Com instal·lar Neptune Rising Kodi Addon en menys de 3 minuts

El complement Neptune Rising Kodi és un regal per als addictes a la pel·lícula, ja que transmet pel·lícules i programes de televisió i té alguns enllaços de transmissió d’alta qualitat..


Tot i això, és molt recomanable que utilitzeu una VPN suportada per Kodi mentre us transmeti en streaming per protegir la vostra presència en línia i accedir als fluxos geo-restringits. Podeu instal·lar complements gratuïts addicionals Kodi VPN també per millorar la vostra protecció i experiència de transmissió. Per obtenir més informació sobre com configurar un proveïdor VPN, visiteu la nostra guia “Com instal·lar una VPN a Kodi”.

Hem proporcionat una guia detallada sobre com instal·lar Neptune Rising Kodi addon juntament amb algunes dades addicionals sobre aquest tema.

El complement del Neptune Rising Kodi és en realitat una forquilla del famós complement Exodus Kodi, que té el disseny i les funcions similars. Molts bifurcadors de l’Èxode Kodi van entrar a la comunitat, però només uns quants han sabut fer-se un nom.

Neptú creix Kodi El millor èxode o forquilla de Posidó?

El debat sobre la creació de Neptú és la forquilla de Posidó o Èxode està en el seu punt àlgid. Molts usuaris han afirmat fins i tot que era una forquilla de Covenant.

No hi ha dubte sobre la seva existència com a forquilla d’aquests complements per la sorprenent similitud de la seva interfície. Tot i això, les opcions que Neptú Rising ofereix són millors que les seves predecessores.

Fins i tot els enllaços de transmissió inclosos en aquest complement són millors i més en nombre, motiu pel qual aquest complement ha guanyat popularitat. No hi ha dubte que actualment és la millor forquilla Exodus i Poseidon disponible.

Com instal·lar Neptune Rising Kodi Addon en versions Leia i Krypton

 1. Feu clic a la secció Configuració icona > Feu clic a Dossier Gerent  Com instal·lar l'addon de kodi Neptune Rising
 2. Feu clic a Afegiu Font > Feu clic a “Cap ” > Introduïu el directori URL http://legionworldtv.com/zips/ > Feu clic a D’acord > Posa un nommón lliure > Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nouNeptú Rising FreeWorld
 3. Dirigiu-vos a la secció principal menú > Feu clic a Afegiuons > Feu clic a la tecla Afegiuendavant Paquet Instal·lador > Feu clic a Instal·leu des de cremallera dossier > Selecciona Món lliure > Feu clic a repositori.mrfreeworld.zip > Espereu la notificació.Neptú Rising FreeWorld 2
 4. Ara feu clic Instal·lació des del Repositori > Feu clic a MR FREEWORLD > Feu clic a Vídeo Afegiuons > Feu clic a Neptú Naixent > Feu clic a Instal·leu.

Addició del kodi en augment de Neptú

Com instal·lar Neptune Rising Kodi Addon a Jarvis Versió 16 o superior

 1. Obert Kodi.
 2. Anar a la Sistema.
 3. Dossier Gerent.
 4. Feu doble clic sobre Afegiu font.
 5. Feu clic a “Cap ” > Entra http://legionworldtv.com/zips/> Feu clic a Fet.
 6. Posa el nom Món lliure. > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 7. Tornar a a casa pantalla > Feu clic a Sistema.
 8. Fer clic a Afegiuons > Instal·leu des del fitxer zip
 9. Selecciona Blamo >Feu clic a repositori.mrfreeworld.zip > Espereu uns moments.
 10. Feu clic a Instal·lació des del dipòsit > MR FREEWORLD > Neptú Naixent > Instal·leu > Espereu de nou la notificació.

Com instal·lar Kodi Addon Neptune Rising en Fire Stick

Instal·leu primer Kodi a Fire Stick seguint això guia. Un cop hàgiu instal·lat Kodi al Fire Stick, podreu instal·lar-lo Naixement de Neptú Addició de Kodi Stick de foc.

 1. Llançament Incendi Pal > Anar a Configuració > Feu clic a Sistema.
 2. Anar a Desenvolupador Opcions > Torn ON ADB Depuració i Aplicacions des de Desconegut Fonts.
 3. Tornar a Kodi Incendi Pal Inici > Buscar Kodi > Obert Kodi.
 4. Ara, després que Kodi s’obre, seguiu el procediment esmentat anteriorment per a Kodi Leia i Krypton, pas a pas.

Molts usuaris tenen errors com ara que no s’ha pogut instal·lar dependència o que no hi ha cap flux disponible mentre la veuen a FireStick. Tanmateix, la millor manera de solucionar-ho és mitjançant la instal·lació del millor vpn per a pal de foc.

Neptú Rising Kodi Addon Descarregar URL postal

Podeu descarregar i instal·lar directament el complement de Neptune Rising Kodi seguint aquest senzill mètode:

 1. Baixeu el fitxer zip complement Neptune Rising Kodi
 2. Anar a Afegiuons > Feu clic a la tecla En forma de caixa Icona > Feu clic a Instal·leu des de cremallera dossier > Desplaceu-vos al sistema a la carpeta de destinació > Feu clic a repositori.mrfreeworld.zip
 3. Anar a Instal·lació des del Repositori > Obert MR FREEWORLD > Obert Vídeo Afegiuons > Feu clic a Neptú Naixent > Feu clic a Instal·leu.

Com instal·lar la dependència de ferralla Kodi NAN per augmentar el Neptú

augment de neptunes de ferratges de kodi nan

Els rascadors NaN són simplificadors de codi, ja que ajuden el complement a treure hosts de vídeo per a la transmissió en temps real. De vegades, els scrappers NaN no s’instal·len directament amb el complement i cal que s’instal·lin manualment. Seguiu els passos esmentats a continuació per instal·lar la dependència de raspadors NaN al vostre Kodi.

 1. Baixeu el fitxer Zip de NaN Scrappers al dispositiu.
 2. Obriu Kodi > Vés al menú principal > Feu clic a Complements.
 3. Feu clic a la icona del quadre > Seleccioneu l’opció Instal·la des del fitxer Zip.
 4. Cercar i obrir el fitxer zip descarregat > Espereu la notificació.
 5. S’ha instal·lat la dependència NaN Scrappers. Gaudeix de la reproducció ininterrompuda amb els complements.

Com trobar l’URL que augmenta de Neptú a partir de la dependència de Scrappers de Kodi NAN

 1. Al menú principal de Kodi, feu clic a la icona d’engranatge (configuració) > Feu clic a Configuració del sistema
 2. Col·loca el cursor sobre els complements > Feu clic a Gestiona les dependències > Desplaceu-vos cap avall i feu clic a Scrappers de NaN.
 3. Feu clic a Configura > Feu clic a Scrappers 2 > Desplaceu-vos cap avall fins a Neptune Rising i activeu-lo > fet!
 4. És a dir, ara els scrappers de NaN trobaran l’URL del complement Neptune Rising Kodi.

Com configurar Debrid real a l’alça de Neptú

 1. Obert Kodi > Anar a Configuració > Fer clic a Sistema configuració > Canvia el Bàsic menú a Avançat.
 2. Fer clic a Afegiuons al menú de l’esquerra > Fer clic a Gestiona les dependències > Fer clic a URLResolver de la llista > Feu clic a Configurar.
 3. Fer clic a universal Resolvers > Tria Real-Debrid > Feu clic a Prioritat> Definiu el valor a 90 > Feu clic a Fet> Feu clic a D’acord
 4. Feu clic a Configurar > Selecciona Resolvers universals > Anar a Real-Debrid secció > Fer clic a (Re) Autoritzeu el meu compte > Iniciar la sessió a la seva compte debrid.
 5. Introduïu el directori codi que veieu a la pantalla en aquest punt https://real-debrid.com/device > Ara feu clic Continua, Debrid real s’ha instal·lat.

Com configurar Trakt.tv en augment de Neptú

 1. Obert Complement de Neptune Rising Kodi
 2. Fer clic a Eines > Fer clic a Configuració: comptes
 3. Fer clic a Trakt de la llista > Una finestra apareixerà a la pàginaopup mostrant a URL i Pin codi.
 4. Introduïu el directori PIN codi > Autoritzar Trakt.

Neptú Rising Kodi Addon

 1. Pacte
 2. Èxode
 3. Star Tec
 4. Piràmide
 5. Midian
 6. Carregador de llista de reproducció
 7. The Klub Players 

Neptune Rising Kodi Addon

Neptune Rising Kodi 17 no ha estat gaire satisfactori per a molta gent, i aquests fils de Reddit són la prova:

revisió de kodi en augment del neptuni
Tot i això, no sempre hi ha crítiques, aquí hi ha un usuari que el compleix:

augment de neptuna addon reddit

Aquest usuari es troba entre els afortunats!

revisió de la pujada del neptun

Neptune Rising Kodi No funciona / Errors / Correccions

S’ha produït un error disponible en el flux de Neptú

L’error que no hi ha cap flux disponible és força comú entre molts addons de kodi. Neptune Rising no hi ha cap flux disponible es pot resoldre seguint els passos donats;

 1. Netegeu els subministradors i la memòria cau
 2. Canvieu el temps d’espera dels proveïdors
 3. Canvieu l’acció predeterminada

No s’ha pogut instal·lar la dependència

augment de neptunes no funciona

L’error a l’instal·lació de l’error de dependència no es veu normalment si s’utilitza un complement oficial, però mentre s’utilitza un complement de tercers, passa de tant en tant. El principal motiu de l’error de Neptune Rising és que els dipòsits continuen tancant-se o queden obsolets. Una altra raó és que els dipòsits tenen un fitxer desaparegut, que es produeix en un error en la instal·lació.

Solucionar

Utilitzeu sempre un repositori de confiança actualitzat i que tingui complements actualitzats i abans d’instal·lar els repositoris de kodi, assegureu-vos que l’origen del repositori funciona.

No es pot connectar al servidor

Aquest és un error poc freqüent i no sol produir-se, però si es vol dir, és que la connexió a Internet no és inestable o l’origen del dipòsit s’ha traslladat a un nou URL.

Solucionar

Primer, comproveu l’URL del dipòsit i vegeu si està en línia o no. En segon lloc, comproveu la vostra connexió a Internet i assegureu-vos que la vostra connexió de xarxa és estable. Si l’error persisteix, intenteu instal·lar el complement des d’un dipòsit diferent.

Per embolicar

Neptú Rising Kodi és una gran forquilla de l’Èxode que ha estat creant algun bombo últimament. Com qualsevol altra forquilla, Neptune Rising Kodi té un disseny exactament similar al seu origen. Els enllaços de transmissió, però, són millors que els seus predecessors i són més en nombre.
Neptune Rising Kodi 17 està disponible a través del dipòsit Blamo. En aquesta guia us proporcionem un mètode sobre com instal·lar Neptune Rising Kodi addon, però assegureu-vos que teniu una VPN de Kodi per protegir la vostra privadesa. Tant de bo la pregunta “per què necessita una VPN per Kodi” no us hauria de passar ara.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map