Com instal·lar Kodi Addon Loader de la llista de reproducció en menys de 5 minuts

Hola a tots, seguiu aquesta guia de kodi vpn per aprendre a instal·lar el addon de la llista de reproducció Kodi addon.


Com que el seu nom s’explica per si mateix, el addon Looder Kodi addon ajuda els usuaris a crear, personalitzar i gestionar la seva llista de reproducció de contingut com aquests addons de kodi.

Assegureu-vos que utilitzeu una VPN per a Kodi mentre utilitzeu aquest complement per garantir la vostra presència en línia dels pirates informàtics i dels espies.

La llista de reproducció Kodi és un gran complement per als observadors de binge, ja que els agrada acumular el seu contingut favorit. Seguiu aquesta guia pas a pas per instal·lar el complement de càrrega de llista de reproducció Kodi addon.

URL del fitxer zip del repositori que descarrega el carregador de Kodi

El reproductor de càrrega de llista de reproducció Kodi estava disponible prèviament a través del repositori SuperRepo, però després que aquest dipòsit es tanqués, ara està disponible al repositori Kodil.

Podeu descarregar i instal·lar Kyler Loylist Loader Kodi directament al sistema seguint aquests passos:

 1. Descarregueu el fitxer Zip del repositori Kodil.
 2. Obert Kodi > Fer clic a Afegiuons > Feu clic a la tecla Caixaamb forma.
 3. Feu clic a Instal·leu des de Cremallera Dossier > Navega i Carregueu el descarregat Cremallera Dossier > Espereu que el complement sigui habilitat.
 4. Feu clic a Instal·lació des del Repositori > Repositori Kodil > Complements de vídeo > tria Carregador de llista de reproducció > Feu clic a Instal·leu.

Com instal·lar el carregador de llista de reproducció Kodi Addon a les versions de Leia o Krypton

 1. Llançament Kodi > Anar a Configuració > Feu clic a Dossier Gerent > Feu doble clic Afegiu Font.com instal·lar addon kodi del carregador de llista de reproducció
 2. Feu clic a “Cap ” > Escriviu aquest text URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Feu clic a D’acord > Donar nom a aquesta font “Kodil Repo” > Feu clic a D’acord.com instal·lar addon kodi del carregador de llista de reproducció a la versió 17.6 o inferior de krypton
 3. Colpejar ‘Retrocés ” tecla diverses vegades per tornar a Kodi Principal Menú > Feu clic a Afegiuons > Fer clic a Caixa icona de la cantonada superior esquerra.addon kodi del carregador de reproducció
 4. Selecciona Instal·leu des de Cremallera Dossier > Selecciona Kodil Repo > Fer clic a cremallera > S’instal·larà el dipòsit.com afegir addon kodi al carregador de llista de reproducció
 5. Feu clic a Instal·leu des de Repositori > Obert Kodil Repositori > Feu clic a Vídeo Afegiuons > Selecciona Carregador de llista de reproducció > Feu clic a Instal·leu > El complement serà habilitat.Configuració addon de kodi del carregador de reproducció
 6. Tornar a Menú principal de Kodi > Obert Afegiuons > Feu clic a Vídeo Afegiuons > Feu clic a Carregador de llista de reproducció > Gaudeix!Kodi del carregador de llista de reproducció
 7. Quan obriu Carregador de reproducció, feu clic a Afegeix una llista nova > Aquí cal inserir el nom de la llista, és a dir, IPTV mundial.
 8. Feu clic a Llista d’URL remota > Ara us demanarà que inseriu l’enllaç, de manera que copieu i enganxeu l’URL https://pastebin.com/mts3zEq0/
 9. Si us demana que trieu el registre de llista, seleccioneu Logo del fitxer > Un cop acabats aquests canvis, obriu de nou el complement del carregador de reproducció > Una nova opció sorgiria amb el nom World IPTV, fes-hi clic i gaudeix de la transmissió en directe.

Com instal·lar Kodi Addon Loader de la llista de reproducció a Jarvis Versió 16 o superior

També podeu instal·lar Loylist Loader Kodi a Jarvis. Seguiu aquest procediment:

 1. Llançament Kodi > anar a Sistema > seleccionar Dossier Gerent > Afegiu Font > Cap > Escriviu aquest text URL http://www.lvtvv.com/repo/ > D’acord > Nom del tipus “Kodil Repo > Feu clic a D’acord.
 2. Tornar a Kodi Inici Pantalla > Sistema > Afegiuons > Instal·leu des de Cremallera Dossier.
 3. Localitza i feu clic a “Kodil Repo > Kodil.cremallera
 4. Instal·leu des de Repositori > Kodil Repositori > Vídeo Afegiuons > Carregador de llista de reproducció > Instal·leu > Espereu que s’instal·le el complement del carregador de reproducció.

Com instal·lar el carregador de llista de reproducció Kodi Addon a Fire Stick

Els usuaris de Fire Stick hauran d’instal·lar primer els dipòsits de Kodi i Kodil per instal·lar el complement de càrrega de reproducció Kodi addon. Els usuaris poden començar seguint aquesta guia de codi de firestick.

L’únic canvi en el procediment és posterior Pas 5, hauràs d’anar a Afegiuons > Vídeo Afegiuons > Feu clic a Carregador de llista de reproducció > Feu clic a Instal·leu.

Kodi Carregador de llista de reproducció No funciona / Errors / Problemes

Els usuaris continuen fent front a errors amb els millors addons de kodi per les seves pràctiques il·legals. Encara hi ha alguns errors relacionats amb la llista de reproducció Loader Kodi que es pot arreglar. Hem enumerat els errors amb les seves correccions, feu un cop d’ull:

Error de registre de verificació del carregador de càrrega de llista de reproducció Kodi

Si el complement del carregador de càrregues de llista de reproducció mostra aquest error, la raó pot ser que sigui l’actualització del complement o l’aturada del dipòsit.

Solucionar

Per solucionar aquest error, haureu de veure si la font de Kodi 2017 del carregador de llista de reproducció encara funciona o no. Si la font encara està activa, pot ser que una actualització estigui en procés. Espereu unes hores i torneu a provar d’accedir al complement.

No s’ha pogut instal·lar la dependència al carregador de llista de reproducció Kodi

Aquest error està relacionat amb l’origen del dipòsit, com si el repositori no estigui disponible o s’hagi quedat obsolet, apareixerà aquest error..

Solucionar

Per solucionar aquest error, intenteu utilitzar un dipòsit fiable o oficial. Per tant, no haureu de trobar un error.

A part d’aquests errors, podeu mantenir el vostre Kodi Loylist Loader Kodi allunyat d’errors i, a continuació, guardar la memòria cau i actualitzar periòdicament els complements..

Llista d’URL de Kodi Carregador de llista de reproducció

A continuació es mostren algunes llistes d’URL per a diferents regions:

 1. Llista alemanya
 2. Llista d’URL de contingut Indo-Pak
 3. Llista dels Estats Units
 4. Llista del Regne Unit

El Wrap-Up

La llista de reproducció Loader Kodi és un element nou i rar. No són com els altres complements que s’utilitzen per visualitzar esports de pel·lícules, etc. Els usuaris utilitzen aquest complement per gestionar les llistes de reproducció de suports. Els usuaris també poden descarregar llistes d’URL per visualitzar contingut centrat en geo.

Us hem proporcionat una informació detallada i el procediment de descàrrega de complements de Kodi de càrregues de llista de reproducció. Ara podeu descarregar i gaudir de la pila de llistes de reproducció de contingut preferides.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map