Com instal·lar Netflix Kodi en Leia, Krypton, Jarvis, Firestick, Raspberry-Pi i Linux Ubuntu

netflix-on-kodi

Sens dubte, a una persona a qui li agrada molt navegar per Internet s’hauria trobat amb la frase “Netflix i Chill”. Netflix és un servei de transmissió en línia que la gent utilitza per transmetre i veure els seus programes i pel·lícules de televisió favorits.


Aquest servei basat als Estats Units és una cosa de la qual parla tot geek d’entreteniment. A la gent li encanta aquest servei a causa del contingut i la qualitat que ofereix a un preu just. Però òbviament, no a tothom li agrada pagar el seu contingut favorit.

És aquí on es complement el Netflix Kodi; NetfliXBMC arriba a jugar. NetfliXBMC és un dels complements més populars i cercats. Amb tots els fluxos de contingut de Netflix, aquest complement és cosa que tots els usuaris de Kodi volen tenir. El nombre d’usuaris addicionals de Netflix Kodi ha augmentat significativament.

NetfliXBMC proporciona als usuaris accés a tots els programes de televisió, pel·lícules i altres programes que Netflix té. Però una cosa que cal recordar és que sense un servei VPN, podeu utilitzar aquest complement Netflix Kodi només als EUA. Si viatgeu o viviu a l’estranger, necessitareu la millor VPN de Kodi per superar les restriccions geo-restriccionals d’aquest complement de Kodi Netflix.

Com obtenir accés a Netflix nord-americà a Kodi Xmbc

Ara que teniu NetfliXBMC al vostre centre de mitjans de Kodi, la majoria de persones em pregunten com obtenir el portal Netflix nord-americà a Kodi. Aquest és senzill de fer!

Per aconseguir que la versió nord-americana de Netflix es reprodueixi a Kodi, necessitareu un servei VPN de Kodi amb servidors als EUA per canviar la vostra adreça IP. & ubicació. Per tant, per utilitzar Netflix nord-americà a Kodi aquí es fa:

 1. Abans de llançar NetfliXBMC, connecteu el servei VPN a un servidor VPN dels Estats Units
 2. Vés a WhatismyIPaddress.com o IPLocation.net
 3. Consulteu la vostra adreça IP i assegureu-vos que aparegui als EUA
 4. Ara llança Kodi i accedeix NetfliXBMC de Vídeos

Consulteu els tres principals proveïdors:

Lloc web de Proveïdors VPNPriceOfferWeb
PureVPN 10,95 $ 2,91 USD per mes

Oferta especial: 73% de descompte

Visita el lloc
Llegiu la crítica
Taula de surf 11,91 USD 1,99 USD per mes

Oferta especial: 83% de descompte

Visita el lloc
Llegiu la crítica
CyberGhost 12,99 USD 2,75 USD per mes

83% de descompte

Visita el lloc
Llegiu la crítica
ExpressVPN 12,95 dòlars 8,32 USD per mes

35% de descompte

Visita el lloc
Llegiu la crítica

Avís: no hi ha garantia que NetfliXBMC funcioni, encara que no funcioni correctament al vostre centre de mitjans Kodi. El complement no oficial no és compatible amb el lloc web oficial de Netflix i és possible que el complement Kodi no s’executi del tot..

Descàrrega de Kodi Netflix

 1. Comença per descarregar el Repositori per a Netflix.
 2. Un cop descarregat el fitxer zip, obriu la secció menú de complements > Feu clic a la tecla Icona de caixa a la part superior > Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip.
 3. Navegar i obert el fitxer zip descarregat > Espereu el notificació.
 4. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Obert Alelec Kodi Repo > Obert Complements de vídeo > Fer clic a NetfliXBMC > Pega Instal·leu > Espereu la notificació.
 5. Tornar a Pantalla inicial, Anar a Complements > Complements de vídeo > Feu clic a NetfliXBMC > Un quadre de diàleg us indicarà i introduïu el vostre nom d’usuari i contrasenya aquí Ara podeu gaudir de Netflix i Chill!

Com instal·lar Kodi Netflix a les versions de Leia i Krypton

 1. Obert Kodi > Feu clic a la tecla Icona de configuració (engranatge) > Obert Gestor d’arxius > Feu doble clic Afegeix font.com instal·lar addon kodi netflix
 2. S’obrirà un quadre de diàleg > Feu clic on diu “Cap ” > Introduïu-ho URL exactament: https://www.alelec.net/kodi/ > Feu clic a D’acord > Poseu un nom a aquesta font de suports Alelec Repo > Feu clic a D’acord > Comproveu l’URL i el nom i feu clic a dues vegades D’acord de nou per tancar la caixa de diàleg.com instal·lar addon netflix kodi a la versió 17.6 o posterior de krypton
 3. Tornar al document menú principal > Anar a la complements menú > Feu clic a la tecla icona de caixa des del cantó superior esquerre > Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip.descàrrega de kodi netflix
 4. Feu clic a Alelec Repo > Fer clic a repositori.alelec.zip > Espereu la notificació.com instal·lar netflix kodi a linux
 5. Feu clic a Instal·lació des del Repositori > Obert Alelec Kodi Repo > Anar a Complements de vídeo > Fer clic a NetfliXBMC > Fer clic a Instal·leu > Espereu que aparegui la notificació.com instal·lar addon netflix kodi en gerd de pi
 6. Torneu al menú principal, aneu a Complements > Complements de vídeo > Obert NetfliXBMC > Introdueix el teu nom d’usuari i contrasenya quan se li demana.

Ara accedeix a tots els fluxos de Netflix i gaudeix dels teus programes favorits.

Nota: Si el dipòsit no funciona, proveu el mètode de descàrrega directa indicat abans d’aquest procediment. 

Com instal·lar Netflix Kodi a Jarvis en 9 passos fàcils (NetfliXBMC)

Un cop tingueu a punt el fitxer zip alelecrepositor &Descarregat, ara procedirem a instal·lar Netetix a Kodi per a Windows.

 1. Des de la pantalla d’inici de Kodi aneu aSistema> Configuració >Feu clic aComplements
 2. Feu clic a “Instal·lació des del fitxer Zip”
 3. Trieu la ubicació del fitxer zip del dipòsit alelec que hem guardat anteriorment i deixem que s’instal·li

com instal·lar netflix a la versió 16 de kodi jarvis

5. Un cop instal·lat el repositori alelec, escolliu Instal·lació des del Repositori>alelec Kodi repo> Complements del programa>Llançador de Chrome, ara espereu el missatge activat del complement.

6. Feu clic al menú Complements Instal·lació des del Repositori>alelec Kodi repo >VideoAdd-Ons>NetfliXBMC, i deixa instal·lar el complement.

7. Un cop instal·lat el complement, apareixerà una notificació a la pantalla

8. Vés a la pantalla d’inici >Vídeos> Complements de vídeo >NetfliXBMC

9. S’obrirà una finestra nova, empleneu la informació del vostre compte de Netflix aquí a la secció correu electrònic& Camps de contrasenya

Nota de l’editor: NetfliXBMC és un complement no oficial i no és compatible amb els creadors de Netflix. Se sap que el complement es comporta amb totes les versions del centre de mitjans de Kodi i, en alguns casos, no funciona del tot.

No som responsables de cap dany que pugueu causar al vostre sistema mentre instal·leu i utilitzeu aquest complement. Els desenvolupadors de Kodi tampoc garanteixen que el complement funcioni correctament, per obtenir més informació fòrum oficial de Kodi per NetfliXBMC.

Com instal·lar Netflix Kodi a Linux – Mètode 1 mitjançant complements binaris

 1. Dirigiu-vos a la finestra del terminal, abandoneu l’aplicació Kodi si s’està executant.
 2. Aquí, escriviu “Sudo apt-get update” > Introduïu la vostra contrasenya quan us ho demani.
 3. Després d’això, escriviu “Sudo apt-get install KodiPVR”.

Això és tot; El vostre complement PVR Kodi ja està instal·lat. Si Kodi funcionava en aquell moment, reinicieu Kodi per carregar aquest complement.

A part d’aquest complement, també podeu instal·lar els complements binaris següents:

 1. Codificadors d’àudio
 2. Àudio DSP
 3. Decodificadors d’àudio
 4. Salvapantalles
 5. Visualitzacions

Després d’instal·lar aquests complements, podeu instal·lar Netflix a Kodi Linux mitjançant les nostres guies anteriors.

Com instal·lar Kodi Netflix a Linux – Mètode 2 mitjançant Development Build

Pas 1: Per instal·lar una creació inestable, primer haureu de descarregar un dipòsit inestable i afegir Kodi. Podeu descarregar el repositori inestable fent servir això: “ppa: equip-xbmc / inestable “

Pas 2: Escriviu exactament el següent:

addo-apt-repository sudo ppa: team-xbmc / instable

Actualització sudo apt-get

sudo apt-get install kodi

Si també heu instal·lat el complement PVR Kodi, haureu d’actualitzar-lo, escriviu:

sudo apt-get install kodi-pvr-mythtv

Després d’instal·lar una creació inestable i actualitzar-la, podreu instal·lar Netflix a Kodi Linux fàcilment. Consulteu el procediment indicat a la nostra guia després d’instal·lar Kodi.

Com instal·lar Netflix Kodi en sistemes operatius Ubuntu / MAC

Els usuaris d’Ubuntu també poden instal·lar Netflix a Kodi en 9 passos fàcils, però recordeu que el problema de compatibilitat de NetfliXBMC encara persistirà. Comencem a configurar Kodi i, a continuació, procedim a instal·lar Netflix per a Kodi (XBMC):

 1. Comença per descarregar els fitxers de configuració de Kodi a Ubuntu
 2. Aneu a la finestra de terminal i escriviu,“Sudo apt-get install software-properties-common”
 3. Afegiu el repositori d’aplicacions XBMC escrivint l’ordre,“Sud-add-apt-repositori ppa: team-xbmc / ppa”
 4. A continuació, haureu d’actualitzar el sistema per a la compatibilitat, així que escriviu,“Sudo apt-get update”
 5. Finalment, instal·leu Kodi a Ubuntu“Sudo apt-get instal·la Kodi”
 6. Espereu que Kodi finalitzi la baixada de fitxers i la instal·lació, Kodi hauria d’estar a punt per llançar-se en 5 minuts, segons la velocitat del vostre dispositiu.

Ara podeu instal·lar Netflix a Kodi Ubuntu seguint la guia anterior.

Guia d’instal·lació de Netflix Kodi Raspberry Pi

Abans d’instal·lar qualsevol complement, haureu d’instal·lar Kodi a Raspberry Pi. Seguiu la nostra guia per a instal·lar Kodi a Raspberry Pi. Un cop hàgiu instal·lat Kodi, seguiu aquests passos per instal·lar el complement de Kodi Netflix:

 1. Obert Kodi al seu Raspberry Pi > Feu clic a la tecla Icona de configuració> Feu clic a Gestor d’arxius.
 2. Feu clic a Afegeix font> Feu clic a Cap> Escriviu aquest text URL https://www.alelec.net/kodi/ > Feu clic a D’acord.
 3. Anomeneu aquesta font com a Alelec Repo> Feu clic a D’acord> Tornar a Pantalla d’inici (retrocés de dues vegades).
 4. Feu clic a Complements> Feu clic a Icona de caixa> Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip> Selecciona Alelec Repo> Fer clic a repositori.alelec.zip> Espereu que s’instal·li.
 5. Fer clic a Instal·lació des del Repositori.
 6. Selecciona Alelec Kodi Repo> Fer clic a Complements de vídeo> Fer clic a NetfliXBMC> Feu clic a Instal·leu> Espereu que s’instal·li.

Allà el teniu! Ara utilitzeu Kodi Netflix per a les vostres necessitats d’entreteniment!

Com instal·lar Netflix Kodi a Fire TV mitjançant ES File Explorer

 1. Obert Incendi Pal Configuració.
 2. Activa “Depuració d’AAD “,” Depuració USB ” i “Aplicacions de font desconegudas ”.
 3. Tornar a Pantalla inicial > Buscar ES Explorer.
 4. Fer clic a ES Explorer i descarregar ella.
 5. Obert ES Explorer, Fer clic a Favorit > Feu clic a Afegiu.
 6. Una finestra us demanarà Camí i Nom > Introduïu aquest camí: http://fireunleashed.com/ > Introduïu el nom “Foc ” > Feu clic a Afegiu.
 7. Torneu a la secció Favorit menú >Fer clic a Incendi > Feu clic on diu “Feu clic aquí per instal·lar AppStarter”.
 8. Premsa Selecciona de la seva remot i feu clic Arxiu obert > Feu clic a AppStarter APK (Executeu la configuració estàndard).
 9. Obert un cop finalitzi la instal·lació.

Guia d’instal·lació de Netflix Kodi Fire Stick

Per instal·lar NetfliXBMC al Fire Stick, primer hauríeu de configurar Kodi al Fire Stick. Seguiu la nostra guia per instal·lar Kodi a Fire Stick. Un cop hàgiu instal·lat Kodi, seguiu aquests passos per instal·lar NetflixBMC a Fire Stick:

 1. Anar a Stick de foc Inici> Feu clic a Configuració > Fer clic a Sistema > Feu clic a Opcions de desenvolupament > Ara Activa les aplicacions de fonts desconegudes i Depuració ADB.
 2. Llançament Kodi des de Fire Stick Home > Feu clic a Icona de configuració > Obert Gestor d’arxius > Fer clic a Afegeix font.
 3. Feu clic a Cap> Introduïu l’URL https://www.alelec.net/kodi/ > Feu clic a D’acord > Poseu un nom a aquest dipòsit com a Alelec Repo > Feu clic a D’acord.
 4. Vaga la Tecla de retrocés dues vegades > Fer clic a Complements > Feu clic a Icona de caixa.
 5. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Feu clic a Alelec Repo > Selecciona repositori.alelec.zip> Espereu que s’instal·li.
 6. Feu clic a Instal·lació des del Repositori > Selecciona Repositori Alelec > Obriu el vídeo Complements > Fer clic a NetfliXBMC > Feu clic a Instal·leu> S’instal·larà el complement!

Ara podeu Netflix i refrigerar amb Kodi al vostre Fire Stick.

Preguntes freqüents sobre Kodi Netflix

Podeu posar Netflix a Kodi de forma gratuïta?

Sí, podeu posar Netflix a Kodi gratuïtament en els dispositius desitjats com PC, Linux, Mac, Fire Stick, etc. Seguiu la nostra guia de Netflix Kodi per comprendre el procediment d’instal·lació..

Com puc afegir Kodi Netflix al meu televisor Android?

Seguiu la nostra guia per instal·lar Kodi en dispositiu Android per instal·lar Kodi primer. Si ja heu instal·lat Kodi al vostre televisor Android, seguiu la nostra guia de Netflix Kodi per veure com instal·lar Netflix Kodi a Kodi. El procediment d’instal·lació de qualsevol complement es manté gairebé igual per a tots els dispositius després de la instal·lació de Kodi.

És Kodi Netflix gratuït a Amazon Fire Stick?

Sí, Kodi Netflix és completament gratuït a Amazon Fire Stick i Fire TV. Seguiu la nostra guia per veure com instal·lar Netflix Kodi a Fire Stick.

Ens veiem de nou aviat!

Espero que la meva guia sigui útil per instal·lar NetfliXBMC al centre de suports Kodi Ubuntu. Si teniu problemes, consulta la comunitat oficial de Kodi per solucionar problemes amb NetfliXBMC des de l’enllaç anterior.

No oblideu compartir la nostra guia amb els aficionats a Kodi i deixar els vostres comentaris per millorar. Feu un comentari a continuació per si necessiteu contactar amb nosaltres i tornar a obtenir més guies, llistes de complements principals de Kodi i com instal·lar subtítols a kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map