Com instal·lar Plexus a Kodi en menys d’un minut

Ara és possible transmetre directament el contingut favorit mitjançant el complement Plexus per a Kodi. Plexus és un complement de streaming de peer to peer de tercers que és gratuït. Permet als usuaris transmetre el contingut favorit fàcilment. Però la instal·lació de complements de kodi de tercers a vegades es converteix en un problema per als nous usuaris. Us guiareu com instal·lar plexus a Kodi pas a pas en aquest bloc.


Aquesta és una guia d’instal·lació detallada per explicar-vos com utilitzar plexus kodi addon en diferents sistemes operatius. Després de passar la seva guia, podreu accedir als fluxos de Plexus fàcilment.

Com instal·lar Plexus a Kodi Krypton Versió 17 o superior

 1. Correr Aplicació Kodi. Feu clic a configuració icona present a la columna de l’esquerra.com instal·lar plexus a kodi
 2. Apareixeran diverses opcions, escolliu “Gestor d’arxius”.com instal·lar plexus a la versió 17 o superior de kodi krypton
 3. Apareixerà una finestra nova, seleccioneu “Afegeix font”A la columna de l’esquerra.com afegir plexus al kodi
 4. Quan es demani la finestra d’afegir font, feu doble clic a la fila que mostra “”.Configuració del plexus kodi
 5. Aquí, introduïu l’enllaç “http://areswizard.uk/”I feu clic a“D’acord”.Configuració del plexus kodi
 6. Ara introduïu el nom “ares“, Feu clic a”D’acord”.Configuració del plexus kodi
 7. Un cop introduïts l’enllaç i el nom, feu clic de nou a OK i tornareu al gestor de fitxers.afegir fitxer font plexus kodi descarregar l’URL zip
 8. Ara torneu a la pantalla d’inici de Kodi i feu clic a Complements.plexus kodi no funciona
 9. Ara mireu la part superior de la columna de la mà esquerra, apareixerà una icona de caixa. Feu clic a a la icona del quadre. Feu clic a “Instal·leu des del fitxer zip”I feu clic a“ares”.plexus ares
 10. Mostrarà alguns dipòsits de codis, feu clic a “repository.aresproject-0.1.0.zipplexus kodi addon
 11. Ara espereu fins que s’instal·li el repositori. Un missatge apareixerà després de la instal·lació. Un cop aparegui la notificació, feu clic a “Instal·lació des del dipòsit”.plexus kodi cap avall
 12. Ara tria “Projecte Ares”.plexe en streaming
 13. Espereu el missatge activat del complement. Feu clic a “Complements del programa”.com instal·lar plexo a la versió 16 o inferior de kodi jarvis
 14. Trieu “Plexus”. Feu clic a “Instal·la”.instal·leu plexus des de tvaddons
 15. Espere la notificació de “complement activat”. Una vegada que apareix la notificació, podeu accedir als fluxos de plexe.plexus kodi jarvis 16

Com instal·lar Plexus per a la versió 16 de Kodi Jarvis o a continuació:

 1. Correr Kodi aplicació.
 2. Feu clic a SISTEMA i obriu Gestor de fitxers.
 3. Fer clic a “Afegeix font”.
 4. Feu clic a la fila indicant “”.
 5. Introduïu l’enllaç “http://ares-repo.eu” i feu clic a “Fet”.
 6. Poseu un nom a aquest enllaç com “ares” i feu clic a “D’acord”.
 7. Torna a la pantalla d’inici de Kodi.
 8. Feu clic a “Sistema”.
 9. Fer clic a “Complements”.
 10. Des d’aquesta vídua, feu clic a “Instal·leu des del fitxer zip”.
 11. Fer clic a “ares”.
 12. Trieu “repositori.aresproject-x.x.x.zip”.
 13. El repositori s’instal·larà, haureu d’esperar fins que “El complement està activat”Apareix la notificació.
 14. Fer clic a “Instal·lació des del dipòsit”.
 15. Trieu “Projecte Ares”.
 16. Fer clic a “Complements del programa”.
 17. Fer clic a “Plexe”.
 18. Feu clic a Instal·la.
 19. Espere la notificació “complement activat” a aparèixer.
 20. Allà el teniu, ara s’instal·la Plexus.

Com instal·lar Plexus a Kodi MAC:

 1. Abans que us expliqui com utilitzar plexus a Kodi, primer haureu de saber instal·lar Kodi en Mac. A continuació, es descriuen els passos per instal·lar Kodi a Mac:
 2. Descarregueu Kodi per a Mac des de https://kodi.tv/download “.
 3. Obriu la imatge del disc de Kodi.
 4. Instal·leu el programari al Mac arrossegant i deixant anar la icona Kodi a la carpeta Aplicacions.
 5. Executa l’aplicació Kodi.
 6. Pot ser que es mostri un missatge que indica que aquesta aplicació no es pot llançar ja que és d’un “desenvolupador no identificat”.
 7. Seguretat Oberta & Configuració de privadesa i “Permet que les aplicacions es descarreguin de:
 8. Això és! Kodi funcionarà i es pot utilitzar en conseqüència.
 9. Ara el procediment per instal·lar Plexus a Kodi és similar als comentats anteriorment. Podeu referir-les per accedir als fluxos de Plexus.

Correccions de Plexus Kodi / No funciona / Errors / Problemes:

Els complements del Plexus kodi solen tenir molts problemes en la seva instal·lació o ús. Alguns dels problemes poden ser:

Ha fallat la instal·lació de Plexus Kodi

Hi ha certs problemes a l’hora d’instal·lar Plexus a Kodi a causa dels errors del fitxer font. Com que es tracta d’un complement de tercers, els enllaços font continuen bloquejant-se o els servidors baixen normalment. La majoria dels usuaris que intenten instal·lar Plexus utilitzen la font “http://fusion.tvaddons.co”. Aquesta font es va tancar fa uns mesos i es va tornar a publicar. Els usuaris s’enfronten a problemes d’instal·lació a causa dels enllaços de font obsolets.

Solució

Per tractar aquests problemes d’instal·lació, primer haureu de comprovar el control actual; enllaços actualitzats que són en directe. Actualment, http://areswizard.uk/ i http://areswizard.co.uk/ són fonts en viu i es poden utilitzar per instal·lar Plexus a Kodi sense afrontar cap problema..

Plexus Kodi Ampliació de corrents

La navegació lenta i els retards de flux són un problema important en les plataformes de transmissió en línia. Poden persistir de tant en tant, creant una situació irritant per a l’usuari.

Solució

Aquest problema es pot solucionar fàcilment mitjançant la instal·lació de l’assistent Ares. Vés a complements de programa i instal·la l’assistent d’Ares. Un cop hàgiu instal·lat l’Aux Wizard, podeu esborrar la memòria cau i les miniatures. Això solucionarà el problema i la vostra navegació i streaming funcionarà perfectament O obtindreu els millors assistents de kodi.

Repositoris fora de data de Plexus Kodi

Sovint, tindreu problemes amb la instal·lació dels complements després d’instal·lar el fitxer zip. S’ofereixen diversos repositoris per instal·lar-los, però podríeu confondre en triar-los.

Solució

La millor manera d’escollir el repositori correcte és veure quin és l’actualitzat. Trieu la versió més recent de la llista per instal·lar el complement. El projecte Ares 0.1.7 és el darrer dipòsit per instal·lar el complement de Plexus. Consulteu la nostra guia sobre com desbloquejar repositoris mitjançant kodi vpn.

Embolicant-ho tot

Resumint-ho tot, instal·lar Plexus a Kodi no és molt complicat. Tot i que és un procés llarg, però encara mereix l’experiència que Kodi ofereix, sobretot quan es tracta de Plexus. El procediment per instal·lar Kodi a Plexus és gairebé similar a totes les plataformes. Els problemes que es plantegen a l’hora d’instal·lar es produeixen perquè es tracta de complements de tercers i no són oficials, de manera que el seu suport no sempre està disponible o no està a l’altura. De la mateixa manera, els dipòsits continuen apagant-se, causant problemes durant la instal·lació. Tot i això, he completat tots els aspectes de manera elaborada per ajudar-vos a gaudir de l’experiència Plexus. Al final, us recomanaria que utilitzeu sempre un servei VPN de Kodi per tal de garantir la vostra privadesa i protegir-vos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map