Com instal·lar la Piràmide a Kodi en menys d’1 minut

piramid-kodi-addon


Aquest complement és un paquet complet per a tots els usuaris a qui els encanta la transmissió de programes de televisió, pel·lícules, esdeveniments esportius, dibuixos animats infantils, etc..

Mentre transmeteu en línia amb Kodi, assegureu-vos que esteu protegit amb una VPN fiable per a Kodi. Xifrarà el vostre trànsit i passarà per altes restriccions geogràfiques, la qual cosa us permetrà reproduir el flux que vulgueu des de qualsevol lloc del món.

Aquesta guia us proporcionarà una informació detallada sobre com instal·lar Pyramid a Kodi Leia versió 18, Krytpon versió 17.6 i Kodi Jarvis versió 16. També podreu aprendre a resoldre els errors que podríeu afrontar amb aquest complement Kodi..

Com instal·lar La Piràmide a les versions de Kodi Leia i Krypton

 1. Dinar Kodi > Feu clic a la tecla Configuració Icona > Obert Dossier Gerent.com instal·lar la piràmide a kodi
 2. Selecciona Afegiu Font > Feu clic a Cap > Introduïu-ho URL: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Feu clic a D’acord.com instal·lar la piràmide a la versió 17 o superior de kodi krypton
 3. Poseu un nom a aquesta font “Zero ” > Feu clic a D’acord > Tornar al document Inici Pantalla al prémer retrocés clau.l'addon de kodi de la piràmide
 4. Anar a Complements Menú > Feu clic a Caixa amb forma icona > Selecciona Instal·leu des de Cremallera Dossier > Selecciona Zero > Fer clic a Repo.zipcom afegir la piràmide al kodi
 5. Ara vés a Instal·leu des de Repositori > Selecciona Zero Tolerància Repositori > Obert Vídeo Afegiuons > Fer clic a El Piràmide > Feu clic a Instal·leu > S’instal·larà el complement!la configuració del kodi de la piràmide
 6. Ara podeu accedir fàcilment a aquest complement des de la web afegirons menú i gaudeix del teu contingut favorit.

Com instal·lar la piràmide a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Anar a Sistema > Obert Dossier Gerent.
 2. Feu clic a Afegiu Font > Introduïu l’enllaç: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Donar nom “Zero ” a aquesta font > Feu clic a D’acord.
 3. Tornar a Inici pantalla > Anar a Sistema > Feu clic a Afegiuons > Feu clic a Instal·leu des de Cremallera >Selecciona Zero > Fer clic a Repo.cremallera > Espereu que aparegui la notificació.
 4. Feu clic a Instal·leu des de Repositori > Selecciona Zero Tolerància Repositori > Anar a Vídeo afegir-ons > Selecciona El Piràmide > Feu clic a Instal·leu > Espereu que s’instal·li el complement.

Instal·lar Pyramid Kodi no és tan complex, veritat?

Descàrrega zip de complements de Pyramid Kodi Repo

 1. Descarregueu el fitxer Cremallera Dossier al dispositiu > Feu clic a Complements > Feu clic a la tecla Caixa icona des del cantó superior esquerre > Feu clic a Instal·leu des de Cremallera Dossier > Proporciona al sistema la ruta del descarregat dossier > Selecciona Repo.zip
 2. Feu clic a Instal·leu des de Repositori > Feu clic a Zero Tolerància Repositori > Anar a Vídeo Afegiuons > Selecciona El Piràmide> Feu clic a Instal·leu > Espereu fins que s’instal·li el complement.
 3. Després de la instal·lació, podeu fer servir aquest complement del menú del complement present a la pantalla inicial.

La Piràmide Kodi Down / No funciona / Errors / Problemes

La piràmide Kodi no funciona / baixa:

Els usuaris s’han queixat molt per no funcionar ni estar a la baixa de Pyramid Kodi. Normalment, tots els complements de tercers tenen aquest error. Aquest error particular es demana per causa que el repositori s’hagi tancat o quan el dipòsit s’ha migrat a qualsevol altre domini.

Solució

L’única solució per a aquest error és utilitzar un enllaç font fiable i actualitzat per descarregar i instal·lar el dipòsit. Aquí teniu l’enllaç actualitzat del dipòsit de Pyramid.

Fallada la reproducció de Pyramid Kodi (consulta la informació de registre)

La reproducció ha fallat un error que solen informar els usuaris que utilitzen Pyramid Kodi 17.4 en un ordinador o un dispositiu Android. Tanmateix, aquest problema no va persistir en les versions posteriors de Pyramid Kodi 2017.

Solució

Aquest error es pot arreglar fàcilment per a Pyramid Kodi 17.4 o versions posteriors, eliminant els fitxers de base de dades obsolets. Seguiu aquests passos per esborrar la base de dades:

 1. Obert Configuració de Kodi.
 2. Anar a Gestor d’arxius.
 3. Ara selecciona Directori de perfils des de la columna de l’esquerra.
 4. Fer clic a Base de dades.
 5. Ara feu clic amb el botó dret Addons27.db > Feu clic a Suprimeix.

Problema resolt!

Però per a les altres versions de Pyramid Kodi 2017, la solució més senzilla que no sigui aquesta és utilitzar un servei VPN Kodi. La raó principal que hi ha darrere és que hi ha alguns llocs geo-restringits que Kodi no tenen accés sense VPN.

Dependència de la Piràmide Kodi

Aquest error apareix quan instal·leu el repositori. El principal motiu d’aquest error de dependència és que el repositori d’amfitrió podria estar actualitzat o actualitzat.

Solució

La solució a aquest error de dependència és només esperar una actualització. Un cop el repositori s’actualitzi, aquest error no apareixerà més. A part que molts fòrums prefereixen esborrar també la memòria cau, però això no és una solució per a aquest error.

Les revisions de Pyramid Kodi

Aquest complement va ser petit, però ara ha guanyat una bona reputació entre els usuaris de Kodi. Pyramid Kodi està desenvolupat per Tomb Raider Movies i és un paquet complet per a tots els amants del streaming.

La piràmide Kodi sol recomanar els usuaris de Kodi a altres principiants de Kodi a causa de la seva interfície fàcil d’utilitzar. Això es pot veure a través dels fils de discussió de Reddit sobre complements favorits de Kodi per a la transmissió en temps real. Un usuari no acabava d’anomenar aquest complement, sinó que també enumerava la varietat de biblioteques, feu un cop d’ull:
revisió de piràmide

Això és el que expressen els usuaris satisfets!

Opinions sobre Twitter de Pyramid Kodi

El retorn de Pyramid Kodi va fer feliç els frikis. Un dels usuaris de twitter ha tuitejat això sobre el retorn de The Pyramid:

TOT D’UN ADDON TORNA AMB UN NOU REPOSITORI !!!! LA PIRÀMIDE ÉS BACK !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P via @YouTube #kodi #pyramid

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7 de novembre de 2017

També hi va haver un “Usuari de Long Temps” de la Piràmide que expressava la seva alegria:

T’encantaria que continuïs fent això… SÓN L’única raó QUE PERCONTE DE KODI! sempre té les pel·lícules primer amb actualitzacions … Ningú més ho fa … Només les pel·lícules de Tomb Raider (perdó seguidor de molt temps aquí) Pyramid

– im lil Rick (@DannyZiko) 21 de novembre de 2017

Paraules finals

Cada complement de Kodi de tercers és únic i permet als usuaris presenciar coses més enllà de la seva imaginació. El retorn de la Piràmide és obviament apreciat pels usuaris, ja que només hi ha alguns complements fiables que tinguin aquestes funcions i funcions. Pyramid Kodi és, sens dubte, una bellesa com en bona.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map