Com instal·lar Pacte a Kodi amb Lazy Kodi, All Eyez on me, Repositori Kodil i XvBMC – (Tutorial de vídeo inclòs)

L’Èxode, que és un complement popular per a Kodi, ara s’està substituint per un Pacte de complements millor. Aquest nou complement és del mateix equip de desenvolupadors que va crear Exodus, i ara que l’Exodus té massa queixes per part dels usuaris de Kodi, l’equip de desenvolupadors va decidir crear Covenant Kodi addon. És important que els usuaris de Kodi instal·lin Covenant a Kodi per mantenir-se al dia.


Igual que Exodus, haureu d’utilitzar una VPN per a Kodi per desbloquejar els fluxos geo-restringits i protegir la vostra privadesa.

Ofertes especials exclusives KodiVPN.co 2020
PureVPN

 10,95 US $ 2,91 USD per mes

Obteniu aquest acord

surf de surf

 11,95 dòlars EUA 1,99 USD per mes

Obteniu aquest acord (3 mesos gratis)

Ivacy

 9,95 dòlars EUA 2,75 USD per mes

Obteniu aquest acord

Repositoris de Kodi del Pacte (de treball)

 1. Kodil – Dipòsit de Kodi Israel
 2. XvBMC – Repositori dels Països Baixos
 3. All Eyez On Me – Per Daffy Repositori
 4. Repositori Lazy Kodi
 5. GitHub

Una de les millors coses de Gurzil és: és compatible amb la utilitat de kodi Real Debrid, que improvisa la vostra experiència de transmissió. En aquest tutorial, proporcionem una guia pas a pas sobre com fer-ho instal·leu Covenant a Kodi. Llegiu així!

Com instal·lar Pacte al Kodi Leia / Krypton o superior amb un reposador Kodi Lazy

Lazy Kodi repo ha estat publicant alguns títols, ja que és un nou dipòsit i té tots els complements populars. Quan parlem de complements populars, el primer complement que apareix a la nostra ment és el complement Covenant Kodi i, per què no, ja fa força temps que és a la llum. Per sobre de tot, el més important és que aquest dipòsit té el complement Covenant Kodi.

Seguiu aquests passos per instal·lar el complement Covenant Kodi mitjançant Lazy Kodi repo:

 1. Obriu Kodi > Feu clic a Configuració icona.
 2. Fer clic a Gestor d’arxius > Feu doble clic Afegeix font.
 3. Feu clic a “Cap” > provar això URL: http://lazykodi.com/ > Feu clic a D’acord.
 4. Poseu un nom d’aquesta font: “Lazy Kodi” > Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou.
 5. Tornar a Kodi Home > Obert Complements menú > Fer clic a Icona de caixa.
 6. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip.
 7. Fer clic a Lazy Kodi.
 8. Tres opcions: Repositoris, cremalleres i mag serà visible.
 9. Selecciona Repositoris opció.
 10. Fer clic a ANDROIDABA.
 11. Feu clic a Repositori.
 12. Fer clic a repositori.Kodil-1.4.zip > Repositori de Kodi Israel serà instal · lat.
 13. Ara Torneu al vostre Pantalla inicial > Fer clic a Complements fitxa > Feu clic a icona de caixa > Feu clic a Instal·la des del dipòsit.
 14. Obri el Repositori Kodi Israel > Vés a Complements de vídeo > Seleccioneu Pacte > Feu clic a Instal·la.

Com instal·lar Pacte al Kodi Leia / Krypton Versió 18 / 17.6 Ús del repositori XvBMC

Kodi acaba de concloure la versió 17 de la sèrie “Krypton” de Kodi llançant l’actualització final “Kodi 17.6”. Kodi va informar el món a través del seu lloc oficial sobre l’edició de Kodi 17.6 i l’última versió anunciada, Kodi 18 “Leia” que segueix aquesta actualització.

Kodi 17.6 és millor que les versions anteriors de la sèrie de Krypton en termes de rendiment i estabilitat. Les millores realitzades són les correccions d’errors i accidents, la velocitat de connectivitat millorada i les solucions de connexió amb els webservers interns. Kodi 17.4 té molts problemes d’errors mentre que el Kodi 17.5 tenia errors de connexió. Aquesta actualització va cobrir molt bé totes aquestes pistes.

Des del llançament de la darrera versió de Kodi; Kodi Krypton 17.6, la comunitat de Kodi ha començat a descobrir complements compatibles. Una de les notícies més importants per a tots els geeks de streaming és que poden instal·lar Covenant a Kodi 17.6.

Una altra gran cosa és que ara podeu instal·lar Covenant a Kodi 17.6 des de dos dipòsits diferents. Seguiu la nostra guia d’instal·lació per instal·lar el complement Covenant a Kodi 17.6:

 1. Obert Kodi > Feu clic a la tecla Icona de configuració > Obert Gestor d’arxius.
 2. Feu doble clic Afegeix font > fer clic a ‘Cap” > Escriviu aquest URL http://archive.org/download/repository.xvbmc > Feu clic a D’acord > Ara poseu el nom d’aquesta font de suports “XVBMC” > Feu clic a D’acord.
 3. Tornar a Menú principal de Kodi al prémer Clau ESC > Obert Complements > Feu clic a la tecla Icona amb forma de caixa
 4. Obert Instal·leu des del fitxer Zip > Selecciona XVBMC> Fer clic a repositori.xvbmc-4.2.0.zip > Espereu fins que es descarregui el fitxer zip i aparegui la notificació
 5. Ara cllepar Instal·lació des del Repositori > Selecciona Repositori XvBMC (complements) > Obert Complements de vídeos > Selecciona Pacte > Feu clic a Instal·leu> Espereu que aparegui la notificació
 6. Una vegada que apareix la notificació, torna a Menú principal> Obert Complements> Obert Complements de vídeo> Fer clic a Pacte > Explora el contingut favorit i gaudeix-ne!

Com instal·lar Pacte al Kodi Leia / Krypton Versió 18 / 17.6 o superior amb Repositori Kodil

El repositori Colossus s’ha tancat darrerament i per tant dóna un error “Instal·lació fallada”. Tot i això, hem elaborat un enfocament alternatiu per instal·lar Covenant a Kodi des del “Repositori Kodil”.

 1. Primer cal Obriu Kodi al vostre sistema > Selecciona Icona de configuració situat a la part superior > Ara feu clic a Gestor d’arxius.com instal·lar el pacte a kodi
 2. Aquí veureu una llista de dipòsits penjats verticalment. Al costat esquerre, feu doble clic sobre Afegeix font > Apareixerà un quadre al vostre davant on heu de fer clic “Cap” > Escriviu URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Feu clic a D’acord > Escriviu el nom de la font de suports “Kodil” > Feu clic a D’acord de manera que la caixa desapareix.com instal·lar el pacte a la versió 17 o superior de kodi krypton
 3. Pega “Retroces” teclegeu diverses vegades del vostre teclat per tornar a Menú principal de Kodi > Fer clic a Complements fitxa > Anar a Instal·lador de paquets icona (forma d’una caixa) a la cantonada superior esquerra.pacte sobre la configuració del kodi
 4. Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip > Localitza i clica Kodil > Ara feu clic a kodil.zip > Passa uns minuts fins que descarregui el dipòsit.descàrrega del fitxer zip pacte kodi
 5. Ara selecciona Instal·lació des del Repositori > Fer clic a Repositori Kodil > Anar a Complement de vídeos > Pacte > Instal·leu.configuració de kodi del pacte
 6. Quan el Pacte està instal·lat a Kodi, torneu a Menú principal de Kodi > Fer clic a Complements > Complements de vídeo > Pacte > Pel·lícules > Gaudeix!pacte de codi de paquet de codi de fitxers url zip

Com instal·lar COVENANT a Kodi – Vídeo nou (Kodil Repo)

Com instal·lar Pacte al Kodi Krypton Versió 17.6 Ús del repositori Eyez on Me

Des que la repressió va augmentar el ritme, els usuaris han començat a buscar repositoris alternatius i complements alternatius. Tenir una font alternativa impedeix sortir del joc. És per això que hem explicat en aquesta guia com instal·lar el complement Covenant Kodi mitjançant el repositori All Eyez on Me.

 1. Llançament Kodi > Feu clic a la tecla Configuració Icona (Icona d’engranatge) > Feu clic a Gestor d’arxius.
 2. Feu doble clic a Afegeix font > Fer clic a ‘Cap ” > Introduïu aquest URL http://highenergy.tk/repo/ > Feu clic a D’acord > Poseu un nom a això mitjans de comunicació fontTot Eyez on Me Repo” > Feu clic a D’acord > Tornar a Kodi Principal Menú.
 3. Obert Afegiuons secció > Feu clic a la tecla Complements navegador (Caixa En forma icona)
 4. Feu clic a Instal·leu des de Arxiu Zip > Selecciona Tot Eyez on Me Repo > Fer clic a repositori.alleyezonme-1.4.zip > Espereu la notificació.
 5. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Selecciona Tot el repositori Eyez on Me.
 6. Anar a Complements de vídeo > Tria Pacte > Feu clic a Instal·leu> Espereu la notificació.
 7. Podeu accedir al complement accedint al directori Menú principal> Fer clic a Complements> Obert Complements de vídeo > Selecciona Pacte

Com instal·lar Pacte al Kodi Jarvis Versió 16 o inferior amb Repositori XvBMC

 1. Correr Kodi Aplicació> Anar a Sistema> Obert Gestor d’arxius
 2. Feu clic a Afegeix font>Fer clic a Cap> Introduïu-ho URL http://archive.org/download/repository.xvbmc > Feu clic a Fet
 3. Poseu un nom a aquesta font “XVBMC”> Feu clic a D’acord> Tornar a Pantalla inicial
 4. Obert Sistema> Anar a Afegiuons> Feu clic a Instal·leu des de Cremallera Dossier> Selecciona XVBMC> Fer clic a repositori.xvbmc-4.2.0.zip > Espereu fins que es descarregui el repositori
 5. Feu clic a Instal·leu des de Repositori > Selecciona Repositori XvBMC (complements) > Anar a Vídeo Afegiuons> Fer clic a Pacte> Ara navega el teu favorit a Covenant i gaudeix de fluxos de qualitat!

Com instal·lar Pacte a Kodi Jarvis Versió 16 o per sota amb Repositori Kodil

 1. Obriu Kodi > Sistema > Gestor d’arxius > Feu doble clic a Afegeix font > Escriviu l’URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Feu clic a Fet > Nom del tipus “Kodil” > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 2. Vés a la pantalla d’inici de Kodi > Sistema > Complements > Instal·leu des del fitxer Zip > Kodil > kodil.zip > Espereu que descarregueu el repositori.
 3. Instal·lació des del Repositori > Feu clic a Repositori Kodil > Complement de vídeos > Pacte > Pel·lícules > Gaudeix!

Com instal·lar el complement de pacte de Kodi a la versió 18 de Leia

El procediment per instal·lar Covenant Kodi a la versió 18 de Kodi Leia és el mateix que el d’instal·lar el complement Covenant Kodi al Kodi Krypton versió 17.6.

 Com arrabassar el pacte de pal de foc

Fire Stick és un dels millors dispositius d’entreteniment disponibles a la plataforma mundial, té un gran defecte que no transmet res de forma gratuïta. Per això, hem de jailbreak per utilitzar Kodi (el millor software de streaming disponible en línia) a Fire Stick i transmetre el contingut que desitgem.

Tanmateix, potser us preguntareu que aquest trencament de presó és il·legal, però no ho és, així que relaxeu-vos. Ja hem elaborat el procediment d’instal·lació de Kodi on Fire Stick a la nostra guia principal i hem proporcionat el procediment d’instal·lació de Covenant Kodi en Fire Stick en aquesta guia.

Com instal·lar Pacte al Kodi Fire Stick

A part de les aplicacions d’Amazon Firestick, Covenant és un addon famós per a FireStick. Per instal·lar directament Covenant a Fire Stick, és necessari que instal·leu ES File Explorer i, després, instal·leu fitxers zip.

 1. Per instal·lar ES File Explorer, seguiu els passos descrits a continuació:
 2. Anar a Pantalla d’inici de Fire Stick > Fer clic a Configuració > Selecciona Sistema > Opció del desenvolupador > Encendre Opció de Fonts desconegudes i opció de depuració d’ADB.
 3. Es mostrarà una casella per declarar l’advertència i seleccioneu D’acord.
 4. Ara torna a Pantalla d’inici de Fire Stick > Fer clic a Cerca > Tipus ES Explorador de fitxers.
 5. Seleccioneu el botó ES File Explore quan apareix a la pantalla.
 6. Ara selecciona Gratuït.
 7. Un cop hàgiu acabat d’instal·lar ES File Explorer, hem d’instal·lar el complement Zip File for Covenant.
 8. Obriu l’Explorador de fitxers ES.
 9. Selecciona Favorit opció > Una nova pestanya apareixerà a sota de l’opció Favorita anomenada “Afegir” feu clic sobre això.
 10. Selecciona Camí i escriviu URL https://t.co/ULSfZzDU8F i feu clic Pròxim > Ara selecciona Nom i tipus Colossus i feu clic Pròxim.
 11. Feu clic a Afegiu.
 12. Ara veureu un marcador (és a dir,. Colossus) apareix a la secció Favorita > Feu clic a sobre.
 13. Una vegada feu clic sobre ell, el fitxer Zip començarà a descarregar-se > Els fitxers sempre es guarden al directori de descàrrega de Fire Stick.
 14. Fas NO heu de prémer qualsevol pestanya, és a dir, obriu carpeta o obriu fitxer, només premeu la tecla Botó d’inici a Fire Stick i obert Kodi (Es pot obrir Kodi si aneu a Configuració > Aplicacions > Gestiona les aplicacions instal·lades.
 15. Ara feu clic a Complements > Instal·lador de paquets icona > Instal·leu des del fitxer Zip > Ara selecciona Emmagatzematge extern > Selecciona descarregar > Ara feu clic a repositori.colossus-999.999.6
 16. Espere que s’instal·li el repositori > Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Repositori Colossus > Complements de vídeo > Pacte > Instal·leu > Gaudeix!

Molts usuaris tenen errors com ara que no hi ha cap flux disponible a Covenant mentre la veuen a FireStick. Tanmateix, la millor manera de solucionar-ho és mitjançant la instal·lació del millor vpn per a pal de foc.

Com instal·lar COVENANT a Kodi – Video Guide (NO FUNCIONA)

Actualització de vídeo: Aquest tutorial de vídeo es va fer tenint en compte el mètode anterior per instal·lar el complement Covenant Kodi, que ara s’ha descartat. Els passos presentats al bloc anterior s’han actualitzat. Properament actualitzarem el vídeo tutorial.

Descarregar Pacte Kodi

El complement del pacte Kodi té un altre mètode d’instal·lació que requereix que descarregueu directament el fitxer zip de Kodil Repository directament a Kodi. Aquest mètode pot tallar els 3 passos inicials tal com es destaca a la configuració de Kodi Krypton anterior. Aquests són els passos següents:

 1. Baixeu el fitxer Zip i guardeu-lo al vostre sistema.
 2. Llança Kodi > Feu clic a la pestanya Complements > Seleccioneu Icona de caixa > A continuació, instal·leu des del fitxer Zip.
 3. Quan aparegui la casella, heu de carregar el fitxer Zip descarregat > La instal·lació s’iniciarà.
 4. Ara feu clic a l’opció Instal·lar des del repositori > Repositori Kodil > Complements de vídeo > Pacte > A continuació, Instal·leu.

Pacte Kodi GitHub

El colossus que contenia addon Coodi Coodi va ser enderrocat. Amb ell, el compte de GitHub de Colossus tampoc funciona. Però el compte continua existint, però els desenvolupadors ja han retrocedit. Per tant, fins ara no hi ha cap manera que s’aconsegueixi instal·lar addició de Covenant Kodi amb Colossus. Però la bona notícia és que es pot configurar fàcilment mitjançant el dipòsit Kodil i XvBMC Repostiory.

Com instal·lar el complement de pacte de Kodi a SPMC

 1. Llançament SPMC > Feu clic a “Configuració ”
 2. feu clic a la icona amb línies horitzontals > Feu clic a “Afegir font” > Feu clic a Cap > Introduïu l’URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Poseu un nom a aquesta font “Kodil Repo ” > Feu clic a “D’ACORD’.
 3. Tornar a ‘Configuració ” menú > Feu clic a Trencaclosques
 4. Fer clic a “Instal·la des del fitxer Zip” > Kodil Repo > Obert cremallera > instal·lar > espereu la notificació.
 5. Feu clic a Instal·lació des del dipòsit > Obert Repositori de Kodi Israel > Obert Complements de vídeo > Selecciona Pacte > Feu clic a Instal·leu > Espere la notificació del complement activat.

El pacte Kodi no funciona / Errors / Correccions

Al ser un complement popular de Kodi, podeu veure nombrosos fils de discussió relacionats amb ell en plataformes com Reddit. Mentre anava passant uns fils enganxosos, em vaig adonar que molta gent es queixava del Pacte Kodi que no tenia problemes. Així, doncs, vaig pensar per què no ens els adreçem!

El pacte Kodi no ha pogut instal·lar la dependència

El complement de pacte està disponible en molts dipòsits, però només hi ha pocs on funciona realment. Hi ha dipòsits on instal·leu el complement Covenant, però presenta un error “No s’ha pogut instal·lar la dependència”. Per tant, no podeu instal·lar Covenant a Kodi perquè el Covenant Kodi no funcioni. Alguns dels complements contenen virus troians i és possible que els instal·li accidentalment a través d’aquests dipòsits, el que suposa un risc més gran.

Solució

Per solucionar aquest problema, podeu instal·lar Covenant des del repositori oficial de Colossus, més segur que qualsevol altre dipòsit. El procés d’instal·lació que s’ha discutit en aquest bloc segueix el dipòsit Colossus.

Pacte Kodi No hi ha corrents disponibles

Recentment ha aparegut un error a Kodi quan s’utilitzava el Pacte que indicava: “No hi ha corrents disponibles”. Això vol dir que o el flux que esteu buscant és nou i encara no disponible o bé és massa antic per agafar-lo.

Pel que fa al complement, pot ser que Covenant no pugui capturar cap flux del proveïdor. El motiu pot ser degut a la vostra connectivitat de xarxa, al tallafoc o a la memòria cau.

Solució

Bé, aquest error es pot arreglar fàcilment. Seguiu els passos següents per solucionar aquest error:

 1. Anar a la Menú principal> Obert Eines.
 2. Fer clic a Esborreu proveïdors> Feu clic a > Una notificació indicant “Finalització del procés” apareixerà.
 3. Ara feu clic a Netejar memòria cau> Feu clic a > Una notificació indicant “Finalització del procés” apareixerà.
 4. Fer clic a General > Anar a Esgotament del temps dels proveïdors> Disminuir-ho 20> Feu clic a D’acord.
 5. Torna a fer clic a General> Fer clic a Reproducció al menú de l’esquerra> Tanca Hosts amb Captchas> Feu clic a D’acord.
 6. Ara selecciona Subtítols de la Menú d’eines> Activa Subtítols> Feu clic a D’acord.
 7. Si teniu una connexió a Internet inestable o lenta, llavors,

Anar a Menú d’eines> Selecciona General> Fer clic a Reproducció al menú de l’esquerra> Anar a Qualitat màxima> Disminuir la qualitat del vídeo per obtenir una millor experiència en streaming.

Ara podeu reproduir el contingut favorit fàcilment, Gaudeix!

Actualització del pacte de Kodi

Sou un usuari de la aliança a Kodi i us pregunteu si el vostre complement addicional Covenant Kodi està actualitzat o no?

Bé, primer us expliquem alguna cosa sobre el procediment d’actualització dels complements Kodi. En primer lloc, els complements i els dipòsits de codis no sempre s’actualitzen automàticament. Podeu tenir-la actualitzada de forma manual i automàtica.

Actualitzacions automàtiques del pacte Kodi

 1. Anar a Complements secció.
 2. Feu clic a Complements de vídeo.
 3. Clic dret endavant Pacte icona> Feu clic a Informació> Aquí veureu un menú a la fila inferior.
 4. Activa Actualitzacions automàtiques.
 5. Ara actualitzarà automàticament el Pacte. Ja sigui quan iniciem l’aplicació Kodi o mentre la nostra aplicació Kodi s’està executant i es deixa en marxa inactiva.
 6. Una cosa que cal recordar és que s’actualitzarà automàticament, només si heu instal·lat també un dipòsit complementari Covenant Kodi. En cas contrari, tenir un fitxer zip no us ajudarà.
 7. En cas que us impedeixi, podeu cercar actualitzacions de complements de Covenant Kodi manualment des del menú de complements..

Actualitzacions del manual del pacte Kodi

 1. Anar a Complements secció.
 2. Feu clic a Complements de vídeo.
 3. Clic dret endavant Pacte icona> Feu clic a Informació> Aquí veureu un menú a la fila inferior.
 4. Feu clic a Actualitza opció, actualitzarà manualment el complement.

Els usuaris són més propensos a tenir un complement actualitzat en lloc de Kodi actualitzat.

Opinions sobre el Pacte Kodi

Kodi és un lloc de meravelles per les infinites possibilitats que ofereix a través dels seus complements. Un dels millors complements per a la transmissió de pel·lícules va ser Exodus, que ara es troba fora de llum, ja que el seu suport ja no està disponible.

Però aviat va ser substituït per Covenant, un complement que ofereix tot. Hi ha moltes ressenyes de Covenant Kodi i en totes elles ha estat molt elogiat.

pacte-per-kodi

És evident que un complement de tercers no pot ser perfecte i els usuaris s’han queixat al respecte. Però, fins i tot en aquest problema plantejat, aquest usuari no deixa clarament aquest complement.

El tema que ha plantejat sobre els episodis no correctes és una cosa habitual amb complements no oficials. Com que no són oficials i els fluxos que proporcionen s’obtenen d’altres portals. Així passa de vegades.

revisions del pacte

D’altra banda, hi ha alguns usuaris que no es satisfan amb aquest complement. Aquest usuari ha replicat per tuitejar que té problemes per trobar qualsevol cosa. Doncs no sabem quin és el problema real amb el seu complement.

Però recentment, molts usuaris han destacat un error de no tenir “fluxos disponibles” i la raó d’aquest error podria ser el seu ISP, la seva xarxa o el seu tallafoc. Tanmateix, la correcció d’aquest error està disponible i ja l’hem discutit anteriorment als errors o llegiu la nostra guia de kodi vpn.

Podeu desar fàcilment el contingut favorit enllaçant el vostre compte Trakt amb aquest complement. També és molt fàcil i pràctic.

Revisions dels usuaris del Pacte Kodi Reddit

Si aneu per les ressenyes sobre els usuaris de Reddit de Covenant Kodi, veureu que molts d’ells ho diuen “bifurcació de l’èxode”. Mireu aquest fil:

revisió del pacte reddit

Hi ha alguns usuaris que no saben que tenir un fitxer zip només no us proporciona els fluxos. Haureu d’instal·lar un dipòsit adequat per tenir fluxos i actualitzacions.

Si ens fixem en les ressenyes de Covenant Kodi reddit, veuràs que es cotitza un dipòsit destacat de tant en tant, “Colossus”..

Com desinstal·lar l’addon del pacte de Kodi

La desinstal·lació del complement de Covenant Kodi és molt fàcil; Podeu fer-ho seguint aquests tres passos:

 1. Obert Kodi > Anar a la Complements secció.
 2. Fer clic a Vídeo Complements > Feu clic amb el botó dret sobre Pacte > Feu clic a Informació.
 3. Fer clic a Desinstal·lar > Feu clic a > El complement es desinstal·larà.

Substitucions del pacte

El complement del pacte Kodi proporciona als usuaris una experiència fantàstica que els permet reproduir les seves pel·lícules i programes de televisió preferits a Kodi. Cada dia apareix un nou complement, però molts no poden competir o substituir el complement de Covenant Kodi. Si bé, hi ha alguns complements que poden ser susceptibles de ser substituïts pel Pacte Kodi, aquí hi ha alguns:

 1. Complement Placenta Kodi
 2. Complement d’Uranus Kodi
 3. Complement Nemesis Kodi
 4. Complement Kodi Redemption
 5. Complement Magic Dragon Kodi

Pacte Alternatives Kodi

El Pacte ha creat frenesí entre els usuaris i és insubstituïble pel que fa al seu contingut i disponibilitat de fluxos després de l’Èxode. No obstant això, pocs addons més han seguit el camí per igualar-se amb Covenant.

 1. Plexus per a Kodi – (Guia d’instal·lació)
 2. Poseidon per a Kodi – (Guia d’instal·lació)
 3. Gurzil per Kodi – (Guia d’instal·lació)
 4. 123Movies per a Kodi – (Guia d’instal·lació)
 5. Neptune Rising Kodi – (Guia d’instal·lació)

Pacte vs Placenta

El complement del pacte Kodi i el complement de Placenta Kodi tenen una cosa similar sobre ells; tots dos són forquilles dels populars complements de Kodi Exodus i Neptune Rising, respectivament. El pacte es va fer conegut quan l’equip de professionals del complement Exodus Kodi va anunciar que el complement Exodus Kodi ja no s’actualitzaria. Des de llavors, Covenant ha estat el complement Kodi dominant a la comunitat i cap complement no ha arribat a substituir-lo.

Tot i això, la placenta (la forquilla de Neptú que va augmentar) va sortir i es va tornar viral. Aquest complement té un avantatge potencial i la funcionalitat un pas per davant del complement del qual és la bifurcació. Placenta ha obtingut un gran elogi per part dels geeks de Kodi i, per tant, ha augmentat fins al punt que pot substituir fàcilment el Pacte Kodi ara.

Pacte vs Èxode

El complement Covenant Kodi és el substitut de Exodus, que des de fa molts anys ha estat la cara de pel·lícules i programes de televisió gratuïts. Els aficionats a l’èxode són més propensos a canviar a la versió més recent de Exodus, és a dir, al Pacte a causa de la inestabilitat de l’Èxode i els seus molts enllaços trencats que han causat fúria entre els seus fans. En aquesta guia d’instal·lació, proporcionem passos detallats sobre com instal·lar Covenant a Kodi que us permetrà veure pel·lícules i programes de televisió gratuïts..

Per embolicar coses

Empaquetem tot, fem-ho breu. Aquest complement és una cosa de bellesa. Trobareu moltes ressenyes de Covenant Kodi i totes les faran un elogi. El Pacte permet la integració del compte Trakt amb els fluxos de millor qualitat. Sens dubte és el complement de pel·lícules i espectacles. Si teniu qualsevol altra consulta relacionada amb Covenant o Kodi, comenteu les vostres preguntes a continuació.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map