Com instal·lar Kodi a Raspberry Pi 1, Pi 2, Pi 3 i Raspbian: passos fàcils

Kodi és un programari gratuït de codi obert que es pot descarregar al vostre dispositiu Raspberry Pi i amb ell podeu veure pel·lícules, programes de TV, esports en directe i tot allò que desitgeu el vostre cor. Amb 6 senzills passos, podreu saber com instal·lar Kodi a Raspberry Pi i el vostre Kodi estarà en marxa en molt poc temps. El procés d’instal·lació de Kodi és diferent per a Raspberry Pi First Generation, mentre que la instal·lació de la millor VPN per a Kodi a Raspberry Pi és un mètode una mica complicat que passa amb el dipòsit Zomboided.


Coses necessàries per configurar Raspberry Pi per a Kodi v17.6

Abans de passar a la instal·lació de Kodi a Raspberry Pi, deixeu-me que us expliqui les coses que haureu de configurar Raspberry Pi. Per configurar Raspberry Pi es requereixen els següents perifèrics:

1. Dispositiu de gerds Pi

És obvi que sense el propi dispositiu no es pot avançar més. Assegureu-vos de comprar un model actualitzat de Raspberry Pi de manera que no arribeu a afrontar cap problema relacionat amb la compatibilitat del maquinari o del sistema operatiu..

Com més grans siguin els taulers Raspberry Pi, el seu rendiment comença a disminuir. Per això, recomano als usuaris que optimitzin els seus taulers o que comprin l’últim model de Raspberry Pi.

2. Estuche Flirc Raspberry Pi

El cas de Flirc Raspberry Pi no és una necessitat essencial, però és bo tenir-ho si teniu previst observar-vos. El motiu d’aquesta recomanació és que un estoig Flirc Raspberry Pi compta amb un dissipador de calor incorporat, que impedeix sobreescalfar la junta..

Molts usuaris han informat de problemes de sobreescalfament i això sol passar perquè, quan estigueu en streaming durant hores, el rendiment del consell s’utilitza completament. El sobreescalfament pot causar molts problemes de maquinari i, de vegades, pot resultar en un curtcircuit.

Una altra raó per optar a una funda Flicr és que dóna un aspecte excel·lent al vostre tauler a causa del seu cos fred d’alumini. Podeu mantenir la pissarra desbloquejada sense preocupar-vos dels problemes de sobreescalfament i el vostre tauler també té un aspecte nou.

3. Cable Ethernet

Cal tenir un cable Ethernet d’alta velocitat, no només per connectar el dispositiu a internet, sinó també per tenir una bona velocitat d’ample de banda per a transmissió ininterrompuda.

4. Cable HDMI

Per connectar el dispositiu Raspberry Pi al vostre televisor, necessitareu un cable HDMI. Un cable HDMI funciona millor que el càsting de la pantalla perquè no proporciona un retard visual.

5. targeta de memòria MicroSD

És necessari un emmagatzematge extern per emmagatzemar fitxers multimèdia a Raspberry Pi. Molts usuaris opten per unitats USB, que no són prou ràpides per treure fitxers multimèdia i, de vegades, alenteixen el sistema. Utilitzar una targeta micro SD sempre és una opció millor que una targeta USB.

Tanmateix, Raspberry Pi no admet totes les targetes micro SD. Podeu presentar una targeta micro SD juntament amb el seu Raspberry Pi al paquet; comproveu bé la targeta perquè moltes vegades aquestes targetes són de baixa qualitat.

Podríeu veure les targetes Samsung i Kingston amb els dispositius Raspberry Pi que no són tan eficients. És millor que utilitzeu targetes SanDisk i que també tinguin un mínim de 16 GB per garantir una bona operativitat.

6. Adaptador d’alimentació micro USB

Els adaptadors d’energia no s’inclouen al paquet quan compreu una placa Raspberry Pi, és per això que els heu de comprar per separat. Assegureu-vos de comprar un adaptador d’alimentació d’alta qualitat suportat pel vostre dispositiu, ja que a vegades hi ha paquets que ofereixen uns quants adaptadors d’alimentació de baix nivell juntament amb les plaques Raspberry Pi. Aquests taulers no duren gaire i poden danyar la junta en cas de fluctuacions de tensió.

Com instal·lar Kodi a Raspberry Pi 1 en 6 passos

 1. Obriu el navegador i visiteu el lloc web d’OpenELEC > Feu clic a Descàrregues > Desplaceu-vos cap avall fins a les vendes de gerds. Hi ha versions diferents per a Raspberry Pi 1, 2, 3 o Zero. Seleccioneu la generació de Raspberry Pi de primera generació (fitxer imatge del disc) > Baixeu el fitxer zip al vostre dispositiu.com instal·lar kodi a gerd de pi
 2. Un cop descarregat el fitxer zip, extreu el fitxer zip del dispositiu.
 3. Ara hem de copiar el fitxer extret a una targeta micro SD i, per això, necessitem un programari anomenat Rufus que crei unitats USB arrencables. Descarregueu l’arxiu des de l’enllaç que es presenta aquí.descàrrega de gerds pi
 4. Un cop descarregat, obriu Rufus > Apareixerà un quadre que requerirà informació > Seleccioneu la vostra targeta SD de l’opció del dispositiu > Feu clic a la imatge del disc situat al quadre.gerds de la tarjeta de gerds pi
 5. Ara busqueu el fitxer que s’ha extret i seleccioneu el fitxer particular > Feu clic al botó Inici al quadre. El fitxer s’escriurà a la targeta SD. com configurar el kodi al gerd de pi
 6. Ara traieu la targeta SD i torneu-la a posar al dispositiu Raspberry Pi. Quan el dispositiu Raspberry Pi estigui engegat, s’iniciarà automàticament a Kodi. Gaudeix d’utilitzar Kodi a Raspberry Pi.

Com instal·lar Kodi a Raspberry Pi 2

Per instal·lar Kodi a Raspberry Pi 2, tret del primer pas, tot el procés continuarà sent el mateix. Obriu el navegador i visiteu el lloc web d’OpenELEC > Feu clic a a la pestanya Baixada situada a la part superior > Desplaça cap avall a Raspberry Pi construeix > Ara seleccioneu Raspberry Pi 2 (fitxer imatge del disc) i descarregueu el fitxer zip al dispositiu > Ara Continua amb el pas 2 de les directrius esmentades anteriorment descrites per a Raspberry Pi First Generation.

com instal·lar kodi a gerd de pi 2

Com instal·lar Kodi Krypton v17.6 a Raspberry Pi 3

 1. Descarregueu la versió més recent d’OSMC Raspberry Pi Installer des del seu lloc web oficial, és a dir, https://osmc.tv/download/.com instal·lar kodi a gerd de pi 3
 2. Completa la targeta SD per instal·lar Kodi i executar l’instal·lador d’OSMC.com configurar el kodi en gerds pi 3
 3. Seleccioneu l’idioma preferit > Seleccioneu Raspberry Pi 2/3 a la llista desplegable situada a sota del quadre d’idioma.com afegir kodi al gerd de pi 3
 4. Ara, trieu la versió de la creació que voleu instal·lar > L’opció òptima és triar l’última versió de creació perquè funciona millor.instal·lació d'osmc per a kodi
 5. Ara trieu la targeta SD com a suport d’emmagatzematge.opcions d'instal·lació per a kodi 17.6 a gerds 3
 6. Si utilitzeu un cable Ethernet, seleccioneu Connexió per cable o si utilitzeu una connexió Wi-Fi, seleccioneu Wireless.guia de configuració de kodi 17.6 de gerds 3
 7. Assegureu-vos que la ruta d’emmagatzematge esmentada sigui correcta.passos per a kodi 17.6 a gerd de pi 3
 8. Marca la marca d’acceptació de l’acord de llicència i s’iniciarà la descàrrega.descarregueu kodi 17.6 krypton on frambuesa pi 3
 9. Un cop finalitzi la instal·lació, l’OSMC s’instal·larà a la vostra targeta SD.descarregar kodi jarvis a gerds 3
 10. Després d’instal·lar l’OSMC a la vostra targeta SD, podeu utilitzar aquesta targeta SD al vostre Raspberry Pi.Targeta SD al seu Raspberry Pi
 11. Connecteu la targeta SD al dispositiu Raspberry i connecteu tots els perifèrics als seus respectius ports.Connecteu la targeta SD al dispositiu Raspberry i connecteu tots els perifèrics
 12. El sistema s’iniciarà i es completarà la instal·lació.

El sistema s’iniciarà i es completarà la instal·lació

Com instal·lar Kodi a Raspbian en 9 passos

Raspbian és un programari operatiu gratuït per al dispositiu Raspberry Pi. És el sistema operatiu líder per Raspberry Pi i més utilitzat per al dispositiu.

 1. Instal·leu Raspbian Jesse al lloc web de Raspberry Pi i obriu Raspbian un cop instal·lat.
 2. Vés a Menú > Preferències > Feu clic a Configuració de gerds.
 3. Feu clic a Amplia el sistema de fitxers.
 4. Ara feu clic a la pestanya Rendiment. Si teniu Raspberry Pi 1, heu de seleccionar Memòria GPU de 128, mentre que podeu seleccionar 256 Memòria GPU per a Raspberry Pi 2 i 3. Feu clic a per a reiniciar.
 5. Ara necessitem instal·lar Kodi a Raspbian. Per això, heu d’assegurar-vos que esteu connectats a Internet Wi-Fi o Ethernet.
 6. Feu clic a la icona del terminal situat a la part superior > Ara copieu exactament “sudo apt-get update” i enganxeu-lo al terminal > Premeu Enter > Kodi trigarà uns minuts a instal·lar-se.
 7. Un cop finalitzada la instal·lació, copieu exactament “sudo apt-get install kodi” > Premeu Enter.
 8. Tipus I si us demana que continueu amb la instal·lació al terminal > Premeu Enter.
 9. Ara vés al menú > So i vídeo > Kodi Media Center > Us convé fer servir Kodi, Gaudiu!

Com instal·lar Raspberry Pi VPN a la versió 17.6 de Kodi Krypton

Instal·lar Raspberry Pi VPN no és un passeig al parc per a principiants, però parlarem detalladament de com podeu instal·lar Raspberry Pi VPN a Kodi Krypton Versió 17 en 8 passos. Abans de començar a instal·lar Raspberry Pi VPN a Kodi, heu de crear un compte VPN Raspberry Pi amb qualsevol servei i, a continuació, seguiu els passos següents:

 1. Cal que tingueu inserida una unitat flash USB al vostre ordinador.
 2. Descarregueu el repositori Zomboided des d’Aquí.
 3. Transferiu o copieu el repositori de Zomboided a la unitat flash USB.
 4. Desconnecteu USB de l’ordinador i connecteu-lo al dispositiu Raspberry Pi.
 5. Anar a Porgrams > Complements > Obtenir més > Seleccioneu el·lipses “…” Torneu a seleccionar El·lipses > Seleccioneu Instal·la des de codi postal.
 6. Trieu l’opció d’unitat flash USB de la llista > Seleccioneu repository.zomboided.plugins-1.0.0.zip > El repositori trigarà a instal·lar-se.
 7. Torneu a la pàgina de complements > Feu clic a Instal·la des del dipòsit > Seleccioneu Repositori de complements Zboboided > Feu clic a VPN Manager per a OpenVPN > Feu clic a Instal·la.
 8. Vés a la pantalla d’inici de Kodi > Complements > Complements del programa > Gestor de VPN per a OpenVPN.
 9. Apareixerà un quadre on haureu de seleccionar el servei VPN de Raspberry Pi desitjat > Inseriu nom d’usuari i contrasenya > Gaudeix.

Assegureu-vos que no us registreu ni penseu provar una VPN gratuïta per a Kodi perquè no són fiables i no són compatibles amb Raspberry Pi.

Com instal·lar Raspberry Pi VPN a la versió 16 de Kodi Jarvis

El procés per instal·lar Raspberry Pi VPN a la versió 16 de Kodi Jarvis continua sent el mateix que per a la versió 17. De Kodi Krypton 17. Si necessiteu instal·lar Raspberry Pi VPN, seguiu els passos descrits anteriorment..

Descarregar Gerds Pi Kodi

Per descarregar Kodi al dispositiu Raspberry Pi, heu de descarregar OpenELEC per al seu dispositiu Raspberry Pi, mentre que, d’altra banda, necessiteu descarregar Rufus..

 1. Podeu obtenir OpenELEC per als vostres dispositius Raspberry Pi 1, 2 o 3 Aquí.
 2. Podeu obtenir el programari Rufus des d’Aquí.
 3. Podeu obtenir el sistema operatiu Raspbian des d’aquí.

Altres requisits

Mentre instal·leu Kodi a Raspberry Pi, també necessiteu tenir una targeta micro SD amb un adaptador per poder connectar-la fàcilment al vostre ordinador. Consulteu aquesta guia per instal·lar el kodi al sistema Raspbian Jessie.

requisit de kodi pi gerd

Raspberry Pi Kodi Alternatives

Hi ha diverses alternatives de Kodi xbox, com ara:

 1. Kodi en Roku
 2. Kodi a Xbox One
 3. Kodi a l’iPad
 4. Kodi a Firestick
 5. Kodi a Windows
 6. Kodi a Apple TV
 7. Kodi al blindatge Nvidia

Per embolicar coses

Kodi és l’elecció definitiva per a Raspberry Pi on podeu veure tones de contingut multimèdia amb facilitat. En aquesta guia es proporcionen els passos sobre com instal·lar Kodi a Raspberry Pi 1, 2 i 3 amb 6 passos fàcils. Els passos per descarregar Kodi a Raspberry Pi 2 i 3 són els mateixos, però el pas per descarregar Kodi a Raspberry Pi First Generation és lleugerament diferent. Així que gaudeix de Kodi al teu dispositiu Raspberry Pi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map