Com instal·lar NordVPN a Kodi (2020)

com instal·lar-nordvpn-en-kodi


NordVPN funciona excepcionalment amb Kodi quan hi teniu un xifratge VPN doble. Manté els vostres complements de Kodi en streaming privats i complements de TV en viu.

En aquesta guia, he discutit pas a pas sobre com instal·lar NordVPN a Kodi. Un cop hàgiu acabat d’instal·lar, podeu consultar més endavant a la guia si NordVPN funciona amb Kodi.

L’aplicació NordVPN Kodi té fort xifrat de 256 bits i entre la xarxa de servidors més gran 5.500 servidors. Aquests servidors us ajuden a assignar una adreça IP que us manté anònima.

Com instal·lar i utilitzar NordVPN a Kodi

Pas 1: Inscriviu-vos a NordVPN

Pas 2: descarregar i Instal·leu Aplicació NordVPN al dispositiu preferit

pas-2-com instal·lar-nordvpn-en-kodi

Pas 3: Entra el Nom d’usuari / Contrasenya i Obert Aplicació NordVPN

pas 3-com instal·lar-Nordvpn-en-kodi

Pas 4: Connecta’t a Servidor nord-americà 

pas 4 per instal·lar-Nordvpn-en-kodi

Pas 5: Un cop connectat, Obert Kodi

Pas 5: com instal·lar-nordvpn-en-kodi

Pas 6: Obriu qualsevol addon, p. Drac Màgic

Pas 6: com instal·lar nordvpn-en-kodi

Pas 7: Trieu qualsevol programa de pel·lícula / TV i comenceu a reproduir-se de manera anònima!

Pas 7: com instal·lar nordvpn-en-kodi

Visiteu el lloc Garantia de devolució de 30 dies

Com comprovar si NordVPN funciona en Kodi

# 1 Obert Kodi

Pas 1 de la manera de comprovar-nordvpn-is-working-on-kodi

# 2 Anar a Configuració opció

el pas 2 de com comprovar Nordvpn està funcionant

# 3 Fer clic a Informació del sistema

el pas 3 de com comprovar Nordvpn està funcionant

# 4 Ara comproveu si el vostre adreça IP ha canviat o no (abans i després de connectar-se a una VPN)

el pas 4 de com comprovar Nordvpn està funcionant

Visiteu el lloc Garantia de devolució de 30 dies

Guia de vídeo: Com instal·lar NordVPN Kodi

Funcions del NordVPN

Sens dubte, NordVPN és un dels noms més importants del sector per la seva prestació de serveis i una gran varietat de servidors a tot el món.

Aquestes són algunes de les funcions de NordVPN:

 • Xarxa de servidors: NordVPN compta amb 5.500 servidors i una presència a més de 60 països. Una quantitat enorme de servidor significa que tindreu més adreces IP per connectar i desbloquejar tones de contingut.
 • Velocitat ràpida: Tot i que NordVPN té un xifratge VPN doble, això no fa que la seva velocitat sigui lenta. Més endavant he realitzat una prova de velocitat a la guia.
 • Xifrat segura: NordVPN utilitza xifratge de 256 bits, que és el més fort, però més que fa servir el doble xifratge VPN que xifra el trànsit d’Internet no una vegada sinó dues vegades.
 • 6 connexions de dispositius múltiples: Podeu utilitzar NordVPN amb 6 dispositius diferents alhora. Això significa que podeu veure el contingut de Kodi en streaming en 6 dispositius.
 • Garantia de devolució de 30 dies: Utilitzeu NordVPN en Kodi durant 30 dies sense risc. Sempre podeu reclamar els vostres diners al cap de 30 dies.
 • Prova gratuïta de 7 dies: NordVPN ofereix una prova gratuïta de 7 dies en dispositius mòbils. Només heu d’introduir els detalls de la targeta de crèdit, però no en deduirà diners.

Prova de velocitat NordVPN

Hem fet un test de velocitat de NordVPN mentre estàvem retransmetent amb Kodi i els resultats són els següents:

La meva velocitat a Internet sense VPN: 20 Mbps

La meva velocitat a Internet amb NordVPN (servidor dels EUA): 16 Mbps

L’únic descens del 20% en velocitat, que és raonable.

NordVPN-Kodi-Speed-Test

Prova de filtració de NordVPN IP

El més important per verificar una VPN és comprovar si es filtren DNS o IP. Si es filtra la vostra IP o DNS, no té sentit utilitzar-lo.

Hem provat NordVPN per Kodi en temps de transmissió, i no s’ha trobat cap fuga IP o DNS.

Fuga IP de NordVPN per a kodi

Prova de fuites IP de NordVPN per a kodi

Això demostra que NordVPN per Kodi és una elecció perfecta i podem confiar-hi.

NordVPN Desbloqueja complements Kodi amb restriccions geo-restringides

Com he esmentat abans, es necessita una VPN per desbloquejar complements de Kodi geo-restringits. Així que vaig intentar desbloquejar cCloud TV amb NordVPN a Kodi i vaig tenir èxit sense cap problema.

desbloqueu els addons de kodi amb nordvpn

La velocitat de transmissió va ser bona tot i que tinc connexió a Internet de baixa velocitat. No he trobat cap problema d’amortització ni retard i, a continuació, he pogut accedir a la biblioteca completa del complement.

També podeu provar d’utilitzar la nostra millor VPN per a Kodi que són perfectes per a la transmissió directa i per desbloquejar els addons de TV en directe.

NordVPN funciona amb Kodi?

Sí! NordVPN és compatible amb Kodi, però no té un complement Kodi dedicat.

Podeu ensopegar amb alguns blocs i guies de configuració, esmentant un addon dedicat NordVPN Kodi, però tots us enganyen.

No hi ha cap complement addicional dedicat a Kodi com indiquen, NordVPN està instal·lat al dispositiu i s’executa en segon pla quan utilitzeu Kodi.

No interromp el streaming en cap moment i proporciona accés instantani als complements de Kodi amb restriccions geogràfiques sense cap problema.

Una de les millors coses de NordVPN és que funciona molt bé amb tots els dispositius i sistemes operatius més populars com Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick i FireTV, Roku, RaspberryPi.

NordVPN per a comentaris de Kodi

Les ressenyes dels usuaris ofereixen una clara visió de les realitats fonamentals del sector. Mireu aquestes ressenyes i decidiu si voleu utilitzar NordVPN o no.

Kodi és només el sistema operatiu a través del qual es proporciona el servei, és realment el mateix, es tracta de xarxes diferents que proporcionen els fluxos … la VPN … hi ha tanta desinformació en termes de IPTV, us haurà de creure que no es pot deixar-se engrescat, etc, que és una brossa absoluta

– Snags (@ Snagsy1980) 4 de març del 2019

Aquest usuari sembla estar força frustrat; potser els seus fluxos estan restringits, ja que ha esmentat serveis IPTV. És per aquest motiu que us recomano que utilitzeu una VPN per allunyar-vos dels problemes de restricció i restriccions.

Kodi (mitjançant una VPN … prefereixo la VPN Nord) et permet transmetre el contingut pirata de forma gratuïta i anònima. De debò … pots mirar qualsevol cosa. La gent penja coses immediatament. Em sorprèn que les companyies de mitjans de comunicació no hagin fet atacs ddos ​​per desactivar el servei.

– ZeroHedge (@govttrader) 26 de març del 2019

Aquí hi ha un usuari satisfet que elogia NordVPN que desbloqueja tots els fluxos, però, alhora, ha preguntat a les autoritats sobre l’acció contra els fluxos pirates..

Punts clau

Escollir una VPN per streaming és una mica complicat perquè tots els altres proveïdors que hi ha a fora afirmen ser els millors, però un cop els utilitzeu, podreu veure com són les aigües profundes.

No tots els proveïdors de VPN poden confiar-se, ja que s’han registrat molts casos de registre de dades contra uns quants proveïdors. Aquesta guia explica detalladament com instal·lar i configurar NordVPN a Kodi.

NordVPN és un nom fiable de la indústria ja que ha atès milions d’usuaris i no hi ha cap queixa contra aquest problema.

En segon lloc, NordVPN proporciona un xifrat potent i un gran nombre de servidors a tot el món. Té les funcions de la línia superior que s’adapten a les necessitats de la transmissió de frikis.

Recomano als meus lectors que intentin NordVPN Kodi per obtenir una millor experiència en streaming. Quan dic millor, vull dir streaming privat sense cap buffer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map