Com instal·lar Kodi Addon no segur de menys de 3 minuts

Tots aquells que vulguin tenir-ho tot sota un mateix sostre, “No estic segur”, Kodi és per a ells. Els usuaris poden seguir aquesta guia per descarregar Not Sure Kodi Repo i veure com instal·lar Not Sure Kodi addon.


“No estic segur” no és una expressió, és un addon nou entre molts addons per a codis per als usuaris amb tot el que hi ha. Quan ho diem tot, ens referim a pel·lícules, esports, programes de televisió, espectacles infantils, etc..

Hi ha diversos procediments de descàrrega i instal·lació de No segur de Kodi. Aquesta guia de Kodi VPN us proporcionarà un recorregut.

No és segur que Kodi descarregui el seu dipòsit d’URL

No segur que Kodi repo es pot descarregar directament des d’aquest enllaç.

Si voleu instal·lar directament Addon Not Sure Kodi, descarregueu el fitxer Not Sure Zip al dispositiu. Després de descarregar el fitxer, seguiu aquests passos:

 1. Feu clic a AfegiuOns > Feu clic a Caixa icona.
 2. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > DIMARTS > repositori.sedundnes-x.x.x.zip > Espereu la notificació activada del complement.
 3. Instal·lació des del Repositori > Feu clic a seduNdnes Repo >Anar a Complements de vídeo > Selecciona No n’estic segur > Pega Instal·leu > Espereu la notificació activada del complement.

No és segur que la descàrrega de Kodi és tan fàcil! Gaudeix.

Com instal·lar Kodi Addon no és segur a la versió 17.6 o inferior de Krypton

 1. Obriu Kodi > Fer clic a Configuració icona > Obert File Gerent > Feu doble clic Afegiu Font.com instal·lar no és segur que kodi addon
 2. Entra http://firetvguru.net/fire/ > Feu clic a D’acord > Poseu un nom a aquesta font DIMARTS > Feu clic a D’acord> Feu clic a D’acord.com instal·lar no està segur de la versió 17.6 o inferior de kodi krypton
 3. Tornar a Inici pantalla > Anar a AfegiuOns > Feu clic a la tecla Instal·lador de paquets icona.no estic segur de kodi
 4. Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip > Feu clic a DIMARTS > Feu clic a repositori.sedundnes-x.x.x.zip > Espereu la notificació activada del complement.No estic segur de que addi kodi
 5. Instal·lació des del Repositori > Feu clic a seduNdnes Repo >Anar a Complements de vídeo > Selecciona No n’estic segur > Pega Instal·leu > Espereu la notificació activada del complement.no estic segur de kodi repo
 6. El complement no segur està instal·lat i preparat per utilitzar-lo > Per accedir a No segur Kodi, aneu a Complements > Feu clic a No n’estic segur.

No està segur de la descàrrega de kodi

Com instal·lar Kodi Addon no és segur a Jarvis Versió 16 o superior

 1. Obert Kodi > Fer clic a Sistema > Obert Dossier Gerent > Afegiu Font > Introduïu-ho URL http://firetvguru.net/fire/  > Feu clic a Fet.
 2. Posa el nom de la font DIMARTS > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord > TORNEU A la pantalla d’inici.
 3. Fer clic a Sistema > Feu clic a Afegiuons > Feu clic a Instal·leu des de arxiu zip > Selecciona DIMARTSrepositori.sedundnes-x.x.x.zip > Espereu que aparegui la notificació.
 4. Feu clic a Instal·leu des de Repositori > Feu clic a seduNdnes Repo > Obert Vídeo Afegiuons > Fer clic a No n’estic segur > Feu clic a Instal·leu > Espereu la notificació > Gaudeix!

No estic segur Kodi no funciona / Errors / Correccions

Està segur que Kodi no funciona? O hi ha problemes d’instal·lació, desplaceu-vos a sota per solucionar-los!

No segur Kodi No hi ha corrents disponibles

Aquest error significa que el flux que esteu buscant és nou o massa antic per recuperar-lo per Not Sure Kodi.

Solució

Per solucionar aquest error, seguiu els passos següents:

 1. Anar a Principal Menú> Eines.
 2. Fer clic a Clar Proveïdors> > Una notificació “Procés completa ” Apareixerà.
 3. Ara Clar Cache> > Apareixerà una notificació “Finalització del procés”.
 4. Feu clic a General > Proveïdors Retard de temps> Baixeu-lo a 20> Feu clic a D’acord.
 5. General> Reproducció > Torn apagat Amfitrions amb Captchas> D’acord.
 6. Menú d’eines > Subtítols > Activa Subtítols > D’acord.

No és segur que Kodi ha fallat en la dependència instal·lada

Aquest error es produeix quan hi ha problemes amb la versió de Not Sure Kodi. Hi ha diversos dominis allotjats que ofereixen un únic dipòsit. Moltes d’elles estan obsoletes i, per tant, no s’instal·len. No és segur que Kodi no funcioni no és una cosa que tingui por.

Solució

Per solucionar aquest error, utilitzeu una font de confiança, preferiblement el lloc oficial perquè hi trobareu la versió actualitzada.

No és segur de Kodi Addon

No és segur que el complement del Kodi és realment increïble. Podeu reproduir el contingut que vulgueu. No obstant això, sempre hi ha usuaris que tinguin una resposta mixta a cada experiència complementària. Fem una ullada:

Aquest usuari està sent sarcàstic sobre el nom d’aquest complement, i és tan evident. El nom és ell mateix una expressió que ens pot confondre.

no estic segur de revisió addon

Hi ha dues coses inevitables, clients satisfets i usuaris addicionals satisfets. No només podeu satisfer tots els usuaris. Sempre hi haurà gent disposada a queixar-se. A aquest usuari li preocupa l’espai que cobreix aquest complement i també el fantàstic addon de codis.

No estic segur de la revisió del kodi

Aquí el teniu; aquest error continua apareixent. Ara us hem explicat el motiu.

No estic segur que addon reddit revisió

No segur que Kodi Addon entra la contrasenya

No és segur que cal iniciar sessió de contrasenya de Kodi per accedir al contingut per a adults (fins a 18 anys).

Conclusió

No és segur que el complement Kodi és un paquet únic. Equipat amb una gran varietat de contingut, aquest complement pot probablement robar el focus de la resta de complements de kodi..

Aquest guru de Fire TV ha sorgit alguna cosa més comú i, com veiem, ha començat a guanyar un cert reconeixement seriós al mercat. Tot i això, haurem d’esperar i veure si es manté actualitzat o no surt del joc.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map