements de vídeo > Selecciona i4atv > Pega Instal·leu.

Descàrrega de i4atv Repo Zip

Una altra forma d’instal·lar i4atv 2017 és mitjançant la descàrrega del fitxer Zip de Repositori Super Repo. Abans de començar la instal·lació, descarregueu el fitxer zip des de baix:

Per a Krypton: Descarregueu arxiu Zip Super Repo

Per Jarvis: Descarregueu arxiu Zip Super Repo

 1. Obert Kodi Krypton > Anar a Complements > Icona de caixa al cim > Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip > Navega o Carregueu el fitxer Zip Repo Zip descarregat > Espereu que s’instal·li.
 2. Anar a Instal·lació des del Repositori opció > Fer clic a Repositoris SuperRepo [Krypton] [v7] > Dipòsit del complement > SuperRepo All [Krypton] [v7] > Instal·leu.
 3. Un cop instal·lat, Feu clic “Retroces” tecla dues vegades i després desplaceu-vos cap avall per seleccionar SuperRepo All [Krypton] [v7] > Anar a Complements de vídeo > Selecciona i4atv > Feu clic a Instal·leu > Gaudeix!

i4atv Apk

Ara podeu instal·lar i4atv al dispositiu Android baixant l’apk d’i4ATV. Seguiu els passos següents per instal·lar l’apk i4atv a Fire Stick / TV o qualsevol altre dispositiu Android.

 1. Descarregueu AP4 d’i4atv
 2. Des del dispositiu Android navegueu pel fitxer descarregat.
 3. Obriu l’assistent d’instal·lació i comenceu a instal·lar i4atv. Consulteu aquests millors mags de kodi.

Opinions d’i4atv Reddit

Gràcies per aquest flux d’i4atv.us perquè no puc aconseguir que l’ESPN funcioni per a la vida de mi …

– Gimnàs (@Gymtertainment) 15 d’abril de 2017

Només uns quants complements de Kodi són capaços de reproduir en directe el canal ESPN a Kodi. Ho han reconegut molts usuaris de Kodi, ja que es tracta del complement per veure esport en directe. Et porta una acció esportiva en directe de tot el món.

Té algun enllaç bo per a la sessió 2? Els buffers I4atv.us no s’aturen per mi

– Daniel (@ Daniel_san2013) 14 d’abril de 2017

Tot i que el complement i4atv Kodi us oferirà moltes opcions per a la transmissió en temps real, però la majoria de la memòria buffer és un problema habitual. L’estalvi de Kodi pot arruïnar tot el fons per veure esport, per tant, seguiu la secció següent per contrarestar els problemes d’amortització d’i4atv..

i4atv no funciona / Errors / Problemes

Problemes d’amortització

El buffer és un problema habitual amb els complements i específicament amb i4atv. El buffering de Kodi que es produeix durant pel·lícules i programes de televisió és igualment molest quan esports esportius en directe. Pot arruïnar tota la diversió, però el més important pot demanar als usuaris que no tornin a visitar Kodi.

Solució

El problema d’esmagatzemament de Kodi es produeix a causa de l’augment de caché a Kodi. Per això, recomanem als usuaris de Kodi que esborrin la memòria cau amb l’assistent Merlin. A més d’esborrar la memòria cau, l’assistent Merlin també esborra les miniatures i els paquets.

No s’ha pogut instal·lar la dependència

Quan instal·len complement addicional i4atv que no sigui de Super Repo, els usuaris de Kodi sovint reben un error anomenat “Error a instal·lar una dependència”. Aquest problema normalment es produeix quan un dipòsit o un complement ha deixat de funcionar o passa per una actualització.

Solució

Hi ha una solució senzilla per resoldre aquest problema i consisteix a instal·lar el dipòsit correcte per a i4atv. Super Repo és el repositori adequat per instal·lar i4atv. Per tant, hem proporcionat la guia de configuració de Super Repo que resoldrà el problema.

Per embolicar coses

El complement del i4atv Kodi fa una forta impressió als usuaris de Kodi amb una impressionant llista de canals IPTV disponibles per a la transmissió en temps real. Aquest complement es pot trobar als Repositoris Super Repo entre molts altres complements. Aquesta guia de configuració proporciona detalls sobre com instal·lar i4atv a Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map