Com instal·lar repositori Kodi Noobs and Nerds en 7 passos

El repositori NoobsandNerds es troba al costat de “SuperRepo” com a llista de dipòsits més gran que podeu instal·lar a Kodi. Un cop hàgiu instal·lat el dipòsit NoobsandNerds, tindreu accés a molts complements populars de Kodi inclosos MetalliQ, Zen, Bob, SportsDevil Launcher i molts altres. Aquest dipòsit proporciona pel·lícules, programes de televisió, esdeveniments esportius i molts altres continguts multimèdia disponibles per a la transmissió en directe. En aquesta guia, proporcionem una guia pas a pas sobre com instal·lar un dipòsit NoobsandNerds Kodi.


Alguns addons de Kodi estan geo-restringits i per utilitzar-los en regions restringides, haureu d’utilitzar una VPN a Kodi.

Com instal·lar Noobs i Nerds a Kodi Krypton Versió 18

 1. Llançament Kodi > Anar a “Configuració” clau que hi ha a la part superior > Gestor d’arxius > Feu doble clic a “Afegir font”.com instal·lar noobs i nerds en kodi
 2. Escriviu una URL http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/ en un lloc on digui “Cap” > Escriviu el nom de la font de suports “Noobs and Nerds”.

com instal·lar noobs i nerds a la versió 17 de kodi krypton

 1. Ara vés a Pantalla d’inici de Kodi al prémer el botó “Esc” del teclat > Fer clic a Complements > Premeu la tecla “Instal·lador de paquets” icona present a la cantonada superior esquerra.repositori de kodi noobs and nerds
 2. Fer clic a Instal·leu des del fitxer zip > Noobs and Nerds > Fer clic a Noobsandnerds Repo (1.7) .zip.arxiu zip de repositori de noobs i nerds per kodi
 3. Ara feu clic a Instal·lació des del dipòsit > Complements de vídeo > Ara feu clic a qualsevol dels complements que voleu instal·lar de la llista, per exemple. Bob, SportsDevil Launcher, The Red Pill, etc > Feu clic a Instal·la i espereu que el complement es active. addons del repositori de vídeo noobs and nerds
 4. Anar a Pantalla d’inici de Kodi > Fer clic a Complements > Complements de música > Fer clic a Bob.noobs i nerds bob
 5. Gaudeix de pel·lícules, música, esports i vídeo més!.

la bellesa i la bèstia noobs i nerds

Com instal·lar Noobs i Nerds a Kodi Jarvis Versió 16

El procés d’instal·lació de Noobs i Nerds a Kodi Jarvis Versió 16 continua sent el mateix que es segueix a la guia pas a pas anterior. Tanmateix, a causa del canvi de versions, la disposició difereix.

A Kodi Jarvis, les pestanyes es troben a la part inferior de la pantalla de manera horitzontal, mentre que a la versió més recent de Kodi, les pestanyes es poden trobar penjades verticalment a la part esquerra de la pantalla..

A més, la clau de “Sistemes” present a Kodi Jarvis Versió 16 s’ha substituït per “Configuració” a Kodi Krypton Versió 17. Seguiu la guia anterior considerant aquests canvis..

Noobs and Nerds Repo Fitxer Zip

Podeu ometre els dos primers passos de la guia d’instal·lació baixant el fitxer zip Noobs and Nerds Repo directament des del lloc web. Després d’instal·lar el fitxer zip al dispositiu, potser haureu de seguir un pas addicional:

Pas 3 i 4 (combinat): Anar a Pantalla d’inici de Kodi > Complements > Instal·lador de paquets > Instal·leu des del fitxer zip > Ara navegar el fitxer que heu baixat al dispositiu i feu clic a aquest D’acord. Ara podeu seguir el pas 5 cap endavant per continuar amb la instal·lació.

Noobs and Nerds Accés

NoobsandNerds té un fòrum per a cadascun dels seus complements on els usuaris poden discutir problemes i proporcionar suggeriments per a qualsevol problema relacionat amb el complement NoobsandNerds Kodi. Per publicar qualsevol consulta o suggeriment, heu de tenir l’ID d’accés i la contrasenya de NoobsandNerds. Per això, cal registrar-se al lloc web. Aquests són els passos per registrar-vos al lloc web de NoobsandNerds:

 1. Vés al lloc web de Noobs and Nerds aquí.Noobs i nerds inicien la sessió
 2. Col·loca el ratolí Pestanya del complement > Desplaceu-vos cap avall cap a Suport al fòrum > Fer clic a Portal comunitari o qualsevol altre fòrum addicional.lloc web de noobs and nerds
 3. Podeu “Registrar-se ” al lloc web o inicia sessió amb Google o Facebook i comenceu a utilitzar el portal de la comunitat si voleu ajudar amb el complement de Noobs i Nerds Kodi.

registre de noobs i nerds

Com afegir canals des del dipòsit Kodi Noobs i Nerds

Al dipòsit NoobsandNerds Kodi, tindreu molts complements populars que podeu descarregar a Kodi. Per exemple, si descarregueu el complement Kodi “La píndola vermella”, podeu veure documentals de tot el món en diversos canals..com veure el canal de noobs i nerds en kodi

Quan obriu el complement The Red Pill Kodi, teniu a l’abast una gran varietat d’opcions, entre les quals es troba la Tempestat documental, documental superior, documental gratuït, etc. Quan feu clic a Documental Storm, podeu veure diversos gèneres de documentals. Entre aquests documentals, seleccioneu-ne un que us porti cap a diferents canals, com ara YouTube.

Per afegir coses

Podeu estalviar-vos de molts problemes quan instal·leu el dipòsit NoobsandNerds Kodi on podreu accedir a molts complements populars per reproduir pel·lícules, programes de TV, esports, etc. voleu instal·lar complements de tot en un Kodi amb un procés similar? En aquesta guia es proporcionen els passos sobre com instal·lar un repositori NoobsandNerds Kodi, així que gaudiu de veure tot el contingut de suports més recent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map